بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 58 از 151 اولیناولین ... 848565758596068108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 571 تا 580 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

pnugirl
    • n/a

این روزها شایعات زیادی در مورد جدایی علی كریمی از استیل آذین ونزدیکی اش به پرسپولیس شنیده می شود . تعریف هایی كه كریمی از دایی می كند شاید با این موضوع بی ارتباط نباشد. حتی شنیده می شود روابط او و هدایتی دیگر مثل سابق خوب نیست.سایت جهان ورزش مصاحبه ای از او منتشر كرده كه می توان تا حدودی این نارضایتی ها را احساس كرد.

فکر می کنید بتوانید از بحرانی که برای تیمتان به وجود آمده بیرون بیایید؟
    به هر حال این مشکلاتی که برای تیم ما پیش آمده طبیعی است و بزرگترین تیم های دنیا هم به آن دچار می شوند. فقط مهم این است که من و همه بازیکن ها تمام تلاشمان را بکنیم که شرایط را تغییر دهیم. من فکر می کنم اگر تلاشمان را بکنیم می توانیم از بحران رد بشویم.

به نظر شما مشکل اساسی استیل آذین در این روزها چیست؟
    به هر حال به عنوان یک بازیکن من تصور می کنم استیل آذین مشکل خاصی ندارد. البته این نظر من به عنوان بازیکن است و ممکن است با نظرات دیگران تفاوت داشته باشد ولی با احترام به نظر همه فکر می کنم که تیم در این مدت هم مشکل خاصی نداشته و فقط ما با بدشانسی رو به رو شده ایم.

اما تیم شما کم ستاره ندارد و البته حاشیه هم کم ندارد.
    حواشی استیل آذین از پرسپولیس و استقلال هم بیشتر است . اینکه همیشه تیتر اول روزنامه هاست و ... اما مشکل اصلی ما به نظر من همان بدشانسی است.

با توجه به روابط خوبی که شما با سرپرست باشگاه داشتید و البته با آقای هدایتی، نظرتان در مورد حواشی به وجود آمده و اختلاف نظر این دونفر چیست ؟
    به عنوان یک بازیکن من نمی توانم نظری در مورد اختلاف نظر این دونفر بدهم. این مساله را باید از خودشان سوال کنید.اما آقای مهریزی در این مدت زحمت بسیار زیادی برای استیل آذین کشیده و امیدوارم بزرگ ترها کاری کنند که این مشکل هم حل بشود.

اما به نظر می رسد با این تصمیم مشکل داشتید؟
    نه اصلا این طور نیست. من با استیل آذین قرارداد دارم و به آن پایبند هستم اما اگر این روزها فکر می کنند که من مشکل استیل آذین هستم از این تیم می روم . مشکلی هم برای این کار ندارم.

دوشنبه صحبت هایی را در دفاع از علی دایی مطرح کرده بودید.
    به هر حال فکر می کنم برای فوتبال ما خیلی زشت است که علی دایی ممنوع المصاحبه شود. او بزرگترین اسطوره فوتبال ماست واگر شخصی مثل او نتواند در مورد فدراسیون حرف بزند چه کسی می تواند؟

فکر می کنید چنین مشکلی هم برای شما پیش بیاید وممنوع المصاحبه شوید؟
    نه من خیلی وقت است که اصلا صحبت نمی کنم و فقط مصاحبه هایم در سایتم منتشر می شود .

در دوران حضور در بایرن هیچ وقت با چنین مواردی مواجه شدید؟
    نه در بایرن و نه در امارات واقعا چنین مسائلی وجود ندارد.من از مسوولان فدراسیون یک سوال دارم . حالا اگر یک روزنامه ای از قول علی دایی مصاحبه ای به دروغ منتشر کند دایی باید برود قسم آیه و قرآن بخورد که این مصاحبه را انجام نداده . واقعا اگر مسوولان فیفا بفهمند برای فوتبال ما خیلی بد می شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پورغلامي: تحت تاثير نام استيل‌‌آذين نبوديم

سرمربي تيم فوتبال ملوان گفت: به هيچ عنوان تحت تاثير نام تيم استيل‌‌آذين نبوديم.

فرهاد پورغلامي پس از تساوي بدون گل ملوان برابر استيل‌آذين اظهار داشت: استيل‌آذين تيم پر مهره‌اي است و به بازيکنانم قبل از آغاز بازي گفتم که بايد تمام تمرکز خود را در بازي معطوف کنند و يک لحظه نيز غافل نشوند.
    وي ادامه داد: خوشحال هستم که در اين ديدار مالکيت بازي را در اختيار داشتيم و اين موضوع را به خوبي انجام داديم. در نيمه دوم يک موقعيت صد در صد گل را از دست داديم در حالي که استيل‌آذين حتي در اين نيمه نتوانست به محوطه جريمه ما نزديک شود.
    سرمربي ملوان عنوان کرد: از يک امتياز به دست آمده راضي هستم اما مي‌توانستيم هر 3 امتياز بازي را بگيريم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا تحت تاثير نام استيل‌آذين نبوديد؛ تصريح کرد: به هيچ عنوان تحت تاثير نام اين تيم نبوديم و تنها مشکل ما در اين ديدار عدم حضور 5 بازيکن اصلي‌مان بود.
    پورغلامي در مورد ادامه مسابقات ليگ برتر با توجه به اعزام تيم اميد به گوانگجو يادآور شد: تعطيلي ليگ به ضرر فوتبال و تيم ملي خواهد بود و بايد مسابقات ليگ برگزار مي‌شد.
    اين مربي درباره قضاوت داور مسابقه گفت: به نظرم داور در چندين صحنه خطاي روي مهرداد اولادي را نگرفت، اما در مجموع قضاوت خوبي از خود به نمايش گذاشت.
    سرمربي ملوان درباره اخراج حسين ابراهيمي گفت: ابراهيمي بازيکن بسيار با اخلاقي است و نمي‌دانم چه برخوردي با داور داشته که منجر به اخراج وي شده است. بايد بررسي کنم و اگر متوجه شوم که برخورد بدي داشته با او برخورد خواهم کرد.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پيرواني: با كمك علي آقا تركيب را چيدم

مربي تيم فوتبال استيل‌آذين گفت: با کمک علي آقا ترکيب را چيدم.

افشين پيرواني پس از تساوي بدون گل استيل‌آذين برابر ملوان اظهار داشت: با اضافه شدن علي پروين به تيم، شرايط بهتري نسبت به گذشته پيدا کرده‌ايم.
    وي ادامه داد: ملواني‌ها براي کسب يک امتياز به تهران آمده بودند و حق ما در اين ديدار پيروزي بود. بازي خوبي انجام داديم و اين موضوع را به فال نيک مي‌گيرم و اميدوارم در ديدارهاي آينده بتوانيم به پيروزي نيز دست يابيم.

مربي استيل‌آذين درباره استفاده از روش بازي تومباکوويچ تاکيد کرد: تومباکوويچ حدود 4 ماه در تيم استيل‌آذين حضور داشت و براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم. نمي‌توان يک دفعه ترکيب تيم را تغيير داد، اما مطمئن باشيد شرايط تيم روز به روز بهتر خواهد شد.
    پيرواني درباره حضور محمد پروين در تيم استيل‌آذين تصريح کرد: در اينکه پروين بازيکن بزرگ و تاثيرگذاري است شکي وجود ندارد، اما او با پرسپوليس قرارداد دارد و پيوستنش به استيل‌آذين به زمان نياز دارد.
    وي در پاسخ به اين سوال که ترکيب تيم با نظر چه شخصي چيده شد؛ يادآور شد: با کمک علي آقا (پروين) ترکيب تيم را چيدم و پروين در اين موضوع نظارت داشت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جنجال در فرودگاه کرمان
    پيروز قرباني و مربي تيم مس بازداشت شدند

بازيکن و مربي تيم فوتبال مس کرمان در فرددگاه اين شهر بازداشت شدند.

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در حالي که کاروان تيم پرسپوليس پنجشنبه شب در فرودگاه کرمان منتظر سوار شدن به هواپيما براي بازگشت به تهران بود، درگيري لفظي شديدي ميان پيروز قرباني و ساکت الهامي بازيکن و مربي تيم مس کرمان با يکي از هواداران پرسپوليس روي مي‌دهد که اين مسئله موجب دخالت نيروي انتظامي مي‌شود.

داستان از اينجا شروع مي‌شود که يکي از هواداران تيم پرسپوليس در سالن انتظار به نبي الله باقري‌ها که در فصل‌هاي گذشته در پرسپوليس بازي مي‌کرد اعتراض مي‌کند که چرا به عنوان يک پرسپوليسي سابق به شادماني با پرچم حريف در زمين پرداخته است، اين هوادار رفتار باقري‌ها را با کار بازيکنان تيم بحرين در بازي برابر ايران مقايسه مي‌کند. هوادار ديگري نيز وارد بحث شده و به تصميم‌هاي داوري را در اين بازي اعتراض مي‌کند.

در اين ميان پيروز قرباني و ساکت الهامي وارد معرکه شده و الفاظ نامناسبي را در پاسخ به اين هوادار به زبان مي‌آورند. با تداوم جر و بحث‌هاي اين سه نفر که فضاي نامناسبي را در محيط عمومي ترمينال فرودگاه کرمان به وجود آورده بود، نيروي انتظامي وارد عمل مي‌شود و پيروز قرباني، ساکت الهامي و هوادار پرسپوليس را بازداشت مي‌کند.

پس از بازداشت اين افراد حبيب کاشاني که از ابتدا سعي در آرام کردن اوضاع و حل مسئله داشت در گفت و گويي با سرهنگ زندي آبادي معاونت عمليات سپاه فرودگاه ايشان را مجاب مي‌کند که سه نفر بازداشتي را با وساطت وي رها کنند. اتفاقي که در نهايت منجر به رهايي افراد ذکر شده و حل مشکل آنها در فرودگاه کرمان مي‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مظلومي:فتح اله‌زاده قادر حسن را از چنگ قطري‌ها بيرون کشيد

سرمربي استقلال گفت: اختلاف نظري بين من و حجازي در مورد "قادر حسن" وجود ندارد.

پرويز مظلومي در رابطه با اين خبر که او با بازيکن پيشنهادي حجازي (قادر حسن) مخالف است، گفت: واقعا تعجب مي کنم که مسائلي اين گونه مطرح مي شود. البته اين بار اول نيست که برخي از دوستان ظاهرا چندان از موفقيتهاي استقلال خوشحال نيستند و به اشکال مختلف سعي دارند براي ما حاشيه درست کنند. من قبلا هم به اين موضوع اشاره کرده ام که ما اينجا در باشگاه استقلال در مورد جذب بازيکن حرفهاي‌مان را زده‌ايم، نه امروز که اول فصل با هم در اين موارد به نتيجه رسيده ايم و پس از آن هم در موارد بعدي جزئيات را با هم مرور کرده ايم و هيچ اختلاف نظري در اين زمينه نداريم.
    مظلومي افزود: متاسفم که عده اي آشکارا از موفقيت تيم مردمي استقلال ناراحتند و حاضرند براي نشان دادن ايده هاي خود، به هر وسيله اي متوسل شوند و اگر نه در اين باشگاه نسبت به آنچه که در ابتداي فصل به ما تحويل داده شد و همه کارشناسان نگران آينده آن استقلال بودند، امروز وضعيت بسيار خوبي داريم و نتايج خوبي گرفته ايم و قدمهاي مثبتي برداشته ايم که متاسفانه دوستان نمي بينند چون دوست ندارند.
    وي در مورد بازيکن پيشنهادي حجازي گفت: قادر حسن بازيکن بسيار خوبي است، من سي دي هاي او را ديده ام. فتح اله زاده اين بازيکن را از چنگ قطري‌ها بيرون کشيده است، البته بازيکنان خارجي در فوتبال ايران بايد در ابتدا کمي آبديده شوند و بعد راندمان واقعي‌شان را به نمايش بگذارند.

مظلومي در پايان گفت: ناصر حجازي بزرگ ما است و ما هيچ مشکلي با هم نداريم، من اين بازيکن را پسنديد‌ه‌ام و اميدوارم در فوتبال ايران موفق شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كعبي:استيل آذين از بحران خارج شده است

مدافع تيم فوتبال استيل ‌آذين گفت: با تلاش بسياري که در بازي با ملوان داشتيم، نشان داديم از بحران خارج شديم.

حسين کعبي عملکرد تيم استيل‌آذين در بازي با تيم ملوان را نشاني براي خروج تيمش از بحران دانست و گفت: براي پيروزي در اين مسابقه خيلي تلاش کرديم، حتي خود ملواني‌ها هم فکر نمي‌کردند اين قدر خوب باشيم. ما با اين بازي نشان داديم که از بحران خارج شديم. استيل آذين فرصت‌هاي گلزني زيادي بدست آورد و اين در حالي بود که ملوان با استفاده از پنج مدافع براي گرفتن مساوي آمده بود. آنها يارگيري شديدي را در زمين انجام دادند.

وي افزود: فکر مي‌کنم با اين بازي پرتلاشي که انجام داديم، تماشاچيان به آينده تيم ما اميدوار شدند. من هم با وجود مصدوميتي که داشتم، تلاش کردم تا بهترين بازي‌ام را انجام دهم که با تاييد مربيان،‌ ظاهرا توانسته‌ام موفق باشم.

کعبي با اشاره به ممنوع‌المصاحبه‌ شدن علي دايي، به حمايت از اين مربي پرداخت و گفت: دايي زماني در تيم هم‌بازي من بود و زماني هم مربي من. برخورد فدراسيون مناسب شأن دايي نيست. قطعا او از سر دلسوزي با سابقه 25 ساله‌اي که در فوتبال دارد چنين حرف‌هايي را زد. دايي آدم کوچکي نيست و خيلي از کشورها فوتبال ما را به اسم او مي‌شناسند. شايد خيلي از کشورها آرزوي داشتن چنين اسطوره‌اي را در فوتبال‌شان داشته و مجسمه‌اش را مي‌ساختند اما ما با او چنين مي‌کنيم. اين موضوع به گوش فيفا برسد، فوتبال ما را مسخره مي‌کنند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پژمان نوري: نور كم بود، توپ را مي‌ديديد؟

کاپيتان تيم فوتبال ملوان با اشاره به نور کم ورزشگاه دستگردي گفت: به سختي مي‌توانستيم توپ را ببينيم و نمي‌دانم تماشاگران هم توپ را مي‌ديدند يا خير.

پژمان نوري پس از تساوي بدون گل مقابل استيل‌آذين عنوان کرد: بازي خوبي نبود، چون بيشتر بازيکنان فيزيکي بازي مي‌کردند. ما بازي قبلي استيل‌آذين را آناليز کرده بوديم که در مقايسه با آن، بازيکنان حريف در ديدار مقابل ملوان جنگندگي و دوندگي بيشتري از خود به نمايش گذاشتند که اين مورد کار را براي ما سخت‌تر کرد.
    وي با اعلام اينکه چند موقعيت خوب گلزني را به راحتي از دست داديم؛ افزود: به نظرم تماشاگران از بازي رضايت نداشتند که البته نور کم ورزشگاه هم در افت کيفي ديدار تأثيرگذار بود، چون واقعاً به سختي مي‌توانستيم توپ را ببينيم. نمي‌دانم تماشاگران توپ را مي‌ديدند يا خير.

نوري در مورد حضور پروين در رأس تيم استيل‌آذين گفت: بازگشتم به سطح اول فوتبال را مديون پروين هستم و از همين جا از او تشکر مي‌کنم، اميدوارم بعد از مدت‌ها که به سطح اول فوتبال بازگشته است باز هم موفق باشد. آرزو دارم هر جا هست سلامت باشد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قرباني‌:‌ درگير شدم اما بازداشت نشدم

مدافع تيم فوتبال مس کرمان با تکذيب خبر سايت باشگاه پرسپوليس گفت:‌ درگير شدم اما بازداشت نشدم.

پيروز قرباني، در خصوص شايعه بازداشتش در فرودگاه و همچنين روند شکست‌ناپذيري مس کرمان پس از 12 هفته صحبت‌هايي را انجام داده که در زير مي‌خوانيد.

* در فرودگاه دستگير شده‌اي؟
    بازداشتي در کار نبود و به آن شکل هم که مي‌گويند درگيري ايجاد نشد و بيشتر شبيه يک سوء‌تفاهم بود. البته تکذيب نمي‌کنم که اتفاقي نيفتاد و وقتي بي‌حرمتي را ديديم عکس‌العمل نشان داديم.

* اما سايت باشگاه پرسپوليس نوشته که تو و ساکت الهامي بازداشت شديد؟
    به هرحال آنها همه چيز را به نفع خودشان مي‌نويسند. همان‌طور که گفتم بازداشتي در کار نبود و يکسري افراد که مامور امنيت فرودگاه هستند با ما صحبت کرده و همه چيز ختم به خير شد. بهتر بود سايت باشگاه پرسپوليس در خصوص هواداران اين تيم که نتوانستند خود را کنترل کنند، مي‌نوشت.

* ظاهرا به نبي‌الله باقري‌ها توهين شده بود.
    همين‌طور است. هم به باقري‌ها و هم به مديرعامل باشگاه ما توهين کردند و فکر مي‌کنم آنها حق ندارند چنين رفتاري انجام دهند اما چيزي که واقعيت دارد اين بود که من شروع‌کننده قضيه نبودم و همه چيز هم تمام شد.

* بازي چطور بود. فکر مي‌کني مس مستحق پيروزي بود؟
    بازي را همه ديدند. من از شما سؤال مي‌کنم فکر مي‌کنيد چه تيمي بايد برنده مي‌شد؟

* نظر ما که مهم نيست. تو بايد به عنوان بازيکن مس توضيح دهي.
    بايد بگويم اصلا از نتيجه مسابقه راضي نيستم و به خاطر اين است که مي‌گويم تيم ما بايد روح بزرگي داشته باشد. در بازي ديروز مي‌توانستيم راحت با اختلاف 3 گل پرسپوليس را شکست دهيم و اگر بازيکنان ما در خط حمله بهتر کار مي‌کردند مي‌توانستيم نتيجه ديگري رقم بزنيم.

* پرسپوليسي‌ها معتقد بودند داوري عليه اين تيم بود.
    به نظر من داور در بعضي از صحنه‌هاي 50 به 50 به نفع پرسپوليس سوت مي‌زد. البته تيم داوري خوب کار کرد ولي فکر مي‌کنم منظور پرسپوليسي‌ها برخورد نوروزي با من بود که قبول دارم انجام شد اما نه برخوردي که منجر به پنالتي باشد ضمن آنکه خطايي که روي ادينهو اتفاق افتاد کاملا پنالتي بود.

* با اين پيروزي روند شکست‌ناپذيري مس کرمان به 12 هفته رسيد.
    به نظر من که اين مسئله اصلا مهم نيست. به رکوردها نه جام مي‌دهند و نه امتياز خوب. بنابراين بايد فقط به فکر رسيدن به بالاي جدول باشيم.

* ظاهراً‌ ديگر به تيم ملي فکر نمي‌‌کني؟
    اصلا اينگونه نيست و هميشه به عنوان يک سرباز به فکر پوشيدن پيراهن تيم ملي هستم. مربيان تيم ملي تا حالا يک بازي هم به کرمان نيامده‌اند ولي تيمي که 12 هفته نباخته است حتما بازيکنان خوبي دارد. براي خودم صحبت نمي‌کنم که بگويند خودشيفته است اما حقش بود از تيم ما حداقل 3 نفر به تيم ملي کمک کنند. اميدوارم مربي تيم ملي تا جام ملت‌‌ها يک سر به کرمان بيايد و بازي‌هاي ما را ببيند.

* صحبت خاصي نداري؟
    فقط اميدوارم روح بزرگ به تيم ما تزريق شود چون تيمي که پرسپوليس را شکست مي‌دهد توانايي شکست ساير رقبا را هم دارد. ما به جز بازي با تراکتورسازي در تمامي بازي‌ها مستحق برد بوديم و اميدوار هستم اتفاقات چند هفته اول ليگ ديگر براي ما تکرار نشود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار نفت تهران و راه‌آهن/نيروي انتظامي نبود، بازي دير شروع شد

ديدار تيم‌هاي فوتبال راه‌آهن و نفت تهران به دليل عدم حضور نيروي انتظامي در ورزشگاه با تاخير 15 دقيقه‌اي آغاز شد.

ديدار تيم‌هاي راه‌آهن و نفت تهران از هفته پانزدهم رقابت‌هاي ليگ برتر در ورزشگاه دستگردي تهران به‌دليل نبود ماموران نيروي انتظامي با 15 دقيقه تاخير آغاز شد.
    قرار بود اين ديدار راس ساعت 15 آغاز شود که به‌د‌ليل عدم هماهنگي و درشرايطي که بازيکنان و داور مسابقه در زمين بازي حضور داشتند ساعت 15:15 آغاز شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سومين تساوي پياپي شهرداري تبريز اينبار با پاس همدان

تيم فوتبال شهرداري تبريز با نتيجه 2 بر 2 برابر پاس همدان متوقف شد تا سومين تساوي خود را با سرمربي جديدش کسب کند.

ديدار دو تيم از ساعت 15 در ورزشگاه يادگار امام تبريز و در حضور حدود سه هزار تماشاگر برگزار شد. نيمه دوم درهاي ورزشگاه باز شد و تماشاگران به داخل ورزشگاه آمدند و تعداد آنها به پنج هزار نفر رسيد.
    سعيد دقيقي در دقيقه 6 از روي نقطه پنالتي و ميثم بائو در دقيقه 42 براي شهرداري گلزني کردند و امير محبي در دقيقه 48 و آرتور ياديگاريان در دقيقه 54 گل‌هاي پاس را به ثمر رساندند.
    اين سومين تساوي حميد درخشان با شهرداري تبريز است. درخشان از زماني که هدايت اين تيم را برعهده گرفته نتوانسته به پيروزي برسد.
    ايرج ساعدي داور مسابقه به رسول پيرزاده، بابک حاتمي از شهرداري و سيدمهدي اسلامي، پويا سيد پناهي از پاس کارت زرد نشان داد.
    شهرداري تبريز با اين تساوي 13 امتيازي و پاس 17 امتيازي شد.

برچسب برای این موضوع