بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 39 از 109 اولیناولین ... 2937383940414989 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شايد فردا دايي تصميم‌اش را در مورد شيث رضايي اعلام كند

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: احتمال دارد محمد پروين را از ليست پرسپوليس کنار بگذاريم.

منصور بيگ محمدلو در رابطه با پارگي رباط صليبي محمد پروين که به دوري شش ماهه او از فوتبال منجر شده اظهارکرد: با توجه به اين که پروين شش ماه مصدوم خواهد بود و به احتمال فراوان تا پايان بازي‌هاي اين فصل قادر به بازگشت به پرسپوليس نخواهد بود، فکر مي‌کنم باشگاه با توجه به مراحل قانوني او را از ليست کنار بگذارد.
    وي ادامه داد: البته قاعده کار اين است و نظر نهايي در اين مورد را بايد علي دايي اعلام کند. اما به نظر من اين کار صورت مي‌گيرد چرا که بعيد مي‌دانم پروين بتواند در اين فصل براي پرسپوليس بازي کند.
    بيگ محمدلو در مورد اين که پيوستن عمادرضا به پرسپوليس در چه مرحله‌اي است، گفت: ما ايميلي را به باشگاه الزمالک زده‌ايم و از آنها خواسته‌ايم که شرايط خود را براي انتقال عمادرضا اعلام کنند. آنها هنوز پاسخ ايميل ما را نداده‌اند.
    وي در پاسخ به اين سوال که گفته مي‌شود پرسپوليس پول عمادرضا را به باشگاه مصري پرداخت کرده، گفت: خير، اين موضوع شايعه است چرا که هنوز باشگاه مصري به ما اعلام نکرده که چگونه بايد با آنها تعامل کنيم. هر زمان که باشگاه الزمالک شرايط خود را به ما اعلام کند ما هم شرايط آمدن عمادرضا به پرسپوليس را فراهم خواهيم کرد.
    مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اشاره به برگزاري جلسه کميته فني اين باشگاه در روز دوشنبه ادامه داد : فکر مي‌کنم فردا علي دايي در اين جلسه در مورد مصدوميت محمد پروين تصميم گيري کند، ضمن اين که احتمال مي‌دهم نظر نهايي خود را در مورد وضعيت شيث رضايي هم اعلام کند. البته باز هم نظر دايي شرط است چرا که کاشاني مسووليت فني را کاملا به او واگذار کرده است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باقري‌ها: شادي من پس از گلزني به پرسپوليس غيرمنطقي نبود

مدافع تيم فوتبال مس کرمان گفت: شادي من پس از گلزني به پرسپوليس غيرمنطقي نبود و به خاطر هواداران مس خوشحال بودم.

نبي الله باقري‌ها در مورد اتفاق‌هايي که پس از ديدار پرسپوليس و مس در فرودگاه افتاد گفت: به دليل اينکه يک گل سه امتيازي و حساس را به ثمر رسانده بودم شادي کردم و به خاطر هواداران تيم مس که شاد شدند خوشحال بودم. بازي مس با پرسپوليس و استقلال بيشتر از همه ديدارها در کانون توجه است و به همين دليل هم مردم از برد در اين ديدار خوشحال‌تر بودند.
    وي ادامه داد: در فرودگاه هم مشکلي پيش نيامد و مشغول صحبت با کاشاني بودم که برخي از ليدرهاي پرسپوليس از من ايراد گرفتند که چرا بعد از گلزني به پرسپوليس شادي کردم. اين ليدرها را مي‌شناسم و بعد از سه سال حضور در پرسپوليس با آنها سلام و عليک دارم اما همانطور که گفتم شادي من پس از گلزني غير عقلاني نبود.
    وي در مورد دليل جدا شدن خود از پرسپوليس گفت: در پايان فصل گذشته و در پنج مسابقه آخر به من کم لطفي شد و اين حق مسلم هر مربي است که با بازيکنان مورد نظرش کار کند اما در اواخر فصل گذشته و بعد از سه سال حضور در پرسپوليس نسبت به من بي‌توجهي شد. به همين دليل پنج شش روز پس از قهرماني با باشگاه پرسپوليس تسويه حساب کردم و از اين تيم جدا شدم.
    باقري‌ها در مورد اينکه جدايي از پرسپوليس به دليل بد رفتاري علي دايي بوده يا نه گفت: دايي مربي بد رفتاري نيست و خيلي هم خوش اخلاق است اما نسبت به من بي‌توجهي کرد و ترجيح دادم از اين تيم جدا شوم. کاشاني و دايي هم نسبت به من لطف زيادي داشته‌اند.قبل از مسابقه نيز نزد علي دايي رفتم و از او براي حضور در ميدان رخصت گرفتم. دليل جدايي‌ام از پرسپوليس اين بود که نمي‌خواستم کدورتي پيش بيايد. براي باشگاه پرسپوليس آرزوي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ملي پوشان تيم ملي كارته با حضور در كلينيك باشگاه پرسپوليس تست پزشكي دادند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس 8 نفر از ملي پوشان امروز (يكشنبه) با حضور در كلينيك باشگاه پرسپوليس، پيش از اعزام به بازيهاي آسيايي گوانگجو تست پزشكي دارند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حقيقي :اصلا انصاف نبود كه ما به مس ببازيم

عليرضا حقيقي دروازه‌بان تيم ملي هم که در بازي با مس مصدوم شده بود،بدون مشکل خاصي در تمرينات تيم ملي حضور داشت و پا به پاي بقيه تمرين کرد.

عليرضا حقيقي دروازه‌بان اول پرسپوليس بعد از درخشش در بازي مقابل مس، براي حضور در جمع ملي‌پوشان در انتظار نظر پزشک است. با اين حال او امروز در تمرين تيم ملي همراه بقيه دويد. حقيقي مي‌گويد:«از ناحيه دو قلوي پا آسيب‌ ديده‌‌ام و در اردوي تيم ملي زير نظر پزشک هستم و بايد منتظر بمانم تا نظر آنها نسبت به مصدوميت من اعلام بشود.»
    حقيقي درباره اعتراضات بازيکنان پرسپوليس به داوري مي‌گويد:«پنجشنبه همه ديدند که بازي دست ما بود. اگر داور آن پنالتي را براي ما مي‌گرفت نتيجه چيز ديگري مي‌شد و ما نمي‌باختيم اما همانطور که آقاي دايي هم گفته بايد طوري بازي کنيم که داور هم مانع از پيروزي ما نشود. با اين حال به نظر من اصلا انصاف نبود که ما به مس ببازيم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شكايت دايي از فدراسيون فوتبال به فيفا و ديوان عدالت اداري

وکيل سرمربي پرسپوليس از شکايت اين مربي از فدراسيون فوتبال به مراجع قضايي داخلي و فيفا خبر داد.

عسگري پيش‌بين در مورد سفر علي دايي به زوريخ سوئيس و شايعه شکايت وي به فيفا از فدراسيون فوتبال گفت: تا اين لحظه دايي هيچ اقدامي براي شکايت از فدراسيون فوتبال انجام نداده و در دادسرا و فيفا شکايت نکرده‌ايم اما با توجه به اينکه انتظارات موکلم از فدراسيون برآورده نشد و حق و حقوق ايشان رعايت نشده است دايي به زودي در اين زمينه اقدام خواهند کرد.
    وي ادامه داد: علي دايي در روزهاي آينده به مراجع قضايي که احتمالا ديوان عدالت اداري خواهد بود و فيفا شکايت خواهد کرد تا احقاق حق کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گزارش تمرين پرسپوليس: تب دربي اميدها و غيبت 9 بازيكن

تمرين عصر يکشنبه پرسپوليس در غياب 9 بازيکن و تحت تاثير دربي اميدها قرار داشت

تمرين عصر تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 15:30 در مجموعه ورزشي درفشي‌فر آغاز شد.
    در اين تمرين 9 بازيکن پرسپوليس به دلايل مختلف غيبت داشتند. شيث رضايي اجازه حضور در تمرينات را ندارد، غلامرضا رضايي و حميد علي عسگر به دليل حضور در تيم اميد، عليرضا حقيقي، هادي نوروزي، محمد نوري و عليرضا نورمحمدي به دليل حضور در اردوي تيم ملي بزرگسالان، و مجتبي زارع و محمد پروين به دليل مصدوميت در تمرين امروز غايب بودند.
    تمرين با صحبت‌هاي علي دايي آغاز شد و دايي بر خلاف تمرين صبح که فقط نظاره گر تمرينات بود خودش تيم را تمرين داد.
    مرور کارهاي تاکتيکي و انجام فوتبال در يک سوم زمين از مهم‌ترين بخش‌هاي تمرين امروز بود.
    از نکات جالب تمرين وضع قوانين جديد عبور و مرور براي خبرنگاران از سوي حراست مجموعه ورزشي درفشي‌فر بود.طبق اعلام رئيس حراست اين مجموعه خبرنگاران بايد همزمان با هواداران وارد مجموعه شوند و همزمان با آنها از ورزشگاه خارج شوند.
    اين در حالي است که محمود خوردبين سرپرست پرسپوليس و مدير روابط عمومي باشگاه از اين قوانين خبر نداشتند اما رئيس حراست مجموعه اعلام کرد او اين قانون را وضع کرده است.
    بازيکنان اميد اعلام کردند روز جمعه بايد به مصاف استقلال بروند و دربي حساس پايتخت را پيش رو دارند و اين در حالي است که درواز‌ه‌بان‌هاي اين تيم مصدوم هستند.
    حسين عبدي مربي پرسپوليس در مورد اينکه بازيکنان اميد پرسپوليس که در تيم بزرگسال هستند مي‌توانند در اين دربي به ميدان بروند يا نه گفت: فردا در اين زمينه تصميم‌گيري خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه پرسپوليس اعتراضي خود به راي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال را ارسال كرد.

مصطفي شكري معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در خصوص مفاد اين اعتراض به سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: ايرادات باشگاه به راي صادره در دو قالب ايرادات شكلي و ماهوي است.
    وي در خصوص ايرادادات شكلي باشگاه افزود: به صراحت ماده 12 آيين نامه انضباطي فدراسيون فوتبال در مورد كيفيت آرا صادره و تصريح بند 5 بايستي قطعي بودن و يا قابل تجديدنظر بودن با ذكر مدت حق اعتراض و تعيين مرجع تجديدنظر صادر شود. ولي متاسفانه راي صادره كلا فاقد اوصاف مذكور در بند 5 ماده 12 بوده و به جهت تحت تاثير قرار دادن حقوق محكوم عليه در استفاده از حق تجديدنظر فاقد وجاهت قانوني است.
    معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس ادامه داد: ماده 14 آيين نامه نيز در بند 3 تصريح دارد كه انتشار مفاد حكم فقط بعد از ابلاغ به اصحاب پرونده و قطعيت راي امكان پذير است. معناي مخالف اين مفهوم اين است كه انتشار راي قبل از ابلاغ به باشگاه و حتي پيش از قطعيت حكم تخلف و غير قانوني است.
    شكري ادامه داد: متاسفانه در موضوع اخير كميته محترم انضباطي قبل از قطعيت راي و حتي قبل از ابلاغ راي به باشگاه اقدام به انتشار راي خود از طريق رسانه هاي عمومي كرده است. با عنايت به وقوع اين تخلف از ناحيه مرجعي كه خود متولي امر نظم و انضباط در حوزه ورزش است، تقاضاي رسيدگي در اين خصوص از ديگر موارد در نامه باشگاه بوده است.
    معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس ايراد اصلي ماهوي راي كميته انضباطي را اينگونه تشريح كرد: ماده استنادي كميته محترم انضباطي در احراز تخلف آقاي دايي ماده 23 ايين نامه است اين در حاليست كه ماده 23 اشاره بر توهين يا بيان تحريك آميز عليه مقامات رسمي فدراسيون، تيم ها و يا مديران اركان ورزشي دارد. در اين حالت مجازات آقاي دايي مي‌تواند ممنوعيت از انجام مصاحبه در مورد مقامات فدراسيون يا مسئولان تيم ها در مدتي معين را در برگيرد و ممنوعيت مصاحبه در خصوص حوزه عمومي فوتبال، ناديده گرفتن حق طبيعي افراد در آزادي بيان و البته با رعايت حريم هاي قانوني و همچنين حقوق مسلم فني و تبليغي باشگاه است. به طور مثال انجام كنفرانس هاي مطبوعاتي و نشست هاي خبري با لحاظ استفاده از لوگوي اسپانسرهاي باشگاه از حقوق تبليغي مصرح در ماده 23 آيين نامه است كه با راي مذكور مورد خدشه قرار گرفته است.
    وي در خصوص ساير ايرادات وارده بر راي صادره افزود: عدم رعايت حد نصاب زماني مقرر ماده 23 از ديگر موارد عدم انطباق راي صادره بر مبناي قانوني بود است. چرا كه ماده مذكور اعمال ممنوعيت مصاحبه را با تصريح زماني يك ماه تا يك سال تجويز نموده است. تخلف كميته محترم انضباطي از اين بند باعث گرديده تا در خصوص بند 1-1 ماده 15 نيز در موردي كه آيا راي صادره قابل تجديدنظر دارد يا خير در هاله اي از ابهام قرار گيرد.
    معاون حقوقي باشگاه در آخر خاطرنشان كرد: با عنايت به ايرادات اساسي وارده به راي صادر شده و ارتقا سطح كيفي آرا صادره از ناحيه كميته انضباطي انتظار نقض راي را در مرجع محترم استيناف داريم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليس در تورنمنت شش جانبه امارات مقابل شاختار و زسكا مسكو

حضور پرسپوليس در تورنمنت امارات قطعي شد.
    جلسه هفته جاري کميته فني تيم فوتبال پرسپوليس امروز(دوشنبه) در محل اين باشگاه انجام شد.
    محمد رسايي مشاور اجرايي باشگاه پرسپوليس درباره موارد مطرح شده در اين جلسه گفت: در اين جلسه بازي قبلي تيم در برابر مس کرمان را مورد بررسي قرار داديم و در مورد برنامه‌هاي‌مان براي بازي با داماش نيز گفت و گو کرديم. به علاوه برنامه سفر ما به ترکيه براي شرکت در رقابت‌هاي چهارجانبه در اين کشور نيز قطعي شد و ما در نيم فصل و از 12 تا 18 آذر ماه در اين تورنمت شرکت خواهيم کرد.

رسايي از برنامه پرسپوليس براي شرکت در تورنمنتي ديگر نيز خبر داد و گفت: براي شرکت در مسابقات دوستانه شش جانبه در کشور امارات درخواستي به باشگاه پرسپوليس رسيده بود که با موافقت کادر فني حضور در اين تورنمت نيز قطعي شد و پرسپوليس چند روز پس از بازگشت از ترکيه به امارات سفر خواهد کرد. در اين مسابقات دو تيم زسکا مسکو روسيه و شاختار دونتسک اکراين به همراه يک تيم از ليگ برتر مصر و دو تيم اماراتي شرکت خواهند داشت.

رسايي در مورد ديگر موارد مورد بحث در اين جلسه نيز گفت: در باره وضعيت محمد پروين هم صحبت کرديم. بنا شد تا التهاب ناحيه آسيب ديده پاي اين بازيکن فروکش کند تا پس از آن کادر پزشکي در مورد درمان با فيزيوتراپي يا عمل جراحي روي پاي اين بازيکن تصميم گيري کند. علاوه بر اين به درخواست هتل اسپيناس براي برگزاري يکي از اردوهاي تيم در اين هتل پرداخته شد. پيش از اين اردوهاي ما در هتل المپيک برگزار مي‌شد اما با نظر علي دايي اردوي ما پيش از بازي با سپاهان در هتل اسپيناس برگزار خواهد شد.
    مشاور اجرايي باشگاه پرسپوليس در مورد جلسه شيث رضايي و حبيب کاشاني که پس از جلسه کميته فني برگزار شد عنوان کرد: جلسه‌اي با حضور شيث رضايي و مدير برنامه وي برگزار شد که در آن در مورد سه پيشنهادي که براي جذب اين بازيکن به باشگاه پرسپوليس ارائه شده بود صحبت شد. تيم‌هاي استيل آذين، شهرداري تبريز و يک تيم قطري خواهان جذب شيث رضايي هستند اما بنا شد پس از بررسي اين موضوع توسط کادر فني و همچنين خود رضايي و مدير برنامه‌هاي وي در مورد رد يا پذيرش اين پيشنهادها صحبت شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته (يكشنبه) در اين باشگاه حضور يافت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس،‌ حميد استيلي براي رسيدگي به بحث ماليات قرارداد سال 86 خود، روز يكشنبه در باشگاه پرسپوليس حضور يافت.
    سرمربي كنوني تيم فوتبال شاهين بوشهر پس از گفت و گو با معاون مالي اداري باشگاه و دريافت نامه‌اي براي اداره ماليات، باشگاه پرسپوليس را ترك كرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي به سازمان ليگ،‌ خواستار برگزاري ديدار جام حذفي خود در برابر داماش گيلان در ورزشگاه سردار جنگل شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در جلسه كميته فني باشگاه پرسپوليس كه ظهر امروز (دوشنبه) در محل باشگاه پرسپوليس برگزار شد،‌ كادر فني از مديريت باشگاه خواست درباره برگزاري ديدار روز شنبه هفته آينده پرسپوليس در برابر داماش گيلان در ورزشگاه سردار جنگل،‌ با سازمان ليگ مكاتبه كند.
    علي دايي در اين جلسه عنوان كرد با توجه به مصنوعي بودن زمين چمن ورزشگاه عضدي رشت و از آنجا كه تيم فوتبال پرسپوليس تمامي تمرينات و مسابقات خود را در زمين چمن طبيعي برگزار مي‌كند،‌ سرخپوشان تهراني اين امكان را داشته باشند كه ديدار خود در برابر داماش گيلان را در چمن طبيعي ورزشگاه سردار جنگل برگزار كنند.
    بر اين اساس باشگاه پرسپوليس امروز در مكاتبه‌اي رسمي با سازمان ليگ،‌ خواستار برگزاري اين ديدار در چمن طبيعي ورزشگاه سردار جنگل به جاي ورزشگاه شهيد عضدي شد.

برچسب برای این موضوع