بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 48 از 151 اولیناولین ... 3846474849505898148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

کارت بليط ها بلاي جان هواداران تراکتور

از اين موضوع بسيار ناراحت شدم زيرا آنها از مسافت‌هاي طولاني به ورزشگاه يادگار امام مي‌آيند اما پشت نرده‌ها مي‌مانند، اگر اين مشکل حل نشود در بازي آينده روي نيمکت تراکتور نخواهم نشست

خیل عظیم هواداران تیم تراکتور در روز بازی این تیم برابر پیکان با صحنه عجیبی روبرو شدند، آنها باورشان نمی شد که خیابان منتهی به استادیوم مثل همیشه با ترافیک همیشگی مواجه نیست.
    پارکینگ بزرگ استادیوم که همیشه یک ساعت به بازی جای سوزان انداختن نیست خودروهای محدودی را در خود جای داده بود و پارکینگ خالی تر از همیشه به نظر می رسید، جاده اصلی منتهی به ورودی دوم استادیوم که همیشه توسط پلیس مسدود می شود این بار برای عبور و مرو کاملا باز بود، اینها نشان بارزی از عدم استقبال همیشگی هواداران از بازی این هفته بود
    کارتهای سوخته
    یکی از هواداران تراکتور در حالتی عصبانی بعد از کلنجار رفتن با مامور کنترل بلیط در کیت ورودی حتی با التماس و خواهش هم اجازه ورود به استادیوم را پیدا نمی کند، او در حالی که کارت بلیط خود را در دست دارد با ناراحتی در مورد علت عدم ورود اش به استادیوم اینگونه می گوید، روز گذشته با حضور در یکی از دفاتر ارتباطی کارت خود را شارژ کردم اما الان به من می گویند که کارت سوخته و نمی توانم وارد استادیوم شوم.
    بلای جان هواداران
    سال گذشته که برای اولین بار در ایران این کارت ها در بازی تراکتور و پرسپولیس رو نمایی شد شاید هیچ کس باور نمی کرد روزی همین کارت ها بلای جان هوادارانی شود که ساعات ها وقت خود را برای حضور در استادیوم صرف می کنند، مرتضی نوجوان 15 ساله ای که نتوانسته به استادیوم وارد شد می گوید: من یک دانش آموز هستم، پول تو جیبی من روزانه هزار تومان است او جیب هایش را به من نشان می دهد و می گوید: الان در جیبم 500 تومان پول دارم که کرایه بازگشتم به خانه هست، من نتوانستم کارتم را شارژ کنم و الان منتظر هستم تا بعد از شروع بازی بتوانم وارد استادیوم شوم.
    15 کیت برای چند هزار نفر؟
    روبروی من یکی از کیت های ورودی به استادیوم است، کیتی باریک که برای ورود تنها یک نفر تعبیه شده است، تعداد این کیت ها در درب اصلی به 15 عدد هم نمی رسد که برای استادیوم به این بزرگی خیلی کم است، در حالی که بازی شروع شده است ازدحام در این کیت ها به مراتب زیاد تر شده است و این در حالی است که در بیرون استادیوم 5 باجه برای شارژ کارت تعبیه شده است که بلیط2000 تومانی را به قیمت 2200 تومان شارژ می کنند که ازدحام در آنها همه زیاد است.
    قبلا شارژ کنید
    در روزهای قبل به هواداران در سطح شهر توصیه شده است که کارت خود را قبل از ورود به استادیوم در دفاتر ارتباطی و از طریق اینترنت شارژ کند که تنها تعداد محدودی از هواداران توانسته اند این کار را انجام دهند.
    او که دانشجوی رشته عمران است می گوید، بیشتر هواداران تراکتور از قشر کارگر، کسبه، دانش آموز و دانشجو هستند که در ساعت های که شارژ کارت در دفاتر ارتباطی برای آنها مقدور است در سر کار خود هستند و سطح دسترسی این افراد به اینترنت هم پایین است و اگر هم دسترسی به اینترنت داشته باشند ممکن است کارت بانکی برای شارژ نداشته باشند و این در حالتی است که امروز شاهد کاهش چشمگیر هواداران تراکتور هم هستیم چرا که آقایان این طرح نو را بدون توجه به اقشار مختلف مردم و سطح درآمد آنها و بدون کارشناسی درست در تبریز پیاده کرده اند.
    احسان در مورد قیمت بلیط ها هم گلایه دارد، قیمت بلیط برای طبقه اول 2000 تومان است که برای شارژ کارت 200 تومان اضافی هم از ما می گیرند، این دیگر نوبر است.
    هیچگاه تیم تراکتور کمتر از 40 هزار هوادار را نداشته ولی در این بازی 30000 نفر! واقعا این امر نشان می دهد بلیط الکترونیکی به درد مسابقات فوتبال نمی خورد.
    "حالم از این بلیط های الکترونیکی به هم می خورد."این گفته محسن 25 ساله است که کارت بلیط اش را در خانه جا گذشته است و از بیرون استادیوم مشغول تماشای بازی است که بهای بلیط آن را قبلا پرداخت کرده است، مرتضی آن نوجوان 15 ساله هم نتوانسته بعد از بازی حتی در نیمه دوم همه به استادیوم وارد شود او بی شک بازی بعد به استادیوم نخواهد آمد چرا که خودش می گوید : حتی نیمه دوم هم مرا راه ندادند، این همه راه برای هیچ، بهتر بود در خانه بازی را تماشا می کردم، دیگر به استادیوم نخواهم آمد.
    واکنش کمالوند
    بازی تمام شده و خبرنگاران نظر فراز کمالوند را در مورد کاهش هواداران تراکتور جویا می شوند، فراز کمالوند نیز با اشاره به مشکلات عدیده این کارت بلیط ها و به منظور دفاع از حق و حقوق هواداران تیم تراکتور این روش را روشی نامناسب برای ورود هواداران به استادیوم تعبیر می کند " از اين موضوع بسیار ناراحت شدم زیرا آنها از مسافت‌هاي طولانی به ورزشگاه يادگار امام مي‌آيند اما پشت نرده‌ها مي‌مانند، اگر این مشکل حل نشود در بازی آینده روی نیمکت تراکتور نخواهم نشست
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال
    سومين تساوي پياپي شهرداري برابر شاهين

ديدار تيم‌هاي فوتبال شهرداري تبريز و شاهين بوشهر با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

ديدار تيم‌هاي شاهين بوشهر و شهرداري تبريز در هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 16 در ورزشگاه تختي بوشهر با حضور 8 هزار تماشاگر برگزار شد.
    شاگردان حميد درخشان در دقيقه 22 توسط ميثم بائو به گل دست يافتند، اما شاهين در دقايق پاياني نيمه اول و در دقيقه 2+45 توسط مهدي نوري با ضربه ايستگاهي به گل تساوي دست يافت. بدين ترتيب سومين تساوي پياپي شهرداري برابر شاهين رقم خورد.
    قضاوت اين ديدار برعهده هدايت ممبيني بود. وي به محسن حميدي و مسعود نظرزاده از شاهين و سزار، مهدي محمدپور و داود نوشي صوفياني از شهرداري کارت زرد نشان داد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مرفاوي: خوشحالم كه 11 هفته بدون باخت داشته‌ام

سرمربي تيم فوتبال مس کرمان گفت: خوشحالم که 11 هفته است بدون باخت نتايج خوبي گرفته‌ايم.

صمد مرفاوي پس از پيروزي 4 بر 2 مقابل سايپا در نشست خبري بعد از بازي اظهار داشت: خدا را شکر مي کنم که توانستيم 11 هفته بدون باخت نتايج خوبي کسب کنيم. اول فصل گفته بودم که هفته به هفته بهتر مي شويم.
    وي افزود: مي دانستيم در کرج کار سختي داريم. شناخت خوبي از سايپا داشتيم. تمرينات را بر اساس شرايط فني سايپا تنظيم کرديم.
    مرفاوي در خصوص درگيري لفظي خود با يک فرد ناشناس و جواب دادن توهين اين فرد گفت: همه هواداران براي ما قابل احترام هستند اما اين فرد پشت سر من ايستاده بود و داشت توهين مي کرد. البته من هم شايد نبايد جواب اين توهين را مي دادم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال
    پرسپوليس با برتري مقابل نفت به يك امتيازي صدرنشين رسيد

تيم فوتبال پرسپوليس با برتري برابر نفت تهران به يک امتيازي ذوب‌آهن در صدر جدول رسيد.

آخرين ديدار هفته چهاردهم ليگ برتر (به استثناي ديدار صبا و سپاهان که به دليل حضور 3 بازيکن سپاهان در تيم اميد لغو شده است) از ساعت 16:30 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 25 هزار تماشاگر برگزار شد که در اين ديدار پرسپوليس با نتيجه 3 بر يک به برتري رسيد.
    اشپتيم آرفي در دقايق 11 و 50 و عليرضا نورمحمدي در دقيقه 81 براي پرسپوليس گلزني کردند و بهمن طهماسبي در دقيقه 21 از روي نقطه پنالتي تک گل نفت تهران را به ثمر رساند.
    آرفي در دقيقه 48 بارديگر گلزني کرد که کمک داور اين گل را به دليل آفسايد بودن قبول نکرد.

به اين ترتيب پرسپوليس 27 امتيازي شد و با يک امتياز کمتر نسبت به ذوب آهن در رده دوم جدول ليگ برتر ايستاد.
    محمود رفعيي داور مسابقه به مهدي محمدزاده، حسين آشنا، سجاد فيض الهي و حميدرضا فتحي از نفت و سپهر حيدري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.

ترکيب پرسپوليس:
    عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، سيد جلال اکبري، مازيار زارع، حسين بادامکي، محمد نوري( از دقيقه 65 کريم باقري)، امير حسين فشنگچي، هادي نوروزي( از دقيقه 89 محمد پروين)، سامان‌ آقازماني( از دقيقه 75 مجتبي شيري)،‌ اشپتيم آرفي،
    سرمربي: علي دايي

ترکيب تيم نفت تهران:
    حسين آشنا، حميد رضا فتحي، اسماعيل علي شيرازي، سيامک کورشي( از دقيقه 53 اکبر صغيري)، امين حاج محمدي(از دقيقه 74 محمدرضا نيک‌نهال)، محمد مهرآزما، خلدون ابراهيم، عليرضا عزتي، مهدي محمدزاده، هادي رکابي و بهمن طهماسبي( از دقيقه 59 سجاد فيض الهي)
    سرمربي: حسين فرکي

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت تهران 2

با ارزان شدن بليت مسابقات ليگ برتر شمار تماشاگران ديدار امروز پرسپوليس افزايش يافت.

پس از دستور علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني بر کاهش قيمت بليت مسابقات ليگ برتر، امروز بليت‌هاي ورزشگاه آزادي با قيمت جديد عرضه شد و به همين دليل هم تا دقيقه 35 همچنان بر تماشاگران ورزشگاه آزادي اضافه شد و اکنون حدود 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند.

*علي دايي بين دو نيمه به شدت به ناظر داوري به دليل نحوه قضاوت محمود رفعيي اعتراض کرد و معتقد بود او صحنه‌هاي مهم را نمي‌بيند.

*با شروع نيمه دوم و گلي که آرفي به ثمر رساند و از سوي کمک داور مردود اعلام شد تماشاگران پرسپوليس با سوت‌هاي ممتد به تيم داوري اعتراض مي‌کردند و پس از اينکه آرفي دو دقيقه بعد گل دوم پرسپوليس را به ثمر رساند سوت اعتراض‌ها قطع شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار شاهين و شهرداري

مهاجم تيم فوتبال شاهين از تعويض زودهنگام خود به شدت بهت‌زده شد.

ديدار تيم‌هاي شاهين بوشهر و شهرداري تبريز از هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال در ورزشگاه تختي بوشهر برگزار شد و با نتيجه يک بر يک خاتمه يافت.
    حدود 8 هزار تماشاگر بوشهري در ورزشگاه حاضر بودند و به شدت تيم شاهين را مورد تشويق قرار دادند.

*ايمان حيدري، مهاجم شاهين بوشهر در دقيقه 35 با نظر کادر فني تعويض شد و جاي خود را به لک چيرا داد. حيدري پس از ديدن تابلوي تعويض مبهوت شد و با ناراحتي به سمت نيمکت ذخيره رفت. هواداران بوشهري نيز نسبت به اين تعويض حميد استيلي بسيار اعتراض کردند.

*پس از پايان نيمه اول حميد درخشان و شاگردانش به قضاوت داور اعتراض داشتند و معتقد بودند که هدايت ممبيني به اشتباه خطاي پشت محوطه را اعلام کرده است. شاهين در دقيقه 2+45 با ضربه ايستگاهي مهدي نوري به گل تساوي دست يافت.

*حميد استيلي، سرمربي شاهين پس از اتمام نيمه اول با سرعت به سمت نيمکت رختکن رفت.

*تماشاگران بوشهري به شدت نسبت به وقت تلف کردن بازيکنان شهرداري معترض بودند و با شعارهايي اعتراض خود را به آنها نشان دادند.

*حميد استيلي، سرمربي شاهين پس از تساوي يک بر يک برابر شهرداري چند دقيقه‌اي روي نيمکت ذخيره تيمش نشست و به رختکن نرفت.

*تماشاگران بوشهري پس از اتمام بازي دقايقي حميد استيلي را تشويق کردند و پس از آن برخي هواداران محمود ياوري را تشويق کردند.

*پس از اتمام بازي تماشاگران بوشهري در روبروي جايگاه با يکديگر درگير شدند که با دخالت نيروي انتظامي اين درگيري خاتمه يافت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

درخشان: در نيم فصل دوم شهرداري متفاوتي را خواهد ديد

سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: در نيم فصل دوم بازي‌هاي بهتري را انجام مي‌دهيم و مطمئن باشيد نتايج مطلوب‌تري کسب خواهيم کرد.

حميد درخشان پس از تساوي يک بر يک شهرداري تبريز برابر شاهين بوشهر اظهار داشت: از زماني که شهرداري را تحويل گرفتم برخي مسائل بحراني در داخل باشگاه وجود داشت و همواره به فکر رفع آنها بودم و تاکنون به شرايط تقريبا ايده‌آل رسيده‌ايم.
    وي ادامه داد: در اين ديدار براي کسب يک امتياز آمده بوديم و موفق شديم با پياده کردن ترفندهاي خود به اين مهم دست يابيم.
    درخشان گفت: اگر به جاي حميد استيلي بودم براي مهاجمانم تمرينات ويژه‌اي اختصاص مي‌دادم تا بتوانند از موقعيت‌ها بهتر استفاده کنند.
    وي با اشاره به دروازه باني آشنا افزود: دروازه بان ما در اين ديدار عملکرد بسيار خوبي داشت و توانست چندين موقعيت حساس را از تيم استيل آذين بگيرد. ما هميشه در ابتدا به فکر نباختن هستيم و پس از آن براي کسب امتياز‌هاي بيشتر بازي مي‌کنيم.
    اين مربي گفت: در نيم فصل دوم جايگاه بهتري کسب خواهيم کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استيلي: در بحران نيستيم؛ شانس نداريم

سرمربي شاهين بوشهر گفت: به هيچ عنوان تيم شاهين در بحران قرار ندارد و فقط ما شانس نداريم.

حميد استيلي پس از تساوي يک بر يک شاهين بوشهر برابر شهرداري تبريز اظهار داشت: روي اشتباه فردي گل دريافت کرديم و پس از گل تعويض کرديم تا بتوانيم نتيجه را جبران کنيم، اما نمي‌دانم چرا مهاجمان نمي‌توانند از موقعيت‌ها استفاده کنند.
    وي ادامه داد: در اين ديدار بدشانس بوديم و توپ‌هايمان به گل تبديل نشد. نمي‌دانم چرا هر دروازه‌باني که در بوشهر بازي مي‌کند بهترين روز خود را مي‌گذراند. دروازه‌بان شهرداري چندين موقعيت صد در صد گل را از ما گرفت.

سرمربي شاهين خاطرنشان کرد: به هيچ عنوان شاهين در بحران نيست و فقط با بدشانسي است که امتيازها را از دست مي‌دهيم. مطمئن باشيد با گذشت زمان مي‌توانيم نتايج بهتري کسب کنيم.
    استيلي افزود: تلاش مي‌کنيم نتايج بهتري کسب کنيم تا در پايان فصل رتبه يک رقمي را از آن خود کنيم.
    وي درباره تمرينات براي مهاجمان شاهين عنوان کرد: در تمرينات براي مهاجمان برنامه‌هاي خاصي داريم و هر بازيکني که عملکرد خوبي داشته باشد از جيب خودم او را تشويق مي‌کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مربي دروازه‌بان‌هاي تيم‌ ملي فوتبال كه براي تماشاي ديدار تيم‌هاي صنعت نفت و استقلال تهران به آبادان سفر كرده بود، گفت: حسن هوري شايستگي پوشيدن پيراهن تيم ‌ملي را دارد.

منصور رشيدي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا در خوزستان اظهار كرد: من در اين بازي از طرف افشين قطبي و به عنوان نماينده فدراسيون فوتبال براي ديدن بازي چند بازيكن نفت آبادان و همچنين استقلال تهران به شهر آبادان آمدم.

وي خاطرنشان‌ كرد: بازيكنان نفت بازي بسيار خوبي را ارايه دادند و نظر من را جلب كردند.

رشيدي درخصوص نحوه عملكرد سنگربان نفت آبادان گفت: نه تنها در اين بازي بلكه چندين بازي است كه حسن هوري را براي تيم‌ملي زير نظر دارم. او در اين بازي بار ديگر نشان داد كه شايستگي پوشيدن پيراهن تيم ‌ملي را دارد و مورد پسند من و همه تماشاگران قرار گرفت.

مربي دروازه‌بان‌هاي تيم ‌ملي فوتبال ادامه‌ داد: يكي از مهمترين دلايلي كه باعث شد به آبادان سفر كنم ديدن بازي هوري بود. او بازي بسيار خوبي را از خود به نمايش گذاشت و اميدوارم كه هر چه زودتر به حق و آرزوي ديرينه‌ي خود كه پوشيدن پيراهن تيم‌ملي است برسد چرا كه دروازبان بسيار مطمئني است.

رشيدي گفت: ابتدا قرار بر اين بود كه افشين قطبي براي ديدن اين بازي به آبادان بيايد اما سپس با برنامه‌ريزي‌اي كه انجام شد تصميم گرفته شد كه من از اين بازي ديدن كنم و وي به شهرستان ديگري برود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: تساوي در مقابل ابومسلم، كمك زيادي به برق خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، عليرضا امامي‌فر بعد از تساوي يك بر يك در مقابل ابومسلم در مشهد، در جمع خبرنگاران افزود: پس از سه شكست متوالي اين تساوي در خانه ابومسلم نتيجه خوبي براي ماست كه نتيجه زحمات سرمربيان سابق تيم نيز هست و با اين نتيجه شرايط روحي و رواني تيم بهتر مي‌شود.

وي ادامه داد: از روزي كه مسووليت فني تيم را بر عهده گرفتم، تنها بر روي مسائل روحي رواني بازيكنان كار كردم، در اين بازي در نيمه اول با يك مهاجم و در نيمه دوم با دو مهاجم و مدافع پوششي كار كرديم و از اين تغيير تاكتيك نتيجه گرفتيم.

سرمربي تيم فوتبال برق شيراز تصريح كرد: ابومسلم تيم قوي و ريشه‌داري است و از كسب اين تساوي راضي هستم، بعد از اين سه باخت اگر اين بازي را هم مي‌باختيم، تيم در بحران فرو مي‌رفت و كار سخت مي‌شد و با اين يك امتياز به آينده اميدوار شديم.

وي در پاسخ به انتقاد سرمربي تيم ابومسلم از بازي تيمش گفت: اعتقادي به ضد فوتبال ندارم، پس از گل تساوي تيم ما تحت فشار حريف بود و ما مجبور به دفاع بوديم.

امامي‌فر در خصوص وضعيت كادر فني تيم برق شيراز اظهار داشت: فعلا من به همراه غلام‌زاده مسووليت كادر فني را بر عهده داريم تا ببينيم هيات مديره باشگاه براي آينده چه تصميمي مي‌گيرد.

برچسب برای این موضوع