بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 9 از 9 اولیناولین ... 789
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 85 از مجموع 85

موضوع: جام باشگاه های آسیا- حالا چشم و دل ایرانیان با ذوب آهن است

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پاسخ دليلي به بيانيه سپاهان:چهار سال است حسرت بردن همين تيم دوم را داريد

مديرعامل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان در مورد پيام تبريک باشگاه سپاهان پس از نايب قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت: اين چه تيم دوم شهر اصفهان است که شما چهار سال در حسرت پيروزي برابر آن هستيد؟!

اصغر دلیلی ضمن بیان مطلب فوق گفت: الان در توکیو هستم و خبرنگاران مختلف در تماس با بنده در مورد پیام کنایه آمیزی که باشگاه سپاهان پس از نایب قهرمانی ذوب آهن مطرح کرده اند، سوال می‌کنند. اصلا نمی‌دانستم این باشگاه چنین پیامی داده و از روی تماس‌های خبرنگاران از آن اطلاع پیدا کردم.
    وی افزود: فقط باید در این مورد این نکته را یادآوری کنم که اگر تیم ما تیم دوم شهر است، مطرح کردن چنین مسئله ای در زمانیکه ما افتخار بزرگ نایب قهرمانی آسیا را برای فوتبال ایران و اصفهان کسب کردیم، درست نبوده و الان وقت آن نبود.
    مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: اگر ایشان با چندسال تلاش موفق به کسب نایب قهرمانی آسیا شدند، بنده در دومین سال مدیریتم و با اقتدار کامل به همراه تیم ذوب آهن نایب قهرمان آسیا شدم. من در طول فعالیتم تنها بودم و برای بدست آوردن این پشتوانه‌ها هزینه‌ای از باشگاه خرج نکردم.
    وی در این خصوص اضافه کرد: این چه تیم دوم شهری است که شما 4 سال در حسرت بردن آن هستید. ما در شرایطی نایب قهرمان آسیا شدیم که سرمایه‌گذاری اندکی نسبت به تیم سپاهان داشتیم. ما در حالی نایب قهرمان جامی در آسیا را بدست آوردیم که تیم ایشان در مرحله اول آن حذف و مجبور شد از مسابقات کناره گیری کند.
    مدیرعامل باشگاه ذوب آهن خاطرنشان کرد: برای شما که در دور نخست حذف شدید و چهار سال است حسرت پیروزی برابر ما را دارید، اسم بردن از تیم ذوب آهن به عنوان تیم دوم شهر اصفهان صحبتی منطقی نیست. ضمن اینکه باید بگویم پیام تبریک ایشان به مناسبت راهیابی تیم ذوب آهن به دیدارهای نیمه نهایی و فینال هم کنایه آمیز بود.
    "باشگاه سپاهان روز شنبه و پس از کسب عنوان نایب قهرمانی تیم ذوب آهن در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا در سال 2010 روی خروجی سایت خود بیانه ای را قرار داد که در بخش از آن آمده است: تیم دوم شهر پر گهر اصفهان با پشت سر گذاشتن بسیاری از تیم‌های نامدار به شایستگی نایب قهرمانی این رقابت ها در آسیای 2010 را از آن خود نمود."
    وی خاطرنشان کرد: بسیار خوشحالیم که با اقتدار به فینال صعود کردیم و توانستیم با نتایج خود در این مدت دل مردم ایران را شاد کنیم، خصوصا با پیروزی برابر الهلال عربستان غرور ملی را در مردم ایران بارور کردیم. گرچه معدود افرادی هستند که با موفقیت تیم‌هایی مانند ذوب آهن و مدیران جوانی مانند من، فکر می‌کنند موفقیت‌های خودشان کمرنگ‌تر جلوه می‌کند.
    دلیلی همچنین اضافه کرد: این نایب قهرمانی و افتخار بزرگ را به همه هواداران خوب تیم ذوب آهن، مردم و مسئولان شهر خونگرم اصفهان و ایران تقدیم می‌کنیم که با پیام‌های تبریک دلسوزانه و حمایت‌های خود در این مدت انگیزه را برای کار خالصانه ما بیشتر کردند.
    وی در مورد دیدار این تیم برابر سئونگنام اظهار داشت: بازیکنان ما برابر حریف کره‌ای بازی بسیار خوبی را ارائه کردند، هرچند در قدم آخر نتوانستیم به هدفمان که قهرمانی در آسیا و رسیدن به جام باشگاه‌های جهان بود، دست یابیم اما باید تاکید کنم تیم ما قهرمانانه نایب قهرمان آسیا شد زیرا توانسته بودیم با پشت سرگذاشتن تیم‌های مطرح آسیایی، با اقتدار فینالیست شویم.
    مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان افزود: قطعا تلاش می‌کنیم این مجموعه خوب و منظم ذوب آهن را حفظ و تقویت کنیم. همچنین از فردا برنامه‌ریزی‌های خودمان را برای موفقیت ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا فصل آینده آغاز خواهیم کرد.
    دلیلی با بیان اینکه وی، کادر فنی و بازیکنان ذوب آهن نمی‌توانند ناراحتی خود را از کسب چنین نتیجه‌ای مخفی کنند، در پایان گفت: بازیکنان ما در این دیدار بازی خوبی را از خود ارائه کردند و سئونگنام هم تیمی نبود که نتوانیم آن را شکست دهیم اما در این دیدار اتفاقات فوتبالی باعث شد گل‌هایی را دریافت کنیم که تا پیش از این بازی در هیچ دیداری آنها را دریافت نکرده‌ بودیم. قسمت این بود که با نایب قهرمانی به ایران باز گردیم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربي سئونگنام: تيم هاي ايراني بيشترين شباهت را به اروپايي ها دارند

تيم 'سئونگنام' کره جنوبي اکنون با پيروزي برابر 'ذوب آهن' ، سوداي رويارويي با تيم هاي اروپايي را دارد و سرمربي اين تيم معتقد است تيم هاي ايراني بيشترين شباهت را به اروپايي ها دارند.

'' شين تائه يونگ'' سرمربي سئونگنام گفته است که تيم او قصد دارد شايستگي باشگاه هاي آسيايي را در جام باشگاه هاي جهان ثابت کند. کره اي ها ماه آينده به مصاف '' اينترميلان'' قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي رود.
    سرمربي سئونگنام گفت: غلبه بر تيم هاي اروپايي به لحاظ فيزيکي آسان نيست اما فوتبال آسيا هم نقاط قوت خود را دارد. تيم هاي ايراني بيشترين شباهت را به تيم هاي اروپايي دارند.
    تيم فوتبال سئونگنام روز شنبه در ورزشگاه ملي توکيو با نتيجه 3 بر يک بر تيم ذوب آهن از ايران غلبه کرد و يکي از نمايندگان پنج قاره شد.
    وي افزود: براي غلبه فيزيکي بر تيم هاي اروپايي ما بايد به جاي قدرت بر سرعت تکيه بيشتري داشته باشيم. ما مي توانيم با استفاده از تحرک سريع در نقاط مختلف زمين و حملات موثر به همراه استفاده از پاس هاي کوتاه و سريع ، فرصت هاي گل زني ايجاد کنيم.
    سئونگنام در حال حاضر با هفت بار قهرماني در ليگ کره و حضور منظم در رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا موفق ترين باشگاه فوتبال در کره جنوبي است.
    اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا در سال 1995 به قهرماني رسيد.در سال 2004 به فينال و در سال 2007 به نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا رسيد.
    قهرماني '' سئونگنام'' در ليگ قهرمانان آسيا سومين قهرماني براي يک تيم کره اي پس از ''جئوبوک موتورز''در سال 2006 و '' پوهانگ استيلرز '' در سال 2009 است. ژاپن و عربستان سعودي نيز هر کدام دو بار و امارات متحده عربي يک بار فاتح ليگ قهرمانان آسيا شده اند.
    ''شين'' بازي فينال در توکيو را يک امتياز براي کره اي ها دانست و گفت: دليل آن هم واضح است. ديدار رفت و برگشت با يک تيم در خاورميانه به دليل مسافت و زمان طولاني کار ما را بسيار مشکل مي کرد.
    سرمربي سئونگنام گفت: مهمترين عاملي که باعث پيروزي ما شد، بازي در توکيو بود.
    در جام باشگاه هاي جهان، باشگاه هاي آسيايي با ''اوروا رد دايموندز'' ژاپن در سال 2007، ''گامبا اوزاکا'' در سال 2008 به مقام سوم رسيدند و سال گذشته نيز '' پوهانگ استيلرز'' کره جنوبي اين مقام را به دست آورد اما تاکنون هيچ باشگاهي سد باشگاه هاي '' اروپايي - آمريکاي جنوبي'' را نشکسته است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بنده خودم را برای تبریک قهرمانی اماده کرده بودم ولی قسمت نبود و این امر به سال و سالهای اینده موکول شد. به امید انروز
    امیدوارم تلاش گروه تالار ورزش در راستای پوشش خبری اخبار مربوطه مورد توجه و رضایت شما دوستان عزیز قرار گرفته باشد. با تشکر

omid_o آواتار ها
    • 6

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    شغل های مختلف
    رشته تحصیلی
    راه های ارتباطی

خوب بعد از هجده سال همچنان حسرت قهرمانی آسیا رو دل ایرانیها موند.
    من که به شخصه اصلن فکرشم نمیکردم که ذوب آهنی که الاتحاد و الهلال عربستان ، بنیادکار ازبکستان و حتی قهرمان سال قبل آسیا پوهانک کره جنوبی رو از سر راهش ورداشته بود با این نتیجه شکست بخوره.
    تو سایت رسمی afc هم که به ذوب آهن رای میدادم اگر اشتباه نکنم 73 یا 74 درصد به ذوب آهن رای داده بودن و شانسش رو خیلی بیشتر دونسته بودن.
    به نظر من چه خوشمون بیاد چه نیاد بهترین تیم حال حاضر ایران ذوب آهن هست که دست کمی از استقلال و پرسپولیس نداشته و در خیلی موارد(همین رسیدن به فینال جام باشگاههای آسیا و یا صدر نشینی طولانی در لیگ)بهتر عمل کرده. تیمی که دو فصل پی در پی نایب قهرمان شد ولی نتونست قهرمان لیگ بشه. دو فصل پیش در یک بازی واقعن عجیب میاد و 1-4 به فولاد میبازه و استقلال قهرمان میشه و فصل پیش هم نایب قهرمان میشه. به نظر من این تیم لیاقتش خیلی بیشتر از اینهاست ولی متاسفانه نمیدونم چه طلسمی هست که توان قهرمان شدن نداره. جام باشگاههای آسیا هم بسیار مزخرف هست که به نظر من اصلن قابل قیاس با جام باشگاههای اروپا یا لیبرتادورس نیست و در برابر اونها مثل لیگ آزادگان هست !یکی از فینالیست ها یکی از تیم های آسیای شرقی بوده و جالب اینجاست که داور هم از کشور همسایه و برادر یعنی ژاپن که اون هم آسیای شرقی هست بوده و از همه جالب تر محل برگزاری فینال هم شرق آسیا بوده !! به شخصه به هیچ عنوان این تیم کره ای با بازی مزخرف و نتیجه محوری که کرد رو در سطح ذوب آهن نمیبینم و این قهرمانی هم به درد مادربزرگ مغول تبارشون میخوره. در آخر اینکه آرزو میکنم جواد خیابانی هیچگاه گزارشگر فوتبال نمیشد.

pnugirl
    • n/a

ذوب آهن به نظر من تیم خیلی پر نوسانیه. اوج و فرودش اصلا مشخص نیست. البته توی فینال هم با وجود اینکه باخت اما بد بازی نکرد. اما فصول قبل هم این اشکال رو داشت که نمی تونست توی چند جبهه بازی کنه. ذوب آهن اگر دقت کرده باشید همه بازی های بعد بازی های آسیاییش رو از دست داده. این یه ضعف توی تیم های ماست. یادم نمیاد تیمی هردو جام لیگ برتر و جام حذفی رو هم زمان به دست آورده باشه. اختلاف فوتبال آسیا و اروپا همین جا کاملا مشخصه. بارسلونا وقتی قهرمان اروپا میشه همزمان 4تا جام دیگه هم به دست میاره. اینتر وقتی قهرمان جام باشگاه ها میشه 3تا جام دیگه هم کسب می کنه

صفحه 9 از 9 اولیناولین ... 789

برچسب برای این موضوع