بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 60 از 151 اولیناولین ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

رييس اسبق كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: داور بازي، نتيجه ديدار تيم هاي فوتبال استقلال تهران و شاهين بوشهر را تغيير داد. رضا غياثي' افزود: متاسفانه 'سعيد بخشي زاده'، قضاوت پر اشتباهي را به نمايش گذاشت تا شاهين بوشهر تن به شكست ديگري در ليگ برتر بدهد.

وي در باره پنالتي هاي تيم استقلال تهران گفت: در پنالتي اول هيچ خطايي بر روي اميد روانخواه انجام نشد و داور نبايد يك ضربه پنالتي را به سود آبي پوشان مي گرفت. همچنین در صحنه اي كه مدافع استقلال با پا به صورت مهاجم شاهين بوشهر زد، داور بايد نقطه پنالتي را به سود شاهين نشان مي داد اما از گرفتن اين پنالتي چشم پوشي كرد.

اين پيشكسوت داوري با بيان اينكه داور در صحنه پنالتي دوم تيم استقلال دچار اشتباه شد، گفت: خطا بر روي فرهاد مجيدي، خارج از محوطه جريمه انجام شد و نبايد پنالتي ديگري به سود آبي پوشان گرفته مي شد.

کارشناس برجسته داوری کشورمان با ذکر اینکه بهتر است وارد بحث داوری نشویم افزود: دلیل این امر این است که عنایت شهامت عذرخواهی ندارد و من به جای ایشان از مردم بوشهر و تیم شاهین عذرخواهی میکنم.

pnugirl
    • n/a

سرمربي تيم فوتبال استقلال قبل از شروع تمرين امروز از بازيكنان بابت بازي ضعيف مقابل شاهين انتقاد كرد.پرويز مظلومي قبل از آغاز تمرين، 15 دقيقه براي بازيكنان صحبت كرد. وي به بازي ضعيف روز گذشته مقابل شاهين معترض بود.

* تمرين ساعت 11:30 در زمين نوبنياد آغاز شد. بازيكنان فيكس پس از 20 دقيقه تمرين، راهي سونا و استخر شدند.

* فرهاد مجيدي و مجتبي جباري كه مصدوم هستند، 10 دقيقه در محل تمرين حاضر شدند و سپس آنجا را ترك كردند.
    محسن يوسفي دور زمين به دويدن اكتفا كرد.
    منصور پورحيدري سرپرست استقلال غايب تمرين امروز بود.

* آبي پوشان فردا يك جلسه تمريني در ساعت 11 صبح در سالن وزنه دارند و دوشنبه صبح و بعد از ظهر تمرين مي كنند.

pnugirl
    • n/a

فراز فاطمی مهاجم بلندقامت مس کرمان در بازی با پرسپولیس در ترکیب ثابت تیمش قرار داشت. او دوندگی زیادی داشت و با گرفتن یک اخراجی از پرسپولیسی تاثیر مثبت خود را در این مسابقه گذاشت.
    فاطمی می‌گوید:«بازی قشنگی بود و فکر می‌کنم هر دو تیم به هیچ عنوان به فکر دفاع نبودند. ما در ۱۰ دقیقه اول از مقابل دروازه پرسپولیس پرس شدیدی انجام دادیم و در همان دقایق ابتدایی به گل رسیدیم. در طول بازی هم سعی کردیم از این گل محافظت کنیم و البته با بدشانسی چند موقعیت صددرصد را از دست دادیم.»
    او ادامه می‌دهد:«فیلم سه بازی پرسپولیس را دیده بودیم و تاکتیک اصلی‌مان این بود که از مقابل دروازه حریف پرس کنیم. ما کاری کردیم که بازیکنان پرسپولیس دیگر نمی‌توانستند بازی‌سازی کنند و فقط سانتر می‌کردند. در خط حمله هم بازیکن بلندزن نداشتند و با مشکلات زیادی مواجه شدند.»‌
    فاطمی در مورد داوری این مسابقه که پرسپولیسی‌ها به شدت نسبت به آن اعتراض داشتند ادامه می‌دهد:«به نظر من داوری بیشتر به سود پرسپولیس بود و اکثر خطاهای ۵۰ ـ ۵۰ به سود پرسپولیس گرفته می‌شد. حسین بادامکی خطاهای شدیدی انجام می‌داد و ۳ بار باید اخراج می‌شد. در ضمن خطای پنالتی روی ادینهو هم گرفته نشد.»
    او در پایان حرف‌هایش در مورد عملکرد خودش تاکید می‌کند:« من هر کاری که کادرفنی خواسته بود انجام دادم و فکر می‌کنم مربیان از من راضی باشند. در این صحنه هم فرار کردم که مدافع پرسپولیس روی من خطا کرد و اخراج شد.»

pnugirl
    • n/a

کارشناس داوری فوتبال ایران اعلام کرد که بخشی زاده بهترین قضاوت خود را در دیدار استقلال و شاهین به نمایش گذاشت. به گفته هوشنگ نصیرزاده ، سعید بخشی زاده داور دیدار استقلال و شاهین بوشهر یکی از بهترین نمایش های زندگی ورزشی خود را در این بازی ارایه کرد. او در این دیدار حتی یک اشتباه هم در محوطه جریمه نداشت و پنالتی های اعلام شده برای تیم استقلال کاملا صحیح بود.
    نصیرزاده گفت: در هر فصل اهالی فوتبال معتقدند قضاوت ها به سود یک تیم خاص بوده و امسال نیز این قرعه به نام استقلال افتاده است. در چند بازی به خصوص در دیدار مقابل پرسپولیس و تراکتورسازی داوری های به سود استقلال تهران بوده است.
    وی اظهار داشت: متاسفانه بعضی از مدیران فوتبال ایران از اظهار نظرهای کارشناسان داوری ناراحت می شوند و می خواهند تمام اظهارات به سود تیم های آنها باشد.

pnugirl
    • n/a

خیلی دوست دارم برای تیم ملی ایران بازی کنم.در برزیل آنقدر فوتبالیست خوب وجود دارد که می توان ۱۰ تیم ملی درست کرد و متاسفانه به خیلی از بازیکنان برزیلی فرصت حضور در تیم ملی داده نمی شود.من ۴ سال است که در ایران زندگی می‌کنم و این کشور را مثل برزیل دوست دارم
    فابیو جانواریو هافبک برزیلی سپاهان برخلاف بسیاری از بازیکنان خارجی فوتبال ایران، نمایش قابل توجهی در لیگ برتر داشت. او با پیراهن استقلال در فوتبال ایران چهره شد و دو سال در تیم آبی‌پوش تهرانی توپ زد. حضور جانواریو در استقلال اما دوام زیادی نداشت و او قبل از شروع این فصل به سپاهان یکی دیگر از تیم‌های مطرح فوتبال ایران نقل مکان کرد. جانواریو در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر با چند پیشنهاد جالب توجه مواجه شد و حتی از لیگ قطر هم پیشنهاد داشت ولی در نهایت تصمیم گرفت فوتبالش را در ایران ادامه بدهد. این هافبک برزیلی معتقد است که سپاهان امسال مدعی اول کسب عنوان قهرمانی است. او در مورد وضعیت سپاهان، شرایط خودش در این تیم و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ می‌دهد.
    فکر می کنی تعطیلی لیگ برتر به نفع شما شد؟
    من در این مورد با هم تیمی هایم صحبت کردم و اکثر بازیکنان معتقدند که به ضرر سپاهان شد چون یک روند صعودی را آغاز کرده بودیم.آقای قلعه نویی هم بابت این تعطیلی ناراحت است ولی تیم به امارات آمده تا شرایط آیده آل خودش را حفظ کند.
    در هفته های اخیر هم که خوب نتیجه گرفتید.
    بله همینطور است.خیلی خوشحالم که سپاهان روند صعودی‌اش را آغاز کرده است. من در هفته های ابتدایی غایب بودم و وقتی سپاهان نتیجه نمی گرفت بیشتر ناراحت می شدم ولی همان زمان می دانستم که این اتفاقات تلخ تمام می شود و خدا کمک خواهد کرد تا برگردم.خدا را شکر می کنم که الان وضعیت بهتر شده و می توانم به سپاهان کمک کنم.
    وضعیت فعلی خودت چطور است؟
    خوشبختانه همه چیز خوب است.من در ابتدای فصل مصدوم بودم و خیلی اذیت شدم.فکر می کردم خیلی زود بر می گردم ولی مصدومیتم طول کشید. الان اما مشکل خاصی ندارم و از لحاظ روحی هم شرایط بسیار خوبی دارم.من در انتظار روزهای بهتر هستم.در ابتدای فصل از لحاظ روحی شرایط خوبی نداشتم ولی حالاخوشحالم که خیلی چیزها عوض شده است.
    فکر می‌کنی سپاهان امسال قهرمان شود؟
    ما تیم خیلی خوبی داریم، چه از لحاظ بازیکن و چه از لحاظ سرمربی. من شانس سپاهان را برای قهرمانی در لیگ زیاد می‌دانم.هر چند در بازی های ابتدایی امتیازهای حساسی را از دست دادیم ولی الان به روزهای خوب برگشته ایم.سپاهان در فوتبال ایران یک تیم با شخصیت است و فکر می کنم امسال هم مدعی اول قهرمانی باشد.
    چه تیم هایی رقیب سپاهان هستند؟
    استقلال،پرسپولیس و ذوب آهن تیم های خوبی هستند ولی به نظر من ذوب آهن تیم بسیار خوبی است و یک رقیب جدی برای ما محسوب می شود.آنها نتایج بسیار خوبی گرفته اند و حتی به فینال لیگ قهرمانان آسیا صعود کردند.اگر آنها در آسیا قهرمان شوند،من خیلی خوشحال خواهم شد.
    فکر می کنی قهرمان شوند؟
    امیدوارم که این اتفاق بیفتد.بازیکنان سپاهان از قهرمانی ذوب آهن خوشحال می شوند.
    می گویند امسال پول خوبی از سپاهان گرفتی؟
    خیر، من پول زیادی از سپاهان نگرفتم.
    پس چرا از استقلال رفتی؟
    این حق من بود که بعد از دو سال بازی کردن در استقلال، پیشنهاد جدید بدهم و در مورد مسائل مالی هم با مسئولان باشگاه حرف زدیم ولی به توافق نرسیدیم.مسئولان باشگاه می خواستند مبلغ ناچیزی را به قرارداد من اضافه کنند و این موضوع برای من راضی کننده نبود.در نهایت با سپاهانی ها حرف زدم و قرارداد امضا کردم.
    از انتخاب سپاهان راضی هستی؟
    بله.من از بازی در سپاهان و زندگی در اصفهان راضی هستم و خوشحالم که مردم با من ارتباط خوبی دارم.اینجا اصلا احساس تنهایی نمی کنم و باید از لطف تمامی مردم ایران تشکر کنم که همیشه برخورد خوبی با من داشتند.
    مثل اینکه گفتی دوست داری برای تیم ملی ایران بازی کنی؟
    من نمی دانم قوانین فیفا چطور است ولی خیلی دوست دارم برای تیم ملی ایران بازی کنم.در برزیل آنقدر فوتبالیست خوب وجود دارد که می توان ۱۰ تیم ملی درست کرد و متاسفانه به خیلی از بازیکنان برزیلی فرصت حضور در تیم ملی داده نمی شود.من ۴ سال است که در ایران زندگی می‌کنم و این کشور را مثل برزیل دوست دارم. من به مردم این کشور عادت کرده‌ام و خوشحال می‌شوم برای تیم ملی ایران بازی کنم.
    هنوز بازی های استقلال را دنبال می کنی؟
    بله،من استقلال و هودارانش را دوست دارم و تا جایی که امکان داشته باشد بازی های این تیم را می بینم.
    دوست داری به استقلال برگردی؟
    فوتبال قابل پیش بینی نیست ولی الان بازیکن سپاهان هستم و از بازی در این تیم خیلی راضی ام.
    الان فکر می‌کنی بهترین بازیکن خارجی لیگ چه کسی باشد؟
    من نمی دانم از چه کسی اسم ببرم!
    خیلی ها از تو،ادینهو و ایگور کاسترو اسم می برند.
    اگر از من اسم ببرند خیلی خوشحال می شوم ولی باید بگویم که کاسترو و ادینهو بازیکنان بسیار خوبی هستند و از درخشش آنها در فوتبال ایران خوشحال می شوم.من از گلزنی آنها لذت می برم.
    خیلی ها معتقدند همیشه روی یک مدار حرکت می‌کنی.یعنی فراز و نشیب کمی داری.نظر خورت چیست؟
    فکر می‌کنم برای هر کاری که می‌خواهی انجام بدهی باید تمرکز فکری داشته باشی. همه هوش و حواس من به فوتبال است و خوب تمرین کردن و بهترین کیفیت را در زمین بازی داشتن. هر وقت تمرکزم بیشتر بود بهتر بازی کردم.
    هنوز به یاد آن روزی می افتی که گل قهرمانی استقلال را در ورزشگاه ثامن مشهد زدی؟
    ‌بله،خیلی مواقع به آن گل که مقابل پیام مشهد زدم فکر می کنم.آن گل هدیه خدا بود چون من هم تا زمانی که بازی به پایان رسید، نمی‌دانستم گل قهرمانی را زدم. انگار خدا می‌خواست یک دفعه من را شگفت زده کند. برایم جالب بود چون آخر بازی تازه فهمیدم گل قهرمانی استقلال را به ثمر رساندم.من فکر نمی کردم که ذوب آهن در آخرین بازی بازنده باشد و ما ببریم و قهرمان شویم.
    بهترین خاطره و بدترین خاطره تو در دو سال اخیر چه بود؟
    قهرمانی با استقلال جزو خاطرات شیرین من بود ولی پارسال قهرمان نشدیم و در لیگ قهرمانان آسیا هم حذف شدیم که این جزو خاطرات تلخ من بود.البته بیماری پدرم در سال گذشته خیلی من را آزار داد.

pnugirl
    • n/a

در حالی که استیل آذین نتوانسته نتایج مورد نظر مسئولانش را کسب کند این شایعه دهان به دهان می چرخد که مدیران این تیم در نظر دارند همان مبلغی را که در فدراسیون ثبت کرده اند به حساب ستاره های خود در انتهای فصل واریز کنند
    ابتدای فصل نقل و انتقالات بود که سازمان لیگ حرفه ای تصمیم گرفت بندی تصویب کند به نام سقف قرارداد.
    این قانون که قرار شد در قراردادهای تمام بازیکنان لیگ برتری به خصوص بازیکنان گرانقیمت لحاظ شود با نارضایتی این طیف از این بازیکنان روبرو شد. سازمان لیگ دنبال راهی بود تا پایانی دهد به عقد قراردادهای نجومی میان بازیکنان و باشگاهها. بازیکنان مخالف تصویب این قانون بودند اما در نهایت زور مسئولان سازمان لیگ به اعتراض ها چربید تا سقفی برای قراردادها تعیین شود به نام سقف قراردادها. باشگاه متمول که دنبال جذب ستاره ها بودند در پی راهی می گشتند برای دور زدن سقف قرارداد اما وقتی اصرار سازمان لیگ را دیدند مجبور به اطاعت از قانون کردند.
    سقف قرارداد اینگونه برای بازیکنان تعریف شد: ملی ها ۴۰۰ میلیون و بقیه ۳۵۰ میلیون. ستاره های ملی اما این قراردادها راضی نمی شدند، از سویی باشگاهها هم هر طور شده می خواستند تیم خود را با وجود ستاره ها تزئین کنند.
    اینطور شد که باشگاهها رو آوردند به جذب ستاره ها با روشی جدید. در قرارداد داخلی بازیکنان مبلغی درج می شد و در قرارداد فدراسیونی بازیکنان مبلغی دیگر تا سقف قراردادها شکسته شود. استیل آذین مثل اکثر تیمهای لیگ برتری این کار را سرلوحه برنامه های خود قرار داد. ستاره ها با قراردادهایی ۳۵۰ یا ۴۰۰ میلیونی به عضویت استیل آذین در آمدند اما این ارقام تنها مربوط می شد به ثبت در فدراسیون.تنها مدرک آنها برای دریافت مطالباتشان قراردادهای داخلی شان بود.
    حالا و در حالی که استیل آذین نتوانسته نتایج مورد نظر مسئولانش را کسب کند این شایعه دهان به دهان می چرخد که مدیران این تیم در نظر دارند همان مبلغی را که در فدراسیون ثبت کرده اند به حساب ستاره های خود در انتهای فصل واریز کنند. این موضوع بدین معناست که در انتهای فصل مبلغی در حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون دست ستاره های استیل آذین را نخواهد گرفت.
    مسئولان فکر همه جا را هم کرده اند چرا که در صورت شکایت بازیکنان بحث قراردادهای فدراسیونی آنها را به میان می کشند قضیه ختم به خیر شود. حالا باید منتظر ماند و دید آیا مسئولان استیل آذین چنین برنامه ای را اجرا می کنند یا به شکل دیگری با ستاره های میلیاردی خود برخورد خواهند کرد؟

pnugirl
    • n/a

مجید حسینی کنگانی پس از پایان بازی با استقلال در حالی که به شدت از داوری سعید بخشی‌زاده ناراحت و معترض بود، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حق ما این نبود که امروز چنین برخوردی شود. حق این تماشاگرانی که از بوشهر آمده بودند این ناداوری نبود.
    وی افزود: سه روز است به آقای عنایت زنگ می‌زنم تا بگویم این داور را برای بازی ما انتخاب نکند اما او موبایلش را خاموش کرده است. مگر چنین موضوعی می‌شود؟ آقای عنایت شاید کسی با شما کار مهمی داشته باشد.
    کنگانی تصریح کرد: در جریان بازی در نیمه اول داور خطایی که نبود را خطا گرفت. پنالتی که خطا نبود، پنالتی اعلام کرد. من نمی‌دانم چه طور کمک او که ۸۰ متر نزدیک‌تر ایستاده چنین خطایی را اعلام نمی‌کند. حرف هم که می‌زنیم ناراحت می‌شوند. آقایان علی دایی را محروم می‌کنند اما خودشان چنین برخوردهایی می‌کنند.
    مدیر عامل شاهین بوشهر ادامه داد: من هیچ وقت تیمم را بیرون نمی‌کشم اما این وضع داوری کردن نیست

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيلي: پنالتي‌ها روي نتيجه تاثير گذاشت

سرمربي شاهين بوشهر گفت: پنالتي‌هايي که داور براي استقلال گرفت روي نتيجه تاثير گذاشت.

حميد استيلي پس از باخت 2 بر يک مقابل استقلال اظهار داشت: يکي از بازي‌هاي خوب ليگ را برگزار کرديم اما متاسفانه داوري روي نتيجه خيلي تاثيرگذار بود. اشتباهات داوري زياد بود. فکر کنم کارشناسان هم گفتند که پنالتي‌ها درست نبود. يک پنالتي روي امجد شکوه‌مقام در نيمه اول رخ داد. بخشي‌زاده جو بازي را به هم زد اما با اين وجود بازيکنان کوچکترين اعتراضي به او نداشتند.
    وي افزود: در نيمه دوم با دو جابجايي و تغيير تاکتيک به ميدان رفتيم. از فوتبال تيمم خيلي راضي هستم. ما هر هفته همين طور بازي مي‌کنيم و امروز هم مقابل استقلال با اين همه تماشاگر همان طور بوديم.
    استيلي تصريح کرد: شرمنده مردم بوشهر هستيم. به شاگردانم هم گفتم 800 کيلومتر آمده‌ايم که نتيجه بگيريم. معتقدم حق‌مان در اين بازي مساوي هم نبود و بايد مي‌برديم. اميدوارم هفته‌هاي آينده نتيجه بگيريم.
    استيلي با بيان اينکه برخي از شاگردانش بعد از اين بازي در حال گريه بودند، افزود: شايد در هيچ ليگ برتري چنين چيزهايي نبينيد چون آنها به حق‌شان در فوتبال و حداقل در اين بازي نرسيدند. به مربيان استقلال هم تبريک مي‌گويم و راضي هستيم به رضاي خدا.
    سرمربي شاهين در مورد اينکه پرويز مظلومي گفته تقصير مهاجمان شاهين بود که گل نزدند نه داور،‌ تاکيد کرد: بله درست است اما پنالتي‌هايي که گرفته شد به داور ربط داشت. اين که ما گل نزديم مشکل شاهين است اما پنالتي‌ها باعث تاثيرگذاري روي نتيجه شد ضمن اينکه شاهين موقعيت‌هايي که داشت فقط از خط حمله نبود. خط هافبک ما موقعيت سازي کرد پس همه چيز تقصير خط حمله نيست.
    وي درباره بازي در جام حذفي مقابل استقلال عنوان کرد:‌ اميدوارم در آن بازي بهتر باشيم و ببريم. بازيکنان در اين ديدار تجربه خوبي کسب کردند.
    استيلي در مورد اينکه با اين باخت در لبه تيغ قرار گرفت، گفت: من دست مديران تيم را باز گذاشتم. ما فوتبال خوبي در اين 4 هفته ارائه کرديم ولي من هم از نتيجه‌گيري راضي نيستم. مردم هم ديدند که تيم من چه طور بازي کرد اما فوتبال ما نتيجه‌گرا است. به هر حال فعلا قرارداد دارم و در اين تيم هستم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عليدوستي: به سه امتياز بازي با سايپا نياز جدي داشتيم

سرمربي تيم فوتبال پيکان گفت: به سه امتياز بازي با سايپا در اين مقطع نياز جدي داشتيم تا با آرامش و روحيه بالا به تعطيلات ليگ برويم.

حميد عليدوستي درباره پيروزي يک بر صفر تيم پيکان برابر سايپا، اظهار کرد: ما در يک بازي سخت توانستيم به پيروزي برسيم. سايپا تيم خوبي بود، آنها کادر فني و بازيکنان توانمندي دارند، با توجه به اين که هر دو تيم پيش از اين بازي بازنده بودند قطعا در نهايت تلاش براي کسب برد به زمين ‌آمدند. از طرفي ما هم مصر بوديم در اين شرايط و در اين بازي خانگي به پيروزي برسيم.
    وي افزود: پيکان در نيمه اول آن طور که انتظار داشتيم بازي را آغاز نکرد. اما در نيمه دوم با صحبت‌هايي که انجام داديم بازيکنان توانستند فرصت‌هاي گلزني زيادي به دست آوردند که در نهايت يکي از اين موقعيت‌ها به ثمر رسيد. در مقابل سايپا هم روي برخي ضد حملاتش خيلي خطرناک ظاهر شد. در نهايت بازيکنان ما مزد زحماتشان را گرفتند. ما به اين سه امتياز احتياج داشتيم تا ضمن عقب نماندن از ساير رقبا، در شرايط روحي خوبي هم به تعطيلات ليگ برويم.
    عليدوستي درباره عملکرد بازيکنانش درهفته‌هاي گذشته گفت: بازيکنان ما در اين سه، چهار هفته واقعا تلاش زيادي کردند. آنها به خودباوري خوبي رسيدند و در تمرينات انرژي زيادي براي بهتر شدن صرف مي‌کنند. ما هم در مسايل فني خيلي زياد با آنها کار کرديم، بدون وقفه و تعطيلي برنامه‌ها را جلو برديم و به آينده بسيار اميدواريم.
    وي درباره حضور بازيکنان جديد در پيکان گفت: اگر بتوانيم يکي دو بازيکن در نيم فصل جذب کنيم تا به ضعف‌هايمان در برخي پست‌ها پوشش دهند قطعا در نيم فصل دوم با قدرت بيشتري بازي خواهيم کرد. ما فعلا الونگ را گرفته‌ايم و يکي، دو جاي خالي هم داريم تا بازيکناني را جذب کنيم. پيش از اين که بپذيرم سرمربي پيکان شوم با مسوولان باشگاه در اين زمينه به توافق رسيده‌ام.
    سرمربي پيکان درباره برنامه‌ تيمش در تعطيلات دو هفته‌اي ليگ گفت: تيم ما به اين تعطيلات واقعا نياز داشت. ما آن را غنيمت مي‌شماريم و سعي مي‌کنيم تمام موارد فني را با بازيکنان کار کنيم. ما در دفاع و حمله ضعف‌هايي داريم که بايد با تمرينات بيشتر آنها را برطرف کنيم. کار پيکان بدون حتي يک روز تعطيلي از امروز (شنبه) آغاز مي‌شود.
    عليدوستي با بيان اينکه استقبال تماشاچيان قزويني از بازي‌هاي خانگي پيکان بيشتر شده است، گفت: خوشحاليم که شرايط استقبال تماشاگران بهتر شده و به بازيکنان و مسوولان هم گفته‌ام که اگر در نتيجه گيري موفق باشيم قطعا تماشاچيان بيشتري کسب خواهيم کرد. حضور مردم در دو بازي خانگي اخير مقابل تيم‌هاي صنعت نفت و سايپا خوب بوده و مطمئن هستيم بهتر هم مي‌شود. اگر اين تيم تاکنون تماشاچي زيادي نداشته به خاطر ضعف تيم در نتيجه‌گيري بوده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نتايج هفته پانزدهم ليگ برتر؛ هفته استقلالي ها

هفته پانزدهم ليگ برتر عصر جمعه با انجام 4 بازي پيگيري شد، اما به دليل تعويق بازي هاي سپاهان و ذوب آهن ، همه بازي ها انجام نشد و ليگ برتر هفته ناقصي را پشت سر گذاشت.
    در بازی های این هفته اوضاع به کام مربیان استقلالی بود و مظلومی و مرفاوی مقابل دو مربی پرسپولیسی صاحب پیروزی های با ارزشی شدند. در 7 بازی این هفته فقط 10 گل به ثمر رسید.
    مس کرمان 1- پرسپولیس تهران صفر
    گل: نبی الله باقری ها(3)

صبای قم صفر- تراکتورسازی تبریز صفر
    استیل آذین صفر- ملوان صفر
    پیکان قزوین 1- سایپا کرج صفر
    گل: علی قربانی(88)
    نفت تهران 1- راه آهن تهران صفر
    گل: مهدی محمدزاده(20)
    شهرداری تبریز 2- پاس همدان 2
    گل: سعید دقیقی(6) میثم بائو(42)/ امیر محبی(48) آرتور یادگاریان(55)
    استقلال تهران 2- شاهین بوشهر 1
    گل: فرزاد آشوبی(36، 41)/ ایمان حیدری(63)
    فولاد خوزستان- ذوب آهن اصفهان( 30 آبان)
    نفت آبادان- سپاهان اصفهان( نامشخص)

برچسب برای این موضوع