بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 8 از 61 اولیناولین ... 6789101858 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 از مجموع 610

موضوع: معرفي ترين ها ..........همه نوع رکورد شکنی

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

مسن ترين فيل ايالات متحده مرد

كهنسال ترين فيل آفريقايي در باغ وحش لينكلن پارك امريكا مرد. به گزارش رويتر ، اين فيل عظيم الجثه 55 سال سن داشت و بازديدكنندگان باغ وحش را سرگرم مي ساخت. كارگران باغ وحش صبح روزي كه براي غذا دادن به «پيچز» آمدند متوجه شدند كه ماده فيل 4050 كيلويي بر روي زمين افتاده و براي هميشه خوابيده است. با اين حال مقامات باغ وحش گفتند كه در زمان رجوع كارگران «پيچز» هنوز نفس مي كشيده اما مشخص بوده است كه در حال مرگ است. رئيس باغ وحش لينكلن پارك امريكا گفت: فيل بزرگ هيچ مشكلي از لحاظ سلامتي نداشت اما بالا بودن سن او آنها را متقاعد كرده بود كه براي مرگ او آماده باشند. زماني كه دامپزشكان كاملا از وخامت حال او مطلع شدند و يقين كردند كه نمي توانند او را مجددا روي پا نگه دارند با داروهاي ويژه او را راحت كردند.

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

گران قيمت ترين ساعت جهان
    گرانقيمت ترين ساعت جهان چوپارد نام داشته و ساخت سوييس ميباشد. اين ساعت از 2000 قطعه برليان به وزن 66 قيراط الماس تشكيل يافته است. قيمت اين ساعت 1 ميليون و 130 هزار دلار (1 ميليارد تومان) ميباشد

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلندترين طناب :
    براي مسابقات طناب کشي که در جشنواره سالانه ناهاسيتي ( در اوکيناواي ژاپن ) در اکتبر 1995 برگزار شد، طنابي به طول 172 متر و قطر 1/54 متر از الياف گياه برنج تهيه گرديد.
    وزن اين طناب عظيم الجثه 26/73 تن بود.

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلندترين مجتمع آپارتماني :
    ساختمان صد طبقه موسوم به جان هنکاک سنتر در شهر شيکاگو، با 343/5 متر ارتفاع، بلندترين مجتمع آپارتماني در جهان به شمار مي رود

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلندترين ساختمان بانک :
    ساختمان 72 طبقه فرست بانک تاور (First Bank Tower)
    بانک مونترال در شهر تورنتو در کانادا با 284/98 متر ارتفاع، بلندترين ساختمان بانک در دنيا است.

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

بلندترين شمع :
    بلندترين شمع جهان در نمايشگاه استکهلم در سال 1897 به نمايش گذاشته شد
    که ارتفاعش 24/38 متر و قطرش 2/59 متر بود.

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

کوچکترین قوری جهان
    کوچک ترین قوری جهان. این قوری سرامیکی به وزن ۱.۴ گرم، توسط استاد سفالگری Wu Rui Shen ساخته شده است.

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

عروس 4 ساله و داماد 6 ساله
    جشن نامزدی عروس خانم چهارساله و آقاداماد شش ساله درسرسرای شب طلایی شهر قدس

(قلعه حسن خان) برگزارشد! به گزارش سرویس حوادث ایسکانیوز، امیر حسین خالقی و هانیه مرادی به درخواست پدر و مادرشان باهم پیمان نامزدی بستند تا روابط خانواده های آنان گرم تر وصمیمیتر شود. والدین کوچک ترین عروس وداماد ایرانی امیدوارند امیرحسین و هانیه درکنار هم زندگی شادی داشته باشند و خوشبخت شوند.
    پدر و مادر امیرحسین و هانیه هدف دیگر از برگزاری چنین جشن نامزدی را ایجاد شادی و دور هم جمع شدن فامیل برشمردند. والدین عروس و داماد خردسال در گفتگو با خبرنگار صبح آزادی اعلام کردند: هنوز هیچ مهریه ای برای امیر حسین و هانیه درنظر نگرفته ایم و نامزدی آنان جایی ثبت رسمی نشده؛ خانواده های ما به یکدیگر اعتماد کامل دارند. پدر و مادر داماد شش ساله افزودند: هرکس دوست دارد دامادی پسرش را ببیند وحالا ما و امیرحسین به آرزویمان رسیده ایم و اگر فردا به هر دلیل بالاسرش نبودم او دیگر حسرت چنین روزی را نخواهد خورد. وی درباره این سوال که اگر پسرش درآینده نخواست با هانیه زندگی مشترکی تشکیل دهد و به دختر دیگری دل بست وضعیت چه خواهد شد؟ پاسخ داد هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد و صمیمیت دوخانواده به هرصورت پابرجا باقی میماند

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

بزرگترين حفره دنيا درروسيه

این حفره بزرگ در واقع یک معدن الماس در سیبری شرقی در نزدیکی شهر میرنا در روسیه است.
    عمق این حفره 525 متر و قطر آن 1.25 کیلومتر است.

این ماشین خاکبرداری نیز بزرگترین ماشین دنیا به طول 13.36 متر و عرض 7.78 متر و ارتفاع 6.65 متر است که در حفره مورد نظر به کار می رود.

که البته این ماشین غول پیکر در برابر این حفره تنها یک نقطه بسیار کوچک است. به فلش قرمز در عکس توجه کنید.

مکش هوایی که در بالای این حفره به وجود آمده است بارها منجر به چندین حادثه و برخورد هلیکوپترها به یکدیگر شده است. به همین دلیل در حال حاضر هر گونه پروازی بر فراز این حفره ممنوع می باشد.

MIN@MAN آواتار ها
    • 4,997

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته
    راه های ارتباطی

کوچکترین دختر دنیا
    کوچکترین دختر دنیا در هند زندگی می کند . نام این دختر جیوتی آمگه می باشد . قد این دختر 14 ساله تنها 58 سانتی متر و برابر با قد ی کودک 2 ساله می باشد . این دختر جواهرات و لباس خود را به صورت سفارشی تهیه می کند و نمی تواند در ظروف نرمال غذا بخورد و نوشیدنی را بنوشد . او در مدرسه ای در ناگپور هند درس می خواند و میز و صندلی مخوصو خود را دارد .

جیوتی همانند سایر همسالان خود دی وی دی های جدید را نگاه می کند و مطابق مد لباس می پوشد .

جیوتی می گوید : من از این که خیلی کوچک هستم نمی ترسم و با آن می سازم .

او می گوید : من با سیار مردم فرق ندارم ، همان چیزی را میخورم که سایرین می خورند و همان رویاهایی را دارم که آنها دارند . من احساس می کنم با انها تفاوتی ندارم .

او همواره آلبوم های خوانندگان پاپ هند را گوش می دهد .

مادر 45 ساله او رانجانا آمگه می گوید : جیوتی هنگام به دنیا آمدن بسیار نرمال بود ولی رشد او از 5 سالگی کاملا قطع شد .

او می گوید : ما با اندازه قد جیوتی عادت کرده ایم . جیوتی کوچک است ، جیوتی بامزه است و ما او را دوست داریم .

جیوتی دوست دارد که روزی در بالیوود به هنرنمایی بپردازد .

او می گوید من دوست دارم در شهر بزرگ بمبئی در فیلمها بازی کنم و از آنجا به انگلستان و آمریکا بروم .

پدر 52 ساله او می گویند من بدون جیوتی نمی توانیم یک روز را سر کنم . او را بسیار دوست دارم .

صفحه 8 از 61 اولیناولین ... 6789101858 ... آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع