بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 43 از 117 اولیناولین ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کاپلو اتهامي که به جان تري زده بود را پس گرفت

فرانکو بالديني با تري تماس گرفته است.

فابیو کاپلو که جان تری را متهم کرده بود تعهد کافی برای تیم ملی انگلیس ندارد مجبور شد حرفش را پس بگیرد.
    فرانکو بالدینی، کمک‌مربی انگلیس به ستاره چلسی زنگ زده تا اوضاع را حل کند.
    سان گزارش داده بود که کاپلو تعهد جان تری را به تیم ملی پس از جام جهانی زیر سوال برده بود، و این ادعا باعث حیرت مدافع آبی‌ها شد.
    یکی از منابع نزدیک به تیم ملی انگلیس گزارش داد: «بالدینی به جان تری زنگ زده تا مشکلات را حل کند و به تری گفته اصلا فکر نمی‌کند او بازیکنی بی‌تعهد باشد.
    جی تی از این بسیار خوشحال شده بود. او از آن حرف‌ها شگفت‌زده شده بود.»
    بالدینی پس از آن که تری از دیدار مرحله مقدماتی یورو 2012 مقابل مونته‌نگرو به دلیل آسیب کمر کنار رفت با او رودررو شده بود. تری این فصل تنها 45 دقیقه برای انگلیس بازی کرده است.
    سپس پیش از دیدار دوستانه با فرانسه بود که کاپلو گفت: «تری ترجیح می‌دهد بازی نکند تا آمادگی‌اش را برای باشگاه حفظ کند.»
    اما تری چهار بازی اخیر چلسی را به دلیل مشکل مرموز از ناحیه ران پا از دست داده و تا وقتی این مشکل برطرف نشود به میادین برنمی‌گردد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

محاكمه 71 متهم به تباني در مسابقات فوتبال تركيه آغاز شد

دادگاه استانبول محاکمه 71 نفر را به اتهام دست داشتن در تباني گسترده در مسابقات فوتبال ترکيه آغاز کرد.

شماري از مربيان، بازيکنان و داوران معروف ترکيه به اتهام تباني در مسابقات فوتبال در 26 شهر اين کشور تحت بازجويي و محاکمه قرار گرفتند.
    دادگاه استانبول امروز خواستار حضور ''تانژو چولاک'' و '' فاتح آک يل'' از بازيکنان سابق تيم ملي فوتبال و جمع ديگري از متهمان اين پرونده در دادگاه شد.
    پليس ترکيه در ادامه تحقيقات گسترده مقام هاي امنيتي پيرامون تباني در مسابقات فوتبال اروپا، پيشتر دهها تن از دست اندرکاران فوتبال در ترکيه را بازداشت و موردبازجويي قرار داده بود.
    مقام هاي قضايي آلمان مي گويند، در بيش از 200 مسابقه رسمي فوتبال در 11 کشور اروپايي تقلب و تباني صورت گرفته است.
    پيشتر گزارش هاي زيادي درباره تباني در مسابقات فوتبال در ترکيه منتشر شده بود، ولي تاکنون برخورد جدي قضايي با اين موضوع صورت نگرفته است.
    گفته مي شود، دست کم در 30 مسابقه فوتبال در ترکيه تباني صورت گرفته است.
    فوتبال از ورزش هاي پرطرفدار در ترکيه است و درآمد سالانه 20 باشگاه برتر اين کشور حدود پنج و نيم ميليارد دلار برآورد شده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مارادونا: همه بازي‌هاي رئال مادريد را دنبال مي‌كنم

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آرژانتين در ضيافت شام پرس گفت: همه بازي‌هاي رئال مادريد را دنبال مي‌کنم.

ديه‌گو آرماندو مارادونا در آستانه ال‌دربي کلاسيکو به مادريد آمده و باشگاه رئال مادريد براي اين بازيکن اسبق بارسلونا برنامه جالبي دارد.
    اين باشگاه در چند روز گذشته با هزينه شخصي فلورنتينو پرس پذيرايي رويايي از مارادونا داشته و دو پزشک متخصص در امر تغذيه و اعصاب اين اسطوره آرژانتيني را به دقت زير نظر دارند. مارادونا که با اظهارات عجيبش خشم رسانه‌هاي کاتالونيايي را نيز برانگيخته معتقد است رئال مادريد دوشنبه شب با اقتدار در ال‌دربي به پيروزي مي‌رسد.
    وي تصريح کرد: همه بازي‌هاي رئال مادريد را تماشا مي‌کنم و تنها عاملي که باعث مي‌شود گاهي نتايج بارسلونا را تعقيب کنم ليونل مسي است.
    به نظر مي‌رسد مارادونا به همراه مديرعامل باشگاه رئال مادريد سرگرم پايه ريزي يک پروژه فرهنگي ورزشي بزرگ در بوينس آيرس باشد و اين خوش خدمتي‌ها نيز در راستاي خلق اين شراکت است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

منزس: رونالدينيو را تنها براي يک بازي دعوت نکرده ام

مانو منزس،سرمربي تيم ملي برزيل روز جمعه در صحبتهايي اعلام کرد که رونالدينيو براي انجام تنها يک بازي به تيم ملي برزيل دعوت نشده است.

منزس در این رابطه گفت:« من رونالدینیو گائوچو را برای تنها یک دیدار به رختکن تیمم نیاورده ام.این عاقلانه نیست که این طور فکر کرد، چون این به منزله ضربه ای برای بازیکن و همچنین مربی است.»
    سرمربی تیم ملی برزیل در ادامه به این نکته اشاره کرد که به احتمال قریب به یقین از رونالدینیو در دیدار دوستانه مقابل فرانسه که در فوریه سال 2011 برگزار خواهد شد نیز استفاده خواهد کرد.
    منزس در ادامه به اشتباه داگلاس، ستاره تیمش در دیدار مقابل آرژانتین که با لو دادن توپ، فرصت گلزنی برای مسی را فراهم کرد، گفت:«اصلا نمی خواهیم یک بازیکن را مقصر اعلام کنیم . پس از آن این فرصت را داشتیم که بازی را به تساوی بکشیم. تو از گلی که از میانه میدان به ثمر می رسد، آسیب نمی بینی.تیم ملی برزیل به تنها یک تصمیم وابسته نیست و نکات ریز و درشت کوچکی در هر ماجرا دخیل است.در آن لحظه داگلاس عصبی شده بود. من هم اندکی با او بد رفتار کردم ولی هرچه در زمین مسابقه رخ می دهد، همان جا تمام می شود.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ژوليو سسار تا سال 2011 از ميادين دور خواهد بود

به نظر مي رسد که روند مصدوميتها در رختکن اينتر همچنان ادامه دارد و گويا ژوليو سسار شانس همراهي تيمش در رقابتهاي جام باشگاه هاي جهان را نخواهد داشت و تا سال 2011 نيز به دليل پارگي يکي از عضلات پايش از ميادين به دور خواهد بود

این دروازه بان برزیلی روز بیست و نهم اکتبر و در جریان دیدار تیمش مقابل جنوا مصدوم شد
    اسکای سپورت ایتالیا در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مصدومیت سسار جدی تر از آنچه در ابتدا تصور می شد است و بدین ترتیب بازگشت او به میادین ورزشی به تعویق خواهد افتاد.
    این در حالی است که اینتر بین روزهای هشتم تا هجدهم دسامبر در جام باشگاه های جهان در دوبی حاضر خواهد بود ولی حضورسسار دراین رقابتها در پس پرده ای از ابهام است.گویا یکی از عضلات پای سسار پاره شده است و همین موضوع او را تاژانویه از میادین به دور نگاه خواهد داشت
    سران باشگاه اینتر هنوز این خبر را به صورت رسمی تائید نکرده است

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نخست وزير اسپانيا: بارسا 2-4 مي برد

خوسه لوئيس ساپاترو، نخست وزير اسپانيا در صحبتهايي پيش بيني اش را در مورد ديدار ال کلاسيکوي روز دوشنبه مطرح کرده و اعلام کرده که بارسا در اين ديدار با نتيجه 2-4 مقابل حريف ديرينه اش به برتري خواهد رسيد.

ساپاترو، همواره طرفدار پرو پا قرص بارسلونا بوده و در صحبتهایی به یکی از شبکه های رادیویی کاتالونیا نظرش را اعلام کرد. البته به این نکته اشاره کرد که به خاطر قرارهای کاری قادر به تماشای این بازی نخواهد بود و از طریق اس ام اس در جریان نتیجه بازی قرار خواهد گرفت.
    ساپاترو در مورد علاقه اش به باشگاه بارسلونا گفت:«بارسلونا از هوش و ذکاوت فوتبال بهره می برد و این را به چیزی فراتر از فوتبال تماسی و فیزیکی مبدل می کند.گاهی وقتها بازی بارسلونا مرا یاد شطرنج می اندازد.»
    ساپاترو در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که احترام خاصی نیز برای رئال مادرید و ومربی صاحب نامش ، مورینیو،قائل است ولی در نهایت شخصیت و منش گواردیولا را ترجیح می دهد. او ادامه داد:« از تماشای دریبلهای مسی لذت می برم و بازی او را به عملکرد کریس رونالدو ترجیح می دهم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ونگر: بارسلونا پيروز ال‌كلاسيكو است

سرمربي فرانسوي تيم فوتبال آرسنال،‌ بارسلونا را به عنوان تيم پيروز ال‌کلاسيکو دربي معرفي کرد.

آرسن ونگر در خصوص ال‌کلاسيکودربي اسپانيا تصريح کرد: نمي‌شود حقيقت را پنهان کرد، من هم يکي از همان کساني هستم که تاکيد دارند فوتبال يک ورزش معمولي است و با ابعاد سياسي و اقتصادي کاري ندارد اما در مورد ال‌دربي اسپانيا وضع فرق دارد و بايد حقيقت را گفت.
    وي افزود: بارسلونا هنوز هم از رئال مادريد بهتر و بالاتر است و اگر مجبور باشم اين بازي را پيش‌بيني کنم، بارسلونا را انتخاب مي‌کنم.از سبک بازي رئال مادريد اصلا خوشم نمي‌آيد، آنها به شدت فردگرا هستند و اگر مورينيو در يک بازي بزرگ مثل ال‌کلاسيکو دربي رونالدو، خديرا يا اوزيل را نداشته باشد هيچ کاري از دستش بر نمي‌آيد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

توز: از فوتبال خسته ام؛ ديگر نمي خواهم بازي کنم

کارلوس توز، ستاره آرژانتيني باشگاه سيتي که به شدت دلتنگ خانه و زندگي اش در آرژانتين است بار ديگر در صحبتهايي اعلام کرده که به فکر خداحافظي زودهنگام ازدنياي فوتبال است.

این در حالی است که توز یکی از موفق ترین ستاره های سیتی است و گلهای ارزشمند و بازیهای تماشایی او در ترکیب این تیم، باعث شده تا مانچینی اعتماد فراوانی به او داشته باشد ولی خود توز در صحبتهایی اعلام کرده که قلبش دیگر با فوتبال نیست.
    توز این روزهایی با انتقاد از فوتبال گفت:« دیگر نمی خواهم فوتبال بازی کنم.از فوتبال خسته ام و البته از افرادی که در دنیای فوتبال کار می کنند هم خسته شده ام.واقعا دیگر نمی خواهم بازی کنم و کاملا هم جدی می گویم.»
    توز ادامه داد:« فوتبال دیگر فقط به خاطر پول است و من اصلا این را دوست ندارم. مدیربرنامه های زیادی هستند که بازیکنان جوان زیادی را در اختیار دارند.این چندش آور است، چون این بازیکنان جوان دیگر به فکر کسب عناوین قهرمانی نیستند و فقط پول می خواهند. بازیکنان جوان فکر می کنند که وقتی که دو خط موبایل و یک خانه داشته باشند، در فوتبال به جایی رسیده اند.امروزه آدمهای بد زیادی در تجارت فوتبال هست و تو باید همیشه با آنها به مبارزه بپردازی.از این هم خسته شده ام.»
    توز در ادامه صحبتهایش با اشاره به بی احترامی بازیکنان جوان، به بازیکنان کهنه کار و باتجربه در زمین مسابقه گفت:«این روزها بازیکنان جوان اصلا ادب و تربیت ندارند و من اصلا نمی خواهم صدای آنها رابشنوم. زمانی که در بوکا جونیورس بازی می کردم و وقتی مارتین پالرمو یا خوان رومن ریکلمه صحبت می کرد، من به حرف آنها گوش می دادم. پس الان نمی خواهم ببینیم که یک بازیکن جوان در رختکن به من بگوید که چرا فلان کار را کردی.دوست دارم او را بزنم، چون 13 عنوان قهرمانی در کارنامه ام دارد. من برای سه یا چهار سال دیگر در اروپا به فوتبالم ادامه می دهم و پس از آن خداحافظی می کنم. تنها در صورتی به بوکا جونیورس بازخواهم گشت که پدرم چنین چیزی بخواهد ولی خودم نمی خواهم دیگر در آرژآنتین بازی کنم.اگر از من بپرسید، دوست دارم به روزهای کودکی ام بازگردم .من اصلا شیوه زندگی کنونی ام را دوست ندارم. دیگر نمی خواهم سختی بکشم.می خواهم آرام باشم ولی فوتبال برای من به منزله یک شغل شده است.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اشمايكل جديد" به منچستريونايتد پيوست

باشگاه منچستريونايتد خبر خريد دروازه‌بان جوان دانمارکي را تاييد کرد.

آندرس ليندگارد دروازه‌بان جوان دانمارکي که از او به عنوان اشمايکل جديد ياد مي‌شود، با نهايي شدن صحبت‌ها به باشگاه منچستريونايتد خواهد پيوست.
    الکس فرگوسن در گفت‌وگو با پايگاه رسمي باشگاه منچستريونايتد عنوان کرد: آندرس ليندگارد يکي از دروازه‌بانان جوان دانمارکي است که آينده بسيار درخشاني در پيش رو خواهد داشت. جو رقابتي هميشه در منچستريونايتد وجود دارد و اکنون با حضور اين دروازه‌بان جوان، جو رقابتي درون دروازه هم به وجود خواهد آمد. البته او بايد در تمرين به خوبي با فان در سار و مربي دروازه‌بان‌ها تمرين کند تا بتواند تجربه حضور درون دروازه‌ي تيم را پيدا کند.
    ادوين فان در سار دروازه‌بان 40 ساله هلندي شياطين سرخ در آستانه بازنشستگي قرار گرفته و فرگوسن به فکر يافتن جانشيني براي اين بازيکن است. هرچند بعيد به نظر مي‌رسد ليندگارد جوان بتواند به اين زودي‌ها نفر اول دروازه‌ي تيم مدعي ليگ برتر انگليس باشد.
    باشگاه منچستريونايتد اعلام کرد: آندرس ليندگارد تست پزشکي را پشت سر گذاشته و با قراردادي به ارزش 3.5 ميليون يورو راهي اولدترافورد شده است. اين قرارداد اول ژانويه (آغاز فصل نقل و انتقالات) رسمي خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رقابت رئال و بارسا براي خريد پاستوره

باشگاه هاي رئال مادريد و بارسلونا رقابت سختي را براي به خدمت گرفتن خاوير پاستوره، ستاره پالرمو، در پيش دارند و قيمتي که اين باشگاه ايتاليايي براي فروش اين بازيکن در نظر گرفته نيز بر جذابيت هاي اين انتقال خواهد افزود.

مائورو زامپاريني، رئيس باشگاه پالرمو، براي فروش اين بازيکن 70 ميليون يورو مي خواهد. او اخيرا گفته بود که يک باشگاه خارجي قصد داشت با 50 ميليون يورو پاستوره را به خدمت بگيرد اما او اين پيشنهاد را رد شد.
    او گفت که پيشنهادهاي پايين تر از 70 ميليون يورويي دو غول اسپانيايي مورد پذيرش قرار نمي گيرد.
    زامپاريني گفت:" قرارداد جديد پاستوره آماده است و تنها بايد توافق نهايي با مدير برنامه او حاصل شود و زماني که او برگردد، قرارداد امضا خواهد شد.
    من تاييد مي کنم که او مي تواند با 70 ميليون يورو به باشگاه ديگري برود و دستمزد او نيز در طول دو- سه آينده افزايش خواهد يافت."

برچسب برای این موضوع