بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 51 از 151 اولیناولین ... 41495051525361101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 501 تا 510 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سايپا گلزن‌ترين تيم ليگ تا پايان هفته چهاردهم

باخت برابر مس کرمان باعث خروج سايپا از صدر جدول گلزن‌ترين تيم‌هاي ليگ برتر ايران نشد.

سايپا که روز جمعه در ديدار مقابل مس کرمان 4 بر 2 بازنده شد، همچنان عنوان قوي‌ترين خط حمله را حفظ کرده‌ است.
    شاگردان محمد مايلي‌کهن که تاکنون 23 گل در مسابقات خود به ثمر رسانده‌اند، با کسب ميانگين 1.64 گل در هر ديدار در بالاي جدول جاي دارند.
    اين تيم پس از کسب نتايجي با شمار گل‌هاي زده محدود در هفته‌هاي اوليه فصل، از هفته يازدهم موفق به کسب نتايج پرگلي شد که همين امر باعث صعود و پيشرفت تيم تا حد بهترين خط حمله ليگ شد.
    سايپا در حالي به اين عنوان دست يافته که با 15 امتياز صاحب رده سيزدهم جدول هجده تيمي اين مسابقات است.
    مروري در نتايج کسب شده اين تيم در مدتي که از فصل جاري سپري‌شده، نکته فوق را به خوبي نمايان مي‌کند:
    هفته اول: سايپا يک - صباي قم صفر
    هفته دوم: صنعت‌نفت آبادان يک - سايپا صفر
    هفته سوم: پرسپوليس 2- سايپا يک
    هفته چهارم: سايپا صفر - ذوب‌آهن اصفهان 2
    هفته پنجم: ملوان انزلي 2- سايپا 3
    هفته ششم: سايپا صفر- راه‌آهن شهرري يک
    هفته هفتم: پاس همدان 2- ساپيا 2
    هفته هشتم: ساپيا 2- شاهين بوشهر يک
    هفته نهم: استقلال تهران 3- سايپا 2
    هفته دهم: سايپا صفر- شهرداري تبريز يک
    هفته يازدهم: استيل آذين يک - سايپا 5
    هفته دوازدهم:سايپا 5- فولاد خوزستان 5
    هفته سيزدهم:‌نفت تهران صفر - سايپا صفر
    هفته چهاردهم: سايپا 2- مس کرمان 4
    *مس کرمان در رده دوم گلزن‌‌ترين‌ها
    مس کرمان با رقم گل‌زده‌ برابر ولي به خاطر داشتن ضربه پنالتي منجر به گل افزون‌تر در جايگاه دوم جدول جاي گرفته است. تيم تحت رهبري صمد مرفاوي که تا هفته سوم ليگ روي خط کسب باخت گام برمي‌داشت، روند گلزني متفاوت با سايپايي‌ها داشته است. اين تيم شهرستاني که اکنون با 23 امتياز در رده پنجم جاي گرفته، برخلاف دو هفته چهارم و چهاردهم که نتايج پرگلي داشت، در بقيه دوران فصل جاري به لحاظ گلزني روند تقريبا ثابتي داشته و بازي‌هاي خود را با يک يا دو گل برده، يا به همين شکل مساوي کرده و يا بازنده شده است.
    آمار بازي‌هاي مسي‌ها نيز به اين شرح است:
    هفته اول: پاس همدان يک - مس کرمان صفر
    هفته دوم: مس کرمان يک - ذوب‌آهن 2
    هفته سوم: ملوان 2- مس کرمان يک
    هفته چهارم: مس کرمان 5- شهرداري تبريز 2
    هفته پنجم: استيل‌آذين يک - مس کرمان يک
    هفته ششم: مس کرمان - فولادخوزستان صفر
    هفته هفتم: نفت تهران يک -مس کرمان يک
    هفته هشتم: مس کرمان يک - استقلال تهران يک
    هفته نهم: مس کرمان يک - تراکتورسازي تبريز يک
    هفته دهم: پيکان قزوين يک - مس کرمان 2
    هفته يازدهم: مس کرمان 2- صنعت‌نفت آبادان صفر
    هفته دوازدهم: سپاهان اصفهان يک- مس کرمان يک
    هفته سيزدهم: مس کرمان 2- صباي قم يک
    هفته چهاردهم: سايپا 2- مس کرمان 4
    *فولاد، استقلال‌ و پرسپوليس در رده سوم تا پنجم
    همچنين سه تيم فولاد خوزستان، استقلال و پرسپوليس نيز صاحب رده‌هاي سوم تا پنجم در بين 5 تيم اول به لحاظ توان تهاجمي هستند.
    اين سه هريک موفق شده‌اند 1.57 گل در هر ديدار به ثمر رسانده و تفاوت در شمار گل‌زده از نقطه پنالتي باعث قرار گرفتن در جايگاهي بهتر در اين فهرست شده است.
    البته نکته قابل تامل در اين ميان تفاوت جايگاه سرخ‌‌و‌آبي‌ها با رقيب اهوازي است زيرا پرسپوليس با 27 امتياز دوم است و استقلال با 24 امتياز پله سوم را به اشغال خود درآورده است اما فولادي‌ها با 15 امتياز در کمرکش جدول يعني رده دهم حاضرند.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

به دنبال حوادث ديدار صنعت نفت و استقلال

فرمانده نيروي انتظامي:مسوولان تيم‌هاي ورزشي بايد در قبال رفتار هواداران‌شان مسئوليت‌پذير باشند.

فرمانده نيروي انتظامي با اشاره به حمل سلاح سرد در ورزشگاه آبادان در جريان ديدار تيم‌هاي صنعت نفت و استقلال تهران،‌ گفت: مسئولان تيمهاي ورزشي بايد در قبال رفتار هوادارانشان مسئوليت پذير باشند.
    سردار اسماعيل احمدي مقدم در حاشيه ديدار با رييس پليس سودان درباره حمل سلاح سرد در ورزشگاه آبادان و تفتيش نشدن تماشاگران افزود: شوراي تامين هر استان يا شهرستان موظف به اقدام در زمينه نيازهاي امنيتي است و نيروي انتظامي براساس دستور العمل اين شورا اقدام مي‌کند.
    فرمانده نيروي انتظامي گفت: بايد در زمينه مسائل فرهنگي در ورزش به ويژه فوتبال اقدامات بيشتري انجام شود و مسئولان تيمهاي ورزشي بايد در قبال رفتار هوادارانشان مسئوليت پذير باشند.
    وي افزود: هر شهروندي بايد به تذکر مامور نيروي انتظامي توجه کند و عصبانيت يک ورزشکار يا هوادار حقي برايش ايجاد نمي‌کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

صحبت‌هاي شريفي درباره اتفاقات ورزشگاه تختي آبادان

رييس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از احضار مديرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان و شناسايي مسببان اتفاقات ورزشگاه تختي در جريان ديدار برابر استقلال خبر داد.

مجتبي شريفي درباره انتشار عکس‌هايي از برخي تماشاگران آباداني که در جريان ديدار برابر استقلال چاقو به دست داشتند، گفت: پس ازاينکه اين عکس‌ها منتشر شد مدير باشگاه صنعت نفت را به کميته انضباطي فراخوانديم. همچنين گفته‌ايم که صاحبان عکس‌ها را شناسايي کنند تا اولا از ورود اين افراد به ورزشگاه‌هاي سراسر کشور جلوگيري کنيم و ثانيا اين افراد را به مراجع انتظامي معرفي کرده تا با آنها برخورد شود. به هر حال چاقو، سلاح سرد به حساب مي‌آيد و حمل سلاح سرد مصداق جرم است.
    وي افزود: در عين حال از مديريت باشگاه استقلال خواسته‌ايم به همراه مدير کانون هواداران اين باشگاه به فدراسيون بيايند تا مطالب و مشاهداتشان را از اتفاقات ورزشگاه تختي در اختيار ما قرار دهند.
    او در پاسخ به اين سوال که با توجه به محروميت تعليقي تماشاگران صنعت نفت آيا امکان دارد با توجه به اتفاقات هفته گذشته اين محروميت قطعي شود، گفت: اتفاقات هفته قبل به همه هواداران صنعت نفت مربوط نيست بلکه چند نفر معدودي بودند که قطعا با آنها برخورد مي‌شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تارتار: مشكلات خانوادگي را نهايتا تا هفته آينده برطرف مي‌كنيم

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: دوست داريم مشکلات خانوادگي را خودمان حل کنيم و نهايتا تا هفته آينده اين مسائل مرتفع مي‌شود.

مهدي تارتار در خصوص اعتصاب بازيکنان تيمش، دعوت از سه بازيکن اين راه‌آهن به اردوي تيم ملي و ديگر مسائل صحبت‌هايي انجام داد که در زير مي‌خوانيم:
    * سه بازيکن راه‌آهن به تيم ملي دعوت شدند، در اين خصوص چه صحبتي داريد؟
    خيلي خوشحال هستم که بازيکنان تيمم به حق‌شان رسيدند. البته معتقدم نفرات ديگري هم مي‌توانستند به اردوي تيم ملي دعوت شوند اما به مربيان اين حق را مي‌دهم که به خاطر محدوديت از يک تيم تنها چند بازيکن را دعوت کنند ضمن آنکه از آنها تشکر مي‌کنم که همه باشگاه‌ها را با يک ديد نگاه مي‌کنند.
    * مثلا چه نفرات ديگري بايد از راه‌آهن به تيم ملي دعوت مي‌شدند؟
    اسمي از کسي نمي‌آورم اما بهادر عبدي، ابوذر رحيمي و حسن رودباريان انصافا حق‌شان را گرفتند. فکر مي‌کنم حضور اين سه نفر در اردوي تيم ملي با توجه به اينکه بازي‌ها در فيفادي برگزار مي‌شود مشکلي براي تمرينات تيم راه‌آهن به وجود نخواهد آورد.
    * آقاي تارتار شنيده مي‌شود بازيکنان تيم‌تان در تمرين ديروز اعتصاب کردند و قصد دارند به کميته انضباطي شکايت کنند؟ چنين مسئله‌اي صحت دارد؟
    دوست داريم مشکلات خانوادگي‌مان را خودمان حل کنيم و شايد تا پايان هفته آينده اين مشکلات برطرف شود.
    * فکر نمي‌کنيد اين روند،‌ راه‌آهن را به روزهاي ابتداي فصل برگرداند و تيم را دچار مشکل کند؟
    بازيکنان ما حق دارند که ناراحت باشند چون تا به امروز درصد کمي از قراردادهايشان را دريافت کرده‌اند اما با شناختي که از مديرعامل شرکت راه‌آهن و آقاي انصاري‌فرد دارم مطمئن هستم مشکلات را در چند روز آينده حل خواهند کرد. به بازيکنانم اطمينان دارم که آنها شرايط را درک کرده و تمرکز خود را روي مسائل فني خواهند گذاشت.
    * فکر مي‌کنيد با مسائلي که عنوان کرديد و روند فني تيم‌تان راه‌آهن در پايان نيم‌فصل چه رتبه‌اي را کسب مي‌کند؟
    فوتبال قابل پيش‌بيني نيست. روزي که ما آمديم مي‌خواستيم جزو تيم‌هاي سقوط‌کننده نباشيم اما با روندي که با بازيکنان در پيش گرفته‌اند ما را اميدوار کرده‌اند که در بين 6 تيم ابتداي جدول قرار بگيريم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

احتمال دوري 3 هفته اي جباري از استقلال

'مجتبي جباري' هافبک تيم فوتبال استقلال که در بازي برابر صنعت نفت مصدوم شد به احتمال زياد سه هفته از ميادين دور خواهد بود.

''محمد سررشته داري''، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال روز يکشنبه گفت: جباري روز گذشته آزمايش MRI داد و هنوز جواب نهايي اين آزمايش مشخص نشده است اما به نظر مي رسد اين بازيکن حدود بيست روز از ميادين دور باشد.
    وي گفت: قرار است جباري امروز به همراه پزشکان در تمرين حاضر شود تا نتيجه نهايي خود را به کادر فني اعلام کند.
    جباري که هرفصل در تيم استقلال دچار مصدوميت هاي طولاني مدت مي شود، پنجشنبه هفته گذشته در بازي برابر صنعت نفت آبادان مقابل اين تيم به ميدان رفت که در جريان مسابقه دچار آسيب ديدگي و توسط کادر فني از زمين خارج شد.
    مديرروابط عمومي باشگاه استقلال همچنين درباره مصدوميت فرهاد مجيدي تاکيد کرد: همسترينگ پاي اين بازيکن دچار گرفتگي شده است و فعلا نمي تواند همراه تيم تمرين کند.
    سررشته داري درخصوص زمان حضور قادر حسن در استقلال تصريح کرد: ويزاي اين بازيکن يک هفته به تاخير افتاده است و برطرف کردن مشکل اين بازيکن براي حضور در تهران در دستور کار باشگاه قرار دارد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

زمان ديدار استقلال و شاهين بوشهر تغيير كرد

سازمان ليگ برتر از تغيير زمان ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال تهران و شاهين بوشهر از هفته پانزدهم خبر داد.

زمان ديدار بين تيم هاي استقلال تهران و شاهين بوشهر از سري مسابقات ليگ برتر از هفته پانزدهم اين ديدار به جاي ساعت 16:25 در ساعت 17:30 همان روز در استاديوم آزادي برگزار خواهد شد.
    اين بازي روز جمعه هفته جاري برگزار مي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

انتقاد حجازي از دوندگي پايين و بي‌تفاوتي برخي از بازيكنان استقلال

رييس کميته فني استقلال از دوندگي پايين و بي‌تفاوتي برخي از بازيکنان اين تيم انتقاد کرد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، ناصر حجازي گفت: شنبه در تمرين استقلال حاضر شدم و بنابر احساس وظيفه به صورت خصوصي با بازيکنان تيم صحبت کردم. وقتي استقلال شکست مي‌خورد همه ناراحت مي‌شوند و مردم انتظار دارند در بازي‌هاي بعدي اين شکست به بهترين نحو جبران شود و بازيکنان بايد اين مهم را در نظر بگيرند تا باعث ناراحتي و دلخوري هواداران نشوند.
    وي ادامه داد: از دوندگي پايين و بي‌تفاوتي برخي از بازيکنان در حضور خودشان انتقاد کردم. با آنها در مورد برخي از بازيکنان که از استقلال جدا شدند و در حال حاضر در تيم‌هاي ديگر به ورطه فراموشي سپرده شده‌اند، صحبت کردم که بازيکنان بدانند حضور در استقلال چه ارزشي دارد و اين پيراهن استقلال است که به آنها هويت و محبوبيت مي‌بخشد و چنانچه در اين تيم نباشند، حتي اگر چند برابر استقلال هم پول بگيرند خيلي زود از يادم مردم مي‌روند.
    حجازي افزود: در هر صورت بازيکنان استقلال بايد بدانند در چه جايگاهي قرار دارند. اينجا استقلال است و هواداران نمي‌توانند تحمل کنند بازيکن تيم محبوب‌شان در زمين دوندگي و جنگندگي لازم را نداشته باشد. حرف‌هاي من از سر دلسوزي است. استقلال در حال حاضر در جدول رده‌بندي در شرايط حساسي قرار گرفته و نبايد مفت امتياز از دست دهد. بايد تلاش تيمي بيشتر شود تا از اين پس به اين راحتي حريفان نتوانند از استقلال امتياز بگيرند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جباري نمي‌تواند چهار هفته براي استقلال بازي كند

رئيس کميته پزشکي باشگاه استقلال از دوري چهار هفته‌اي مجتبي جباري از بازي‌هاي اين تيم خبر داد.

مجتبي جباري که در تمرين امروز با لباس شخصي حاضر شده بود، حداقل تا چهار هفته نمي‌تواند براي اين تيم به ميدان برود.
    امين نوروزي درباره وضعيت جباري اظهار داشت: او به دليل کشيدگي عضله چهار سر زانو، حداقل تا چهار هفت نمي‌تواند به ميدان برود.
    وي درباره وضعيت آرش برهاني،‌ محسن يوسفي و بيژن کوشکي، عنوان کرد: برهاني به بازي شاهين بوشهر مي‌رسد. محسن يوسفي فعلا بايد در تمرين حضور پيدا کند. بيژن کوشکي هم مي‌تواند از شنبه در تمرين حاضر شود.

pnugirl
    • n/a

سرمربی پیشین استیل‌آذین گفت: حرف‌های زیادی در خصوص مدیریت مهریزی در لیگ یک به همراه مربی مورد علاقه‌شان که الان منشوری هستند زده می‌شود که نباید فراموش کرد.
    افشین پیروانی درباره اظهارات امیر مهریزی سرپرست مستعفی باشگاه استیل‌آذین عنوان کرد: دوست نداشتم درباره مسائل و اتفاقات اخیر حرف بزنم اما مجبور شدم برخی از موارد را از روی مسائل جوانمردانه بازگو کنم. ابتدا جا دارد به آقای مهریزی اعلام کنم آن زمان که هدایتی شما را آورده بود مرد بود و حالا نامرد است. حالا شما دوست دارید علی پروین نباشد و شما باشید.
    وی افزود: چطور از احترام به پروین حرف می‌زنید. خود شما در بین اعضای هیات مدیره گفته بودید یا من باید باشم و یا پروین. حتی طرح این سوال هم خنده‌دار است که پروین نباشد و شما باشید.
    پیروانی ادامه داد: هویت استیل‌آذین پروین و هدایتی هستند حالا شما مدعی هستید هویت‌ها نمی‌توانند به استیل‌آذین کمک کنند. من از این حرف‌ها تعجب می‌کنم.
    پیروانی تاکید کرد: ‌شنیده‌ام درباره مسائل فنی آقای مهریزی حرف‌هایی را زدند. قرار نیست جواب شما را بدهم. در واقع من از پروین یاد گرفتم که درباره فوتبال با آدم‌های فوتبالی حرف بزنم. اگر قرار باشد خدمت شما خواهم رسید و درباره آهن و قیمت آن با شما حرف می‌زنم.
    سرمربی پیشین استیل‌آذین خاطرنشان کرد: از آن گذشته مگر بارها نگفتید فوتبالی نیستید حالا چه اتفاقی افتاده که یکشبه کارشناس فوتبال شده‌اید. شما مدعی هستید دو سال پیش از سوی هدایتی توجه‌ای به پرسپولیس نمی‌شد. چرا این حرف را همان وقت نزدید و الان به فکر افتادید که حرف بزنید. من هم به احترام هدایتی و پروین بر خود واجب می‌دانم که این حرف‌ها را بزنم چون حس می‌کنم احترام‌ها نگه داشته نشده است.
    پیروانی یادآور شد: باید اعلام کنم در طول ۵ هفته‌ای که ایشان به عنوان سرپرست باشگاه انتخاب شد حاشیه‌های زیادی به تیم وارد شد. همه می‌دانند که چه اتفاقاتی افتاد. البته حرف‌های زیادی در خصوص مدیریت ایشان در لیگ یک به همراه مربی مورد علاقه خودشان که الان منشوری هستند نیز زده می‌شد که آنها را نباید فراموش کرد.
    وی خاطرنشان کرد: چه داستان‌ها و اتفاقاتی برای تیم رقم زدند و مخصوصا داستان بازیکنان استیل‌آذین که هنوز فراموش نشده است. من فعلا در جواب این آقا که حرف‌های عجیبی زده به همین موارد بسنده می‌کنم و به احترام کسوت حرف دیگری نمی‌زنم اما اگر ایشان بخواهند حرف‌هایی را بزنند من هم مسائلی را دارم که به آنها بازگو می‌کن

pnugirl
    • n/a

در روزهای گذشته با مساعدت سرپرست تیم و روابط‌عمومی باشگاه استقلال دختری خردسال که بر اثر یک حادثه دلخراش از ناحیه هر دو چشم مصدوم و نابینا شده و در آستانه نابینایی کامل قرار گرفته در محل تمرینات استقلال حضور پیدا کرد که با استقبال گرم کادرفنی و بازیکنان استقلال مواجه شد. ایمان مبعلی در اولین لحظه برخورد با کودک نابینا ضمن ابراز تاسف از این حادثه آمادگی خود را جهت تقبل هزینه‌های ادامه درمان فاطمه را اعلام کرد. در همین راستا روابط‌عمومی باشگاه استقلال با نظر مساعد ایمان مبعلی پیگیر این است که هرچه سریعتر اقدامات مقتضی جهت درمان فاطمه عزیز صورت پذیرد. شایان ذکر است تا به این لحظه تلاش پزشکان برای بازگرداندن بینایی فاطمه بی‌نتیجه مانده، هرچند طبق اعلام نظر پزشکان در صورت استمرار درمان و انجام عمل جراحی به موقع در آینده امکان بازگرداندن قسمتی از بینایی این کودک وجود دارد.

برچسب برای این موضوع