بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 33 از 109 اولیناولین ... 2331323334354383 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خوردبين: كار خاصي در باشگاه استقلال نداشتم

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: يکي از دوستان نزديکم با آقاي فتح‌الله‌زاده کار داشت به همين دليل او را به باشگاه استقلال بردم اما خودم کار خاصي نداشتم.

محمود خوردبين درباره ديدار روز جمعه برابر نفت تهران اظهار داشت: تيم در شرايط بسيار خوبي است و ما بايد با يک بازي هجومي و بدون اشتباه مقابل نفت به ميدان برويم و حق نداريم حريف را دست کم بگيريم.
    وي در خصوص غيبت غلامرضا رضايي و حميد علي عسگر در اين بازي گفت: بايد قبول کنيم که از نبود اين دو، ضربه مي‌خوريم اما اميدوارم بازيکنان جايگزين جاي اين نفرات را به خوبي پر کنند. ما انتظار داشتيم بازي ما مثل سپاهان عقب بيفتد اما به ما جواب منفي دادند.

خوردبين در خصوص حضورش در باشگاه استقلال گفت: صبح امروز يکي از دوستان نزديک من با فتح الله زاده کار داشت به همين دليل او را به باشگاه استقلال بردم اما اتفاق و مسئله خاصي نبود. کار خاصي در استقلال نداشتم عليرغم اينکه مي‌دانم برخي حرف و حديث درست مي‌کنند.
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نشست خبري باشگاه پرسپوليس امروز چهارشنبه دوازدهم آبان ماه با حضور حبيب كاشاني، علي دايي، محمود خوردبين و عليرضا حقيقي در سالن كنفرانس شهرداري منطقه 9 برگزار شد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني در ابتدا، ضمن خيرمقدم به حضار، براي تيم ملي فوتبال اميد كه به بازيهاي آسيايي گوانگجو اعزام شده است، آرزوي موفقيت كرد و از تاخير 10 دقيقه اي آغاز اين نشست خبري عذر خواست.
    اولين سوال اين نشست باز مي گشت به جلسه هماهنگي باشگاه پرسپوليس در خصوص مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، كه حبيب كاشاني در پاسخ گفت: اتفاقاتي كه در سال هاي گذشته براي تيم هاي ايراني روي داده، باعث شد تا ما سعي كنيم با هماهنگي و آمادگي كامل به استقبال اين بازيها برويم. بنابر اين براي ارسال اسامي، زمان قرعه كشي، اخذ ويزا براي تيم هاي ميهمان، اقامت تيم، رنگ لباس تيم و ساعات بازيها هماهنگي هاي لازم را انجام داده ايم.
    خبرنگاري از علي دايي در مورد حضور مجتبي شيري در تركيب اوليه پرسپوليس در بازي دربي و سپس نيمكت نشيني مجدد وي پرسيد؟
    دايي گفت: مساله فني تيم به من بر مي گردد و تصميم در مورد شيري تصميم درستي بود. مجتبي بازيكن خوب تيم ماست و با توجه به تمريناتش، پيش از آن بازي تصميم گرفتيم به او فرصتي بدهيم. مجتبي شيري جزو بهترين هاست و هر زمان كه نياز باشد از وي استفاده مي كنيم.
    مصوبه مجلس در ممنوعيت اختصاص بودجه دولتي به ورزش حرفه اي و احتمال مشكل ساز شدن اين موضوع براي پرسپوليس و استقلال سوالي بود كه از حبيب كاشاني پرسيده شد؟
    كاشاني گفت: نمايندگان مجلس جوانب امر را بررسي كرده و اين تصميم را گرفته اند و با اين تصميم مي توانيم به سمت باشگاهداري حرفه اي حركت كنيم. همانطور كه مستحضر هستيد امسال اولين سالي است كه پرسپوليس 50 درصد هزينه هاي خود را بدون اتكا به دولت تامين كرده است. البته يكي از خواسته هاي ما اين است كه در مورد بحث درآمدزايي حرفه اي عمل شود.
    پرسپوليس در فصل گذشته 3690 دقيقه بازي كرد و يك ميليارد و هفتاد ميليون تومان بابت تبليغات، بليت فروشي و پخش تلويزيوني دريافت كرد. تا اينجاي فصل هم كه 40 درصد بازيهايمان را انجام داده ايم 205 ميليون تومان گرفته ايم در حالي كه تا همينجاي كار سه و نيم ميليارد تومان هزينه كرده ايم. اگر درآمدزايي به درستي انجام شود مي توانيم سال بعد بدون نياز دولتي تيم را اداره كنيم.
    روند پيگيري شكايت علي دايي از فدراسيون فوتبال مورد سوال خبرنگاري قرار گرفت؟
    سرمربي سابق تيم ملي در پاسخ به اين سوال گفت: روند قانوني اين شكايت در حال طي شدن است و من از حق و حقوق خود نخواهم گذشت.
    خبرنگاري در مورد مسئله پيوستن عماد رضا از حبيب كاشاني پرسيد، كه وي در جواب گفت: همانطور كه مي دانيد اين بازيكن يك فصل با الزمالك مصر قرارداد دارد و بايد رضايت نامه خود را از اين تيم دريافت كند. آخرين فعل و انفعال در اين مورد تماس شب گذشته مدير برنامه عماد رضا از كانادا بود كه از ما خواستند نامه اي را تنظيم و از طريق فدراسيون فوتبال ايران به باشگاه مصري ارسال كنيم تا اين روند قانوني مستند شود. عماد رضا انتخاب كادر فني پرسپوليس بوده و اگر اين شرايط به خوبي پيش رود اميدوارم كه بتوانيم او را جذب كنيم.
    خبرنگاري از دايي در مورد افت تيم پرسپوليس پس از پايان هر دوره از اردوهاي تداركاتي اين تيم پرسيد كه وي در پاسخ گفت: قبول دارم بعد از تعطيلي افت مي كنيم و نياز به زمان داريم تا شكل واقعي خود را انتخاب كنيم اما من اين را پاي تورنمنت ها و اردوهاي تداركاتي نمي گذارم. ما بيشترين صدمه را از تيم ملي و از مصدوميت ها مي خورديم. مثلا در حال حاضر هادي نوروزي كه در تيم ملي مصدوم شده بود، بهبود يافته و سه هفته عالي براي ما بازي كرد.
    بازيكنان ما در تيم ملي ذخيره اند و اردوهاي اين تيم به ما ضربه مي زند. محمد نوري وقتي از تيم ملي باز مي گردد نياز به زمان دارد تا به همان بازيكن آماده قبلي تبديل شود. ما براي بازيكناني كه به تيم ملي و يا به تيم اميد مي دهيم هيچ جايگزيني نداريم.
    خبرنگاري با ياد كردن از خوردبين به عنوان شناسنامه تيم پرسپوليس از شرايط فعلي تيم پرسيد؟ سرپرست تيم پرسپوليس در پاسخ گفت: قبلا هم گفتم، هيچ سالي تيم چنين آرامشي را كه الان دارد نداشته، ما بازيكناني جذب كرديم كه هيچگونه حاشيه اي ندارند و همانطور كه از نظر فني با كيفيت هستند از نظر ادب و نزاكت نيز در شرايط خوبي قرار دارند. اين بازيكنان بيشترين گلها را براي ما به ثمر رسانده اند و از نظر انضباطي نيز عالي بوده اند. در سال هاي گذشته بازيكناني در تيم بازي مي كردند كه برخي از آنها حاشيه تيم را بالا مي بردند اما امسال با آرامش كامل به قهرماني تيم اميدواريم.
    خبرنگاري از دايي پرسيد، آيا شما علت عدم نتيجه گيري تيم را بخاطر مشكلات حاشيه هاي خودتان و نبود آرامش نمي دانيد؟ دايي در جواب گفت: با احترام به شما عرض مي كنم كه اين نتايج بد اتفاقاتي بوده است كه در فوتبال افتاده و ما در چند بازي روي بدشانسي نتيجه نگرفتيم. در آغاز فصل كه ما بيشتر بازيهايمان را برده ايم هم بحث مشكل من و تيم ملي وجود داشت.
    برنامه بعدي پرسپوليس بعد از اردوي تركيه و در فاصله استراحت بين دو فصل سوالي بود كه خبرنگاري از دايي پرسيد. وي اينگونه پاسخ داد: به دنبال برگزاري يك بازي بزرگ براي خداحافظي كريم باقري هستيم. بازي كه شايسته چنين بازيكني باشد و سعي مي كنيم مراسم خداحافظي وي در شرايطي باشد كه در فوتبال ايران براي هيچ بازيكني اتفاق نيافتاده باشد.
    موضوع كسر سه امتياز از فوتسال پرسپوليس نيز در اين نشست خبري مطرح شد كه كاشاني در اين مورد گفت: ما طلبكارهايي از سال هاي پيش داشته ايم و چند روز پيش نيز نامه اي از آقاي نبي دريافت كرديم كه خبر كسر 3 امتياز در آن درج شده بود. ما پيش از اين، 3 نامه براي سازمان ليگ ارسال كرده بوديم كه از محل درآمدهاي ما پول طلبكاران سال هاي گذشته را پرداخت كنند. اما سازمان ليگ سليقه اي رفتار مي كند و اين پول ها را به اشخاص حقيقي طلبكار داده است و به بازيكنان طلبكار پولي پرداخت نكرده است. مي خواهم بگويم كه پول درآمدهاي ما؛ تبليغات تلويزني و دور زمين و بليت فروشي در دست شماست و بايد اين پول را به بازيكنان پرداخت مي كرديد. در سال 86 هم همين اتفاق افتاد و شش امتياز از پرسپوليس كسر شد الان هم آقاي وينگادا كه در دوران قبل از ما به تيم آمده بودند شكايت كرده اند و اين خطر وجود دارد كه حكم محكوميت ما صادر شود كه البته رايزني هايي با ايشان كرده ايم و وي پذيرفت كه فقط پول خود را بگيرد و از جريمه صرفنظر كند.
    ما هر سال علاوه بر مشكلات جاري با مسائل مالي كه از سال گذشته مانده دست به گريانيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

در بخش دوم نشست خبري سرپرست باشگاه، سرمربي، سرپرست و كاپيتان تيم پرسپوليس، دايي گفت: اسم ها براي من فوتبال بازي نمي كنند.

خبرنگاري در خصوص وضعيت شيث رضايي از حبيب كاشاني پرسيد، كه سرپرست باشگاه در پاسخ گفت: در تيم ما تقسيم كار شده، بيرون زمين با من است و امور داخل زمين و كارهاي فني را علي دايي تصميم گيري مي كند.
    شيث رضايي توضيحاتي را در رابطه با كارهايي كه انجام داده بود را به كميته انضباطي و باشگاه ارائه نمود كه در اين خصوص ظرف چند روز آينده تصميم گيري مي شود.
    دايي در مورد دخالت باشگاه در امور تيم گفت: بايد از آقاي كاشاني تشكر كنم كه از روزي كه من آمده ام در مسائلي كه در حيطه كاري من بوده هيچ دخالتي نداشته و هميشه با هم و در كنار هم بوده و كارها را انجام داده ايم و راجع به شيث هم اختيار امور را به من داده اند.
    از روز اول قصدم اين بوده كه آرامش در تيم حاكم باشد و بي شك هر تصميمي كه گرفتم براي منافع تيم بوده است و براي من فرقي ندارد چه كسي باشد. همه ما بايد سعي كنيم به روند رو به رشد تيم كمك كنيم و هر كس كه بخواهد خللي براي اين حركت ايجاد كند از تيم خارج مي شود. بنابر اين بايد باز هم از آقاي كاشاني تشكر كه از من حمايت كرده و اختيار تام امور را به من واگذار كرده است.
    خبرنگاري از دايي پرسيد، آيا ما شما و علي كريمي را در پرسيوليس خواهيم ديد؟
    دايي گفت: مهم پرسپوليس است و من سرمربيگري پرسپوليس را امانتي مي دانم كه بايد به يكي ديگر برگردانم و برايم فرقي ندارد كه چه كسي در پرسپوليس باشد. در تيم من اسم ها بازي نمي كنند و به دنبال اين هستم هر كسي كه شايسته تر باشد در تيم من بتواند بازي كند. من براي كريمي احترام قائلم اما با اسامي بزرگ نمي شود تيم بست و من امسال سعي كردم تيمم را با كساني ببندم كه از هر لحاظ شايستگي حضور در تيم پرسپوليس را داشته باشند.
    از خوردبين در خصوص تشبيه اين تيم با پرسپوليس دهه 60 سوال شد كه سرپرست تيم پرسپوليس در جواب گفت: امروز در ورزشگاه شهيد كشوري حال و هواي تيم ما را به ياد پرسپوليس دهه 60 انداخت. تيمي كه من امروز ديدم از لحاظ غيرت مانند تيم دهه 60 بود و شايد هم بهتر.
    خبرنگاري در مورد ليگ قهرمانان آسيا از كاشاني سوال كرد كه وي در پاسخ گفت: همانطور كه مستحضريد، در اين مسابقات AFC نظارت كامل دارد و هر تيمي كه در هر مرحله برنده شود مبالغي را برايش به عنوان پاداش در نظر مي گيرند و ما تنها چيزي كه براي درآمدزايي براي باشگاه ها در اختيار داريم، بليت فروشي و اسپانسر است كه ما از الان به دنبال آن هستيم و اميدوارم بهترين تصميم را بگيريم.
    وي در مورد بليت فروشي افزود: جدا از پول زميني كه پرداخت مي كنيم بايد پول بليت فروشي، پاركينگ و هزينه هايي كه از سوي تماشاگران در ورزشگاه انجام مي گيرد بايد به باشگاه برسد كه متاسفانه اين طور نيست و اميدواريم در جام باشگاه هاي آسيا اين روند به گونه اي ديگر باشد.
    از علي دايي در مورد جام باشگاه هاي آسيا سوال شد كه وي گفت: در دور اول بايد موفق باشيم و آهسته آهسته بتوانيم به مراحل بالاتر بينديشيم همانطور كه تيم ذوب آهن نشان داد، تيمهاي ايراني هم مي توانند به قهرماني بينديشند و من هم براي ذوب آهن آرزوي موفقيت مي كنم.
    از دروازه بان پرسپوليس در مورد كاپيتاني سوال شد كه حقيقي در اين خصوص گفت: بايد از علي دايي و آقاي كاشاني تشكر كنم كه بازوبند كاپيتاني را به داده اند. به هر حال كاپيتان هاي بزرگي داريم و داشتيم و من سعي كردم از آنها چيزهاي زيادي ياد بگيرم و اگر هم تا الان با مشكلي برخوردم با راهنمايي هايي كه از سوي علي دايي و حاج آقا گرفتم، توانسته ام حاشيه ها را از خود دور كنم.
    خبرنگاري از حبيب كاشاني در مورد سهام باشگاه پرسيد كه كاشاني گفت: يكي از مشكلات ما اين است كه در سال هاي گذشته 49 درصد سهام باشگاه را واگذار كرده اند و عده اي ادعاي مالكيت باشگاه را دارند و از برند باشگاه استفاده هاي غير قانوني شده است و اگر قرار باشد كه ما در بورس باشيم بايد اين مشكلات برطرف شود و برند باشگاه متعلق به خود باشگاه باشد و من از سازمان تربيت بدني تقاضا دارم تا از يك تيم حقوقي براي حل اين مشكل بكار گيرند تا بتوانيم اين موضوع را به خوبي و خوشي برطرف كنيم تا اين تيم كارشناسي بتواند براي تماشاگران ما گزارش كامل و مفصلي را ارائه نمايد.
    از دايي در خصوص هماهنگي بازيكنان جديد و قديم سوال شد كه وي گفت: هم بازيكنان جديد و بازيكنان قديم ما، همه زحمت مي كشند تا تيم ما به هدف اصلي يعني قهرماني برسد و بي شك همه به يك اندازه زحمت مي كشند و ما سعي كرده ايم تا بازيكناني را بياوريم كه بتوانيم از آنها استفاده كنيم و براي ما بازي كنند. من نمي توانم بازيكني را كه در خدمت تيم است را بر روي نيمكت بگذارم و يقينا كسي كه خوب بازي مي كند حتما محاسني نسبت به بازيكن نيمكت نشين دارد.
    وي افزود: وقتي ما به اردويي مي رويم و همين دو سه بازيكن را كه در اختيار نداريم، از 30 تا 40 درصد برنامه خود عقب مي مانيم. اين در حالي است كه ما اول فصل بهترين بازيكنان را در اختيار گرفتيم و با بازيكنان قديمي كه در تيم پرسپوليس بوده اند به معناي واقع، تيم شده ايم.
    از كاشاني در مورد تصميمات سازمان ليگ سوال شد كه وي گفت: با توجه به قانوني كه سازمان ليگ گذاشته كه هر تيمي كه 3 بازيكن بزرگسال در تيم ملي داشته باشد، بازيهايش به تعويق مي افتد اما تيم سپاهان دو بازيكن بزرگسال دارد و يك بازيكن اميد و براي همين بازي تيم سپاهان عقب افتاده و ما هم از سازمان ليگ خواسته ايم تا بازي ما مقابل نفت نيز به تعويق بيفتد تا بتوانيم با تمام قوا مقابل تيم نفت به ميدان برويم.
    من سعي كرده ام تا به امروز در مورد داوري هيچ صحبتي نكرده باشم اما بعد از بازي دربي وقتي كمك داور با اشتباه سهوي كه انجام داد يك عذرخواهي از تماشاگران ما انجام نداد، من نتوانستم جلوي خودم را بگيرم و بايد به آنها بگويم كه اين راه را كه مي روند، بيراهه است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

خبرنگاري از علي دايي پرسيد: آيا علت گل خوردن پرسپوليس پس از دقيقه 90 در 5 بازي اين تيم بخاطر مشكل بدنسازي و بدنساز تيم نيست؟

دايي در جواب گفت: شما بايد به مسائل فوتبالي دقت بيشتري داشته باشيد. ما در چهار بازي پس از دقيقه 90 گل خورديم كه علت آن هم عدم تمركز بود وگرنه ما توانستيم در بازي با ذوب آهن و استيل آذين در دقايق پاياني موفق باشيم. مگر چند روز فاصله بين اين بازيها بوده و چه اتفاقي افتاده كه تيم از نظر بدني بهتر يا بدترين باشد. آقاي مولايي يكي از بهترين بدنسازهاي ليگ است و برنامه هاي تمريني ايشان با من هماهنگ مي شود و برنامه هايش را با كمك كادر فني تائيد مي كنيم. چرا كه بعد از اينكه دربي را برديم كسي صحبتي نكرد؟

خبرنگاري اينگونه اظهار نظر كرد كه تيم هاي صنعتي با خصوصي كردن خود و اصلاح اساسنامه توانسته اند مشكلات دريافت بودجه را حل كنند، پرسپوليس چه برنامه اي دارد و مسئله هيات مديره اين تيم كي حل مي شود؟

كاشاني در جواب گفت: ما اعضايي را كه مي توانند به تيم كمك كنند را معرفي كرديم يك فرد اقتصادي كه بردينگ اقتصادي تيم را راه بيندازد. يك پيشكسوت كه بتواند به نوبه خود كمك كند. يك فرد عمراني كه مي تواند در بخش هاي مربوط به توسعه مجموعه درفشي فر و هتلينگ كارهاي را پيش ببرد و يك نفر آشنا به ورزش از مجلسيان كه مي تواند كمك خوبي باشد.

هيات مديره ما همچنين مي تواند تا 7 نفر هم افزايش يابد. ديروز شنيدم آقاي سعيدلو قول داده اند تا جام باشگاه هاي آسيا اعضاي هيات مديره را معرفي كنند.

خبرنگاري از دايي پرسيد كه آيا اميد داريد فدراسيون فوتبال شما را براي عضويت در كميته تيم هاي پايه AFC معرفي كند؟

دايي اينگونه پاسخ داد: بزرگترين اشتباه ورزشي من كار كردن با اين فدراسيون بود. اين آقايان به غير از خودشان كس ديگري را معرفي نمي كنند. ببينيد آيا از فوتباليست هاي قديمي ما كه تحصيل كرده اند كسي براي چنين پست هايي معرفي شده است. فيفا راسان من را به صورت افتخاري عضو كميته فني خود كرد و در حال حاضر هم عضو اصلي كميته فوتبال فيفا هستم. در اين فوتبال اگر پست و مقامي باشد آنها خودشان را كانديد مي كنند.

موضوع تيم «ب» پرسپوليس و آينده آن سوال يكي از خبرنگاران از كاشاني بود كه وي در پاسخ گفت: در همه جاي دنيا تيم هاي «ب» وجود دارند و وجود اين تيم ها نتيجه لازم را مي دهد. مثلا در تيم آلمان توماس مولر بازيكن تيم «ب» بود.

امسال هم با يك رويكرد جديد در باشگاه پرسپوليس و با لطف و راهنمايي آقاي دايي و تدبير حسين عبدي تيم «ب» را تشكيل داديم.

هدف ما قهرماني با تيم هاي پايه نيست و قصد داريم بازيكن سازي كنيم تا هر سال يك يا دو بازيكن از تيم پايه به تيم بزرگسالان بپيوندد. كارنامه دايي هم در اين مورد درخشان است. كريم انصاري فرد، ميلاد زنيدپور، روزبه شاه علي دوست و ... بازيكناني بوده اند كه وي به آنها ميدان داده است و اينها الان در بالاترين سطح بازي مي كنند. وظيفه انتخاب مربي براي تيم «ب» پرسپوليس بر عهده حسين عبدي است.

مسئله شيث و جايگزين احتمالي وي سوالي بود كه از دايي پرسيده شد؟

دايي در پاسخ گفت: نسبت به مسئله شيث رضايي تصميم نهايي را نگرفته ايم و در مورد جانشيني و رفتن و ماندن وي نه صحبت كرده ايم و نه تصميم گرفته ايم. اول بايد اين تصميم گرفته شود تا هر تصميم ديگري را اتخاذ كنيم.

خبرنگاري از عليرضا حقيقي پرسيد: آيا دوست نداشتيد در تيم اميد و در بازيهاي گوانگجو حضور مي داشتيد؟

سنگربان جوان پرسپوليس گفت: از اول فصل آمادگي داشتم در سه جبهه پرسپوليس، تيم ملي و تيم اميد رقابت كنم اما غيبت من بخاطر نظر آقاي پيرواني بود. ايشان يك بار مرا دعوت كردند و در اردوي يك روزه اين تيم شركت كردم اما صلاح ندانستند كه من در تيم باشم. به عنوان يك بازيكن فوتبال و يك ايراني دعا مي كنم تيم اميد در گوانگجو بهترين نتيجه را بگيرد.

خبرنگار سايت رسمي باشگاه پرسپوليس به عنوان آخرين پرسش كننده از حبيب كاشاني در مورد نحوه حل مشكل بدهكاري مديريت هاي قبلي پرسيد كه كاشاني در جواب گفت: پول ما از منابع درآمد فوتبالي در اختيار سازمان ليگ است و ما از آنها خواسته ايم اين پول را به طلبكاران قبلي بدهند. من مي خواهم بپرسم كه چرا كار را به جايي مي رسانيد كه خودتان سه امتياز از تيم ما كسر مي كنيد و دو ميليون جريمه نقدي به آن اضافه مي كنيد. ما اين فصل 130 ميليون تومان هزينه ورودي حق شركت در بازيها را پرداخته ايم و 60 ميليون تومان هم براي جذب بازيكن، يعني در مجموع 190 ميليون تومان به آنها پرداخت كرده ايم كه در 18 تيم ليگ برتر اگر اين رقم را ضرب كنيم مي شود، 3 ميليارد و 600 ميليون تومان براي ورودي جهت حضور در مسابقات. علاوه بر اين تيم ها هزينه جاري براي استاديوم، حراست و اينگونه موارد هم پرداخت مي كنند.

بدهكاري هاي ما جمعا 70 ميليون تومان بود و مي توانستند آن 50 ميليون را هم به آن اضافه كنند اما نكردند، اين روش خوبي نيست، يك تيم زحمت مي كشد و با این عملکرد زحماتش به باد می‌رود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

دايي: شش امتياز كمتر از هدفم كسب كرده‌ايم

سرمربي پرسپوليس گفت: هدفم اين بود تا هفته سيزدهم ليگ 30 امتياز داشته باشيم که شش امتياز کمتر از آن گرفته‌ايم.

علي دايي در بخش پاياني نشست مطبوعاتي باشگاه پرسپوليس صحبت‌هاي زير را انجام داد:

* تکليف شيث رضايي هنوز مشخص نيست
    هنوز درباره شيث رضايي تصميم نهايي را نگرفته‌ايم و تا الان درباره نفرات جايگزين اين بازيکن نيز صحبتي نشده است. بعد از گرفتن تصميم مي‌توانيم در مورد گزينه‌هاي ديگر فکر کنيم.

* مقابل نفت عملکرد مطلوبي خواهيم داشت
    براي ديدار روز جمعه با نفت دفاع چپ و راست خود را در اختيار نداريم و به دليل بارش باران نيز تمرينات اخير خود را در سالن برگزار کرده‌ايم اما مطمئن باشيد در بازي‌هاي آينده جاي خالي را به بهترين شکل پر خواهيم کرد.

* قهرماني در دو جام هدف اصلي پرسپوليس
    از روزي که تمريناتم را در پرسپوليس شروع کردم به فکر قهرماني بودم و با جديت اين موضوع را دنبال مي‌کنم تا در ليگ و جام حذفي مقام قهرماني را بدست آوريم و به اين هدفمان برسيم. خوشبختانه مديريت حمايت خوبي از کادر فني داشته و اگر ما يک تيم باشيم خيلي کارها مي‌توانيم انجام دهيم و تاکنون نيز با حمايت‌هاي همه‌جانبه و بدون دغدغه به راهمان ادامه داده‌ايم. از کسب 24 امتياز راضي نيستم چون هدفم اين بود تا اين هفته از ليگ 30 امتياز داشته باشيم که در بازي‌هاي بعدي جبران خواهيم کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اشتباه یکی از خبرگزاری‌های کشور در انتقال اظهارات علی دایی در جریان نشست خبری باشگاه پرسپولیس و تیتر عجیب این خبرگزاری از صحبت‌های سرمربی این تیم، موضوع سوال یکی از خبرنگاران بود و با واکنش علی دایی و حبیب کاشانی مواجه شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، یکی از خبرگزاری‌های کشور در حالی که هنوز نشست خبری باشگاه پرسپولیس به پایان نرسیده بود، تیتری را از سخنان علی دایی علیه علی کریمی در گزارش خود از این جلسه انتخاب کرده بود که موضوع سوال خبرنگار سایت رسمی باشگاه پرسپولیس شد.
    این خبرنگار پرسید:" در حالی که هنوز این جلسه به پایان نرسیده است یکی از خبرگزاری‌ها به نقل از شما نوشته است " علی کریمی بداند اسم‌ها فوتبال بازی نمی‌کنند" ! با توجه به اینکه چنین مساله ای در این جلسه مطرح نشده است، موضع شما در این خصوص چیست؟
    این موضوع با خنده دیگر خبرنگاران حاضر در جلسه همراه شد و دایی نیز در پاسخ گفت:" واقعا حرفی برای گفتن ندارم و نمی‌دانم چه بگویم. نمی‌دانم چرا گاهی وجدان کاری زیر پا گذاشته می‌شود و شاهد چنین مسایلی هستیم ؟ بهرحال همانطور که دیگر خبرنگاران حاضر در این جلسه می‌دانند، من اساسا چنین حرفی را نزدم."
    پیش از علی دایی، حبیب کاشانی نیز دراین باره گفت: " از خبرنگاران عزیز می‌خواهیم برای پیشرفت باشگاه پرسپولیس و فوتبال به ما کمک کنند و بدانند که با همین قلم‌ ها هم می‌شود به بهشت رفت. امیدوارم با رعایت تقوی و امانتداری در نقل مطالب به ما کمک کنید تا بتوانبم در مسیر درست و حرفه‌ای قدم برداریم."
    کاشانی در پایان از زحمات همه خبرنگاران تشکر کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شکايت وينگادا پرسپوليس را تهديد مي کند

شکايت نلو وينگادا سرمربي سابق پرسپوليس از اين باشگاه وارد مراحل پيچيده و خطرناکي مي شود که ممکن است به ضرر سرخپوشان تمام شود.

حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس در نشست خبری امروز پرسپولیسی ها گفت: در سال 86 که مديرعامل پرسپوليس بودم به خاطر تاخیر در پرداخت حقوق خارجی های پرسپولیس شش امتياز از ما کسر شد و شکايت وينگادا نيز از پرسپوليس جدي است. چرا که وي در سال 87 در پرسپوليس مربيگري کرده و طبق امضاي اعضاي هيات مديره قرار بوده مبلغ قرارداد وي پرداخت شود که تا امروز پرداخت نشده است و فیفا تهدید کرده است که در صورت تاخیر در پرداخت حقوق معوقه وی از پرسپولیس امتیاز کم می شود.
    گفتنی است این مربی پرتغالی مبلغ 348 هزار دلار از پرسپولیس طلبکار است که به جز این مبلغ وی ادعای 142 هزار دلار ديگر را نیز به عنوان جریمه دیرکرد در پرداخت از پرسپولیس کرده است که با رایزنی های طرفین قرار شده است از جریمه صرفنظر کند .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

متن كامل اظهارات علي دايي در نشست خبري تيم پرسپوليس

سرمربي پرسپوليس گفت: در ژاپن مسئولي که دچار اشتباه مي‌شد هاراگيري مي‌کرد و خودش را از بين مي‌برد اما در اينجا فقط مي‌خندند و حق اين و آن را ضايع مي‌کنند.

علي دايي در نشست خبري باشگاه پرسپوليس به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد. متن کامل صحبت‌هاي سرمربي پرسپوليس به شرح زير است:

*‌مسائل فني پرسپوليس فقط به من مربوط مي‌شود
    دايي در پاسخ به اين سؤال که مجتبي شيري بعد از مدت‌ها فقط در دربي پايتخت بازي کرد و پس از آن نيمکت‌نشين شد و آيا اين تصميم او درست بوده يا نه گفت: مسائل فني پرسپوليس فقط به من مربي مربوط مي‌شود و هر تصميمي که گرفتم و برد و باخت آن نيز به عهده من است. تصميم گرفتم مجتبي شيري بازي کند و اين کار انجام شد و شيري از بازيکنان خوب ما است. من از اردوي کيش به دنبال اين بودم که فرصتي به شيري بدهم تا بازي کند. او در دربي پايتخت بد کار نکرد و فقط در يکي دو صحنه تعلل داشت و من تشخيص دادم که او را تعويض کنم. اينکه بازيکني چند دقيقه در تيم بازي کند به من مربوط مي‌شود.

* شکايت از فدراسيون را از طريق قانوني پيگيري مي‌کنم
    دايي در پاسخ به اين سؤال خبرگزاري فارس، که پرونده شکايت وي از فدراسيون فوتبال براي دريافت حق و حقوق مربيگري به کجا انجاميد و آيا او به فيفا شکايت کرده است يا نه گفت:‌ در اين مورد فقط يک توضيح کوتاه مي‌دهم. روند اين پرونده از طريق مراجع قانوني طي مي‌شود و من حقوق خودم را از طريق قانوني پيگيري مي‌کنم و اجازه نمي‌دهم حقم پايمال شود.

* پرسپوليس ژانويه در ترکيه به ميدان مي‌رود
    وي درباره اردوي ترکيه در دي ماه گفت: تورنمنت ترکيه با حضور اينتراخت فرانکفورت، کلن آلمان، آنتاليا يا ترابوزان ترکيه و پرسپوليس در ژانويه 2011 انجام مي‌شود.

* بدشانسي مهمترين عامل ناکامي پرسپوليس
    اينکه گفته مي‌شود هر گاه مسائلي مانند درگيري‌ام با فدراسيون فوتبال يا غيره وجود داشته نتوانستم موفق شوم را قبول ندارم. اتفاقا ما در اوايل فصل و زماني که درگيري‌ام با فدراسيون وجود داشت‌، نتايج خوبي گرفتيم و در پنج بازي که پرسپوليس نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد کوچکترين درگيري يا صحبتي با مسئولان فدراسيون نداشتم اما تيم ما بد نتيجه گرفت. قبول ندارم که درگيري من با فدراسيون تمرکزم را به هم ريخته است. در عدم نتيجه‌گيري تيم ما عوامل زيادي دخيل بودند که بدشانسي مهمترين عامل بود.

* يک خداحافظي باشکوه و بي‌نظير براي کريم باقري
    به غير از تورنمنت ترکيه در نظر داريم با يک تيم بسيار بزرگ بازي کرده و خداحافظي باشکوهي را براي کريم باقري ترتيب دهيم. باقري زحمات زيادي براي فوتبال ايران کشيده بنابراين قصد داريم مسابقه‌اي ترتيب دهيم و باقري در يک شرايط خوب از فوتبال خداحافظي کند.

* کوچک‌بودن سالن و بيرون ماندن خبرنگاران
    در سالني که تمرين مي‌کنيم متاسفانه فضا بسيار محدود است و حتي براي کادر فني نيز جاي لازم وجود ندارد. در روزهاي باراني به دليل کوچک بودن اين سالن نمي‌توانيم به خوبي از خبرنگاران استقبال کنيم و آنها بيرون مي‌مانند.

* در اختيار نداشتن ملي‌پوشان بزرگترين مشکل پرسپوليس
    مشکل اصلي ما تعطيلات نيست، مشکل اصلي اين است که ما در تعطيلات همه نفرات را در اختيار نداريم. مثلا هادي نوروزي را سالم از ما مي‌گيرند و مصدوم تحويل مي‌دهند. براي آماده شدن دوباره نوروزي سه هفته زمان نياز داريم. من نمي‌دانم در تمرينات چگونه بازيکنان را تمرين مي‌دهند چون آنجا نيستم اما آنچه محرز است اين است که من نفراتم را ناآماده مي‌گيرم. محمد نوري سالم مي‌رود و ناآماده برمي‌گردد و من بايد سه هفته روي اين بازيکن کار کنم تا آماده شود.
    عليرضا حقيقي کنار من نشسته است. خيلي از بازيکنانم را به تيم ملي مي‌برنند و آنجا روي نيمکت قرارشان مي‌دهند. من اگر همه نفراتم را در اختيار داشته باشم قول مي‌دهم که پرسپوليس بهتر خواهد شد کما اينکه در دو هفته اخير شاهد بوديم روند ما بهتر شده است.
    براي حضور در تيم اميد دو تا از بهترين بازيکنانم را مي‌گيرند در حالي که من براي آنها جايگزين ندارم و نمي‌توانم بروم از خارج بازيکن بياورم. کسي که در اميد بارها بازي کرده را دعوت نمي‌کنند اما غلامرضا رضايي را مي‌برند. اين مسائل باعث مي‌شود تيم ما افت کند.
    من بازيکن 3 کارته، مصدوم و غايب دارم و همين موضوع روي پرسپوليس تاثير مي‌گذارد چرا که به عنوان سرمربي روي تک تک آنها حساب باز کرده‌ام. متاسفانه اين برنامه‌ريزي غلط و اينکه آينده را نمي‌بينيم مشکل‌ساز مي‌شود چون بعد از هر تعطيلي کار کردن برايم دشوار است. من موظفم پاسخگوي ميليون‌ها هوادار باشم. با همه اتفاقات رخ داده تلاش مي‌کنم پرسپوليس به استثناي اتفاقات حاشيه‌اي روز به روز بهتر شود.

* ماجراي شيث و آرامش پرسپوليس
    از روزي که آمدم در مسائل فني حبيب کاشاني دخالتي نداشت و خوشبختانه همواره در کنار من بوده و در مورد پرونده شيث رضايي نيز اختيار تام را به من داد. از روزي که به پرسپوليس آمدم هدفم آرامش دادن به اين تيم بود و تصميم گرفتم با دور کردن حاشيه‌ها و آنچه که به صلاح تيم است، قدم بردارم. براي من همه بازيکنان يکسان هستند. همه بايد به روند ايده‌آل پرسپوليس کمک کنند و هر کس خدشه‌اي به اين روند وارد کند از سيستم ما خارج خواهد شد.

* پيام دايي به کريمي: ديگر اسم‌ها فوتبال بازي نمي‌کنند
    در مورد اينکه آيا علي کريمي سال بعد به پرسپوليس برمي‌گردد يا نه بايد بگويم که نام پرسپوليس بزرگتر از نام دايي يا امثال من است. خيلي‌ها به اين تيم مي‌آيند و مي‌روند. بدون شک خودم روزي اين پرسپوليس را تحويل خواهم داد و آن چيز که مهم است نام پرسپوليس است. يکي از عواملي که مي‌تواند اين تيم را موفق کند اين است که نفرات آماده و جوان که بخواهند با جان و دل براي پرسپوليس تلاش کنند بايد در اين تيم بازي کنند.
    براي من اسم‌ها بازي نمي‌کنند. با کريمي يا هر کسي ديگري که باشد اگر بتوانم خدمتي کنم از وي استفاده مي‌کنم. متاسفانه در فوتبال ايران خيلي‌ها به دنبال اسامي هستند.
    حميد علي‌عسگر جواني بود که سال گذشته کسي او را نمي‌شناخت اما الان اين بازيکن جوان يک وزنه براي تيم من است. بازيکنان جوان دوست دارند پيشرفت کنند و من نيز علاقمندم با چنين نفراتي کار کنم. کريمي بازيکني است که من احترام خاصي به وي قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق کرده و امروزه ما نمي‌توانيم با اسم‌ها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم. من اگر براي سال آينده در پرسپوليس باشم بهترين‌ها را جذب خواهم کرد که بتوانند هواداران را راضي کنند.
    *مي‌خواهيم روند ذوب‌آهن را در آسيا ادامه دهيم
    مي‌خواهيم در دور اول در آسيا موفق شويم. پرسپوليس روز به روز بهتر کار مي‌کند. من نگراني بابت اين ندارم و همانطور که ذوب آهن نشان داد تيم‌هاي ايران مي‌توانند تا ديدار نهايي ليگ قهرمان آسيا پيش بروند و انشاءالله قهرمان شوند. ما نيز مي‌خواهيم همين روند را ادامه دهيم.

* بازيکنان جديد براي تقويت تيم مي‌آيند
    فرقي بين بازيکنان جديد و قديم وجود ندارد و بازيکنان قديمي در تيم خوب کار مي‌کنند. شما نگاه کنيد در ديدار با ذوب‌آهن چه کسي گل زد. من بازيکنان جديد را به تيم اضافه مي‌کنم تا تيم قوي‌تر شود. بازيکن جديد را براي نيمکت‌نشيني به تيم نمي‌آورم.
    ترکيب 11 نفره پرسپوليس نسبت به فصل گذشته 40 درصد تغيير داشته است و قطعا بازيکني که فيکس بازي مي‌کند با بازيکن نيمکت‌نشين تفاوت دارد. پرسپوليس نمي‌تواند 25 بازيکن تاپ داشته باشد. هيچ تيمي نمي‌تواند اين همه بازيکن تاپ داشته باشد.
    شما رونالدو را از رئال مادريد و مسي و ژاوي را از بارسلونا بگيريد ببينيد چه اتفاقي مي‌افتد و کيفيت تيم چه تغييري مي‌کند. بنابراين اين سؤال که بين بازيکنان جديد و قديم تفاوت است از نظر فني درست نيست. شما چنين سوال مي‌پرسيد و بعد مي‌رويد کنار همکارتان شروع به گفتن و خنديدن مي‌کنيد.(دايي به خبرنگاري که اين سؤال را پرسيد اين سخن را گفت). در واقع شما به خودتان بي‌احترامي مي‌کنيد و من از اين پس جواب شما را نمي‌دهم.

* اين قانون را چه کسي اختراع کرده است؟
    ما فقط در 4 مسابقه با پاس، استقلال، شهرداري تبريز و نفت محمودآباد در دقيقه 90 به بعد گل خورديم. چه کسي گفته اگر 4 بار اين اتفاق بيفتد قانون مي‌شود؟ آيا نيوتن يا انيشتين چنين حرفي را زده‌اند؟ شما دنبال فوتبال نيستيد که چنين سوالاتي مي‌کنيد؟ در ضمن من کي گفتم شما حق نداريد راجع به مسائل فني سؤال بپرسيد؟ شما از خودتان قانون در مي‌آوريد و اين نشان مي‌دهد در ورزش نبوده‌ايد و قانون هم درست مي‌کنيد. يک تيم ممکن است دقيقه 92 گل بخورد و يک تيم در دقيقه يک. وقتي تيمي گل مي‌خورد همه اشتباه مي‌کنند. اين چه حرف‌هايي است که مي‌زنيد که کاپيتان 28 ساله پرسپوليس نتوانسته کاپيتان 34 استقلال را بگيرد؟ مجيدي توانايي‌هايي دارد و اگر قرار باشد هر کس بازيکن ديگري را بگيرد ديگر در فوتبال گلي زده نمي‌شود.
    اينکه شما مي‌گوييد در 4 روز بايد توانايي بدني بازيکنان را بالا برد معلوم مي‌شود که ورزشي نيستيد. آيا پرسپوليس در دقيقه 90 حمله مي‌کند يا در زمين خود دفاع کرده است؟ اطلاعات ورزشي‌تان را بالا ببريد. مولايي يکي از بهترين بدنسازان کشور است و از خودش هم برنامه نمي‌دهد بلکه برنامه‌اش را با من هماهنگ مي‌کند.

* چرا هيچ کس از سه برد متوالي پرسپوليس سؤالي نپرسيد؟
    نمي‌دانم چرا مدام نبش قبر مي‌کنيد و در مورد بازي‌هاي گذشته سؤال مي‌کنيد؟ سؤالاتي مي‌پرسيد که در دکان هيچ بقالي پيدا نمي‌شود. ما سه بازي را برديم. چرا کسي نپرسيد استيل‌آذين را چگونه در نيمه دوم برديم؟ ذوب‌آهن که فيناليست آسيا است را چگونه برديم؟ شما دنبال اين مسائل نيستيد و از خود قانون درست مي‌کنيد. من درس خوانده‌ام و تا آنجا که مطالعه داشتم چنين مسائلي را نشنيدم و از شما تشکر مي‌کنم که امروز حرف جديدي به من ياد داديد.

* بزرگترين اشتباهم همکاري با فدراسيون کنوني بود
    بزرگترين اشتباه ورزشي‌ام همکاري با فدراسيون کنوني بود و ديگر چنين اشتباهي را تکرار نمي‌کنم. من از شما مي‌پرسم آيا مسئولان فدراسيون به غير از خودشان شخص ديگري را به جاي خود معرفي کرده‌اند؟ آيا آنها از فوتباليست‌هاي قديمي و تحصيل‌کرده کسي را به جايي معرفي کرده‌اند؟ من عضو افتخاري فيفا بودم و الان عضو رسمي کميته فوتبال فيفا هستم. آيا کسي من را به آنجا معرفي کرد؟ من اگر به جايي رسيدم با تلاش و کوشش خود و عنايت خداوند بوده است.

* به دليل مشورت‌هاي اشتباه اين آقا با رئيس سازمان بحثم شد
    در مورد حذف نوجوانان و جوانان در آسيا بايد بگويم سال قبل مدام با دبدبه و کبکبه سوال مي‌کردند که تيم قهرمان شده بود اما اکنون چه کسي قهرمان است؟ مربي و سرمربي زحمت خود را کشيده‌اند. فدراسيون فوتبال هم تا آنجا که توانسته تلاش کرده است. بيش از 10 اردو براي تيم نوجوانان برپا کرده و برنامه گذاشته است اما کسي را سرمربي تيم نوجوانان کرديم که زماني مشاور فوتبالي رئيس سازمان بود و به دليل مشاوره‌هاي اشتباه او چند بار با رئيس سازمان بحثم شد.
    بيداريان را با آن همه سابقه کنار مي‌گذاريم و فرد ديگري را مي‌آوريم که در برنامه نود مي‌گويد همکار من در سايپا بوده است. بله اکبر محمدي آناليزور تيم من در سايپا بود اما به دليل نتايج ضعيف ايشان را کنار گذاشتيم. زماني که سرمربي تيم ملي بودم ايشان مشاور کيومرث هاشمي بود و مي‌خواست در کار فوتبالي من دخالت کند. باخت هميشه براي مربيان است من باختم و کنار رفتم و همه حرف زدند اما سؤالم اين است چرا پس از باخت هميشه مربيان عوض مي‌شوند؟

* در ژاپن مسئولان به دليل اشتباه هاراگيري مي‌کنند و در ايران مي‌خندند
    چرا يک بار به جاي تائيد سرمربي سيستمي که کارش را درست انجام نمي‌دهد عوض نمي‌شود؟ من به غلط يا درست به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شدم اما چرا کسي که من را به عنوان سرمربي انتخاب کرد کنار گذاشته نمي‌شود؟ ديواري کوتاه‌تر از مربيان پيدا نمي‌شود و مثل آب خوردن اخراج مي‌شوند. در ژاپن مسئولي که اشتباه مي‌کرد در گذشته هاراگيري مي‌کرد و خودش را از بين مي‌برد اما در اينجا فقط مي‌خندند و حق اين و آن را ضايع مي‌کنند.
    امروز در دادگاه ماليات بودم که با فدراسيون فوتبال داشتم و در خيلي از جبهه‌ها بايد بجنگم با آقايان. متاسفانه لايحه‌اي را خودشان نوشته‌اند و زير آن را امضا کرده و به فدراسيون فوتبال داده‌اند را مي‌گويند اشتباه است. ما اشتباه کرديم هر چه گفتيم پس مي‌گيريم چون دروغ نوشته‌اند و به دنبال منحرف کردن اذهان بودند.
    در کنار پله و بکن باوئر مي‌نشينم و به کميته جوانان AFC فکر نمي‌کنم. من وقتي در فيفا هستم و در بالاترين جا به پيشرفت بيشتر فکر مي‌کنم و در کنار پله، بکن باوئر مي‌نشينم و با ژوژ وه‌آ و ابدي پله نشست و برخاست دارم بنابراين به کميته جوانان AFCفکر نمي‌کنم که اگر چنين باشد من پسرفت کرده‌ام.
    دايي در مورد تيم ملي ايران در جام ملت‌هاي آسيا گفت: هيچ اظهار نظري نمي‌کنم و فقط براي اين تيم آرزوي موفقيت مي‌کنم.

* تکليف شيث رضايي هنوز مشخص نيست
    هنوز درباره شيث رضايي تصميم نهايي را نگرفته‌ايم و تا الان درباره نفرات جايگزين اين بازيکن نيز صحبتي نشده است. بعد از گرفتن تصميم مي‌توانيم در مورد گزينه‌هاي ديگر فکر کنيم.

* مقابل نفت عملکرد مطلوبي خواهيم داشت
    براي ديدار روز جمعه با نفت دفاع چپ و راست خود را در اختيار نداريم و به دليل بارش باران نيز تمرينات اخير خود را در سالن برگزار کرده‌ايم اما مطمئن باشيد در بازي‌هاي آينده جاي خالي را به بهترين شکل پر خواهيم کرد.

* قهرماني در دو جام هدف اصلي پرسپوليس
    از روزي که تمريناتم را در پرسپوليس شروع کردم به فکر قهرماني بودم و با جديت اين موضوع را دنبال مي‌کنم تا در ليگ و جام حذفي مقام قهرماني را بدست آوريم و به اين هدفمان برسيم. خوشبختانه مديريت حمايت خوبي از کادر فني داشته و اگر ما يک تيم باشيم خيلي کارها مي‌توانيم انجام دهيم و تاکنون نيز با حمايت‌هاي همه‌جانبه و بدون دغدغه به راهمان ادامه داده‌ايم. از کسب 24 امتياز راضي نيستم چون هدفم اين بود تا اين هفته از ليگ 30 امتياز داشته باشيم که در بازي‌هاي بعدي جبران خواهيم کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي به سازمان ليگ فدراسيون فوتبال تعويق ديدار با نفت تهران را خواستار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، به دليل حضور غلامرضا رضايي و حميد علي عسگر در تركيب تيم ملي اميد كه براي شركت در بازي‌هاي آسيايي راهي گوانگ‌جو شده‌اند، باشگاه پرسپولیس روز گذشته در نامه‌اي به عزیزالله محمدی رئیس سازمان ليگ برتر تعويق ديدارش برابر نفت تهران در چارچوب هفته چهاردهم رقابت‌هاي ليگ برتر را خواستار شد.
    در حالي كه بر اساس قانون اگر سه بازيكن بالاي 23 سال از تيمي در تيم ملي حضور داشته باشد، ديدارهاي آن تيم به تعويق خواهد افتاد، حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در نشست خبري امروز اعلام كرد كه دو بازيكن از سه بازيكن سپاهان كه در تيم ملي اميد حضور دارند، بالاي 23 سال هستند، بنابراين نبايد ديدارهاي اين تيم به تعويق بيفتد. در غير اين صورت اين مزيت هم بايد در اختيار ساير باشگاه‌ها قرار بگيرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گپ و گفتي با علي دايي

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره احتمال حضور کريمي در باشگاه پرسپوليس گفت که براي من اسم‌ها بازي نمي‌کنند. با کريمي يا هر کسي ديگري که باشد اگر بتوانم خدمتي کنم از وي استفاده مي‌کنم.

وی همچنین عنوان کرد؛ من احترام خاصي برای کریمی قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق کرده و امروزه ما نمي‌توانيم با اسم‌ها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم.
    دايي در نشست خبري باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که مجتبي شيري بعد از مدت‌ها فقط در دربي پايتخت بازي کرد و پس از آن نيمکت‌نشين شد و آيا اين تصميم او درست بوده يا نه گفت: «مسائل فني پرسپوليس فقط به من مربي مربوط مي‌شود و هر تصميمي که گرفتم و برد و باخت آن نيز به عهده من است. تصميم گرفتم مجتبي شيري بازي کند و اين کار انجام شد و شيري از بازيکنان خوب ما است.»
    دايي در پاسخ به اين سؤال که پرونده شکايت وي از فدراسيون فوتبال براي دريافت حق و حقوق مربيگري به کجا انجاميد و آيا او به فيفا شکايت کرده است يا نه؛ اظهار کرد در اين مورد فقط يک توضيح کوتاه مي‌دهم. روند اين پرونده از طريق مراجع قانوني طي مي‌شود و من حقوق خودم را از طريق قانوني پيگيري مي‌کنم و اجازه نمي‌دهم حقم پايمال شود.
    وي درباره اردوي ترکيه در دي ماه گفت: «تورنمنت ترکيه با حضور اينتراخت فرانکفورت، کلن آلمان، آنتاليا يا ترابوزان ترکيه و پرسپوليس در ژانويه 2011 انجام مي‌شود.»
    دایی همچنین از خداحافظی قریب الوقوع کریم باقری خبر داد وعنوان کرد؛ به غير از تورنمنت ترکيه در نظر داريم با يک تيم بسيار بزرگ بازي کرده و خداحافظي باشکوهي را براي کريم باقري ترتيب دهيم. باقري زحمات زيادي براي فوتبال ايران کشيده بنابراين قصد داريم مسابقه‌اي ترتيب دهيم و باقري در يک شرايط خوب از فوتبال خداحافظي کند.
    وی درباره وضعیت شیث عنوان کرد، از روزي که آمدم در مسائل فني حبيب کاشاني دخالتي نداشت و خوشبختانه همواره در کنار من بوده و در مورد پرونده شيث رضايي نيز اختيار تام را به من داد. از روزي که به پرسپوليس آمدم هدفم آرامش دادن به اين تيم بود و تصميم گرفتم با دور کردن حاشيه‌ها و آنچه که به صلاح تيم است، قدم بردارم. براي من همه بازيکنان يکسان هستند. همه بايد به روند ايده‌آل پرسپوليس کمک کنند و هر کس خدشه‌اي به اين روند وارد کند از سيستم ما خارج خواهد شد.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اينکه آيا علي کريمي سال بعد به پرسپوليس برمي‌گردد اظهار کرد: «نام پرسپوليس بزرگتر از نام دايي يا امثال من است. خيلي‌ها به اين تيم مي‌آيند و مي‌روند. بدون شک خودم روزي اين پرسپوليس را تحويل خواهم داد و آن چيز که مهم است نام پرسپوليس است. يکي از عواملي که مي‌تواند اين تيم را موفق کند اين است که نفرات آماده و جوان که بخواهند با جان و دل براي پرسپوليس تلاش کنند بايد در اين تيم بازي کنند.»
    وی گفت: «براي من اسم‌ها بازي نمي‌کنند. با کريمي يا هر کسي ديگري که باشد اگر بتوانم خدمتي کنم از وي استفاده مي‌کنم. متاسفانه در فوتبال ايران خيلي‌ها به دنبال اسامي هستند.»
    دایی تاکید کرد که کريمي بازيکني است که من احترام خاصي به وي قائلم و فوتبالش را قبول دارم اما شرايط فرق کرده و امروزه ما نمي‌توانيم با اسم‌ها تيم را ببنديم و نتيجه بگيريم. من اگر براي سال آينده در پرسپوليس باشم بهترين‌ها را جذب خواهم کرد که بتوانند هواداران را راضي کنند.
    سرمربی سابق تیم ملی با بیان این‌که بزرگترين اشتباه ورزشي‌ام همکاري با فدراسيون کنوني بود گفت: «ديگر چنين اشتباهي را تکرار نمي‌کنم.»
    وی درباره حدف تیم ملی نوجوانان و جوانان در آسيا عنوان کرد؛ سال قبل مدام با دبدبه و کبکبه سوال مي‌کردند که تيم قهرمان شده بود اما اکنون چه کسي قهرمان است؟ مربي و سرمربي زحمت خود را کشيده‌اند. فدراسيون فوتبال هم تا آنجا که توانسته تلاش کرده است. بيش از 10 اردو براي تيم نوجوانان برپا کرده و برنامه گذاشته است اما کسي را سرمربي تيم نوجوانان کرديم که زماني مشاور فوتبالي رئيس سازمان بود و به دليل مشاوره‌هاي اشتباه او چند بار با رئيس سازمان بحثم شد.
    دایی درباره اظهارات اکبر محمدی در برنامه 90 گفت: «بيداريان را با آن همه سابقه کنار مي‌گذاريم و فرد ديگري را مي‌آوريم که در برنامه نود مي‌گويد همکار من در سايپا بوده است. بله اکبر محمدي آناليزور تيم من در سايپا بود اما به دليل نتايج ضعيف ايشان را کنار گذاشتيم. زماني که سرمربي تيم ملي بودم ايشان مشاور کيومرث هاشمي بود و مي‌خواست در کار فوتبالي من دخالت کند.»
    وی با انتقاد شدید از مسئولان فوتبال عنوان کرد که چرا يک بار به جاي تائيد سرمربي سيستمي که کارش را درست انجام نمي‌دهد عوض نمي‌شود؟ من به غلط يا درست به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شدم اما چرا کسي که من را به عنوان سرمربي انتخاب کرد کنار گذاشته نمي‌شود؟
    وی افزود، ديواري کوتاه‌تر از مربيان پيدا نمي‌شود و مثل آب خوردن اخراج مي‌شوند. در ژاپن مسئولي که اشتباه مي‌کرد در گذشته هاراگيري مي‌کرد و خودش را از بين مي‌برد اما در اينجا فقط مي‌خندند و حق اين و آن را ضايع مي‌کنند.

برچسب برای این موضوع