بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 35 از 117 اولیناولین ... 2533343536374585 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ليونل مسي: مي‌خواهم براي نخستين بار مقابل برزيل برنده شوم

ليونل مسي در آستانه ديدار دوستانه تيم هاي ملي فوتبال آرژانتين و برزيل گفت براي نخستين بار مي خواهد مقابل قهرمان پنج دوره رقابت هاي جام جهاني برنده باشد.

تیم های ملی فوتبال برزیل - آرژانتین فردا چهارشنبه در دوحه قطر در دیداری دوستانه به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
    مسی در این خصوص گفت: یک چیزی را می دانید؟ من هرگز موفق نشده ام با پیراهن آرژانتین مقابل برزیل به پیروزی برسم. ما در فینال رقابت های کوپا آمه ریکا در ونزوئلا مقابل این تیم شکست خوردیم.
    مهاجم تیم فوتبال بارسلونا در ادامه اظهار داشت: من رابطه بسیار خوبی با دیه گو مارادونا دارم اما بعضی ها می خواهند رابطه ما را شکراب کنند. در رقابت های جام جهانی 2010 حرف و حدیث های زیادی در خصوص بازی من به وجود آمد اما من سعی می کنم فقط به فوتبال فکر کنم و توجهم را بر روی آن معطوف کنم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كاسياس: گوارديولا بهترين الگو براي همه ما است

دروازه‌بان تيم ملي فوتبال، سرمربي بارسلونا را بهترين الگو براي جوانان اسپانيايي دانست.

ايکر کاسياس در آستانه سفر هوايي به پرتغال براي بازي برابر تيم کشور همسايه، گفت: از ال دربي نپرسيد چرا که اکنون پيراهن تيم ملي را بر تن دارم. من هم مثل سايرين، فقط به تيم ملي فکر مي‌کنم.
    وي ادامه داد: اگر از داويد ويا هم بپرسيد، متوجه مي‌شويد دغدغه همه ما تيم ملي است. اکنون ديگر به لاليگا فکر نمي‌کنيم.
    کاسياس درباره جوزپه گوارديولا گفت: در راي‌گيري فيفا از من سوالي نشد؛ اما اگر مي‌پرسيدند، با عذرخواهي از مورينيو، قطعا به گوارديولا راي مي‌دادم. او را بهترين الگو براي جوانان اسپانيايي مي‌دانم. کسي که با تيمش در يک سال 6 جام را فتح کرد؛ اما حتي براي يک ثانيه هم مغرور نشد و با رفتار مثال زدني خود درس‌هاي خوبي به همه ما داد.
    دروازه‌بان تيم ملي اسپانيا افزود: گوارديولا عاشق وطنش است و اين را به همه ثابت کرده. او نمونه تعصب در بارسلونا است. مردانش نيز تحت تاثير او هستند. براي اين مربي بزرگ آرزوي موفقيت مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ميلان به دنبال بندتنر به عنوان جانشين اينتزاگي

به نظر مي رسد که نام نيکلاس بندتنر در ليست خريد روسونري در بازار نقل و انتقالات زمستاني قرار گرفته است.
    طبق گزارشهای منتشره سران میلان تمایل زیادی دارند تا نیکلاس بندتنر ستاره دانمارکی و 22 ساله آرسنال را به خدمت بگیرند و بدین ترتیب او را جایگزین فیلیپو اینتزاگی مصدوم نمایند.
    بندتنر اخیرا کمتر در ترکیب تیم شهر لندن قرار می گیرد و مدتی است که با مصدومیتهای مختلف دست و پنجه نرم می کند. او اخیرا با انتشار بیانیه ای، ناامیدی اش را از نیمکت نشینی اعلام کرده و به ونگر هشدار داده که در صورت ادامه این روند به فکر ترک امیریتس خواهد افتاد.
    طبق گزارش توتومرکاتو، سران میلان اکنون در نظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب بندتنر وارد عمل شوند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تري:نگرانم که مصدوميتم چند ماهي طول بکشد

ستاره باشگاه چلسي و تيم ملي انگليس نگران آن است که مصدوميتش به درازا کشيده شود.
    جان تری، مدافع باتجربه چلسی و تیم ملی انگلیس معتقد است که ممکن است برای مدتی طولانی از میادین چمن به دور بماند.
    این مدافع انگلیسی که از ناحیه عصب پایش احساس ناراحتی می کند شانس حضور در دیدار تیمش مقابل ساندرلند را که با شکست 0-3 چلسی همراه بود از دست داد و نمی تواند در دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس و فرانسه هم به میدان برود.
    بدین ترتیب تری نه تنها در دیدار هفته آینده چلسی مقابل بیرمنگام غایب خواهد بود، بلکه خود او نگران است که چند ماهی از میادین چمن دور بماند.
    تری گفت:« درد من به حدی رسیده که دیگر نمی توانم با آن کنار بیایم. پیش از این عادت داشتم تا با این درد به میدان بروم. چون آدرنالین تو را جوان نگاه می دارد و درد را از تو دور می کند ولی الان دیگر کاری از من بر نمی آید و تصمیم با من نیست. بعد از بازیها احساس درد زیادی می کنم و اصلا نمی توانم بخوابم.»
    تری ادامه داد:« می دانم که در دیدار مقابل بیرمنگام که شنبه آینده برگزار می شود غایب خواهم بود ولی از بعد از این بازی خبرندارم. شاید مصدومیتم چند هفته به طول بینجامد و شاید چند ماه طول بکشد.»
    این ضربه بزرگی برای چلسی خواهد بود.چون فرانک لمپارد همچنان مصدوم است و هنوز 2 جلسه از محرومیت مایکل اسین باقی مانده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جراح کاکا:روند بهبود کاکا به خوبي طي مي شود

ستاره برزيلي رئال مادريد در حال بهبود است و مصدوميت زانويش را پشت سر مي گذارد.
    پزشکی که در ماه آگوست زانوی کاکا، ستاره برزیلی رئال مادرید را جراحی کرده در صحبتهایی اعلام کرد که از روند بهبود این ستاره برزیلی راضی است.
    کاکا روز پنجم آگوست برای درمان مشکل زانویش، زیر تیغ جراحی رفت و بدین ترتیب مشکلی را که از زمان انتقالش از میلان به رئال در تابستان 2009 را یدک می کشید، برطرف نمود.
    در این میان دکتر مارک مارتنس، پزشک بلژیکی ای که زانوی این بازیکن را عمل کرده بود، پس از معاینه اوضاع زانوی کاکا، تاریخی تقریبی برای بازگشت این ستاره اعلام کرده است.
    روزنامه اسپانیایی مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرد که مارتنس که روند بهبود زانوی کاکا را زیر نظر دارد، اعلام کرده که روند بهبود او به خوبی سپری می شود.
    البته بسیار بعیدبه نظر می رسد که این ستاره 28 ساله زودترازآغاز سال2011 به میادین بازگردد ولی همین خبر می تواند به منزله انگیزه مضاعفی برای مادریدیها باشد. ژوزه مورینیو بی صبرانه منتظر است تا ستاره برزیلی اش با شرایط آرمانی به میادین بازگردد

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

زيدان:بلان بهترين گزينه براي هدايت فرانسه است

زين الدين زيدان در صحبتهايي نظرش را در مورد مربي کنوني تيم ملي فرانسه ابراز کرده است.
    پس از ناکامی تیم ملی فرانسه در رقابتهای جام جهانی 2010، لوران بلان، مربی سابق بوردو، جانشین ریموند دومنک، مربی سابق خروسها شد و اکنون زین الدین زیدان، ستاره سابق آبی پوشان در صحبتهایی اعلام کرده که بلان بهترین گزینه برای این پست است.
    زیدان گفت:«من همیشه معتقد بودم که بلان بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی فرانسه است.پس از اتفاقات فاجعه باری که در آفریقای جنوبی رخ داد، ما می بایست همه چیز را کاملا تمیز می کردیم و فکر می کنم هیچ کسی بهتر از بلان نمی توانست به این خوبی تیم را بازسازی کند.»
    زی زو با اشاره به فوتبال تهاجمی تیم ملی فرانسه و ذات رهبری تیم ادامه داد:« او مربی مناسبی است.او قدرت کافی را برای آنکه سایرین و بازیکنان به او احترام بگذارند داراست و این به خوبی در تیم جواب داده است. بلان با آرامش کار را دنبال می کند و با صبوری مراقب تیم ملی فرانسه است وبازیکنانی که از جان و دل بازی نمی کنند را در تیمش تحمل نمی کند.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

افزايش شانس انگليس براي ميزباني جام جهاني 2018

انگليسي ها همچنان نگران مشکلاتي هستند که از نظر هتل ها و امکانات تمريني دارند.

کمیته اجرایی فیفا درخواست میزبانی انگلیس و همچنین درخواست میزبانی مشترک اسپانیا / پرتغال برای جام جهانی 2018 را "کم ریسک" توصیف کرد تا به این ترتیب انگلیسی ها نسبت به رقیب قدرتمندشان روسیه از شانس بیشتری برای کسب میزبانی جام جهانی 2018 برخوردار باشند.
    در مقابل درخواست میزبانی روس ها براساس 17 معیار مورد نظر فیفا از ریسک بالاتری برای موفقیت و اجرا برخوردار است.
    علی رغم این اخبار دلگرم کننده برای انگلیسی ها، آنها همچنان نگران مشکلاتی هستند که از نظر هتل ها و امکانات تمرینی دارند.
    در گزارش فیفا آمده است:" کشورهای خواستار میزبانی از نظر زمین های تمرینی مورد نیاز تیم ها و همچنین هتل های محل اسکان آنها در شرایط ایده آل قرار ندارند."
    میزبان جام جهانی 2018 روز 2 دسامبر توسط فیفا اعلام خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

روبينيو: اين ميلان من را ياد رئال مي‌اندازد

روبينيو، ستاره ميلان اين تيم را با رئال مادريد، تيم سابقش مقايسه کرده است.

او گفته: «این میلان امروز، من را یاد رئال مادرید دوران کاپلو می‌اندازد. رئال قهرمانان بسیاری داشت و مربی ایتالیایی می‌توانست تعادل مناسب را برقرار کند و فوتبالی تماشایی به نمایش بگذارد و البته در راه فتح لالیگا گام بردارد.
    میلان در همان مسیر است. ما می‌خواهیم هر رقابتی را فتح کنیم و نمایشی دیدنی داشته باشیم. آلگری مربی فوق‌العاده‌ای است، همان طور که کاپلو بود.»
    روبینیو بر این باور است که این تیم یادآور فوتبال به سبک سامبا خواهد بود: «یادتان باشد که این تیم برزیلی است و لذت بردن از فوتبال برای ما طبیعی است. زلاتان ایبراهیموویچ هم مانند ماست. او بازیکنی بلند است اما ظرافت زیادی در پا به توپ بودن دارد.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

چند خبر كوتاه از ايتاليا

مهمترين اخبار امروز فوتبال ايتاليا را با هم مرور مي کنيم

کاپیتان جدید لا نازیوناله
    در دیدار دوستانه تیم های ملی ایتالیا و رومانی، جوزپه روسی، مهاجم ویارئال، بازوبند کاپیتان آتزوری را به بازو خواهد بست و هیچ یک از بازیکنانی که با تیم ملی ایتالیا در سال 2006 قهرمان جهان شدند، در ترکیب تیم نخواهند بود.

اخبار نقل و انتقالات

اینتری ها به دنبال خرید جوئل سانچس و گوکان اینلر از اودینزه هستند. گفته می شود اگر نرآتزوری نتواند در مقابل کیه وو و توئنته به پیروزی برسد، بنیتس اخراج خواهد شد.

میلانی ها قصد دارند کریستین ماتری، مهاجم کالیاری را جانشین اینزاگی کنند. آمائوری گزینه بعدی خواهد بود.

یوونتوسی ها به دنبال فن در ویل، نیمار، لوکاس و هالک هستند. نیمار، ستاره جوان سانتوس نیز گفته که ینج باشگاه به دنبال او هستند اما خودش ترجیح می دهد به یونتوس برود.

دل نری، سرمربی یوونتوس گفت:" اگر پاستوره را داشته باشم، او می تواند به عنوان مهاجم دوم در ترکیب اصلی قرار بگیرد."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بايرن مونيخ خواستار جذب بنتر از آرسنال شد

منابع رسانه‌اي از تلاش مخفيانه قهرمان فصل گذشته بوندس ليگا براي جذب مهاجم تيم آرسنال انگليس خبر دادند.

در روزهاي اخير مديران بايرن مونيخ بابت نيکلاس بنتر، پيشنهادي را به باشگاه لندني ارائه کرده اند.
    اين اتفاق در حالي روي داد که بازگشت آرين روبن، مهاجم هلندي تيم به علت افزايش دوره نقاهت تا اواسط زمستان به تعويق افتاد. ميروسلاو کلوزه، گلزن آلماني تيم هم با مشکل آسيب ديدگي مواجه است. ايويتسا اوليچ، مهاجم کروات نيز به علت پارگي تاندون آشيل فصل جاري را از دست داده است.
    از سوي ديگر، لويي فان خال با وجود دوري سه گلزن، شمار مهاجمين باقيمانده را زياد دانسته و در مصاحبه هاي اخيرش خريد مهاجم جديد را غير ضروري دانسته است.

برچسب برای این موضوع