از آنجایی که در میان فلزهای رسانا مس رسانایی بیشتری داره بر آن شدم که چند مدل از رسانای مسی واتر بلاک رو
برای شما دوستان بگذارم...
و شما هم سعی کنید اگه خواستید واتر بلاک بسازید حتما از مس خالص استفاده کنید تا راندمان بالاتری داشته باشه...
من این مدلها رو از سایتهای دیگه جمع آوری کرده ام و دوستان دلگیر نشن ....
البته من خودم 2 تا طرح داشتم ولی به علت اوضاع اقتصادی ناجور نتونستم عملیش کنم و گفتم یه چیزی شبیهش رو برای شما پیدا کنم. و از روی اون توضیح بدم...
طرههای بنده کاملا با مس خالص بوده و بهتون میگم میتونید چجوری درستش کنید...
اول اینکه شما میتونید بر اساس نوع سی پی یو سیستمتون و خود سی پی یو سیستمتون یک صفحه مسی خالص پیدا کنید و به اندازه تمام صفحه سی پی یو یک صفحه مسی عین همین صفحه واتر بلاک که در زیر شکلشو گذاشتم در بیارید و بعد هم او قسمت کاسه ای شکل روی صفحه اصلی رو بسازید...
متذکر میشم که در صفحه اصلی مسی که باید کاملا صاف و هم سطح سی پی یو سیستم باشه چهار سوراخ در چهار طرف این صفحه ایجاد کنید که با سوراخهای روی مادربرد یکی باشه تا راحت بسته بشه...
شما میتونید هم پیچ و مهره اش کنید و هم از بست پلاستیکی ( ازاین یکبار مصرفها که پلیسها هم دارند ) استفاده کنید...
من خودم تمام این کارها رو کردم و راندمان بسیار بالایی بهم داد البته نه روی سیستم خودم
روی سیستم یکی از دوستام...و با خرج خودش...
و دوم اینکه شما احتمالا میگید اون قسمت کاسه ای شکل رو از کجا گیر بیارم اگه گیر آوردید که خیلی عالی میشه و اگر نه میتونید به جای اون صفحه کاسه ای شکل یک صفحه مربعی درست کنید...یا اینکه یک صفحه استوانه ای مسی گیر بیاورید وکه از دو طرف خالی باشه و یک صفحه مسی دایره ای شکل درست کنید و بزنید روی صفحه استوانه ای که از دو طرف خالی بود و شکل کاسه ای رو کامل کنید...