بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 28 از 117 اولیناولین ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رئال و بارسا خواهان انجام ال کلاسيکو در روز يکشنبه

طبق صحبتهاي مدير رسانه اي نوکمپ، سران دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا ترجيح مي دهند که ديدار ال کلاسيکو روز يکشنبه انجام شود.

مانل آررویو، مدیررسانه ای باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که هم سران باشگاه بارسلونا و هم مسئولان رئال،درخواست جلسه ای کرده اند تا در نهایت دیدار ال کلاسیکو در روز یکشنبه،به جای دوشنبه برگزار شود.
    پیش از این قراربود که دیدار ال کلاسیکوروز یکشنبه هفته آینده برگزار شود ولی به دلیل همزمانی این دیدار با انتخابات پارلمان کاتالونیا و به دلیل نگرانی های امنیتی، ترجیح داده شد تا این دیدار یک روز دیرتر و در روز دوشنبه برگزار گردد.
    آررویو در گفت و گو با «اونا اف ام» به این نکته اشاره کرد که سران هر دو باشگاه ترجیح می دادند تا بازی در روز تعطیل برگزار شود و تنها نگرانی بارسلونا این بود که بازی روز شنبه نباشد،چون آنها 3 روز قبل از آن در لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاناتینایکوس به میدان می روند.
    آررویو در این رابطه گفت:«مهمترین نکته برای مااین بود که بازی به روز شنبه منتقل نشود.این اولویت اصلی ما بود.اگر سران دو باشگاه تصمیم گرفته بودند، ممکن بود بازی روز یکشنبه برگزار شود.کاملا درک می کنم که تصمیم گیری در این رابطه پیچیده است.ما برای آن افرادی که در روز کاری باید به بارسلونا سفر کنند ناراحتیم.»
    در این میان میگل پاردسا، مدیر ورزشی باشگاه رئال مادرید هم از شنیدن خبر برگزاری ال کلاسیکو در روز دوشنبه ناراحتی اش رااین گونه ابراز کرد:« دوشنبه گزینه ای است که هیچ کسی آن را نمی خواهد.البته بازی کردن در آن زمان شاید مناسب تر باشد. پروسه سیاسی مهمی در جریان است و ما باید با آن تطبیق پیدا کنیم ولی زمانهای بهتری هم می توانست برای این بازی درنظر گرفت.»
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فان‌درسار: مانچيني فقط دنبال تساوي بود

دروازه‌بان پرسابقه و هلندي يونايتدي‌ها در مصاحبه‌اي به مربي ايتاليايي من‌سيتي حمله کرد.

به نقل از ديلي‌ميرر، ادوين فان‌درسار که از سال 2005 تاکنون در خدمت شياطين سرخ است و تاکنون کمتر در حواشي قبل و بعد از بازي‌هاي جنجال‌آفريني کرده، نسبت به اظهارات روبرتو مانچيني موضع‌گيري کرد. او گفت: مانچيني به جاي آنکه بگويد بدنبال برد مقابل ما بود، بهتر است بگويد دنبال تساوي بود که بازنده نشود.
    ستاره 40 ساله درون دروازه تيم تحت رهبري سرآلکس فرگوسن افزود: آنچه مربي من‌سيتي گفته، را باور ندارم. او و تيمش براي کسب برد نيامدند. بلکه مي‌خواستند نبازند. اين با آنچه مربي سيتي‌ها مي‌گويد، زمين تا آسمان فرق دارد.

فان‌درسار گفت: ‌مايل به پاسخ دادن به حرف‌هاي مسئول تيم مقابل نيستم ولي بايد يکسري حقايق روشن شود. از جمله اينکه آرايش تاکتيکي او براي سيتي‌ها، به جاي تهاجمي، دفاعي بود. آنها بيش از هر چيزي دنبال گل نخوردن بودند.
    وي ادامه داد: هرکس که تماشاگر اين بازي بود، خوب مي‌توانست متوجه شود که من‌سيتي فقط و فقط دنبال گرفتن يک امتياز بود در حالي که ما به اصطلاح ميهمان بوديم و مي‌خواستيم برنده ورزشگاه را ترک کنيم.
    بازيکن سال‌هاي دور فولام و يوونتوس تصريح کرد: مربي‌ آنها مي‌گويد تيمش موقعيتي زيادي خلق کرده، اما من روز بسيار آرام و کم کاري را پشت سرگذاشتم. در واقع تنها موقعيت خطرناک آنها، يک ضربه آزاد بود که آن را مهار کردم.
    دربي شهر منچستر چهارشنبه شب با تساوي بدون گل در ورزشگاه سيتي‌آو خاتمه يافت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بكن باوئر از فيفا مي‌رود

فرانتس بکن باوئر کميته اجرايي فدراسيون جهاني فوتبال را ترک خواهد کرد.

قيصر 65 ساله از سال 2011 ديگر با فيفا همکاري نخواهد داشت. او اعلام کرد، بار ديگر در انتخابات تعيين اعضاي کميته اجرايي فيفا شرکت نخواهد کرد. کاپيتان تيم ملي آلمان در جام جهاني 1974 علت اين تصميم خود را کاملا شخصي و خانوادگي خواند.
    سرمربي تيم ملي آلمان در جام هاي جهاني 1986 و 1990 روز 26 ژانويه 2007 در نشست اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) در شهر دوسلدورف آلمان به عنوان نماينده اين اتحاديه به عضويت کميته اجرايي فدراسيون جهاني فوتبال در آمده بود.
    بکن باوئر 20 شهريور سال جاري شصت و پنجمين روز تولدش را جشن گرفت. او همان روز از قصدش براي کناره‌گيري از اين کميته خبر داد و عنوان کرد: با همکارانم در هيات رئيسه فيفا و هم چنين يوفا دوره خوبي را داشتم و دارم و از رابطه بسيار دوستانه اي با سپ بلاتر و ميشل پلاتيني برخوردارم. تقاضا دارم تصميم درک شود.
    آخرين کار مهم رييس افتخاري باشگاه بايرن مونيخ آلمان اعلام نظر در تعيين ميزبانان جام هاي جهاني 2018 و 2022 فوتبال خواهد بود که روز 2 دسامبر در زوريخ تعيين مي‌شوند.
    دوره کاري بکن باوئر در بهار سال 2011 و پس از چهار سال پايان مي يابد. اتحاديه فوتبال اروپا در نشست بعدي خود در پاريس که روز 22 مارس خوا هد بود، بايد در مورد تعيين جانشين قيصر و نماينده اش در کميته اجرايي فدراسيون جهاني فوتبال تصميم گيري کند.
    بکن باوئر يک سال پيش از رياست باشگاه بايرن مونيخ نيز کناره گيري کرد و اولي هوينس جايگزينش شد.
    قيصر که به عنوان مربي و بازيکن قهرماني در جام جهاني را تجربه کرده است، در روز تولدش گفته بود. مي خواهم به زندگي ام سرو سامان داده مسئوليت هايم را به شدت کاهش دهم. خانواده و دو فرزند دارم که دوست ندارم در حق شان کوتاهي کنم.
    هنوز به درستي روشن نيست که آيا جانشين او در فيفا آلماني خواهد بود يا نه. دکتر تئو سوانسيگر، رييس فدراسيون فوتبال آلمان عنوان کرد، بر سر اين پست مبارزه مي کند: اکنون در آرامش کامل در اين باره فکر مي کنيم که چگونه براي انتخابات سال آينده جانشيني را تعيين کنيم.
    او درباره بکن باوئر هم گفت: فرانتس بکن باوئر نماينده اي برجسته و محبوب در تمام دنيا براي فوتبال آلمان است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ماريو گومس: بازيکن کاملي هستم

پس از يک سال تلاش براي تطبيق يابي با شرايط بايرن مونيخ، ماريو گومس اعتماد به نفس خود را باز يافته است.

بیش از یک سال طول کشید تا ماریو گومس به شرایط زندگی در بایرن مونیخ عادت کند ولی او معتقد است که اکنون به قله اوج رسیده. گومس در هفت دیدار اخیر باواریایی ها،9 گل به ثمر رسانده است.این ستاره 25 ساله در صحبتهایی توضیح داده که چطور اعتماد به نفسش را بازیافته.
    گومس در گفت و گو با کیکر گفت:« حتی می توانم پتانسیل خودم را ببینم.هرکسی می تواند همیشه پیشرفت کند ولی من نقاط قوتم را می دانم و خودم می دانم که بازیکن کاملی هستم.»
    این ستاره آلمانی ادامه داد:« برای من نباید نگران بود.من همیشه می دانستم که می توان چه کارهایی انجام دهم.اگر برای نصفی از سال، همیشه نیمکت نشین باشی و تنها 10 دقیقه زمان در اختیارت قرار بگیرد، دیگر ریتمی ندارد ولی اکنون ریتم خود را بازیافته ام.»
    گومس اکنون به روزهای اوجش بازگشته است و پس از آنکه ایویکا اولیچ و میروسلاو کلوزه در گلزنی برای بایرن ناکام ماندند، ستاره سابق باشگاه اشتوتگارت به عنوان مهاجم اصلی باین به کار گرفته می شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رونالدو: فرگوسن بهترين مربي دنياست

کريستيانو رونالدو از سر آلکس فرگوسن و نه آقاي خاص به عنوان بهترين مربي فوتبال دنيا ياد کرد.

سرمربي کهنه کار و اسکاتلندي شياطين سرخ در سال 2003 اين بازيکن پرتغالي را از اسپورتينگ ليسبون به منچستر يونايتد برد و او را از بازيکني ناشناس به مرد سال و گرانقيمت ترين بازيکن فوتبال جهان تبديل کرد. برهمين اساس هم رونالدو از فرگوسن با ستايش فراوان ياد مي کند و او را در دنياي مربيان فوتبال، بهترين مي داند.
    رونالدو که با روزنامه مترو گفت و گو مي کرد، در مقايسه دو مربي عنوان کرد: "آنها در بسياري از حوزه ها بي اندازه به همديگر شبيه هستند. هر دو از تجربه فراواني برخوردارند و در فوتبال هر چه را براي بردن وجود دارد، از آن خود کرده اند. تنها تفاوتي که به نظر مي رسد آن است که يکي جوان تر و ديگري سالخورده تر است. کار با فرگوسن را دوست داشتم. رابطه بسيار خوبي با هم داشتيم و او امروز دوست من است. از نظر من سر آلکس فرگوسن بهترين مربي دنياست."
    اين بازيکن 25 ساله پس از شروع نه چندان درخشان فصل جاري رفته رفته پايش به گلزني باز شد و اکنون همانند روزهاي اوجش در منچستر يونايتد گلزني مي کند. آمار گل هاي او در 15 بازي رسمي اين فصل با پيراهن قوهاي سپيد 13 بوده است. رونالدو در بخش ديگري از اين گفت و گو عنوان کرد: "کار من تغيير نکرده است. کار مي کنم، خونسرد مي مانم و اجازه مي دهم تا همه چيز پيش بيايد. درست است که در دوره اي بايد منتظر گلزني مي ماندم. با اين حال زماني که اين اتفاق افتاد، همه چيز دستخوش تغيير شد. اين نشان مي دهد که فوتبال پيش بيني پذير نيست. آن را تجربه کرده و از آن لذت مي برم. اميدوارم، همين طور هم پيش برود."
    رونالدو درباره ژوزه مورينيو و دو همبازي تازه وارد آلماني اش، سامي خديرا و مسوت اوزيل گفت: "ما اکنون منظم تر بازي مي کنيم. مورينيو آهسته آهسته شيوه بازي مان را عوض کرد. او مربي فوق العاده اي است و موفقيت هايش جايگاه او را نشان مي دهد. خديرا و اوزيل هم بازيکنان بسيار خوبي هستند و همواره من را شگفت زده مي کنند؛ درست همانند آن چه که در جام جهاني انجام داده بودند. شيفته بازي با آنها هستم."

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ستايش گوارديولا از تياگو آلکانتارا

پپ گوارديولا، مربي بارسلونا عملکرد تياگو، ستاره جوان تيمش را در پيروزي پنج بر يک مقابل سئوتا در جام حذفي ستوده است.

او می‌گوید: «تیاگو می‌تواند خیلی بیشتر رشد کند. می‌خواهم به دلیل روش بازی‌اش به او تبریک بگویم. او بازیکنی جسور است و می‌تواند با استعداد ذاتی عالی‌اش تعادل هر تیمی را به هم بزند.
    او جوان، سریع و دارای اعتماد به نفس است. او هیچ ترسی ندارد. او را در لاترسرا می‌شناختم و او حالا هم همان کارها را انجام می‌دهد. او البته برای این که بازیکنی کامل شود چند ویژگی را ندارد و تردید ندارم که آن ویژگی‌ها را به دست خواهد آورد.»
    تیاگو هم از عملکرد خود در پیروزی بازی برگشت در نوکمپ راضی است: «تنها یک گل کم داشتم. دو موقعیت عالی داشتم و امیدوارم که بتوانم هر قدر زمان به پیش می‌رود بیشتر و بیشتر به گل نزدیک شوم. باید از خود انتقاد کنید، وگرنه پیشرفت نمی‌کنید.»

pnugirl
    • n/a

دروازه‌بان تيم فوتبال ليورپول اطمينان خاطر داد تصميمي براي ترك آنفيلد ندارد.په‌په راينا اظهار داشت‌: درچند هفته گذشته هرجا كه رفته‌ام، با يك سئوال مشترك روبرو شدم. آنها پيوسته مي‌پرسند، قصد رفتن از تيم را دارم. اين پرسش سبب شد تا در گفت‌وگو با مسئولان اطمينان خاطر دهم، چنين چيزي مورد نظرم نيست.
    سنگربان 28 ساله افزود: اين مساله براي هواداران خيلي مهم است. آنها نگران تيم‌ محبوبشان هستند. پس حق دارند. با تيم قراردادي بلند مدت دارم. به كادر فني و مسئولان نيز اطمينان دادم به پيراهن ليورپول وفادار مي‌مانم.
    اين بازيكن ابتداي تابستان سال جاري قراردادش را با آنفيلدي‌ها تا سال 2016 تمديد كرد. بيان اين اظهارات از جانب سنگربان اسپانيايي در حالي صورت گرفت كه رسانه‌هاي محلي از انتقال او به تيمي ديگر خبر دادند. آنها حتي عنوان كردند مقصد آينده محافظ دروازه ليورپولي‌ها يكي از دو تيم منچستر يونايتد يا آرسنال خواهد بود.
    وي پنج فصل قبل در ازاي 9 ميليون يورو به تيم انگليسي آمد و تا به امروز برايش 277 بازي انجام داده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جرارد: ليورپول به دنبال حضور در جمع چهار تيم اول است

استيون جرارد مي‌گويد ليورپول مي‌تواند در جمع چهار تيم برتر ليگ قرار بگيرد.

کاپیتان آنفیلد می‌گوید آمدن جان هنری، مالک جدید باشگاه روی بهبود نتایج تیم تاثیرگذار بوده است.
    در اولین بازی پس از خرید لیورپول، آنها دو بر صفر به اورتون، رقیب همشهری باختند. اما از آن پس جرارد و دوستان پنج بازی در تمامی رقابت‌ها است که شکستی نخورده‌اند.
    هافبک تیم ملی انگلیس می‌گوید مسائل خارج از میدان بهانه‌ای برای نتایج ضعیف در ابتدای فصل نیست، اما داشتن هیئت مدیره باثبات‌تر و آرام‌تر باعث بهتر شدن نتایج می‌شود: «به نظرم این موضوع به ما کمک می‌کند.
    همه می‌خواهند در شرایطی به میدان بروند که اوضاع در بیرون از میدان خوب باشد. لیورپول دوازده ماه دشوار را خارج از میدان گذرانده است.
    ما مطمئنا این موضوع را بهانه‌ای برای نتایج ضعیف در میدان قرار نمی‌دهیم، اما خیلی خوب و نیروبخش است که بدانیم حالا در امنیت به سر می‌بریم.
    همه می‌خواهد باشگاه به پیش برود و همه می‌خواهند روی فوتبال تمرکز کنند و در صفحات میانی روزنامه باشند، نه در صفحه اول.»
    جرارد که تیمش در خانه استوک بازی دارد می‌گوید: «در ابتدای فصل هدف ما حضور در جمع چهار تیم برتر بود و این هدف عوض نشده است، اما در حال حاضر نمی‌خواهیم بیش از حد به این پیروزی‌ها ببالیم.
    ما هنوز در وضعیتی هستیم که کاملا از لیگ راضی نیستیم و نیاز داریم اوضاع را این طور نگاه داریم و ببینیم سرانجام به کجا می‌رسیم.»

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

موجي: زلاتان تضمين ميلان براي موفقيت است

مردي که زلاتان را به کالچو آورد مي‌گويد اين بازيکن ميلان ،قهرماني را براي آنها مي‌آورد.

لوچانو موجی، مدیر سابق یوونتوس می‌گوید میلان با کمک زلاتان ایبراهیموویچ می‌تواند به دنبال موفقیت باشد.
    موجی عملکرد ماسیمیلیانو آلگری، مربی میلان را ستوده، چرا که به نظر می‌رسد آلگری تاکتیک تیمش را حول محور زلاتان چیده است.
    موجی در ستون خود در سایت توتومرکاتووب می‌نویسد: «میلان صدر جدول را فتح کرده و می‌تواند تا مدتی در آنجا بماند. آلگری درک کرد که لازم است تیم وابسته به ایبراهیموویچ باشد و میلان در هفته‌های گذشته این کار را کرده.
    او هم دارد از این تصمیمش بهره می‌برد. من همچنین روش مدیریت او بر رونالدینیو را می‌پسندم. او استعدادی بزرگ است اما همیشه به سختی می‌توانسته جایی در تیم بیابد.
    آلگری با تاکتیک‌های فشرده تعادل را به تیم آورده.»
    موجی در سال 2004 زلاتان را از آژاکس به یووه برد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يورو دربي
    ساموئل، مايكون و پاتو غايبان بزرگ ميدان مئاتزا

براي بازي حساس فردا شب از هفته دوازدهم کالچو ايتاليا، ميلان و اينتر بزرگاني از ترکيب اصلي خود را در اختيار نخواهند داشت.

از تيم فوتبال اينترميلان ايتاليا، والتر ساموئل و مايکون دو غايب اصلي خواهند بود که به دليل مصدوميت توان همراهي تيم خود را ندارند.
    صحبت‌هايي از بازگشت اسنايدر به تمرينات بر سر زبان‌ها است اما مسلما اين هلندي با هوش با آمادگي کامل براي اين ديدار در اختيار مربي اسپانيايي اينترميلان خود نيست.
    از ميلان بزرگترين غايب و وزنه روحي انکار ناپذير، اينزاگي است که در هفته يازدهم کالچو برابر پالرمو از ناحيه زانوي چپ و همسترينگ آسيب ديد و براي هميشه و البته در سن 37 سالگي با فوتبال خداحافظي کرد.
    پاتوي برزيلي، ديگر بازيکن مصدوم ميلان است که در بازي مهم فردا شب روسونري را در مئاتزا همراهي نخواهد کرد.
    در غياب پاتو و اينزاگي، سرمربي ميلان دل به توانايي رونالدينيو، روبينيو و زلاتان ابراهيموويچ خواهد بست.
    ديدار اينتر و ميلان يکي از دربي‌هاي مهم جهان محسوب مي‌شود که به يورو دربي معروف است.

برچسب برای این موضوع