بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 37 از 117 اولیناولین ... 2735363738394787 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 361 تا 370 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گونسالس براي سومين بار داور ال کلاسيکو شد

داور اهل باسک اسپانيا براي سومين بار در عمر حرفه‌اي خود جدال بارسلونا و رئال مادريد را قضاوت خواهد کرد.

به نقل از مارکا اسپانيا، ادواردو ايتورالده گونسالس جدال حساس و پر بيننده بارسلونا و رئال مادريد را قضاوت مي کند.
    اين سومين باري است که ايتورالده ال کلاسيکو دربي را سوت مي زند. اين ديدار 29 نوامبر برابر با هشتم آذرماه در استاديوم نيوکمپ برگزار مي شود.
    پيروزي هاي 3 بر صفر بارسلونا در هفته 22 فصل 1998 – 1999 و 3 بر صفر در برنابئو در سال 2005 هر دو با قضاوت اين داور رقم خورده و مردان گوارديولا اميدوارند سومين قضاوت ايتورالده با سومين پيروزي 3 بر صفر آنها برابر رئال مادريد همراه باشد.
    ايتورالده تاکنون 31 بازي بارسلونا را سوت زده که در آن بارسا به 20 پيروزي دست پيدا کرده است.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کنفرانس خبري
    گوارديولا:هراتفاقي که در ال کلاسيکو بيفتد، امتيازات زيادي پيش روست

مربي باشگاه بارسلونا براي اولين بار از ديدار ال کلاسيکو صحبت کرد. او رئال مادريد را حريفي پرعمق و پرتحرک ناميد و در مورد پيکه که ممکن است شانس حضور در ديدار ال کلاسيکو را از دست بدهد، صحبت کرد

بار دیگر به رقابتهای لالیگا بازگشتیم و نوبت به دیدار دو دوست قدیمی یعنی پپ گواردیولا و لیو رسیده است که شنبه شب و در مصاف بارسا – آلمریا با هم مواجه خواهد شد. در یک سو بارسا برای رسیدن به صدر جدول به دنبال پیروزی در این دیدار است و از سوی دیگر لیو، می داند که اگر می خواهد از سمتش برکنار نشود، باید پیروزی را کسب کند
    مربی جوان بارسلونا روز جمعه در کنفرانسی خبری شرکت کرد تا به بررسی شرایط کنونی تیمش بپردازد.
    اولین سوال مطرح شده در مورد آلمریا بود. حریفی که در حالی که شرایط بسیار بدی در جدول رقابتها دارد، گام به مصاف با بارسا می گذارد.گواردیولا در مورد آلمریا گفت:« آلمریا تیمی است که خیلی خوب دفاع می کنند. آنها گلهای کمی دریافت می کنند و موقعیتهای کمی برروی دروازه شان خلق می شود.اگر آنها در دیدارهای خانگی ای که به تساوی رسیده اند، به پیروزی می رسیدند، شرایط خیلی راحت تری داشتندد. ما نهایت تلاشمان را به کار می گیریم تا در این دیدار،روندی که اخیرا طی کرده بودیم را دنبال کنیم.»
    گواردیولا در ادامه صحبتهایش در مورد پیکه حرف زد؛ ستاره ای که اگر در دیدار با آلمریا کارت زردی دریافت کند از حضور در دیدار ال کلاسیکو محروم خواهد ماند. گواردیولا در این رابطه گفت:« آیا قهرمان دنیا، بازیکن ثابت تیم من خواهد بود ؟ در این رابطه فردا تصمیم می گیرم.بحث کارتها، موضوعی است که باید آن را در نظر داشت.»
    * آیا گواردیولا نگران جو داغی که در آستانه دیدار ال کلاسیکو در حال ایجاد است، نیست؟
    « برخی مسائل هستند که من در مورد آنها هیچ کاری نمی توانم انجام دهم. من مسئول کلمات خودم و رفتارهای خودم هستم ولی نمی توانم صحبتهای افراد دیگر را کنترل کنم.»
    * گواردیولا در ادامه در پاسخ به پرسشی در مورد احتمال وقوع اتفاقاتی در دیدار بارسا- رئال گفت:« همه چیز اندکی حساس تر است و مثل پوست گل است ولی هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.»
    این برای اولین بار بود که پپ گواردیولا در رقابتهای این فصل در مورد ال کلاسیکو به صحبت می پرداخت:« ما سعی می کنیم به بهترین نحو ممکن بازی تیم حریف را خنثی کنیم.اگر به پیروزی برسیم خیلی است.اگر مساوی کنیم که بدتر و اگر ببازیم، اوضاع خیلی بد می شود ولی هر اتفاقی هم که بیفتد، امتیازات زیادی تا پایان رقابتهای فصل باقی است. رئال تیمی به مراتب پرتحرک تر از ماست.»

* سکوت در رختکن بارسا در یک هفته مانده به ال کلاسیکو؟
    - هر روز یک بازیکن کنفرانس خبری خواهد داشت. این هفته، هفته ویژه ای است ولی نهایت تلاشمان را به کار می گیریم تا بازیکنان با خانواده هایشان شام را به رستوران ها رفته ، آزادی داشته باشند ودر طول هفته زندگی عادی شان را دنبال کنند.
    *رابطه پپ با لیو: لیو در شکل گیری من به عنوان یک مربی نقش پررنگی داشت. همه به خوبی می دانند که من چطور قدردان او هستم. او برایم بسیار مهم بود. خیلی از برخوردهایم را از او آموخته ام و احترام فراوانی برای لیو قائلم ولی جدای از این صحبتها می خواهم او را شکست دهم.
    *نبرد مورینیو – پرسیادو: بهتر است که من در این مورد صحبت نکنم.

* بازی با آلمریا و امتیازات بارسا: اگر بارسا آلمریا را شکست دهد، تعداد امتیازاتش بیشتر از مقطع مشابه در سالی که توانست 3 جام قهرمانی کسب کند خواهد شد. اینها تنها یک عدد و رقم است ولی آنچه مهم است ، این است که در پایان فصل چه اتفاقی بیفتد.اینکه آیا الان امتیاز بیشتر داریم یا کمتر، هیچ اهمیتی ندارد.»
    *مقایسه اوزیل و آفلای:این دو بازیکن کاملا متفاوت هستند، به علاوه قیمت خرید آفلای خیلی عالی است.فکر می کنیم که حضور او مانع از حضور بازیکنان تیم پایه ای ما نیست و جای بازیکنان پایه ای را پر نمی کند. او فضای زیادی برای بهبود دارد ولی نمایشهای ابتدایی اش عالی است. »
    *سوال آخر، درمورد رقابتهای کوپا دل ری و این نکته که طبق قرعه کشی انجام شده، دو تیم بارسا و رئال فقط ممکن است در فینال مقابل هم قرار بگیرند:«تنها واقعیت موجود این است که برای پیشروی رو به جلو باید اتلتیک را شکست دهیم و بقیه فعلا مهم نیستند

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اتحاديه فوتبال انگلستان 500 هزار پوند غرامت به ليورپول مي پردازد

اتحاديه فوتبال انگلستان به دليل آسيب ديدگي استيون جرارد در ديدار دوستانه مقابل فرانسه، بايد 500 هزار پوند به باشگاه ليورپول غرامت بپردازد.

جرارد چهارشنبه شب در دیدار دوستانه تیم های انگلستان و فرانسه در ومبلی لندن که به شکست 2 بر یک انگلستان انجامید از ناحیه رباط پا دچار صدمه دیدگی شد و به احتمال فراوان تا چهار هفته قادر به همراهی تیم باشگاهی لیورپول نخواهد بود.
    برل پایه گزارش گاردین، اتحادیه فوتبال انگلستان باید حقوق هفتگی 120 هزار پوندی این بازیکن را به عنوان غرامت به لیورپول بپردازد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

انتقاد فان خال از فرانک ريبري

مربي هلندي باشگاه بايرن مونيخ در صحبتهايي زبان به انتقاد از ستاره فرانسوي تيمش گشوده

پس از نمایش ضعیف فرانک ریبری در دیدار دوستانه ای که بایرن مونیخ در اواسط هفته مقابل تیم دسته سومی اونترهاچینگ داشت، لوئیس فان خال، مربی هلندی باواریایی ها به انتقاد از ستاره فرانسوی اش پرداخته.
    این در حالی است که برخی رسانه ها، از عملکرد ریبری در این دیدار تمجید کردند ولی فان خال از مشارکت این بازیکن فرانسوی در جریان بازی رضایت نداشت. ریبری در این دیدار که با برتری 0-3 باواریایی ها همراه بود، 75 دقیقه بازی کرد.
    فان خال در صحبتهایی به اسپوکس گفت:« فرانک تمام توانش را در دیدار با اونترهاچینگ به کار نگرفت.درجریان بازی به نظر می رسید که او تعهد لازم به تیم را ندارد. روزنامه ها نوشتند که عملکرد ریبری در این بازی خوب بوده ولی من اصلا عملکرد خوبی از او ندیدم.»
    طبق گزارش روزنامه بیلد ریبری در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل بایرلورکوزن بازی را از روی نیمکت تماشا خواهد کرد، چرا که فان خال تنها به بازیکنانی بازی می دهد که در اوج آمادگی جسمانی باشند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

روبينيو: رونالدينيو هيچ جا نمي‌رود

به باور مهاجم برزيلي آ.ث‌ميلان، هافبک هم‌تيمي او از روسونري‌ها جدا نخواهد شد.

به نقل از ديلي‌استار، روبينو گفت: رونالدينيو اکنون بازيکني کاملا موثر در ميلان محسوب مي‌شود. از آمادگي خوبي برخوردار است. به همين خاطر بود که مانو منسز، سرمربي تيم ملي، براي جدال دوستانه با آرژانتين او را فراخواند.
    وي افزود: با وجود روني، مشکلات بسيار کم مي‌شود. او به منزله بازوي محکم سرمربي در تيم محسوب مي‌شود. با وجود او مي‌توانيم راحت گل بزنيم و موقعيت‌هاي گلي که او فراهم مي‌کند، مورد استفاده قرار دهيم. او از کار و زندگي در اينجا خرسند است. دليلي ندارد به فکر حضور در تيمي ديگر باشد.
    روبينيو 26 ساله که حضور در تيم‌هاي سانتوز کشورش، رئال‌مادريد اسپانيا، منچسترسيتي انگليس را در کارنامه دارد، در سال جاري راهي راه‌راه‌پوشان مشکي و قرمز معروف به روسونري‌ شد تا در کنار رونالدينيو، هموطنش که از دو سال قبل حضور دارد، بازي کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

الگري: بازي با فيورنتينا،مثل داربي ميلان است

ماسيميليانو الگري در آستانه اين ديدار حساس،اهميت اين بازي را مثل داربي شهر ميلان دانسته است

روسونری در حال حاضر با یک امتیاز برتری نسبت به لاتزیو در صدر جدول رقابتهای سری آ قرار دارد و الگری در صحبتهایی به بررسی دیدار امشب تیمش پرداخته است:« بازی خیلی سختی خواهد بود. تیم من تیم بالغی است و بازیکنانم از اهمیت این بازی مطلعند. ما باید برای تمام حریفان احترام بگذاریم، چون لیگ ایتالیا خیلی سخت است. بازی شنبه شب هم به اندازه داربی برای ما مهم است.»
    الگری ادامه داد:« فیورنتینا نمایش خوبی را مقابل رم به اجرا گذاشت. کار برای ما سخت خواهد بود، چون آنها هم انگیزه های زیادی دارند.ما هم به تازگی داربی را پشت سر گذاشتیم و خیلی از بازیکنان در بازیهای ملی به میدان رفتند. با این وجود ما به خوبی تمرین کرده ایم و باید از نظر روانی تمرکز پیدا کنیم،چون روزسه شنبه هم در لیگ قهرمانان اروپا بازی سختی را پیش رو داریم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حمايت مارادونا از سرمربي رئال مادريد

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آرژانتين ضمن حمايت از 'خوزه مورينيو' اعلام کرد، وي مي تواند به بد اقبالي رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا پايان داده و به نخستين سرمربي تبديل شود که با سه باشگاه مختلف به مقام قهرماني اروپا دست مي يابد.
    مارادونا پس از حضور در يک جلسه تمرين رئال مادرید در مجتمع ''والده بباس'' باشگاه رئال ابراز اميدواري کرد وي عنوان قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را نصيب رئال مادريد خواهد کرد.
    مارادونا افزود: بايد به مورينيو وقت داد تا بازيکنان خواسته هايش را دريابند. اين آن چيزي است که در اينتر اتفاق افتاده و ايتالياييها پس از متجاوز از 50 سال فاتح جام اروپا شده اند.
    مارادونا گفت: من متقاعد شده ام که اگر آنان قدري صبر کنند وي خواهد توانست ظرف يک مدت کوتاه فاتح ليگ قهرمانان شود.
    مورينيو نخستين بار در سال 2004 به همراه پورتو يک تيم از زادگاهش پرتغال قهرمان اروپا شد و سپس به چلسي رفت و هر چند نتوانست به موفقيتي در اروپا دست يابد اما به طور پياپي اين تيم را قهرمان ليگ برتر انگليس کرد. اين نخستين قهرماني تيم لندني پس از يک ربع قرن بود.
    وي سپس به اينتر ميلان پيوست و در ماه مه سال گذشته در رديف سرمربياني چون ''ارنست هاپل'' و اوتمار هيتزفلد قرار گرفت که در دو باشگاه مختلف قهرماني در اروپا را تجربه کرده اند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پاسخ آقاي خاص به تعريف مارادونا: تو شماره يك هستي

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد با اهداي پيراهن امضا شده خود به مارادونا از وي به خاطر حضور در برنابئو تقدير و تشکر کرد و گفت: تو شماره يک هستي.

خوزه مورينيو روي پيراهن اهدايي خود به مارادونا نوشته است: تو شماره يک هستي.
    سرمربي رئال مادريد خطاب به مارادونا گفت: به عنوان يک هوادار قديمي دوست دارم ساعت‌ها در کنار شما (مارادونا) باشم و از تجربيات و خاطرات ارزشمندتان استفاده کنم. نام مارادونا از کودکي براي من بيانگر شکوه و تعصب و قهرماني در دنياي فوتبال بوده و هست.
    آقاي خاص افزود: حضور ديه‌گو بزرگ قبل از ال‌کلاسيکو براي من و شاگردانم بسيار ارزشمند و معنا دار است. اميدواريم مارادونا را در نيوکمپ نيز خوشحال کنيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

منچستر جايگزين فان‌درسار را در مادريد مي‌يابد

تيم فوتبال منچستر يونايتد براي حل معضل دروازه‌باني خواهان جذب سنگربان اتلتيکو ‌مادريد شد.

مذاکرات اوليه و پنهان ميان دو باشگاه انگليسي و اسپانيايي جهت استخدام ديويد دو‌ژيا با موفقيت‌ انجام گرفته است. منابع نزديک به دو تيم عنوان مي‌کنند، يونايتدي‌ها اميدوارند بتوانند با اين سنگربان 20 ساله که در تيم مادريدي درخشش زيادي داشته، قرارداد امضا کنند.
    تيم تحت رهبري سرآلکس فرگوسن که ماه‌ها است براي جذب دروازه‌‌باني کارآمد و آينده‌دار تلاش مي‌کند، در ازاي 15 ميليون پوند امکان انتقال را به دست خواهد آورد. در صورتي که شياطين سرخ موفق به انجام اين کار شوند، خواهند توانست براي ادوين فان‌درسار، سنگربان 40 ساله خويش که قراردادش تا پايان فصل جاري است، جانشيني شايسته بيابند.
    دو‌ژيا در تمام تيم‌هاي ملي پايه کشورش بازي کرده و اکنون با يک متر و نود و دو سانتيمتر، بهترين گزينه حتي براي جانشيني ايکه کاسياس، عضو رئال مادريد در تيم اسپانيا است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

لينده‌گارد: منچستر يا آرسنال را انتخاب مي‌كنم

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال دانمارک اظهار اميدواري کرد در فصل نقل و انتقالات زمستاني به يکي از دو تيم بزرگ ليگ برتر انگليس ملحق شد.

آندرس لينده‌‌گارد گفت: از مدت‌ها قبل با نمايندگان منچستريونايتد و آرسنال مذاکراتي داشتم. در اين گفت‌و‌گوها شرايطي پيشنهاد شد که فکر مي‌کنم نتيجه آن ابتداي شروع سال آينده ميلادي مشخص شود.
    اين عضو 26 ساله تيم ‌ال‌سوند افزود: در کنار اين دو پيشنهاد، مورد توجه بايرن‌مونيخ آلمان نيز هستم. اگر در شرايط مساوي امکان انتخاب داشته باشم، حضور در ليگ برتر را بر بوندس‌ليگا ترجيح مي دهم. در انگليس شمار بيشتري از بازيکنان برجسته حضور دارند.
    منچستري‌ها وي را براي جانشيني ادوين فان‌درسار، سنگربان هلندي 40 ساله خود مي‌خواهند که در پايان فصل جاري قراردادش به اتمام خواهد رسيد. از طرفي، توپچي‌ها‌ي آرسنال نيز از مد‌ت‌ها قبل با مشکل دروازه‌بان مواجه هستند و به دنبال سنگرباني مطمئن مي‌گردند. تيم ژرمني نيز مشکلي شبيه به آنها دارد و پس از دو سال، هنوز جانشيني شايسته براي اوليور کان نيافته است.

برچسب برای این موضوع