مستحق پيروزي برابر صنعت نفت بوديم/ قول ميدهم پيکان را در ليگ برتر نگه دارم
سرمربي تيم فوتبال پيکان گفت: بازيکنانم در ديدار برابر صنعت نفت وظايفشان را به خوبي انجام دادند و سه امتياز اين بازي را کسب کردند.
حمید علیدوستی پس از پیروزی عصر امروز تیمش برابر صنعت نفت آبادان در جمع خبرنگاران گفت: من تیم را در کوران مسابقات تحویل گرفتم و تازه دو هفته است که تیم را در اختیار دارم. بعد از بازی با صبا در اولین جلسه تمرینی که با بچه ها داشتم به چشم یک تیم پیروز به آنها نگاه کردم. ضمن اینکه جا دارد از زحمات محمد احمدزاده سرمربی پیشین پیکان تشکر کنم که تیم خوبی را بسته است.
وی ادامه داد: ما در بازی با صنعت نفت کنترل بازی را در دست داشتیم و بازیکنم هم خواسته هایم را در زمین پیاده کردند ولی ضعف های بسیاری در خطوط مختلف داریم که باید با جذب بازیکنان جدید آنها را پوشش دهیم.
حمید علیدوستی افزود: ما فعلا الونگ را به خدمت گرفته ایم که می تواند در خط دفاعی و میانی کمک شایانی به ما بکند. بازی بعدی ما با تراکتور در تبریز خواهد بود که بازی بسیار سختی است. ما باز هم دو مهاجم اصلی خود که صابر میرقربانی و جهانگیر عسگری هستند را در اختیار نداریم.
سرمربی تیم فوتبال پیکان قزوین خاطرنشان کرد: من این قول را خواهم داد که پیکان در لیگ خواهد ماند. ما یک فرصت بسیار خوب در تعطیلات نیم فصل خواهیم داشت که من آن را به فال نیک می گیرم که بازیکنان مصدوم و بازیکنان جدید ما به تیم اضافه خواهند شد و تیم به یک هماهنگی و هارمونی خاصی خواهد رسید.
مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به پرسشی که خواستار مقایسه فوتبال 10 سال قبل با حال حاضر ایران شده بود گفت: کافی است با یک مقایسه اجمالی به این نتیجه برسید که ما 10 سال پیش 10- 15 بازیکن لژیونر داشتیم اما الان فقط نکونام و شجاعی را داریم پول هایی که در فوتبال امروز خرج می شود بی رویه است و برگشت لازم را نیز ندارد.
گفتنی است، دیدار تیم های فوتبال پیکان قزوین و صنعت نفت آبادان در چارچوب رقابتهای هفته سیزدهم لیگ برتر در ورزشگاه شهید رجایی قزوین با پیروزی یک بر صفر پیکان به پایان رسید.