پاسخ دليلي به بيانيه سپاهان:چهار سال است حسرت بردن همين تيم دوم را داريد
مديرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان در مورد پيام تبريک باشگاه سپاهان پس از نايب قهرماني اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا گفت: اين چه تيم دوم شهر اصفهان است که شما چهار سال در حسرت پيروزي برابر آن هستيد؟!
اصغر دلیلی ضمن بیان مطلب فوق گفت: الان در توکیو هستم و خبرنگاران مختلف در تماس با بنده در مورد پیام کنایه آمیزی که باشگاه سپاهان پس از نایب قهرمانی ذوب آهن مطرح کرده اند، سوال میکنند. اصلا نمیدانستم این باشگاه چنین پیامی داده و از روی تماسهای خبرنگاران از آن اطلاع پیدا کردم.
وی افزود: فقط باید در این مورد این نکته را یادآوری کنم که اگر تیم ما تیم دوم شهر است، مطرح کردن چنین مسئله ای در زمانیکه ما افتخار بزرگ نایب قهرمانی آسیا را برای فوتبال ایران و اصفهان کسب کردیم، درست نبوده و الان وقت آن نبود.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: اگر ایشان با چندسال تلاش موفق به کسب نایب قهرمانی آسیا شدند، بنده در دومین سال مدیریتم و با اقتدار کامل به همراه تیم ذوب آهن نایب قهرمان آسیا شدم. من در طول فعالیتم تنها بودم و برای بدست آوردن این پشتوانهها هزینهای از باشگاه خرج نکردم.
وی در این خصوص اضافه کرد: این چه تیم دوم شهری است که شما 4 سال در حسرت بردن آن هستید. ما در شرایطی نایب قهرمان آسیا شدیم که سرمایهگذاری اندکی نسبت به تیم سپاهان داشتیم. ما در حالی نایب قهرمان جامی در آسیا را بدست آوردیم که تیم ایشان در مرحله اول آن حذف و مجبور شد از مسابقات کناره گیری کند.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن خاطرنشان کرد: برای شما که در دور نخست حذف شدید و چهار سال است حسرت پیروزی برابر ما را دارید، اسم بردن از تیم ذوب آهن به عنوان تیم دوم شهر اصفهان صحبتی منطقی نیست. ضمن اینکه باید بگویم پیام تبریک ایشان به مناسبت راهیابی تیم ذوب آهن به دیدارهای نیمه نهایی و فینال هم کنایه آمیز بود.
"باشگاه سپاهان روز شنبه و پس از کسب عنوان نایب قهرمانی تیم ذوب آهن در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا در سال 2010 روی خروجی سایت خود بیانه ای را قرار داد که در بخش از آن آمده است: تیم دوم شهر پر گهر اصفهان با پشت سر گذاشتن بسیاری از تیمهای نامدار به شایستگی نایب قهرمانی این رقابت ها در آسیای 2010 را از آن خود نمود."
وی خاطرنشان کرد: بسیار خوشحالیم که با اقتدار به فینال صعود کردیم و توانستیم با نتایج خود در این مدت دل مردم ایران را شاد کنیم، خصوصا با پیروزی برابر الهلال عربستان غرور ملی را در مردم ایران بارور کردیم. گرچه معدود افرادی هستند که با موفقیت تیمهایی مانند ذوب آهن و مدیران جوانی مانند من، فکر میکنند موفقیتهای خودشان کمرنگتر جلوه میکند.
دلیلی همچنین اضافه کرد: این نایب قهرمانی و افتخار بزرگ را به همه هواداران خوب تیم ذوب آهن، مردم و مسئولان شهر خونگرم اصفهان و ایران تقدیم میکنیم که با پیامهای تبریک دلسوزانه و حمایتهای خود در این مدت انگیزه را برای کار خالصانه ما بیشتر کردند.
وی در مورد دیدار این تیم برابر سئونگنام اظهار داشت: بازیکنان ما برابر حریف کرهای بازی بسیار خوبی را ارائه کردند، هرچند در قدم آخر نتوانستیم به هدفمان که قهرمانی در آسیا و رسیدن به جام باشگاههای جهان بود، دست یابیم اما باید تاکید کنم تیم ما قهرمانانه نایب قهرمان آسیا شد زیرا توانسته بودیم با پشت سرگذاشتن تیمهای مطرح آسیایی، با اقتدار فینالیست شویم.
مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان افزود: قطعا تلاش میکنیم این مجموعه خوب و منظم ذوب آهن را حفظ و تقویت کنیم. همچنین از فردا برنامهریزیهای خودمان را برای موفقیت ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا فصل آینده آغاز خواهیم کرد.
دلیلی با بیان اینکه وی، کادر فنی و بازیکنان ذوب آهن نمیتوانند ناراحتی خود را از کسب چنین نتیجهای مخفی کنند، در پایان گفت: بازیکنان ما در این دیدار بازی خوبی را از خود ارائه کردند و سئونگنام هم تیمی نبود که نتوانیم آن را شکست دهیم اما در این دیدار اتفاقات فوتبالی باعث شد گلهایی را دریافت کنیم که تا پیش از این بازی در هیچ دیداری آنها را دریافت نکرده بودیم. قسمت این بود که با نایب قهرمانی به ایران باز گردیم.