بيشترين جرايم رايانه‌اي در کشور


86 نفر در ارتباط با جرائم رايانه‌اي دستگير شده‌اند كه 11 نفر از آنان زن هستند، 87 درصد متهمان بين 18 تا 35 سال سن دارند و سن 12 درصد از متهمان نيز بالاي 35 سال است.

معاون مبارزه با جرايم رايانه‌اي پليس آگاهي اعلام كرد: برداشت غير مجاز از حساب و نشر اكاذيب بيشترين شكايت جرايم رايانه‌اي هستند.

سرهنگ مهرداد اميدي در گفت‌وگو با فارس گفت: جرائم رايانه‌اي با توجه به گسترش استفاده از اينترنت و ديگر تجهيزات الكترونيكي به طور طبيعي روند رو به رشدي را داشته است.

وي اظهار داشت: طي 7 ماه گذشته 500 پرونده در ارتباط با جرائم رايانه‌اي به پليس آگاهي ارائه شده، كه به 304 پرونده رسيدگي و به نتيجه رسيده و 77 درصد پرونده‌ها منجر به كشف شده است.

* دستگيري 11 زن به اتهام ارتكاب جرائم رايانه‌اي

سرهنگ اميدي افزود: 86 نفر در ارتباط با جرائم رايانه‌اي دستگير شده‌اند كه 11 نفر از آنان زن هستند، 87 درصد متهمان بين 18 تا 35 سال سن دارند و سن 12 درصد از متهمان نيز بالاي 35 سال است.

اين مقام پليس آگاهي گفت: برداشت غير مجاز از حساب و نشر اكاذيب بيشترين شكايت جرايم رايانه‌اي هستند، 56 درصد پرونده‌ها مربوط به برداشت غير مجاز از حساب بانكي است و 19 درصد هم مربوط به نشر اكاذيب و هتك حيثيت افراد است.

معاون مبارزه با جرايم رايانه‌اي پليس آگاهي درباره ديگر پرونده‌ها افزود: 7 درصد شكايت مربوط به دسترسي غيرمجاز و داده‌هاي يارانه‌اي و 6 درصد هم مربوط كلاهبرداري از طريق اينترنت است.

وي اظهار داشت: 12 درصد ديگر از پرونده‌ها و شكايات نيز به ديگر جرائم مانند تكثير نرم‌افزارهاي مجاز و ... است.

سرهنگ اميدي به شهروندان توصيه كرد: توصيه‌هاي ايمني را در فضاي مجازي و استفاده از عابربانك‌ها جدي بگيرند.