كاروان پاكي را به گوانگ‌جو مي‌فرستيم
پوركاظمي خطاب به كاروان اعزامي به گوانگ‌جو:
به مناطق جنگلي نرويد تا تب دانگ نگيريد

رييس كميته پزشكي ستاد تداركاتي بازي‌هاي آسيايي گوانگ‌جو به ورزشكاران حاضر در بازي‌هاي آسيايي گفت: از حضور در مناطق روستايي و جنگلي خودداري كنيد تا تب دانگ نگيريد.
لطفعلي پوركاظمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از ورزشكاران اعزامي به گوانگ‌جو خواست تا در طول بازي‌ها ارتباط تنگاتنگي با كلينيك پزشكي ايران در گوانگ‌جو داشته باشند: كتابچه‌اي در اختيار بازيكنان قرار داده شده كه مي‌تواند اطلاعات پزشكي كاملي را به آن‌ها ارائه دهد. از ورزشكاران مي‌خواهم كه در خارج از سيستم دهكده هيچ داروي خاصي مصرف نكنند چرا كه ممكن است دوپينگ به حساب بيايد و حاوي تركيبات غيرمجاز و ناشناخته باشد. در كلينيك پزشكي ايران حاضر در گوانگ‌جو پزشك، فيزيوتراپ، متخصص تغذيه و روانشناس ورزش وجود دارد و ورزشكاران مي‌توانند مشكلات خود را با اين افراد در ميان بگذارند.
وي تصريح كرد: از شش ماه پيش كليه افراد اعزامي به گوانگ‌جو مورد معاينه قرار گرفتند و براي همه پرونده معاينات پزشكي تشكيل داديم. ورزشكاران مورد آزمايشات قلبي و عروقي، نوار قلب، آزمايش خون، معاينات ارتوپدي، مشاوره دوپينگ و واكسيناسيون قرار گرفتند. اگرچه ورزشكاراني كه در اردوهاي خارج از كشور حضور داشتند، كمتر مراجعه كردند اما توصيه‌هاي لازم به همه داده شد.
رييس فدراسيون پزشكي ـ ورزشي گفت: تمامي ورزشكاران اعزامي به گوانگ‌جو مورد آموزش دوپينگ چهره به چهره قرار گرفتند. مربيان نيز به كرات آموزش‌هاي لازم را ديدند و تقريبا تمام ورزشكاران اعزامي به بازي‌هاي آسيايي در رشته‌هاي انفرادي تست دوپينگ دادند و در رشته‌هاي گروهي نيز به صورت تصادفي از ورزشكاران نمونه‌گيري شد و مي‌توان گفت كه كاروان پاكي را به گوانگ‌جو مي‌فرستيم.
پوركاظمي با اشاره به لزوم رعايت نكات پيشگيرانه و بهداشتي در چين خاطرنشان كرد: معمولا هر كشوري يك سري بيماري‌هاي بومي در خود دارد. كشورهاي آسيايي و آفريقايي نيز بيماري‌هاي مزمن محلي دارند. در چين تب دانگ شايع است. هرچند اين بيماري توسط وزارت بهداشت چين تحت كنترل است اما از ورزشكاران مي‌خواهيم اقدامات پيشگيرانه را در زمان اردو رعايت كنند. با توجه به اينكه اين بيماري توسط يك پشه منتشر مي‌شود، از ورزشكاران مي‌خواهيم كه به محيط‌هاي جنگلي و روستايي نروند.
وي افزود: علائم اين بيماري، شبيه سرماخوردگي و شامل تب و لرز، سردرد، كسالت عمومي، درد عضلاني، درد شديد، اسهال و استفراغ، التهاب حلق و خونريزي، خارش شديد پا و مفاصل بويژه در ساعات اول گزيدگي است. بعضا تب تا 40 درجه مي‌رسد. اين بيماري درمان پيشگيرانه ندارد اما اقدامات احتياطي دارد و مي‌توان با رعايت موازين بهداشتي از ابتلا به اين بيماري جلوگيري كرد.