بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 53 از 117 اولیناولین ... 343515253545563103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فيگو و دل‌بوسکه خواستار ميزباني جام جهاني در (اسپانيا/پرتغال)

مربي اسپانيا مي‌گويد آنها مي‌توانند ميزبان جام جهاني 2018 شوند. فيگو نيز مي‌گويد همه از ميزباني ايبري استقبال خواهند کرد.
    بیسنته دل‌بوسکه، مربی اسپانیا گفته این کشور آماده میزبانی جام جهانی 2018 به همراه پرتغال است.
    این مربی که اسپانیا را در تابستان به قهرمانی در آفریقای جنوبی رساند، از احتمال موفقیت پیشنهاد ایبری گفته است.
    او می‌گوید: «پروژه ما تمامی شرایط را دارد و می‌توانیم همین فردا جام جهانی را برگزار کنیم. ما باید نسبتا خوش‌بین باشیم، اما اگر میزبانی را نگیریم هم مهم نیست.
    ما نباید بدبین باشیم و باید درک کنیم که رقیبان دیگری هم هستند که شایستگی بیشتری دارند. اما در هر حال، این که قهرمان دنیا هستیم احتمال میزبانی ما را بالاتر می‌برد. ما هم آماده میزبانی تورنمنت هستیم.»
    اسپانیا/پرتغال باید با پیشنهادهای انگلیس، روسیه، و بلژیک/هلند رقابت کنند. میزبان جام جهانی پنجشنبه عصر مشخص می‌شود.
    لوییس فیگو، سفیر پرتغال برای میزبانی جام جهانی 2018 گفته به اعتقاد او، میزبانی جام جهانی در منطقه ایبری جذابیتی جهانی دارد.
    بال سابق بارسلونا و رئال مادرید در مصاحبه‌ای با سایت فیفا گفته که افتخار می‌کند نقشی در پیشنهاد میزبانی اسپانیا/پرتغال دارد.
    این دو کشور برای میزبانی باید با انگلیس، روسیه و پیشنهاد میزبانی مشترک دیگری از طرف هلند و بلژیک رقابت کنند و تصمیم نهایی پنجشنبه شب گرفته می‌شود. فیگو می‌گوید پیشنهاد آنها ویژگی‌های موفق شدن را دارد.
    او می‌گوید: «توانایی سازمان‌دهی جام جهانی امتیازی بزرگ و افتخاری برای همه است. ما سازمان‌دهی نمونه‌ای ارائه می‌دهیم، چیزی که برای همه جذاب باشد، به ویژه آن که افراد ساکن در این دو کشور عاشق فوتبال هستند.
    ما زیرساخت‌های خوبی داریم و چیزی که قطعی است این است که در صورت میزبانی، میهمانی فوق‌العاده‌ای به پا خواهد شد، به ویژه برای پرتغال، چرا که این کشور برای اولین بار میزبان جام جهانی می‌شود.»
    فیگو نظرش را درباره برنده احتمالی توپ طلا هم گفت: «جام جهانی وزن زیادی در این تصمیم دارد. چابی، آندرس اینیستا و داوید ویا می‌توانند برنده شوند.»
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

احتمال اخراج ماگات از شالکه

تيم شالکه اين هفته مقابل کايزرسلاترن 5-0 شکست خورد که سنگين ترين شکست اين تيم در 18 سال گذشته بود.
    مدیران باشگاه شالکه فصد دارند در صورت ادامه نتایج ضعیف تیم شان در رقابت های این فصل، فلیکس ماگات، سرمربی تیم را اخراج کنند.
    تیم شالکه این هفته مقابل کایزرسلاترن 5-0 شکست خورد که سنگین ترین شکست این تیم در 18 سال گذشته بود. به گزارش نشریه بیلد، فیلیکس ماگات که به خاطر شیوه های تمرینی غیر معمولش شناخته می شود، ممکن است به همراه مدیر عامل باشگاه از کار برکنار شوند. گفته می شود احتمالا هورست هلدت، مدیر سابق باشگاه اشتوتگارت که درتابستان به شالکه پیوست و مدیر بازاریابی باشگاه شد، به عنوان مدیر عامل جدید مشغول به فعالیت خواهد شد.
    ماگات در مصاحبه با این روزنامه گفت:" من نگران مدیر عامل باشگاه هستم، بقیه مسائل اهمیت کمتری دارد. در مورد ما مطمئنا بحث کیفیت مطرح نیست بلکه بحث مربوط به شیوه های کاری است."
    مهمترین مسئله ای که بر سر راه اخراج ماگات قرار دارد، مبلغ هنگفتی است که باشگاه شالکه باید در ازای اخراج او بپردازد.
    شالکه در حال حاضر با 13 امتیاز از 14 بازی در رده پانزدهم جدول بوندس لیگا قرار دارد. آنها این هفته در خانه میزبان بایرن مونیخ خواهند بود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

موراتي: زلاتان يک سال زود اينتر را ترک کرد

ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر معتقد است که زلاتان ايبراهيموويچ، مهاجم سوئدي دنياي فوتبال، يک سال زود باشگاه را ترک کرد.
    این مهاجم 29 ساله در تابستان 2009 رختکن اینتر را ترک کرد و پس از آن به بارسلونا پیوست. پس از جدایی زلاتان بود که اینتر در فصل گذشته به سه جام قهرمانی رسید و ایبرا به قهرمانی در رقابتهای لالیگا با بارسلونا دل خوش کرد.
    موراتی در صحبتهایی به اسکای سپورتس گفت:« فکر می کنم ایبرا برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا اینتر را ترک کرد ولی او سال اشتباهی را برای این کار انتخاب کرد و می توانست سال فوق العاده ای را با هم تیمی هایش با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا تجربه کند. به نظر من او انسان خوبی است و نمی خواهم از او انتقاد کنم.»
    ایبراهیموویچ تابستان سال جاری رختکن بارسا را به مقصد میلان ترک کرد و گل پیروزی بخش میلان در داربی شهر میلان رادر دیدار دو تیم که روز 14 نوامبر برگزار شد، وارد دروازه اینتر نمود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بنيتس: مي‌خواهيم قهرمان دنيا شويم

ماسيمو موراتي، مالک، رافا بنيتس، سرمربي و خاوير زانتي، کاپيتان اينتر در مصاحبه با خبرنگاران در مورد حضور تيم در جام باشگاه هاي جهان صحبت کردند.

بنیتس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" تیم می تواند باز هم پیشرفت کند. هنوز بازیکنان مصدوم زیادی داریم. با بازگشت هر کدام از بازیکنان، ما تیم بهتری را خواهیم داشت.
    من از تلاشی که بازیکنان در دو بازی اخیر انجام دادند، تشکر می کنم. من به بازیکنانم افتخار می کنم." جام باشگاه های جهان به زودی آغاز می شود و بنیتس از اهمیت شروع خوب در این مسابقات گفت.
    " فکر می کنم بتوانیم قهرمان شویم. من اعتقاد دارم که علاوه بر اسکودتو، می توانیم سایر جام ها را نیز به دست بیاوریم."
    موراتی نیز که در این کنفرانس مطبوعاتی بنیتس را همراهی می کرد، گفت:" من اعتقاد زیادی به بنیتس و کادر فنی اش دارم ولی در عین حال می دانم که باید در ژانویه چند خرید خوب انجام دهیم."
    و در نهایت خاویر زانتی، کاپیتان نرآتزوری، گفت:" ما واقعا می خواهیم در جام باشگاه های جهان خوب کار کنیم. قهرمانی در این رقابت ها به معنای این است که ما همچنان در این باشگاه در حال تاریخ سازی هستیم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رئالي ها خبر بد ديگري شنيده اند...

پس از شکست تحقير آميز 5-0 رئال مقابل بارسا، بدترين خبر براي کهکشاني ها اين بود که گونسالو ايگواين، مهاجم آرژانتيني اين تيم بايد تحت عمل جراحي قرار بگيرد.

ایگواین به تازگی اعلام کرد که از ناحیه کمر احساس درد می کند و به همین حتی نتوانست در ال کلاسیکو حضور پیدا کند.
    او که آخرین بار در پیروزی 5-1 تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو به میدان رفت، دیدار تیمش مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان را نیز از دست داد و اکنون باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
    کادر پزشکی باشگاه رئال اعلام کرد اگر وضعیت ایگواین در چهار هفته آینده بهبود پیدا نکند، این بازیکن باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
    دکتر دیئس، رئیس بخش پزشکی باشگاه گفت:" اگر وضعیت او بهبود پیدا نکند، آنگاه نیاز به جراحی خواهد داشت.
    قرار است یک گروه از متخصصان دیگر او را مورد معاینه قرار دهند و اگر آنها نیز موافق باشند، عمل روی او انجام می شود."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رونالدو: بارسا بهترين تيم دنياست

پديده فوتبال برزيلي در تمجيد از شيوه بازي بارسا گفت:« شيوه پاسکاري بارسا خيره کننده است.»

نمایش بارسلونا در دیدار ال کلاسیکو، باعث شده تا هواداران و بازیکنان فوتبال از سرتاسر دنیا به تمجید از شیوه بازی تیم آبی اناری پوش بپردازند.
    در این میان، یکی از افرادی که از تماشای بازی بارسا لذت می برد، رونالدو لوئیس ناساریو د لیما است که از طریق صفحه اش در توئیتر از تیم گواردیولا تمجید کرده:« بارسا بهترین تیم کنونی دنیای فوتبال است.»
    اسطوره فوتبال برزیلی اندکی پس از پیروزی 0-5 بارسا مقابل رئال در صفحه توئیترش به تمجید از عملکرد بارسا پرداخت و در زمانی که مسابقه در حال جریان بود، از دوستانش خواست که کسی عکسی از جو و فضای نوکمپ را برای او ارسال کند.
    رونالدو نوشت:«شیوه پاسکاری بارسلونا فوق العاده است.»
    در سال 1997 بود که رونالدو به عنوان یکی از برترین گلزنان تاریخ دنیای فوتبال شناخته شد. کسب توپ طلا و کفش طلا پس از به ثمر رساندن 47 گل در 49 مسابقه ، از افتخاراتی بود که در کارنامه این ستاره برزیلی ثبت شد. رونالدو ادامه داد:« بارسلونا قهرمان قهرمانان است و در دو فصل اخیر لالیگا به قهرمانی رسیده.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بوفون: اعتصاب بازيکنان سري آ به ايتاليا ضربه مي زند

دروازه بان يوونتوس و تيم ملي ايتاليا، در مورد تصميم اتحاديه بازيکنان حرفه اي سري آ براي اعتصاب در روزهاي 11 و 12 دسامبر گفت:" اعتصاب، اعتراض بسيار شديدي است. شيوه هاي اعتراضي ديگري نيز هست که مي تواند به همين اندازه موثر باشد.

واضح است که بازیکنان برای رسیدن به حق شان با هم متحد هستند. اعتراض آنها می تواند به کشور ایتالیا ضربه بزند. من فکر می کنم صحبت کردن بهترین روش برای پیدا کردن راه حل در اختلاف بین بازیکنان و باشگاه هاست. مائوریزیو برتا، رئیس سازمان لیگ، درست می گوید، ما باید به کمک هم قوانینی وضع کنیم که فوتبال را به سطح بالاتری ببرد."
    بوفون که در چند ماه اخیر به دلیل مصدومیت دور از میادین بوده، از صحبت کردن در مورد آینده اش خودداری کرد اما تاکید کرد که دوست دارد هر چه زودتر به میادین بازگردد.
    " یووه بدون من نتایج خوبی گرفت. همه بازیکنان تیم مهم هستند و از هیچ یک نمی توان چشم پوشی کرد. بعد از پنج ماه دوری از میادین، بار دیگر کار با توپ را آغاز کردم. وقتی بهترین شرایطم را پیدا کنم، آنگاه می توانم بازی کنم و در آرامش تصمیم گیری کنم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کاکا در آستانه بازگشت به تمرينات رئال

باشگاه رئال مادريد اعلام کرد که روند بهبودي کاکا به خوبي سپري مي شود و به زودي در تمرينات تيمي حضور پيدا مي کند.

ستاره برزیلی که در آگوست زانوی مصدومش را به تیغ جراحان سپرد، در رقابت های این فصل هنوز برای تیمش به میدان نرفته است و انتظار می رود که با آغاز سال جدید، شرایط بازی کردن را پیدا کند. اکنون باشگاه رئال اعلام کرده که روند بهبودی او مطلوب است و به زودی به تمرینات بازخواهد گشت.
    در بیانیه ای که در سایت باشگاه رئال منتشر شده، آمده است:" در جلسه ای که بین کادر پزشکی باشگاه رئال و دکتر توریبیو لیته انجام شد، مشخص شد که وضعیت کاکا رضایت بخش است.
    او به زودی و پیش از موعد پیش بینی شده به ترکیب تیم بازخواهد گشت."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ادين ژکو،گزينه اورژانسي رئال براي بازار زمستاني

در تابستان گذشته ژوزه مورينيو نام اين بازيکن را در فهرست خريد تيمش قرارداده بود. اين ستاره شانس همراهي رئال در ليگ قهرمانان اروپا را خواهد داشت.
    طبق گزارش منتشره درروزنامه مارکا،پس از مصدومیتی که گریبانگیر گونسالو ایگواین شده است، اکنون نام ادین ژکو در صدر لیست خرید زمستانی رئال دیده می شود. این ستاره بوسنیایی نظر مثبت ژوزه مورینیو را به خود جلب کرده و مربی پرتغالی تمایل زیادی دارد تا این ستاره را که قادر به همراهی رئال در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا نیز هست، به خدمت بگیرد.
    تنها مشکلی که در این میان وجود دارد ،قیمت 25 میلیون یورویی او است که اندکی برای رئال گران به نظر می رسد.
    این در حالی است که کهکشانی ها گزینه های دیگری از جمله لوکاکو، آدبایور، اوگو آلمیدا، نیلمار و دیگو فورلان را هم زیر نظر دارند.

pnugirl
    • n/a

بایرن مونیخ در شش دیدار خارج از خانه خود در این فصل تنها یک بار پیروز شده و لوییس فان‌خال به باشگاه‌های بوندس‌لیگا حمله کرده و گفته زمین آنها مشکل دارد.
    او گفته است: «در هلند و اسپانیا بوده‌ام و شرایط مشابهی را تجربه کرده‌ام. زمین‌ها را کوچک می‌کنند و خطوط سفید جدیدی می‌کشند. همه این را می‌دانند. این استراتژی آنهاست اما فدراسیون فوتبال آلمان هم قوانینی در این باره دارد.»
    فان‌خال همچنین گفت که رقیبان عمدا پیش از بازی با بایرن به زمین رسیدگی نمی‌کنند و امیدوارند زمین ناهموار سبک بازی هجومی و مبتنی بر پاس بایرن را مختل کند.
    مرد هلندی می‌گوید فدراسیون فوتبال آلمان باید بازی در چمن مصنوعی را اجباری کند.
    بروسیا دورتموند، صدرنشین بوندس‌لیگا هرگز چنین مشکلی در این فصل نداشته و در تمامی هفت دیدار خارج از خانه خود پیروز شده است.

برچسب برای این موضوع