بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 48 از 109 اولیناولین ... 3846474849505898 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

سرپرست باشگاه پرسپوليس، گفت: "كريم باقري بازيكن بزرگي است و ما تحت هر شرايطي به وجود او در تيم‌مان نياز داريم."

حبيب كاشاني كه يكشنبه شب در جمع بازيكنان و كادر فني پرسپوليس در اردوي هتل اسپيناس صحبت مي‌كرد، افزود: "شايعات مختلفي در اين باره درست شده است كه از تقابل دايي و باقري تا مسايل ديگر را شامل مي‌شود. اكثر اين شايعات درست نيست. البته ما هم بايد با مديريت درست اين ماجرا و رفتار صحيح و عملكردي منطقي، به خانواده بزرگ پرسپوليس كمك كرده و اجازه حاشيه سازي به ويژه درباره كريم باقري را ندهيم."

كاشاني تصريح كرد: "زماني كه من در مالزي بودم باقري تصميمي را گرفته است كه به نظرم مي‌شد با تامل بيشتري با آن برخورد كرد. در جلسه‌اي كه با او داشتم خواستم كه در تمرينات حضور پيدا كند و همچون هميشه در كنار ما و كمك حال ما باشد. حضور كريم باقري در جمع خانواده پرسپوليس به خودي خود باعث افتخار ما، خوشحالي هواداران و روحيه مضاعف براي تيم است."

سرپرست باشگاه پرسپوليس، افزود: " به كريم باقري گفتم حتي اگر تمايل به حضور در تمرينات نداشته باشد با همه بازيكنان به دنبالت خواهيم آمد تا تو را در جمع خانواده پرسپوليس حفظ كنيم."

كاشاني تاكيد كرد: "صحبت هايي هم درباره يك ديدار بزرگ با يك تيم اروپايي جهت برگزاري ديداري با شكوه براي خداحافظي كريم باقري با او داشتيم كه البته تصميم گيري درباره آن را به وي واگذار كردم."

سرپرست باشگاه پرسپوليس با اشاره به انتخاب كريم باقري به عنوان بازيكن اخلاق يك دهه اخير، خاطرنشان كرد: "كريم بازيكن بزرگي است و روزي كه به اين عنوان انتخاب شد در جمع شما تاكيد كردم كه وظيفه ما براي حفظ حرمت او و همچنين وظيفه كريم باقري براي حفظ جايگاهش سخت تر مي‌شود. چرا كه برخي به دنبال لطمه زدن به جايگاه او خواهند بود. البته با مديريت اين مساله و هوشياري كه در تك تك ما وجود دارد، اجازه تخريب باقري و ايجاد تفرقه در تيم را نخواهيم داد."

سرپرست باشگاه پرسپوليس در ادامه با اشاره به برد پرسپوليس برابر داماش گيلان در مسابقات جام حذفي، گفت: "از بازيكنان و كادر فني به خاطر عملكرد خوبشان در اين بازي تشكر مي‌كنم. باخت ذوب آهن در برابر شهرداري ياسوج و حذف بسياري از تيم‌هاي ليگ برتري در مراحل قبل، نشان مي‌دهد نتيجه گيري در اين مسابقات به هيچ وجه آسان و اتفاقي نيست."

كاشاني انگيزه‌هاي زياد ديگر تيم‌ها در برابر پرسپوليس را ياد آوري كرد و گفت: "كار پرسپوليس در ليگ به ويژه جام حذفي سخت‌تر از ديگر تيم هاست چرا كه همه تيم‌ها اعم از ليگ برتري يا ليگ يکي، هنگامي كه در برابر ما قرار مي‌گيرند هر آنچه در توان دارند را به نمايش مي‌گذارند تا ديده شوند. بنابراين بايد با هوشياري قدم برداريم و به اسم و رسم تيم‌ها و جايگاهشان كاري نداشته باشيم."

كاشاني از احتمال لغو بازي تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان خبر داد و گفت: "به خاطر وضعيت آلودگي هواي تهران اين احتمال وجود دارد كه اين بازي لغو شود. سازمان ليگ بايد زودتر در اين باره تصميم گيري كند و گويا قرار است تا صبح فردا (دوشنبه) تصميم خود درباره اين مساله را اعلام كنند."

وي تصريح كرد:" با اين وجود ما به لغو شدن يا برگزاري اين ديدار در موعد مقرر كاري نداريم و با حفظ آمادگي‌مان براي هر شرايطي برنامه خودمان را خواهيم داشت."

سرپرست باشگاه پرسپوليس در پايان از مسوولان هتل اسپيناس به خاطر فراهم كردن شرايط مناسب براي پذيرايي و اسكان پرسپوليسي ها در اين هتل تقدير كرد.

pnugirl
    • n/a

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و برزیل از دنیای بازی در تیم ملی خداحافظی کرده بود، پس از خداحافظی‌اش از فوتبال باشگاهی گفت: با وجود نشستی که با آقای کاشانی داشتم تصمیمم را گرفته‌ام و دیگر به فوتبال برنمی‌گردم.

کریم باقری روز 15 مهرماه سالجاری با حضور در دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر برزیل در ورزشگاه ابوظبی، برای همیشه از حضور در تیم ملی فوتبال ایران خداحافظی کرد و روز اول آذرماه نیز با غیبت در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس یک روز پس از دیدار برابر داماش گیلان، خداحافظی غیر رسمی اش را از پرسپولیس اعلام کرد.

با وجود اینکه کریم باقری و حبیب کاشانی روز یکشنبه در نشستی توافق کردند تا روز سه شنبه تصمیم نهایی در مورد خداحافظی باقری از فوتبال را اتخاذ کنند اما باقری امروز دوشنبه در گفتگویی اعلام کرد تصمیمش را گرفته است و دیگر قصد ندارد به فوتبال باشگاهی برگردد.

باقری در این مورد گفت: از کسی دلخور و ناراحت نیستم و تصمیمم برای خداحافظی را گرفته ام. این قانون فوتبال است که یک روز می آیی و یک روز هم باید برود.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که آیا از علی دایی به خاطر بازی ندادن شما و نیمکت نشینی ناراحت هستی گفت: دلیلی ندارد که از دایی ناراحت باشم. بازی کردن یک بازی به نظر کادر فنی بستگی دارد و مربی است که تصمیم می گیرد چه بازیکنی به میدان برود.

باقری در پاسخ به این پرسش که حبیب کاشانی اعلام کرده است تحت هرشرایطی باقری را حفظ خواهیم کرد گفت: ما توافق کردیم که تا روز سه شنبه در این مورد فکر کنیم اما بعید می دانم تا روز سه شنبه اتفاق تازه ای بیفتد. من تصمیم را گرفته ام و دیگر قصد ندارم به تمرینات برگردم.

کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران در مورد برگزاری دیدار خداحافظی اش از فوتبال گفت: قبلا صحبت هایی در این مورد با آقای دایی و کاشانی داشته ام و اگر شرایط فراهم شود دیماه در دیداری که پرسپولیس تدارک دیده است از فوتبال خداحافظی خواهم کرد.

کریم باقری در پاسخ به این پرسش که آیا وارد دنیای مربیگری خواهید شد گفت: اصلا به مربیگری فکر نمی کنم اما شاید به مدیریت وارد شدم. البته هنوز برای این کار و یا حضور در هیئت مدیره پرسپولیس جوان هستم و باید کمی صبر کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليسي‌ها پاداش برد در برابر داماش گيلان را دريافت مي‌كنند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس،‌ پاداش برد سرخپوشان تهراني در برابر داماش گيلان از مسابقات جام حذفي فوتبال كشور در اختيار محمود خوردبين،‌ سرپرست تيم قرار گرفت.
    خوردبين اين پاداش‌ها را صبح فردا (دوشنبه) و پيش از بازي با سپاهان به بازيكنان و كادر فني پرداخت مي‌كند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليسي‌ها اردوي خود در شب پيش از بازي با سپاهان را به دعوت مالك هتل بين المللي اسپيناس،‌ در اين هتل برگزار كردند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان تهراني امشب (يكشنبه شب) در حالي اردوي خود در هتل اسپيناس را برگزار كردند كه جلسه آناليز، برنامه ویژه روابط عمومي باشگاه و جلسه صرف شام در تالاري جديد و با برنامه‌هایی ویژه برگزار شد. تالار زيباي پاسارگاد در این هتل،‌ ميزبان پرسپوليسي‌ها براي جلسات امشب‌شان بود.

- در حاشيه جلسه سرخپوشان در اردوي هتل اسپيناس،‌ از حميد علي عسكر و غلامرضا رضايي تقدير شد. حبيب كاشاني و علي دايي با اهداء حلقه گل‌هايي به اين دو بازيكن از زحمات و تلاش‌هاي آنها در تيم ملي اميد در مسابقات آسیایی گوانگجو تقدير كردند.
    - كاشاني به بازيكنان گفت تا بازي با پيكان قزوين تا 50 درصد قرارداد‌شان پرداخت خواهد شد. سرپرست باشگاه پرسپوليس با اعلام اينكه به دليل حضور سعيدلو در چين،‌ امكان پرداخت بخشي از اقساط بازيكنان در اول آذر ماه مهيا نشد به آنها وعده داد با رسيدن قسط شهرداري تهران به عنوان اسپانسر تيم و كمك سازمان،‌ بازيكنان بخشی دیگر از مطالبات خود را دريافت خواهند كرد.

- علي اصغر اميري،‌ مالك هتل اسپيناس در پايان جلسه سرخپوشان به آنها وعده داد در صورت پيروزي در برابر سپاهان،‌ خبرهاي خوبي بري آنها دارد. اين صحبت اميري پيگيري برخي بازيكنان را به دنبال داشت. آنها مي‌خواستند بدانند از سوی مالک هتل، پاداشي در نظر گرفته شده يا ماجرای این خبر خوش چيز ديگري است.

- در طول صرف شام،‌ پخش موسيقي زنده براي بازيكنان با استقبال آنها مواجه شد.
    - در جلسه امشب در تالار پاسارگاد، روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اقدام به توزيع فرم‌هاي اطلاعات شخصي در بين بازيكنان كرد. اطلاعات اين فرم‌ها در صفحه شخصي بازيكنان در سايت رسمي باشگاه پرسپوليس درج خواهد شد.
    - كليپي از برد پرسپوليس در بازي برابر داماش گيلان تهيه شده بود كه در جلسه ويژه روابط عمومي براي بازيكنان و كادر فني پخش شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

غلامرضا رضایی به همراه حمید علی عسگر، پس از هفته‌ها دوری از جمع سرخ‌پوشان و درخشش در تیم ملی امید، در ترکیب 18 نفره پرسپولیس برای بازی با سپاهان حضور داشتند. این مسئله عاملی شد تا حبیب کاشانی به نمایندگی از کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس در اردوی پیش از بازی با سپاهان، از این دو با حلقه‌های گل استقبال کند.

غلامرضا رضایی پس از تقدیر پرسپولیسی‌ها از وی، به خبرنگار سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: «به نظرم تیم ملی ایران می‌توانست با جام قهرمانی و یا حداقل نائب قهرمانی، گوآنجو را ترک کند، اما عدم هماهنگی لازم در جمع بازیکنان و بدشانسی عاملی شد تا در حسرت مدال برنز این مسابقات هم بمانیم. البته من به پیشنهاد کادر فنی تیم ملی یک خط عقب‌تر و در خط میانی بازی می‌کردم و منطقی نیست که تصور شود، چرا "غلامرضا" کمتر گل‌زنی کرده است؛ به هر حال هر چه بود، همه تیم در رقم خوردن این نتایج سهیم هستند.»
    مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازی با سپاهان گفت: «هر دو تیم بازی سختی پیش رو دارند، اما فکر می‌کنم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، خاطره پیروزی در مقابل ذوب‌آهن را تکرار می‌کند تا دل هواداران شاد شود.»
    وی تاکید کرد: «دو تیم حساب ویژه‌ای روی امتیازات این مسابقه باز کردند. جالب این‌که من و حمید در چین با بازیکنان سپاهان درباره این مسابقه هم‌کلام شدیم و حسابی کری خواندیم.»

علی عسگر: روی ضربه ایستگاهی کار کردم
    همچنین حمید علی‌عسگر پس از تقدیر از او در جمع پرسپولیسی‌ها به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت: «ای کاش این حلقه‌ی گل زیبا به مناسبت "قهرمانی در گوآنجو" در جمع پرسپولیسی‌ها گردن‌آویز ما می‌شد؛ به هر حال ما هر آنچه در توان داشتیم ارائه کردیم و حالا مردم و کارشناسان باید درباره دو شکست در دیدارهای پایانی نظر دهند.»
    وی تاکید کرد: «به نظر من اگر حواشی و اختلافات ماه‌های قبل از بازی‌های گوآنجو کمتر بود، تیم با آرامش بیشتری تشکیل می‌شد و تمرین می‌کرد.»
    علی‌عسگر در ارتباط با ضربات ایستگاهی و گل‌هایی که در گوآنجو به ثمر رساند گفت: «پیش از بازی‌های چین نیز در تیم امید ضربات ایستگاهی می‌زدم و تمرینات فراوانی داشتم. خوشحالم مسئولیتم را تا حدود زیادی درست انجام دادم.»
    وی در پایان و در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنی بتوانی اولین گل خود از روی ضربه ایستگاهی در مسابقات لیگ برتر را در مقابل سپاهان به ثمر برسانی؟» گفت: «طی یکی – دو روز اخیر در تمرینات پرسپولیس نیز، کادر فنی تمرینات زیادی را با من، روی ضربات ایستگاهی داشتند و اگر صلاح بدانند و در جریان مسابقه پشت ضربات ایستگاهی قرار بگیرم، سعی می‌کنم گل‌زنی کنم، چون دوست دارم اولین گلم را روی ضربه ایستگاهی به سپاهان بزنم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

علیرضا حقیقی به عنوان بهترین بازیکن پرسپولیس در دیدار برابر داماش گیلان انتخاب شد.

کاربران سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با شرکت در نظرسنجی این سایت، حقیقی سنگربان جوان این تیم را به عنوان بهترین بازیکن پرسپولیس در بازی جام حذفی در برابر داماش گیلان انتخاب کردند.
    حقیقی با کسب 40.6 درصد آراء، اول و مازیار زارع (23.8 درصد)، سعید حلافی (21.6 درصد) و سپهر حیدری با کسب 14 درصد آراء، رتبه‌های دوم تا چهارم را به خود اختصاص دادند.
    سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به صورت هفتگی، موضوعات مختلف مربوط به باشگاه را به نظرسنجی می‌گذارد.
    پیش از این نیز 64 درصد از کاربران سایت باشگاه پرسپولیس، عملکرد داوری را عامل شکست این تیم در برابر مس کرمان دانسته بودند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه پرسپولیس پس از اعلام عدم لغو دیدار پرسپولیس و سپاهان اطلاعیه صادر کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این اطلاعیه آمده است:
    به رغم شرایط بسیار نا مساعد هوای تهران، حوالی ساعت 10 امروز خبری مبنی بر اینکه دیدار پرسپولیس و سپاهان انجام می­شود در سایت رسمی فدراسیون فوتبال قرار گرفت. این در حالی است که آقای عزیز محمدی و دیگر دست اندرکاران سازمان لیگ واقف هستند که وضعیت نا مساعد هوای تهران به گونه­ای است که که هیئت دولت، ادارات دولتی، مدارس و ... را طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری تعطیل اعلام کرده است. ضمن اینکه دکتر پورکاظمی رئیس فدراسیون پزشکی – ورزشی شب گذشته در گفتگو با تلویزیون با اشاره به شرایط نا مساعد هوای تهران از هموطنان تهرانی درخواست کرده است چنانچه قصد انچام حرکات ورزشی را دارند حتی المقدور در سالن سرپوشیده باشد.
    از طرفی مسئولان تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش شهر تهران طی اطلاعیه ای زنگ ورزش مدارس را تا اطلاع ثانوی لغو کرده­اند. همچنین هوای این روزهای تهران باعث شده است صدها تن از تهرانی ها به دلیل همین آلودگی شدید هوا در بیمارستان ها بستری شوند.
    حال چه تدبیر و اصراری است که مسئولان سازمان لیگ برتر طی تصمیمی غیر کارشناسی و در عرض تنها چهار پنج ساعت پیش از مسابقه ممانعتی برای این دیدار نمی بینند تا علاوه بر بازیکنان این دو تیم، ده­ها هوادار را که اکثرا قشر جوان و دانش آموز تشکیل می­دهند، ترغیب به حضور در ورزشگاه شوند!؟
    باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) با توجه به احترامی که به قوانین دارد، اعلام می کند با وجود تصمیمات انجام گرفته و به احترام هواداران فهیم با تمام توان در این مسابقه حاضر می­شود و بروز هر گونه مشکلی را در این مسابقه به لحاظ شرایط جوی بر عهده نمی­گیرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

علي سعيدلو معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني ظهر امروز با حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس و مشاور رئيس سازمان ديدار و گفتگو كرد.

پس از بازگشت از مسابقات آسيايي گوانگجو، ظهر امروز ميزبان حبيب كاشاني بود تا طي نشستي 75 دقيقه اي در ارتباط با مسائل باشگاه پرسپوليس و مسائل ورزش، بحث و تبادل نظر كند.
    سرپرست پرسپوليس ابتدا در مورد آخرين وضعيت باشگاه به ويژه مسائل مالي و برنامه ريزي هاي صورت گرفته جهت حضور قدرتمندانه در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا و ديدارهاي ليگ برتر و جام حذفي گزارش مبسوطي در اختيار رئيس سازمان تربيت بدني قرار داد.
    كاشاني با اشاره به آورده هاي باشگاه بخصوص وضعيت اسپانسرينگ و ساير منابع مالي، رياست سازمان را نسبت به آخرين وضعيت مالي باشگاه واقف نموده و سياست باشگاه را نيز در مورد بهره گيري هر چه بهتر از منابع مالي و حفظ جايگاه و شان اين باشگاه مردمي اعلام كرد.
    معاون رئيس جمهور نيز خاطر نشان ساخت: سازمان تربيت بدني به عنوان رياست مجمع دو باشگاه سرخ و آبي از هيچ كوششي براي ايجاد آرامش و كمك دريغ نمي كند و به هر لحاظ بخصوص شرايط مالي طبق توافقات صورت گرفته، حمايت مي نمايد.
    انتخاب اعضاي هيات مديره از ديگر موضوعات مهم اين نشست بود كه طرفين در مورد كانداهاي منتخب، تبادل نظر كردند تا در آينده اي نه چندان دور اسامي نهايي را اعلام نمايند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کريم باقري: خداحافظ فوتبال

کريم باقري کاپيتان تيم پرسپوليس بعد از 20 سال حضور در سطح اول فوتبال ايران و جهان ديروز تصميم خود براي خداحافظي از فوتبال را اعلام کرد.

کریم باقری تصمیم خود مبنی بر خداحافظی از فوتبال را رسما اعلام کرد. باقری که امروز در جلسه ای با کاشانی شرکت کرده بود، گفت: من تصمیم خود برای خداحافظی از فوتبال را گرفته ام و روی این تصمیم نیز فکر کرده ام. در مقطع فعلی به صلاح من است که از فوتبال خداحافطی کنم.
    باقری درباره این خبر که قرار است تصمیم خود را روز سه شنبه اعلام کند نیز گفت: قرار نیست سه شنبه اتفاقی بیفتد. بهرحال آقای کاشانی در جلسه با من توصیه کرد که بیشتر روی تصمیمم فکر کنم و با دوستان مشورت کنم و سپس آن را اعلام کنم، اما من تصمیم نهایی ام را گرفته ام و برای همیشه خداحافظی می کنم.
    کاپیتان پرسپولیس درباره پیشنهادات ارائه شده از سوی داماش، استیل آذین و تراکتورسازی نیز گفت: من با آقای عابدینی و همچنین احمدرضا عابدزاده دوست هستم و ارتباط نزدیکی باهم داریم. اما قرار نیست به این تیم ها بروم. از باشگاه تراکتورسازی نیز پیشنهادی ندارم، اما اگر هم داشتم به صلاح نیست که آخرین سال فوتبالم را در جایی غیر از پرسپولیس باشم و با تیم دیگری خداحافطی کنم.
    باقری درباره دلخوری وی از علی دایی نیز گفت: از علی دایی دلخور نیستم و می دانم که او باید مصلحت تیم را در نظر بگیرد. بین ما هیچ گونه کدورتی نیست.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کد خبر : 28765 زمان ارسال خبر : دوشنبه 08/09/1389 ساعت : 12:31

خوردبين: از خداحافظي باقري بي خبرم

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس از موضوع خداحافظي کريم باقري اظهار بي اطلاعي کرد.

در حالي که قرار بود کريم باقري کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس فردا در جلسه اي با حبيب کاشاني سرپرست باشگاه، تکليف خود را مشخص کند، امروز اخباري مبني بر خداحافظي اش از فوتبال منتشر شد.
    در اين خصوص محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس از تصميم کاپيتان سرخ ها اظهار بي اطلاعي کرد و توضيح در اين مورد را به روز سه شنبه موکول کرد.
    وي افزود: در حال حاضر اطلاعي از موضوع خداحافظي کريم باقري ندارم و در اين خصوص پس از جلسه با مسوولان باشگاه اظهار نظر خواهم کرد.
    محمود خوردبين سرپرست کهنه کار پرسوليس که در مواقع حساس از اظهار نظر امتناع مي کند، اين بار نيز با ابراز بي اطلاعي در مورد خداحافظي باقري همچون گذشته پاسخ مناسبي در اين خصوص ارايه نکرد.
    گفتني است مسوولان باشگاه پرسپوليس تصميم داشتند تا در اواخر دي ماه آينده با حضور يک تيم مطرح اروپايي بازي خداحافظي باقري را برگزار کنند، اما وي که در فصل جاري جايي در ترکيب اصلي تيم فوتبال پرسپوليس نداشت از هفته گذشته در تمرينات شرکت نکرد و امروز نيز اخباري مبني بر خداحافظي اش از دنياي فوتبال منتشر شد.

برچسب برای این موضوع