بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 52 از 117 اولیناولین ... 242505152535462102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 511 تا 520 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

pnugirl
    • n/a

كلوديو رانيري، سرمربي رم، پيش از تمرينات امروز تيمش، بازيكنانش را جمع كرد و براي دقايقي با آنها صحبت كرد.
    اين صحبت ها 20 دقيقه طول كشيد و مهمترين خواسته رانيري از بازيكنان اين بود: بيشتر با هم همكاري كنيد.
    به گزارش كوريه ره دلو اسپورت، رانيري همچنين بازي تيمش مقابل پالرمو را براي بازيكنان به نمايش گذاشت و اشتباهات بازيكنان را به آنها متذكر شد.رم در اين ديدار 3-1 مغلوب حريف شد.
    روسلا سنسي، رئيس و دانيله پراده و جيان پائولو مونتالي، مديران باشگاه، نيز در اين جلسه حضور داشتند.
    رانيري به بازيكنان گفت:" ما تيم نبوديم و هركس براي خودش بازي مي كرد. ما اصلا مانند يك تيم بازي نكرديم و اشتباهات زيادي داشتيم."
    رمي ها كه در چند هفته ابتدايي خوب كار نكرده بودند، در 9 هفته اخير شكست نخورده بودند اما شكست مقابل پالرمو روند خوب آنها را قطع كرد.
    باشگاه رم قصد دارد قرارداد رانيري را تمديد كند اما سنسي و مديران باشگاه مي خواهند ابتدا از پيشرفت تيم مطمئن شوند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رومنيگه: اجازه نمي دهيم شواين اشتايگر بايرن را ترك كند

کارل هاينز رومنيگه، مدير باشگاه بايرن مونيخ، گفت باستين شواين اشتايگر حتي بعد از پايان قراردادش در سال 2012 ، اين باشگاه را ترک نخواهد کرد.

اين ملي پوش آلماني که تا سال 2012 با بايرن قرارداد دارد، هنوز قراردادش را با اين باشگاه تمديد نکرده است به همين دليل شايعات زيادي در اين مورد ايجاد شده است. در صورتي که او قراردادش را تمديد نکند، بايرني ها بايد او را در تابستان آينده بفروشند يا اينکه يک فصل بعد او را با قراردادش آزاد از دست بدهند.
    شواين اشتايگر مورد توجه چند باشگاه مختلف ليگ برتري از جمله منچستريونايتد و چلسي است اما رومنيگه شايعات جدايي اين بازيکن را رد کرد.
    او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما اجازه نمي دهيم او پيش از پايان قراردادش در سال 2012 باشگاه را ترک کند. باستين در دو فصل اخير پيشرفت زيادي داشته است و ما بسيار اميدواريم که با او و مدير برنامه هايش به توافق برسيم.
    هدف ما اين است که قرارداد او را براي مدتي طولاني تمديد کنيم."

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كوتاه از ايتاليا

مهمترين اخبار امروز فوتبال ايتاليا را با هم مرور مي کني.
    بلوف
    شاغل در سري آ بار ديگر تهديد کرده اند در صورتي که در مورد نحوه پرداخت هاي شان تجديد نظر نشود، اعتصاب خواهند اما سينيشا ميهايلوويچ، سرمربي فيورنتينا، در مصاحبه با خبرنگاران در اين مورد گفت:" به نظر من، آنها بازي خواهند کرد."
    من بهترينم!
    وسلي اشنايدر، ستاره هلندي اينتر، گفت:" من شايسته دريافت توپ طلا هستم."
    غير قابل دسترس
    آندره ا پيرلو، هافبک ملي پوش ميلان، به زودي دوران مصدوميت را پشت سر خواهند گذاشت اما گفت شايد همچنان نتواند براي تيمش به ميدان برود.
    دوندگي بيشتر
    يان آرنه ريسه، مدافع نروژي رم، پس از شکست تيمش مقابل پالرمو گفت:" همه بايد بيشتر مي دويديم."
    اخبار نقل و انتقالات
    ميلاني ها به دنبال يافتن گزينه اي مناسب براي جانشيني اينزاگي هستند و از لوئيس فابيانو و روکه سانتا کروز به عنوان گزينه هاي روسونري براي خريد در بازار نقل و انتقالات ژانويه ياد مي شود.
    چلسي به دنبال کريستين لدسما، بازيکن لاتزيو است.
    باشگاه اينتر شرايط کاستيانوس، بازيکن آيندهوون را زير نظر دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ميزبانان جام هاي جهاني 2018 و 2022 پنج شنبه شب معرفي مي شوند

ميزبانان جام هاي جهاني فوتبال 2018 و 2022 پنجشنبه در زوريخ، مقر فيفا، معرفي خواهند شد.

میزبانان جام های جهانی 2018 و 2022 با حضور اعضای کمیته اجرایی فدراسیون بین المللی فوتبال و نمایندگان کشورهای میزبان فردا ساعت 18:30 دقیقه به وقت ایران انتخاب می شوند.
    کشورهای انگلستان، روسیه، بلژیک - هلند و اسپانیا - پرتغال نامزد میزبانی جام جهانی 2018 هستند. از انگلستان به عنوان یکی از گزینه های اصلی برای میزبانی این دوره از رقابت ها یاد می شود.
    کشورهای استرالیا، ایالات متحده آمریکا، ژاپن، کره جنوبی و قطر هم نامزد میزبانی جام جهانی 2022 هستند. البته استرالیا به دلیل تخلف رینالد تماری، رئیس فدراسیون فوتبال اقیانوسیه، در خصوص حق رای میزبانی و محرومیت وی، بخت کمی برای میزبانی جام جهانی 2022 دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

توافق ري ويلكينز با باشگاه چلسي

ويلکينز که کمک کارلو آنچلوتي بود، ماه گذشته از چلسي اخراج شد. او اين اتفاق را يک تصميم کاملا ناعادلانه توصيف کرده بود.

اتحاديه مربيان ليگ برتر انگليس اعلام کرد ري ويلکينز، کمک مربي سابق چلسي ، با مديران اين باشگاه به توافق رسيده است.
    ويلکينز که کمک کارلو آنچلوتي بود، ماه گذشته از چلسي اخراج شد. او اين اتفاق را يک تصميم کاملا ناعادلانه توصيف کرده بود.
    ويلکينز 54 ساله که زماني کاپيتان چلسي بود، براي حل مشکلش با باشگاه چلسي وکيل استخدام کرد اما بيانيه اي که در سايت اتحاديه مربيان ليگ برتر منتشر شد، فاش کرد که دو طرف به توافق رسيده اند.
    " اتحاديه مربيان ليگ برتر مي تواند تاييد کند که ري ويلکينز و باشگاه چلسي همه مشکلات اخيرشان را که پس از جدايي او از اين باشگاه در 11 نووامبر ايجاد شد، برطرف کردند."
    ويلکينز نيز نتيجه کار راضي است و از اتحاديه مربيان به دليل حمايت شان تشکر کرد." من علاقه زيادي به باشگاه چلسي، کادر مربيگري، بازيکنان و هواداران آن دارم و براي آنها در ادامه فصل و سال هاي آينده آروزي موفقيت مي کنم.
    همچنين از اتحاديه به دليل کمک هاي شان در رسيدن به توافق نهايي تشکر مي کنم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فيگو: اولويت اينتر فتح جام باشگاه‌هاي جهان است

لوييس فيگو گفته قهرماني در اين مسابقات اولويت اصلي اينتر به شمار مي‌رود.

اینتر، قهرمان ایتالیا در دسامبر به ابوظبی سفر می‌کند تا در جام باشگاه‌های جهان شرکت کند. لوییس فیگو گفته هدف نراتزوری قهرمانی در این رقابت‌ها است.
    فیگو می‌گوید: «اینتر فرصت حضور در این مسابقات معتبر را برای اولین بار یافته؛ پس قهرمانی در آن هدف اصلی باشگاه است.
    پس از فتح لیگ قهرمانان، جام باشگاه‌های جهان اولویت ماست و پایانی عالی بر سالی رویایی رقم خواهد زد. ما می‌خواهیم جام بسیار درخشانی را به جام‌های قبلی بیفزاییم. این چالش برای ما خیلی مهم است.»
    فیگو درباره احتمال شروع مربی‌گری هم گفت: «من فعلا به مربی‌گری فکر نمی‌کنم. راستش را بگویم، از کاری که انجام می‌دهم لذت می‌برم. نمی‌خواهم در آینده نزدیک مربی شوم، چون پروژه‌های دیگری در ذهن دارم.»
    او سفیر باشگاه در سراسر اروپا است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ونگر: آرسنال جايي براي خريدهاي جديد ندارد

آرسن ونگر، مربي آرسنال شايعات مبني بر خريدهاي جديد در ژانويه را رد کرده و گفته تيمش جايي براي خريد ندارد.

او پس از پیروزی دو بر صفر تیمش برابر ویگان در جام اتحادیه گفت که بازیکنان ملی‌پوش باشگاه بسیار زیادند و نمی‌توان به راحتی همه آنها را در ترکیب اصلی قرار داد.
    ونگر می‌گوید: «نمی‌دانم بازیکنان جدید را کجا بگذارم. ما همین حالا هم ملی‌پوشانی داریم که بازی به اندازه کافی به آنها نمی‌رسد.»
    او درباره پیروزی مقابل ویگان از عمقی که تیمش دارد ستایش کرد: «ما نه تغییر در ترکیب انجام دادیم و هنوز هم آبو دیابی و توماس فرمائلن مصدوم هستند. مانوئل آلمونیا و سباستین اسکیلاچی هم همین طور. به بازیکنانی مانند مروان شماخ هم استراحت دادیم. آرون رمزی هم البته به زودی به تیم برمی‌گردد.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دل‌بوسکه: اسپانيا آماده ميزباني جام جهاني است

مربي اسپانيا مي‌گويد آنها مي‌توانند ميزبان جام جهاني 2018 شوند.
    بیسنته دل‌بوسکه، مربی اسپانیا گفته این کشور آماده میزبانی جام جهانی 2018 به همراه پرتغال است.

این مربی که اسپانیا را در تابستان به قهرمانی در آفریقای جنوبی رساند، از احتمال موفقیت پیشنهاد ایبری گفته است.

او می‌گوید: «پروژه ما تمامی شرایط را دارد و می‌توانیم همین فردا جام جهانی را برگزار کنیم. ما باید نسبتا خوش‌بین باشیم، اما اگر میزبانی را نگیریم هم مهم نیست.

ما نباید بدبین باشیم و باید درک کنیم که رقیبان دیگری هم هستند که شایستگی بیشتری دارند. اما در هر حال، این که قهرمان دنیا هستیم احتمال میزبانی ما را بالاتر می‌برد. ما هم آماده میزبانی تورنمنت هستیم.»

اسپانیا/پرتغال باید با پیشنهادهای انگلیس، روسیه، و بلژیک/هلند رقابت کنند. میزبان جام جهانی پنجشنبه عصر مشخص می‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دروگبا: هر چه سنم بيشتر مي‌شود بهتر مي‌شوم

کاپيتان فعلي چلسي مي‌خواهد تيمش فاتح ليگ قهرمانان شود.
    دیدیه دروگبا، مهاجم چلسی به دیگر تیم‌های لیگ برتری هشدار داده و گفته هر چه پیرتر می‌شود بهتر می‌شود.

مهاجم ساحل عاجی به زودی 33 ساله می‌شود ولی می‌گوید هنوز به اوج فوتبال خود نرسیده است: «به نظرم هر چه سنم بیشتر می‌شود بهتر می‌شوم.

من فوتبالم را در بالاترین سطح خیلی دیر شروع کردم، یعنی زمانی که 25 ساله بودم و یک فصل برای مارسی بازی کردم و سپس به این‌جا آمدم.

من نمی‌دانم این خوب است یا نه، ولی حس می‌کنم هر فصل دارم بهتر می‌شوم. و چون دیر شروع کرده‌ام، از بازی خسته نیستم و سیر نشده‌ام.

نمی‌دانم چه زمانی دست از بازی برمی‌دارم چون عاشق کارم هستم.»

مهاجم سابق مارسی کاپیتانی تیم را در غیاب جان تری و فرانک لمپارد بر عهده گرفته و این هم‌زمان شده با نتایج ضعیف چلسی. دروگبا هم شش بازی است که در هیچ رقابتی گل نزده است.

او می‌گوید: «تلاش می‌کنم به بازیکنان انگیزه بدهم و در زمین الگو باشم. باید مطمئن شوید که حرفی که در رختکن می‌زنید را در زمین اجرا می‌کنید. اما وقتی کاپیتان نباشم هم همین است.

این بازوبند چیزی را برای من عوض نکرده است. این شخصیت من را عوض نکرده و من همانم که همیشه بودم.»

دروگبا در هر حال در هفتمین فصل حضور در استمفورد بریج گفت که دو هدف برای این فصل دارد: «اول از همه، باید همه سالم باشند چون با سلامت است که می‌توانید به چیزی که می‌خواهید برسید.

سپس می‌خواهم همه در چلسی قهرمانی لیگ قهرمانان را در ویمبلی جشن بگیریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چهار تيم نيمه نهايي مسابقات فوتبال جام اتحاديه انگليس مشخص شدند

تيم فوتبال بيرمنگام با پيروزي دو بر يک بر آستون ويلا در مرحله يک چهارم نهايي جام اتحاديه انگليس ، رقيب همشهريش را از گردونه اين مسابقات خارج کرد.

گل پيروزي بخش '' نيکلا زيگيچ '' که شش دقيقه به پايان بازي به ثمر رسيد بيرمنگام را در جمع چهار تيم نهايي جام اتحاديه قرار داد و آبي ها امکان آن را يافتند تا از ''ژرار اوليه '' سرمربي ويلا انتقام بگيرند.
    پيش از گل زيگيچ ، ويلا توانسته بود با گل '' گابريل آگبونلاهور '' گل زودهنگام سباستيان لارسون براي بيرمنگام از روي نقطه پنالتي را باطل کند.
    بيرمنگام در فينال جام اتحاديه در سال 2001 از ليورپول تحت سر مربيگري اوليه شکست خورده بود.
    در ديگر ديدار مرحله يک چهارم نهايي جام اتحاديه ، ايپسويچ تحت رهبري روي کين سرمربي مورد غضب قرار گرفته خود يک بر صفر بر وست برومويچ يک تيم ليگ برتري پيروزي شد و
    بيرمنگام و ايپسويچ در مرحله نيمه نهايي به آرسنال و وستهام خواهند پيوست که سه شنبه پس از پيروزي بر ويگان و منچستر يونايتد به اين مرحله صعود کرده بودند.

برچسب برای این موضوع