خبرنگاري از علي دايي پرسيد: آيا علت گل خوردن پرسپوليس پس از دقيقه 90 در 5 بازي اين تيم بخاطر مشكل بدنسازي و بدنساز تيم نيست؟
دايي در جواب گفت: شما بايد به مسائل فوتبالي دقت بيشتري داشته باشيد. ما در چهار بازي پس از دقيقه 90 گل خورديم كه علت آن هم عدم تمركز بود وگرنه ما توانستيم در بازي با ذوب آهن و استيل آذين در دقايق پاياني موفق باشيم. مگر چند روز فاصله بين اين بازيها بوده و چه اتفاقي افتاده كه تيم از نظر بدني بهتر يا بدترين باشد. آقاي مولايي يكي از بهترين بدنسازهاي ليگ است و برنامه هاي تمريني ايشان با من هماهنگ مي شود و برنامه هايش را با كمك كادر فني تائيد مي كنيم. چرا كه بعد از اينكه دربي را برديم كسي صحبتي نكرد؟
خبرنگاري اينگونه اظهار نظر كرد كه تيم هاي صنعتي با خصوصي كردن خود و اصلاح اساسنامه توانسته اند مشكلات دريافت بودجه را حل كنند، پرسپوليس چه برنامه اي دارد و مسئله هيات مديره اين تيم كي حل مي شود؟
كاشاني در جواب گفت: ما اعضايي را كه مي توانند به تيم كمك كنند را معرفي كرديم يك فرد اقتصادي كه بردينگ اقتصادي تيم را راه بيندازد. يك پيشكسوت كه بتواند به نوبه خود كمك كند. يك فرد عمراني كه مي تواند در بخش هاي مربوط به توسعه مجموعه درفشي فر و هتلينگ كارهاي را پيش ببرد و يك نفر آشنا به ورزش از مجلسيان كه مي تواند كمك خوبي باشد.
هيات مديره ما همچنين مي تواند تا 7 نفر هم افزايش يابد. ديروز شنيدم آقاي سعيدلو قول داده اند تا جام باشگاه هاي آسيا اعضاي هيات مديره را معرفي كنند.
خبرنگاري از دايي پرسيد كه آيا اميد داريد فدراسيون فوتبال شما را براي عضويت در كميته تيم هاي پايه AFC معرفي كند؟
دايي اينگونه پاسخ داد: بزرگترين اشتباه ورزشي من كار كردن با اين فدراسيون بود. اين آقايان به غير از خودشان كس ديگري را معرفي نمي كنند. ببينيد آيا از فوتباليست هاي قديمي ما كه تحصيل كرده اند كسي براي چنين پست هايي معرفي شده است. فيفا راسان من را به صورت افتخاري عضو كميته فني خود كرد و در حال حاضر هم عضو اصلي كميته فوتبال فيفا هستم. در اين فوتبال اگر پست و مقامي باشد آنها خودشان را كانديد مي كنند.
موضوع تيم «ب» پرسپوليس و آينده آن سوال يكي از خبرنگاران از كاشاني بود كه وي در پاسخ گفت: در همه جاي دنيا تيم هاي «ب» وجود دارند و وجود اين تيم ها نتيجه لازم را مي دهد. مثلا در تيم آلمان توماس مولر بازيكن تيم «ب» بود.
امسال هم با يك رويكرد جديد در باشگاه پرسپوليس و با لطف و راهنمايي آقاي دايي و تدبير حسين عبدي تيم «ب» را تشكيل داديم.
هدف ما قهرماني با تيم هاي پايه نيست و قصد داريم بازيكن سازي كنيم تا هر سال يك يا دو بازيكن از تيم پايه به تيم بزرگسالان بپيوندد. كارنامه دايي هم در اين مورد درخشان است. كريم انصاري فرد، ميلاد زنيدپور، روزبه شاه علي دوست و ... بازيكناني بوده اند كه وي به آنها ميدان داده است و اينها الان در بالاترين سطح بازي مي كنند. وظيفه انتخاب مربي براي تيم «ب» پرسپوليس بر عهده حسين عبدي است.
مسئله شيث و جايگزين احتمالي وي سوالي بود كه از دايي پرسيده شد؟
دايي در پاسخ گفت: نسبت به مسئله شيث رضايي تصميم نهايي را نگرفته ايم و در مورد جانشيني و رفتن و ماندن وي نه صحبت كرده ايم و نه تصميم گرفته ايم. اول بايد اين تصميم گرفته شود تا هر تصميم ديگري را اتخاذ كنيم.
خبرنگاري از عليرضا حقيقي پرسيد: آيا دوست نداشتيد در تيم اميد و در بازيهاي گوانگجو حضور مي داشتيد؟
سنگربان جوان پرسپوليس گفت: از اول فصل آمادگي داشتم در سه جبهه پرسپوليس، تيم ملي و تيم اميد رقابت كنم اما غيبت من بخاطر نظر آقاي پيرواني بود. ايشان يك بار مرا دعوت كردند و در اردوي يك روزه اين تيم شركت كردم اما صلاح ندانستند كه من در تيم باشم. به عنوان يك بازيكن فوتبال و يك ايراني دعا مي كنم تيم اميد در گوانگجو بهترين نتيجه را بگيرد.
خبرنگار سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به عنوان آخرين پرسش كننده از حبيب كاشاني در مورد نحوه حل مشكل بدهكاري مديريت هاي قبلي پرسيد كه كاشاني در جواب گفت: پول ما از منابع درآمد فوتبالي در اختيار سازمان ليگ است و ما از آنها خواسته ايم اين پول را به طلبكاران قبلي بدهند. من مي خواهم بپرسم كه چرا كار را به جايي مي رسانيد كه خودتان سه امتياز از تيم ما كسر مي كنيد و دو ميليون جريمه نقدي به آن اضافه مي كنيد. ما اين فصل 130 ميليون تومان هزينه ورودي حق شركت در بازيها را پرداخته ايم و 60 ميليون تومان هم براي جذب بازيكن، يعني در مجموع 190 ميليون تومان به آنها پرداخت كرده ايم كه در 18 تيم ليگ برتر اگر اين رقم را ضرب كنيم مي شود، 3 ميليارد و 600 ميليون تومان براي ورودي جهت حضور در مسابقات. علاوه بر اين تيم ها هزينه جاري براي استاديوم، حراست و اينگونه موارد هم پرداخت مي كنند.
بدهكاري هاي ما جمعا 70 ميليون تومان بود و مي توانستند آن 50 ميليون را هم به آن اضافه كنند اما نكردند، اين روش خوبي نيست، يك تيم زحمت مي كشد و با این عملکرد زحماتش به باد میرود.