بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 38 از 109 اولیناولین ... 2836373839404888 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

با مشخص شدن نتایج آزمایش MRI، آسیب دیدگی رباط صلیبی محمد پروین محرز شد.

دکتر زرینه درباره آسیب دیدگی پروین در جریان آخرین تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" در جریان تمرین روز سه شنبه، آقای محمد پروین دچار آسیب دیدگی زانو شد که با معاینه اولیه مشکوک به پارگی رباط صلیبی تشخیص داده شد."
    پزشک تیم فوتبال پرسپولیس، افزود:" در این باره اقدامات اولیه صورت گرفت و پس از دریافت گزارش MRI آسیب دیدگی رباط صلیبی وی محرز گردید."
    وی تصریح کرد:" پروین در حال حاضر تحت درمان فیزیوتراتپی است."
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس امروز (جمعه) عازم آلمان شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی برای رسیدگی به برخی امور شخصی، امروز عازم آلمان شد و تا شنبه شب در این کشور به سر خواهد برد.
    سرمربی سرخپوشان تهرانی یکشنبه به تهران باز می‌گردد تا تمرینات پرسپولیس با حضور وی، از سر گرفته شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نوروزي: بايد دو گل بزنيم تا سليقه داور تاثيرگذار نشود

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از اين به بعد بايد دو گل پيش باشيم تا سليقه داور روي نتيجه تاثير نگذارد.

هادي نوروزي درباره خطاي صورت گرفته روي او در بازي با مس کرمان اظهار داشت: اعتقاد من اين است که آن صحنه صد در صد پنالتي بود. هنگام استپ سينه از طرف مدافع حريف شارژ شدم. کل استاديوم اين صحنه را ديدند و متعجبم که چطور آقاي ممبيني توجهي به اين خطا نداشتند.
    مهاجم پرسپوليس در مورد بازي اين تيم در برابر مس نيز گفت: متاسفانه گل زودهنگام حريف در بازي رو به جلو تهاجمي ما تاثير گذاشت. در نيمه دوم نيز با اينکه 10 نفره شديم بازهم بهتر از مس بازي کرديم. منصفانه اين بود که اين بازي با تساوي به پايان برسد. متاسفانه با اين روند بايد هميشه دو گل پيش باشيم تا سلايق داوري روي تيم ما تاثير نگذارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پس از پایان جلسه مشترک سرپرست باشگاه پرسپولیس و مدیر تیم‌های پایه این باشگاه اعلام شد که اسماعیل حلالی بازیکن پیشین این تیم به کادر فنی تیم ب پرسپولیس اضافه خواهد شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حسین عبدی پس از پایان این جلسه که در حاشیه اردوی سرخ پوشان در کرمان انجام شد با اعلام خبر حضور حلالی در کادر فنی تیم ب، در مورد مسائل مطرح شده در این جلسه گفت: "با مدیریت باشگاه در مورد جز به جز امکانات مورد نیاز تیم‌های پایه از قبیل زمین تمرین و لباس صحبت کردیم. حتی اینکه باید از چه مارکی استفاده کنیم و سرپرستان تیم‌ها باید چه کسانی باشند، مربیان، مربیان جدید تیم ب و سرپرستانی که بعضی از سال گذشته هستند و برخی جدید هستند باید حکم بگیرند. احکام آنها باید چند ساله باشد."
    مشکلات پیش آمده برای یکی از تیم‌های پایه پرسپولیس که باعث اعلام شکست سه بر صفر این تیم شد نیز مورد بحث قرار گرفت: "بحث اعتراض به این رویه که ظاهرا با توجه به قوانین هیات فوتبال مستمسک شکایت تیم‌ها از یکدیگر و کسب بردهای سه بر صفر می‌شود انجام شد."
    عبدی افزود: "تامین بودجه تیم‌ها بایه به بحث گذاشته شد. اینکه مسائل مالی سال قبل به دوش تیم مدیریتی فعلی نباید می‌افتاد. قرار شد امسال نحوی عمل شود که برای سال آینده چنین مساله‌ای پیش نیاید."
    استفاده از بازیکنان تیم اصلی باشگاه در تیم ب یکی از دغدغه‌های مطرح شده عبدی بود: "پیگیری باید کنیم تا این مساله حل شود. تیم ب تیمی است برای انتقال بازیکنان اصلی به آن و برعکس. در ایران به این مهم توجهی نمی‌شود. در حالی که تیم اصلی و ب زیر یک چارت سازمانی هستند."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دايي براي شکايت از فدراسيون به زوريخ رفت

علي دايي، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس برخلاف اعلام سايت اين باشگاه، نه به آلمان که به سويس سفر کرده است.

سایت گل مدعی شد سرمربی پرسپولیس اخیرا تاکید کرده است که ممنوع‌المصاحبه شدنش توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باعث شده شکایتش را جدیتر پیگیری کند.
    سایت گل مدعی شده که یکی از نزدیکان دایی خبر سفر به سوئیس را تایید کرده است.
    بر اساس این گزارش دایی تصمیم گرفته است در سفر به زوریخ، مقر فیفا، شکایتش از فدراسیون فوتبال را پیگیری کند.
    او اخیرا تاکید کرده است که ممنوع‌المصاحبه شدنش توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باعث شده شکایتش را جدیتر پیگیری کند.
    علی دایی، سرمربی سابق تیم ملی ایران مدعی است که فدراسیون فوتبال بخشی از حقوق او را نادیده گرفته است.
    بخش حقوقی فدراسیون فوتبال، مطالبات ادعا شده دایی را به رسمیت نشناخت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

با حضور سکو برت مدافع میانی اهل مالی در هیات فوتبال استان تهران قرارداد این بازیکن با تیم فوتبال پرسپولیس به طور رسمی ثبت شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بعد از ظهر امروز(شنبه) سکو برت پس از انجام جلسه نهایی با حبیب کاشانی، به همراه منصور بیک محمدلو مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به هیات فوتبال رفت تا قراداد نهایی خود را با این باشگاه به ثبت برساند.

به موجب قراداد میان باشگاه پسپولیس و سکو برت، این بازیکن تا پایان فصل لباس پرسپولیس را به تن خواهد داشت.
    شایان ذکر است که برت می‌تواند در صورت صلاحدید کادر فنی پرسپولیس در بازی آینده سرخ پوشان در جام حذفی به میدان رود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سکو برت مدافع اهل مالی امروز(شنبه) قرارداد رسمی خود را با تیم فوتبال پرس پولیس به ثبت رساند. سایت رسمی باشگاه پرسپولیس پس از امضای این قرارداد مصاحبه‌ای را با این بازیکن انجام داده است که متن این مصاحبه در زیر آمده است:

به خاطر اینکه به عضویت خانواده بزرگ پرسپولیس درآمده‌اید به تو تبریک می‌گوییم. لطفا از سوابقتان به ما بگویید.
    متشکرم. من در سال‌ها و دوره‌های متفاوتی در تیم‌هایی چون موناکو فرانسه، وست برومویچ، فولام و ریموت انگلیس و مینیوس یونان بازی کرده‌ام که با این آخری در جام یوفا نیز به میدان رفته‌ام. در رده ملی در رده‌های جوانان، امید و بزرگسالان نیز برای تیم ملی کشورم، مالی به میدان رفته‌ام و با این تیم مقام سوم جام ملت‌های آفریقا را به دست آوردیم.

در چه پست یا پست‌هایی می‌توانی بازی کنی؟
    پست من دفاع وسط است اما در هر جایی از میدان که علی دایی صلاح بداند به میدان خواهم رفت.

پرسپولیسی شدن چه حسی دارد؟
    خوشحالم که با یکی از بزرگترین تیم‌های آسیا قرارداد بسته‌ام بابت این موضوع احساس خوبی دارم و از روز اول با اطمینان می‌دانستم که می‌توانم در تمرینات این تیم رضایت کادر فنی را جلب کنم.

میان حضور تو در تمرینات و عقد قراردادت فاصله‌ای افتاد، آیا این تاخیر تاثیر منفی روی عمل کردت نمی‌گذارد؟
    به هیچ وجه. اصلا می‌شود این تاخیر را با نگاهی مثبت دید. در جاهای دیگر دنیا هم برای ثبت قراردادها چنین اتفاقاتی می‌افتد. این قرارداد در شرایطی بسته می‌شود که کادر فنی از من و من از مجموعه تیم آشنایی کاملی پیدا کرده‌ایم.

از نظر هماهنگی با تیم در چه شرایطی قرار داری؟
    از نظر خودم با تیم هماهنگی خوبی پیدا کرده‌ام اما این بستگی به کادر فنی دارد که کی از من استفاده کند. در حال حاضر از نظر آمادگی بدنی نیز مشکلی ندارم.

در این مدت با کدامیک از بازیکنان تیم بیشتر جور شده‌اید؟
    تیاگو برای هماهنگ شدن من با فضا خیلی به من کمک کرد او به زبان انگلیسی مسلط است و در آشنایی‌ام با سایر بازیکنان بسیار کمک کرد. البته در این مدت کلمات فارسی زیادی یاد گرفته‌ام و امیدوارم بتوانم به زبان فارسی با دیگران ارتباط برقرار کنم.

بازی پرسپولیس با مس کرمان را دیدی؟
    بله این بازی را از تلویزیون دیدم. متاسفانه گل زودهمنگام حریف باعث شد که در ادامه بازی را با عجله دنبال کنیم. 10 نفره شدن تیم هم در نیمه دوم برنامه‌ها را به هم زد هرچند پرسپولیس تحت این شرایط نیز نشان داد تیم بزرگی است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عماد رضا يکشنبه مي آيد؛ دوشنبه با پرسپوليس ثبت مي کند

عمادرضا مهاجم گلزن عراقي که در حال حاضر در اردوي تيم ملي عراق در دوبي به سر مي برد، يکشنبه شب به تهران مي آيد تا روز دوشنبه قرارداد خود را با پرسپوليس ثبت کند.

قرار است از سوی باشگاه پرسپولیس مبلغی به حساب عماد رضا واریز شود تا باشگاه الزمالک رضایتنامه او را از طریق ایمیل برای باشگاه پرسپولیس ارسال کنند تا این بازیکن بتواند قرارداد خود را ثبت کند. عمادرضا قرار است پس از عقد قرارداد، برای بازی های جام خلیج فارس عازم کشور یمن شود.
    لازم به توضیح است که طبق قوانین و مقررات نقل و انتقالات بازیکنان، عماد رضا در صورت عقد قرارداد می تواند پس از گذشت 21 روز از تاریخ آن، برای پرسپولیس به میدان برود. بدین ترتیب احتمالا عماد رضا از نیم فصل دوم برای پرسپولیس بازی خواهد کرد، چرا که بعد از مسابقات جام خلیج فارس این بازیکن باید با تیم ملی عراق در جام ملتهای آسیا حضور یابد و در مدت زمان برگزاری جام ملتها لیگ برتر نیز تعطیل خواهد بود.

pnugirl
    • n/a

این عمادرضا زیاد مارو پیچونده. امیدوارم این بار دیگه سرکاری نباشه و واقعا فردا قراردادشو ثبت کنه

pnugirl
    • n/a

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گفت: احتمال دارد محمد پروین را از لیست پرسپولیس کنار بگذاریم.
    منصور بیگ محمدلو در رابطه با پارگی رباط صلیبی محمد پروین که به دوری شش ماهه او از فوتبال منجر شده اظهارکرد: با توجه به این که پروین شش ماه مصدوم خواهد بود و به احتمال فراوان تا پایان بازی‌های این فصل قادر به بازگشت به پرسپولیس نخواهد بود، فکر می‌کنم باشگاه با توجه به مراحل قانونی او را از لیست کنار بگذارد.
    وی ادامه داد: البته قاعده کار این است و نظر نهایی در این مورد را باید علی دایی اعلام کند. اما به نظر من این کار صورت می‌گیرد چرا که بعید می‌دانم پروین بتواند در این فصل برای پرسپولیس بازی کند.
    بیگ محمدلو در مورد این که پیوستن عمادرضا به پرسپولیس در چه مرحله‌ای است، گفت: ما ایمیلی را به باشگاه الزمالک زده‌ایم و از آنها خواسته‌ایم که شرایط خود را برای انتقال عمادرضا اعلام کنند. آنها هنوز پاسخ ایمیل ما را نداده‌اند.
    وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود پرسپولیس پول عمادرضا را به باشگاه مصری پرداخت کرده، گفت: خیر، این موضوع شایعه است چرا که هنوز باشگاه مصری به ما اعلام نکرده که چگونه باید با آنها تعامل کنیم. هر زمان که باشگاه الزمالک شرایط خود را به ما اعلام کند ما هم شرایط آمدن عمادرضا به پرسپولیس را فراهم خواهیم کرد.
    مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با اشاره به برگزاری جلسه کمیته فنی این باشگاه در روز دوشنبه ادامه داد : فکر می‌کنم فردا علی دایی در این جلسه در مورد مصدومیت محمد پروین تصمیم گیری کند، ضمن این که احتمال می‌دهم نظر نهایی خود را در مورد وضعیت شیث رضایی هم اعلام کند. البته باز هم نظر دایی شرط است چرا که کاشانی مسوولیت فنی را کاملا به او واگذار کرده اس

برچسب برای این موضوع