بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 16 از 117 اولیناولین ... 614151617182666116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 از مجموع 1163

موضوع: از گوشه و کنار فوتبال دنیا 2011

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

توپ طلا را يا اسپانيايي‌ها ببرند يا ليونل مسي/ رونالدو و مسي در سياره ديگري هستند

ژاوي هرناندز ابراز اميدواري کرد توپ طلاي فوتبال جهان را يا يکي از بازيکنان اسپانيايي ببرد و يا ليونل مسي، همبازي او در تيم فوتبال بارسلونا.

ژاوی یکی از نامزدهای توپ طلای جهان در سال 2010 است. این بازیکن نقش پررنگی در قهرمانی اسپانیا در جام جهانی آفریقای جنوبی داشت. وی در گفتگوی مفصل با سایت فیفا عنوان کرده دوست دارد توپ طلا به اسپانیایی‌ها تعلق بگیرد.
    * آیا خودت را در حالی که توپ طلا برده‌ای را مجسم می کنی؟
    - من آنچه به همه گفته‌ام را تکرار می کنم: امیدوارم یک بازیکن اسپانیایی توپ طلا را ببرد و اگر چنین نشد امیدوارم این جایزه به دوستم لیونل مسی برسد. مسی بی تردید بهترین بازیکن جهان است و می تواند چندین بار صاحب توپ طلا شود. البته جام جهانی که من و اینیستا فاتح آن شدیم یک فاکتور اساسی به حساب می‌آید در حالی که آرژانتینی‌ها در این رقابت‌ها دور از انتظار ظاهر شدند.

* نظرت را درباره مسی می خواهیم بدانیم.
    - بازیکنی مانند او فقط هر 50 سال یکبار ظهور می کند. تنها دلیلی که شاید جایزه توپ طلا امسال به یکی از ما (من و اینیستا) برسد این است که قهرمان جهان شده‌ایم در حالی که این جام جهانی برای آرژانتینی‌ها، خوب پیش نرفت. به نظر من لئو از مارادونا هم بهتر است. هیچکس در فوتبال جهان مثل او نیست. او عاشق مسئولیت پذیری است و هرگز خود را پنهان نمی کند. من او را از زمانی که یک بچه بود، می شناسم و رشد و پیشرفتش را به چشم دیده‌ام. مسی به میزان بسیار زیادی حرفه‌ای است و تمام اجزای موفقیت را داراست.
    * چه نظری در خصوص آندره اینیستا داری؟
    - او هم بازیکنی از جنس خودش است و یک پدیده محسوب می شود. سال گذشته از سر بداقبالی با آسیب دیدگی دست به گریبان بود اما امسال به ما کمک زیادی کرد از جمله قهرمانی در رقابت‌های جام جهانی. گل او به تیم ملی هلند در فینال جام جهانی را از یاد نبرید. ما با هم خیلی کامل می شویم.
    * ژاوی همواره یکی از منتقدان بازی هلند در فینال جام جهانی 2010 بوده است. در این خصوص به ما بگو.
    - هلند تیمی بزرگ با بازیکنانی بزرگ است اما نمی دانم چرا در دیدار با ما اینچنین دست به بازی خشونت آمیز زدند. هر زمان که آنها به فوتبال روی می آوردند، تیم ما را با مشکل مواجه می کردند اما نفهمیدم چرا به جای آن به خشونت دست زدند. اگر هلندی‌ها تیمی هستند که می توانند همانند نیمه دوم دیدار با برزیل بازی کنند، پس چرا سعی می کردند به ما لگد بزنند؟
    * نکات مثبت جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی چه بود؟
    - آلمان بزرگ‌ترین نکته مثبت برای ما بود. من عاشق تعهد آنها نسبت به بازی تهاجمی هستم. فکر می کنم غلبه بر آنها در نیمه نهایی جام جهانی، راه‌مان را برای قهرمانی هموار کرد. توماس مولر، مسوت اوزیل، سامی خدیرا، بازیکنان باتجربه‌ای چون میروسلاو کلوزه و لوکاس پودولسکی، شگفتی مطلوب این رقابت‌ها بودند. تیم آنها به معنی واقعی، کامل بود. عامل موفقیت آنها هم مثل ما در این نکته نهفته بود که اکثریت‌شان از یک باشگاه می آمدند: بایرن مونیخ.
    * نظرت در خصوص مسوت اوزیل و خدیرا در رئال مادرید چیست و آیا در این تیم موفق می شوند؟
    - آنها هر دو بازیکنان خوبی هستند اما رئال مادرید پیش از این بازیکنان خوب دیگری چون کاسیاس، رونالدو، هیگواین، پپه و مارسلو داشته است. آنها خریدهای خوبی به شمار می آیند اما تیم آنها از این دست بازیکنان زیاد دارد. اگر به من باشد فقط می توانم بگویم که خریدهای خوبی هستند.
    * عملکرد آرژانتین در جام جهانی 2010 تو را ناامید کرد؟
    - هم بله و هم نه. من فکر می کنم آنها تیمی قدرتمند به نظر می رسیدند و بازیکنان بزرگی داشتند اما به لحاظ تاکتیکی تیمی ضعیف بودند. آلمان آنها را له کرد. صحنه‌ای که خاویر ماسکرانو سعی می کرد با سه، چهار آلمانی رقابت کند را به خاطر بیاورید، صحنه نامطلوبی بود. دیه گو مارادونا یک نابغه است اما تیم آنها به چیزی بیشتر از این نیاز داشت. اگر آنها به آلمان نمی خوردند جام جهانی خوبی می داشتند و برای ما یک حریف خطرناک به حساب می آمدند. بازی ما با این تیم در بوئنس آیرس که به شکست‌مان انجامید این موضوع را ثابت کرد.

* آیا فکر می کنی پپ گواردیولا بتواند عنوان برترین مربی جهان در سال 2010 را از آن خود کند؟
    - بی شک گواردیولا صلاحیت انتخاب برای بهترین مربی سال شدن را دارد. صرفنظر از جام‌هایی که او با بارسلونا برده است، از خودش یک میراث به جای گذاشته است. ما در فوتبال جهان مربیان موفق زیادی داریم اما آنها از خودشان میراث بر جای نگذاشته‌اند. پپ همان کاری را در فوتبال کرده که آریگو ساکی و یوهان کرویف کرده‌اند. آنها مربیانی هستند که دست به تغییرات زده‌اند. استفاده از سه بازیکن در خط دفاعی و اتخاذ شیوه‌ای که به خط میانی شما نسبت به حریفان برتری دهد و بازی کردن با یک سانتر فوروارد. اگر ما در فوتبال بازیکنانی را داریم که برای بازی زاده شده‌اند در عالم مربیگری هم هستند کسانی که زاده شده‌اند برای مربیگری. از نظر من سرآلکس فرگوسن هم جزو این دسته از مربیان است.
    * نظرت را در خصوص خوزه مورینیو بگو. آیا او باعث ایجاد جنجال می شود؟
    - ما دو مورینیو داریم: یکی مورینیوی شخص و یکی مورینیوی مربی. ما باید از وجه شخصیتی او نهایت بهره را ببریم، چرا که باعث ترغیب ما می شود. او نسبت به جنجال حس خوبی دارد و با آن راحت است. ما می خواهیم با ارائه فوتبال زیبا برنده شویم اما او به هر نحوی می خواهد ببرد. گاهی اوقات ما بازیکنان بارسلونا احساس می کنیم که به انگیزه بیشتری نیاز داریم و مورینیو این انگیزه را به ما می دهد. حقیقت این است که رئال مادرید برای به خدمت گرفتن او مجبور شد به اینترمیلان غرامت بپردازد که این امر به نفع بارسلونا تمام شد چرا که حس رقابت ما را بالا برد.
    * برگردیم به خودت. تو باید خیلی خوشحال باشی که با بارسلونا به همه افتخارات اروپایی دست پیدا کرده‌ای ضمن اینکه با اسپانیا به قهرمانی اروپا و جهان دست یافته ای.
    - اجازه بدهید چیزی را به شما بگویم: من به هم تیمی‌هایم بستگی دارم. فوتبال من و پاس‌هایم بدون کمک هم تیمی‌هایم هیچ ارزشی نخواهد داشت. این چیزی است که برای من خیلی واضح و روشن است. گاهی اوقات به فکر فرو می روم و به عنوان مثال به تیمی چون رئال مادرید فکر می کنم. آنها واقعا بازیکنان بزرگی دارند اما من با بازی آنها مشکل دارم. رئال مادرید در وسط زمین بازی می کند در حالی که من نیاز دارم به بازیکنانی که بازی را به جناحین می برند و پاس‌های قطری می دهند، برای من در میانه میدان فضاسازی کنند و هرگز از حرکت بازنایستند.
    * اما تو نمی توانی انکار کنی که کریستیانو رونالدو در این تیم گل‌های فراوانی به ثمر می رساند.
    - کریستیانو یک بازیکن فوق تصور است. این چیزی است که شما وقتی مقابلش قرار می گیری متوجه می شوید. سرعتش، قدرتش و توان شوتزنی‌اش فوق العاده است. در این لحظه او و مسی در سیاره دیگری هستند. آنها با همه تفاوت دارند البته لئو یک قدم از این بازیکن پرتغالی جلوتر است. مسی بی تردید بهترین بازیکن جهان است.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برلوسکوني: قرارداد رونالدينيو را تمديد مي کنيم

به نظر مي رسد که طبق گفته هاي سيلويو برلوسکوني، ستاره برزيلي در نهايت قراردادش را با ميلان تمديد مي کند

سیلویو برلوسکونی، رئیس باشگاه میلان در صحبتهایی در مورد آینده رونالدینیو در رختکن تیمش گفته است.
    پیش از این شک و شبهات فراوانی در مورد آینده ستاره برزیلی به گوش می رسید و گزارشهای منتشره حاکی از آن بود که سران باشگاه ایتالیایی پیشنهادی برای تمدید قرارداد رونالدینیو ارائه نکردند
    ولی برلوسکونی در این رابطه استانداردهایی را تعریف کرده است. او احساس می کند که صحبتها در مورد جدایی رونالدینیو از ترکیب میلان صحت ندارد و از برنامه هایش برای تمدید قرارداد رونالدینیو صحبت کرده است.
    برلوسکونی دراین رابطه گفت:« آیا قرارداد رونالدینیو تمدید خواهد شد؟بله.من اینطور فکر می کنم. ما اخیرا در این رابطه صحبت کرده ایم.»
    قرارداد کنونی رونالدینیو در ماه ژوئن به اتمام خواهد رسید.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربي موقت آرژانتين رسما جانشين مارادونا مي شود

' سرجيو باتيستا ' سرمربي موفت تيم ملي فوتبال آرژانتين که در ماه ژوئيه جانشين ديه گو مارادونا شد قرار است روز سه شنبه در اين سمت خود از سوي فدراسيون فوتبال آرژانتين مورد تاييد قرار گيرد.

انتظار مي رود کميته اچرايي فوتبال آرژانتين يک روز پس از نشستي که باتيستا در آن مشارکت دارد اين خبر را اعلام کند.
    '' آندره ياس ونتورا '' سخنگوي فدراسيون فوتبال آرژانتين گفت: از باتيستا درخواست شده است گزارش کوتاهي در مورد نقش موقت خود ارائه داده و تشريح کند که در صورت انتصاب به اين سمت چه انتظاري بايد در مورد انجام وظايف خود داشت.
    باتيستا که آرژانتين را قهرمان المپيک 2008 کرد از حمايت جوليو گروندونا رئيس قدرتمند فدرايسون و همچنين ليونل مسي مرد سال فوتبال جهان در سال 2009 برخوردار است .
    باتيستتا که در سال 1986 به همراه آرژانتين قهرمان جهان شده است از زماني که پس از شکست سنگين چهار بر صفر آرژانتين از آلمان در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني افريقاي جنوبي جانشين مارادونا شده نتايج متفاوتي گرفته است .
    پس از پيروزي يک بر صفر در ايرلند و پيروزي چهار بريک در مقابل يک تيم ضعيف شده اسپانيا ، آرژانتين يک بر صفر از ژاپن شکست خورد.
    با اين حال ، مارادونا همچنان با هم تيمي سابق خود در آرژانتين مخالفت مي ورزد .
    آرژانتين از سال 1993 که فاتح جام ملتهاي امريکاي جنوبي شد نتوانست به عنواني دست يابد .

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ناني:‌ مديون رونالدو و فرگوسن هستم

بازيکن تيم منچستريونايتد انگليس گفت: موفقيتم در فوتبال را مديون کريس ‌رونالدو و سرآلکس فرگوسن هستم.

" لوئيس ناني" عنوان کرد: هميشه از کريستيانو رونالدو به عنوان يک دوست واقعي نام مي‌برم. او هميشه به من لطف داشته است. در واقع يکي از عوامل اصلي بهتر شدن سطح بازي‌ام، رونالدو است. حتي الان هم که بيش از يک سال است که بازيکن رئال‌مادريد است، بر نحوه کار من نظارت کرده و ايرادها را به من گوشزد مي‌‌کند.
    "ناني" افزود: کريس در موفقيتم در فوتبال جايگاهي والايي دارد. او يک دوست واقعي است که خودم را مديونش مي‌دانم.
    این بازیکن پرتغالي تابستان سال 2007 در ازاي 25.5 ميليون يورو از اسپورتينگ کشورش به منچستريونايتد ملحق شد.
    "نانی" همچنین از سرمربي تيم باشگاهي‌اش نيز به عنوان دومين عامل موفقيتش نام برد. وی در اين باره گفت: ‌در کنار کريس، بايد از نقش سرآلکس فرگوسن در پيشرفتم ياد کنم. او مربي‌اي است که با بازيکنان جوان بسيار حرف مي‌زند و آنها را راهنمايي مي‌‌کند. خيلي خوش‌شانس بودم که از توصيه‌هاي آموزنده‌‌اش بهره‌مند شدم و آنها را به کار بستم تا الان يکي از بازيکنان مطرح من‌يونايتد باشم.
    "ناني" 23 ساله که به عنوان بازيکن گوش بازي مي‌کند، در مدت سه سال حضورش در جزيره توانسته 72 مرتبه پيراهن اولدترافوردي‌ها را به تن کند و 12 گل بزند. او در تيم کشورش نيز 40 بازي انجام داده و 9 گل زده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

و: خديرا بهترين بازيكن در تمرينات است

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا عملکرد بازيساز آلماني خود را مورد ستايش قرار داد.

"خوزه مورينيو" در نشست خبري پيش از بازي تيمش با آ.ث ميلان در پاسخ به اين سؤال که چه بازيکني از رئال مادريد را از ساير بازيکنان بيشتر دوست دارد گفت: ملاک قضاوت من درخشش و جديت در تمرينات است که از اين لحاظ هيچ بازيکني به پاي خديرا نمي‌رسد.
    "مورينيو" افزود: خديرا به صورت تاکتيکي مرد ميانه ميدان در تيم من است اما هميشه مي‌توانم به عنوان يک مدافع به وي اعتماد کنم. او هرگز کم‌کاري نمي‌‌کند و در پست‌هاي غير تخصصي خود نيز بدون کوچکترين اعتراضي مي‌درخشد.
    "مورينيو" در خصوص بازي چهارشنبه شب با ميلان گفت: نگراني خاصي نيست. ما در صدر گروه ايستاده‌ايم و براي پيروزي قدم در سن‌سيرو مي‌گذاريم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

يووه و پيشنهاد 22 ميليون يورويي براي بويان

سران باشگاه يوونتوس عزم خود را براي به خدمت گرفتن بويان کرکيچ جزم کرده اند

طبق گزارش منتشره در کالچومرکاتو، سران باشگاه یوونتوس آماده اند تا بویان کرکیچ، ستاره جوان باشگاه بارسلونا را به خدمت بگیرند.
    این ستاره 20 ساله به ندرت در ترکیب اصلی بارسلونا در این فصل قرار می گیرد و در بهره گیری از فرصتهایی که گواردیولا در اختیارش قرار می دهد، ناکام مانده
    او که در تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا نیز عضویت دارد،نظر مثبت سران بینکونری را به خود جلب کرده و شنیده می شود که مسئولان یووه آماده اند تا مبلغ 22میلیون یورو را برای خرید او بپردازند.به ویژه اینکه تلاشهای آنها برای جذب ادین ژکو، مهاجم بوسنیایی وولفسبورگ ناکام مانده است.
    بویان در اکثر دیدارهای این فصل نیمکت نشین است و تنها در 4 دیدار در تمام رقابتهای تیمش در این فصل به میدان رفته.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

فرگوسن‌: در ليگ برتر فقط در منچستر كار مي‌كنم

سرمربي منچستريونايتد در آستانه بازي با بورسااسپور حضور در تيمي از ليگ برتر به غير از تيم کنوني را غيرممکن دانست.

"سر آلکس فرگوسن" در آخرين کنفرانس خبري قبل از بازي با حريف ترک، اظهار داشت: هميشه خبرنگاران از من اين سئوال را مي‌پرسند که در ليگ برتر آيا در تيمي غير از منچستر کار مي‌کنم يا خير. پاسخ من هم هميشه يکسان است چرا که مي‌گويم خير.
    اين مربي 68 ساله که در مدت 24 سال گذشته به افتخارات بي‌شماري همراه اولدترافوردي‌ها رسيده است، افزود: طرح اين سئوال اکنون ديگر حکم يک لطيفه را براي من دارد. چون وقتي آن را مي‌شنوم، خنده‌ام مي‌گيرد.
    "فرگوسن" ادامه داد: با منچستر به فعاليتم به عنوان مربي خاتمه خواهم داد. اين که چه زماني چنين اتفاقي باشد، فقط خدا مي‌داند.
    مصاف ياران فرگوسن و بورسا امشب در اولين بخش از مسابقات دور چهارم ليگ قهرمانان انجام خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شوك در اردوي مونيخي‌ها

ايويکا اوليچ به دليل پارگي رباط صليبي شش ماه از مستطيل سبز دور خواهد بود.

مهاجم کروات تيم فوتبال بايرن مونيخ که فصل گذشته در ليگ قهرمانان اروپا گل‌هاي حساسي براي تيمش به ثمر رساند، از ناحيه‌ي رباط صليبي دچار آسيب ديدگي شد و با قطعي شدن پارگي رباط شش ماه قادر به بازي نخواهد بود.
    پس از انجام آزمايش MRI و قطعي شدن پارگي رباط، اين مهاجم ملي پوش راهي آمريکا خواهد شد تا زانويش را به تيغ جراحي دکتر ريچارد استيدمن بسپارد. اوليچ از ابتداي فصل هم با مشکل آسيب ديدگي زانو روبرو بود.
    اوليچ پس از اطلاع از ميزان آسيب ديدگي‌اش گفت: کاملا نااميد و ناراحتم. دوست داشتم عملکرد خوبم در فصل گذشته را بهبود ببخشم و بهتر بازي کنم.
    آسيب ديدگي اوليچ نگراني لوئيس فان خال را افزايش داده است. اين مربي هلندي هم اکنون روبن، ريبري، فان بومل و ميروسلاو کلوزه را هم در اختيار ندارد.
    تيم فوتبال بايرن مونيخ در اولين ديدار از دور برگشت مرحله‌ي گروهي ليگ قهرمانان اروپا مقابل کلوژ روماني به ميدان خواهد رفت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

ال‌كلاسيكو يك‌شنبه برگزار مي‌شود

تاريخ ال‌کلاسيکو دربي اسپانيا تحت فشار سياسيون کاتالونيا تغيير کرد.

ال‌کلاسيکو دربي اسپانيا پيش از اين طبق تقويم فدراسيون روز دوشنبه 29 نوامبر برگزار مي‌شد اما به دليل همزماني اين ديدار با روز انتخابات پارلماني کاتالونيا اين بازي به روز يک‌شنبه 28 نوامبر (7 آذر )موکول شد.
    به اين ترتيب مردم شهر بارسلونا مي توانند با خيالي آسوده هم پاي صندوق راي بروند و هم براي تماشاي بازي بليت نيوکمپ را خريداري کنند.
    ساعت برگزاري اين ديدار حساس و جهاني به وقت بارسلونا 21:00 اعلام شده اما اين احتمال وجود دارد تا به 19:00 تغيير زمان دهد.
    تغيير اين تاريخ از يک لحاظ به سود بارسلونا است چرا که تماشاگران خوص خودش را در اختيار خواهد داشت اما بازي در شب دوشنبه باعث مي‌شود بارسلونا خسته از حضور در ليگ قهرمانان اروپا تنها با دو روز استراحت خود را براي بازي با رئال مادريدي آماده کند که سه روز استراحت کرده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

كارلوس؛ هرچه زودتر بازگرد

بازيکنان تيم منچسترسيتي به کاپيتان آرژانتيني خود پيامک زدند.

اعضاي تيم دوم شهر منچستر پس از منجر به باخت 2 بر يک روز شنبه برابر ولورهامپتون اقدام به ارسال پيامک‌هايي به کارلوس ته‌وز کردند.
    آنها در اين پيام‌ها ضمن آرزوي سلامتي براي گلزن تکنيکي خود، به دليل نياز مبرم تيم به گلزني و کسب نتيجه، از وي خواستند هرچه سريع‌تر به تيم بازگردد.
    اين بازيکن که به تازگي با روبرتو مانچيني دچار اختلاف شده، در جدال مذکور از ناحيه ران دچار مصدوميت شد و تمرينات را از دست داد.

برچسب برای این موضوع