بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 38 از 151 اولیناولین ... 2836373839404888138 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مستحق پيروزي برابر صنعت نفت بوديم/ قول مي‌دهم پيکان را در ليگ برتر نگه دارم

سرمربي تيم فوتبال پيکان گفت: بازيکنانم در ديدار برابر صنعت نفت وظايفشان را به خوبي انجام دادند و سه امتياز اين بازي را کسب کردند.

حمید علیدوستی پس از پیروزی عصر امروز تیمش برابر صنعت نفت آبادان در جمع خبرنگاران گفت: من تیم را در کوران مسابقات تحویل گرفتم و تازه دو هفته است که تیم را در اختیار دارم. بعد از بازی با صبا در اولین جلسه تمرینی که با بچه ها داشتم به چشم یک تیم پیروز به آنها نگاه کردم. ضمن اینکه جا دارد از زحمات محمد احمدزاده سرمربی پیشین پیکان تشکر کنم که تیم خوبی را بسته است.
    وی ادامه داد: ما در بازی با صنعت نفت کنترل بازی را در دست داشتیم و بازیکنم هم خواسته هایم را در زمین پیاده کردند ولی ضعف های بسیاری در خطوط مختلف داریم که باید با جذب بازیکنان جدید آنها را پوشش دهیم.
    حمید علیدوستی افزود: ما فعلا الونگ را به خدمت گرفته ایم که می تواند در خط دفاعی و میانی کمک شایانی به ما بکند. بازی بعدی ما با تراکتور در تبریز خواهد بود که بازی بسیار سختی است. ما باز هم دو مهاجم اصلی خود که صابر میرقربانی و جهانگیر عسگری هستند را در اختیار نداریم.
    سرمربی تیم فوتبال پیکان قزوین خاطرنشان کرد: من این قول را خواهم داد که پیکان در لیگ خواهد ماند. ما یک فرصت بسیار خوب در تعطیلات نیم فصل خواهیم داشت که من آن را به فال نیک می گیرم که بازیکنان مصدوم و بازیکنان جدید ما به تیم اضافه خواهند شد و تیم به یک هماهنگی و هارمونی خاصی خواهد رسید.
    مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به پرسشی که خواستار مقایسه فوتبال 10 سال قبل با حال حاضر ایران شده بود گفت: کافی است با یک مقایسه اجمالی به این نتیجه برسید که ما 10 سال پیش 10- 15 بازیکن لژیونر داشتیم اما الان فقط نکونام و شجاعی را داریم پول هایی که در فوتبال امروز خرج می شود بی رویه است و برگشت لازم را نیز ندارد.
    گفتنی است، دیدار تیم های فوتبال پیکان قزوین و صنعت نفت آبادان در چارچوب رقابتهای هفته سیزدهم لیگ برتر در ورزشگاه شهید رجایی قزوین با پیروزی یک بر صفر پیکان به پایان رسید.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سرمربي ملوان انزلي:خستگي بازيكنان در كسب نتايج تيم تاثير منفي گذاشته است

سرمربي تيم فوتبال ملوان بندرانزلي گفت: خستگي بازيکنان ناشي از فشردگي مسابقات ليگ برتر در کسب نتايج تيم در هفته هاي اخير تاثير منفي گذاشته است.

ديدار تيم هاي پاس همدان و ملوان بندرانزلي در چارچوب هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال کشور عصر جمعه در ورزشگاه شهداي قدس همدان با نتيجه يک بر يک پايان يافت.
    ''فرهاد پورغلامي'' جمعه شب در جمع خبرنگاران در همدان افزود: تيم ملوان در 19 روز گذشته پنج بازي حساس را پشت سر گذاشته و پيمودن مسيرهاي طولاني شهرها باعث افت بدني بازيکنان تيم شده است.
    وي اضافه کرد: در پنج ديدار اخير، چهار مسابقه را ميهمان بوده ايم و در اين مدت فقط يک جلسه تمرين برگزار کرده ايم.
    پورغلامي با ابراز رضايت از عملکرد بازيکنان تيمش در مقابل پاس همدان گفت: بازي سختي داشتيم و تيم پاس فقط به دنبال کسب برتري بود و در مقابل بازيکنان ملوان جانانه در دفاع و حمله حاضر شدند.
    وي اظهار داشت: تاکتيک تيم پاس براي ما شناخته شده بود و توانستيم با تسلط در خط مياني اجازه نفوذ اين تيم را براي رسيدن به گل ندهيم.
    وي افزود: پاسي ها در اين مسابقه بيشتر از ارسال توپ هاي بلند به قصد استفاده از فضاي پشت مدافعان تيم ملوان استفاده کردند که خوشبختانه خط دفاعي تيم ما عملکرد خوبي داشت.
    وي در پاسخ به پرسش يکي از خبرنگاران در خصوص شعارهاي ناپسند تماشاگران تيم ملوان در اين مسابقه گفت: به دليل تمرکز در مسابقه توجهي به هواداران نداشتم اما اگر اتفاقي افتاده عذرخواهي مي کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

احضار مديرعامل تراكتورسازي و جريمه خلعتبري و اولادي

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احکام جديدي را صادر کرد.

مدير عامل باشگاه تراکتورسازي تبريز براي اداي توضيحات پيرامون مصاحبه انجام شده با نشريات ورزشي روز سوم آبان و همچنين تخلفات تماشاگران تيم مربوطه در مسابقه با استقلال تهران در روز دوم آبان بايد روز دوشنبه 17 آبان در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال حضور يابد.

همچنين مهرداد اولادي بازيکن ملوان بندر انزلي در دقيقه 28 به علت اعتراض به نحوه قضاوت داور و فحاشي به داور، به يک جلسه محروميت از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات رسمي و پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد. محروميت وي به مدت 6 ماه از تاريخ دادنامه با تعليق مواجه مي شود و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، به اجرا گذارده خواهد شد.

محمدرضا خلعتبري بازيکن تيم ذوب آهن اصفهان در ديدار مقابل پيروزي به علت ارتکاب عمل غير ورزشي و زننده نسبت به يکي از بازيکنان تيم مقابل به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گلزني نيکبخت در ليگ برتر پس از دو سال

عليرضا نيکبخت واحدي بازيکن تيم صباي قم در بازي مقابل مس کرمان پس از حدود دو سال در ليگ برتر موفق به گلزني شد.
    نیکبخت در دقایق تلف شده نیمه اول دروازه مس را باز کرد، اگرچه در نهایت این گل تاثیری در باخت تیمش نداشت و صبا 2-1 مغلوب مس کرمان شد. این اولین گل نیکبخت با پیراهن صبا در لیگ برتر بود که در این فصل یکی از بازیکنان تاثیرگذار صبا بوده است. آخرین باری که نیکبخت در لیگ برتر گلزنی کرده بود به روز 16 آبان 1387 برمی گشت که در بازی پرسپولیس و صبا در آزادی که به تساوی 2-2 انجامید، نیکبخت هر دو گل پرسپولیس را به ثمر رساند. او در ادامه فصل موفق به گلزنی نشد و در فصل گذشته هم نیم فصل اول منشوری و محروم شد و در نیم فصل دوم نیز در استیل آذین درخششی نداشت و فصل را بدون گل زده به پایان برد.

pnugirl
    • n/a

مهدی تارتار سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن در رابطه با کنایه عادل فردوسی پور به راه آهن در رابطه با امکان منقرض شدن نسل شتر مرغ های تهران با بيان اينكه باشگاه راه‌آهن پيش از بازي با استقلال به جاي شترمرغ، گوسفندي را به جهت كسب موفقيت قرباني كرده است، گفت: ما قبل از هر بازي به جهت كسب موفقيت و رفع بلا قرباني را كه شترمرغ بود سر مي‌بريديم، اما اين مسئله حواشي زيادي را به دنبال داشت. يكي از دوستان سرپرست تيم ما مركز پرورش شترمرغ دارد و به دليل دسترسي آسان به اين حيوان، ما شترمرغ را قرباني مي‌كرديم، اما از سرپرست تيم خواستم جهت قطع حاشيه‌ها ديگر چنين حيواني را قرباني نكنيم. ما براي اين مسابقه گوسفند قرباني كرده بوديم.
    سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن شهرري در ادامه گفت: حق ما شكست از استقلال نبود.

مهدي تارتار در نشست خبري بازي‌هاي تيم فوتبال استقلال و راه‌آهن شهر ري اظهار كرد: بازيكنان راه‌آهن در اين بازي هم مانند ديدارهاي قبلي تلاش زيادي را براي موفقيت انجام دادند. آنها وظايف تاكتيكي را به خوبي در زمين پياده كردند؛ اما در زدن ضربات آخر مقداري كم دقت بودند. مقصر اين مسئله هم ما هستيم كه بايد در تمرينات روي اين مسئله بيشتر با آنها كار كنيم.

وي افزود: راه‌آهن در نيمه اول بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشت و صاحب موقعيت‌هاي گلزني متعددي شد. ما در نيمه دوم هم صاحب فرصت‌هاي گلزني زيادي شديم كه يكي پس از ديگري از دست رفت. ما استقلال را به دقت آناليز كرده بوديم و بازيكنان راه‌آهن طبق برنامه پس از توپ‌گيري از حريف به سرعت حملات فوق‌العاده‌اي را روي دروازه استقلال ايجاد مي‌كردند. در مقابل حريف در نيمه دوم تغيير سيستم داد و توانست تا حدودي راه‌هاي نفوذ ما را ببندد، ما هم تغيير سيستم داديم، اما جريان بازي به گونه‌اي شد كه اين تغييرات نتيجه‌اي را در بر نداشته باشد.

تارتار گفت: به استقلالي‌ها براي اين پيروزي تبريك مي‌گويم، اما معتقدم حق راه‌آهن در اين مسابقه باخت نبود. بازيكنان راه‌آهن در بازي‌هاي گذشته و نيز همين مسابقه همكاري‌هاي خوبي را با يكديگر در زمين داشتند و اين تيم مي‌تواند وضعيت بهتري را هم در آينده داشته باشد.

تارتار با بيان اينكه هر زمان تيم اميد از بازيكنان راه‌آهن دعوت كرده است، وي از اين مسئله تمكين كرده، گفت: هر وقت غلامحسين پيرواني بازيكناني را از راه‌آهن به تيم اميد دعوت كرد، ما با كمال ميل بازيكنان را در اختيار تيم ملي گذاشتيم. كاش پيرواني از تيم راه‌آهن هم براي همكاري با تيم اميد ياد مي‌كرد. بازيكنان دعوت شده ما تاكنون يك جلسه هم در تمرينات تيم اميد غيبت نداشتند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

قلعه‌نويي تمرينات سپاهان را تعطيل كرد

اميرقلعه‌نويي سرمربي سپاهان بعد از پيروزي مقابل تراکتورسازي تبريز تمرينات تيمش را تعطيل کرد.
    سپاهاني‌ها به دليل حضور سه بازيکن خود در تيم اميد، در 2 هفته آتي ليگ برتر به ميدان نخواهند رفت و طبق تصميم سازمان ليگ بازي‌هايشان در هفته چهاردهم و پانزدهم لغو شده است. اين موضوع باعث شد تا قلعه‌نويي بعد از ديدار با تراکتور به بازيکنان تيمش استراحت 4 روزه بدهد. تمرينات سپاهان از روز چهارشنبه پيگيري خواهد شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مقابل استقلال تماشاگر داريم

باشگاه نفت آبادان اعلام کرد راي کميته انضباطي به صورت تعليقي است و اين تيم مقابل استقلال تماشاگر دارد.

بهزاد معظمي مديرروابط عمومي باشگاه نفت آبادان در مورد شائبه نداشتن هوادار مقابل استقلال به دليل راي کميته انضباطي اظهار داشت: اين حکم به صورت تعليقي است و تماشاگران آباداني مي توانند براي بازي با استقلال در ورزشگاه حضور پيدا کنند اما اگر تخلف تکرار شود کميته انضباطي علاوه بر اين يک جلسه محروميت، جريمه سنگين تري را براي باشگاه نفت در نظر مي گيرد.
    گفتنی است، ديدار تيم هاي نفت آبادان و استقلال از هفته چهاردهم روز پنجشنبه هفته جاري برگزار مي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

تعطيل نشدن نفتي‌ها و احتمال حضور قطبي در آبادان

سرمربي نفت آبادان تمرينات اين تيم را بعد از باخت به پيکان تعطيل نکرد.

آلفردو کاسيميرو که هميشه در برنامه کاري خود تعطيلي تمرين يک روز پس از مسابقه را داشت، بعد از باخت ديروز اين تيم به پيکان قزوين تمرين امروز را تعطيل نکرد.
    بازکينان نفت امروز ساعت 16:30 بايد در زمين تمرين حاضر شوند.
    اين تيم در هفته چهاردهم ميزبان استقلال است. کاسيميرو براي اين بازي بازيکن محروم ندارد اما جاويد نيک نفس و خاچاچيان دو بازيکن مصدومي هستند که شايد به بازي با آبي پوشان نرسند.
    * افشين قطبي که يک روز قبل از بازي نفت آبادان با پيکان در تمرينات تيم طلايي پوشان شرکت کرده بود، به اعضاي اين تيم قول داد در صورتي که بتواند برنامه هاي خود را هماهنگ کند، براي تماشاي بازي نفت مقابل استقلال به آبادان برود.
    ديدار استقلال و نفت آبادان روز پنجشنبه هفته جاري در ورزشگاه تختي آبادان برگزار مي شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

طالب‌لو: نمي‌توانند ايراد فني بگيرند، موضوع قهر و پيراهن را مطرح مي‌كنند

دروازه‌بان استقلال گفت: برخي افراد که نمي‌توانند از نظر فني نقدي به عملکردم داشته باشند موضوع قهر و پيراهنم را مطرح مي‌کنند.

وحيد طالب‌لو در خصوص حضورش در ترکيب و ساير مسائل مربوط به استقلال صحبت‌هاي زير را مطرح کرد:
    * به عنوان اولين سؤال چرا در دربي بازي نکردي؟
    - بعد از دو بازي مقابل مس کرمان و سايپا که به گفته کادر فني خوب کار کردم در بازي با صبا نيمکت نشين شدم و باتوجه به اينکه رسم بر اين است که هر کس در بازي قبل از دربي در ترکيب باشد در اين مسابقه حساس هم فيکس خواهد بود اين اتفاق براي من افتاد. حالا هم مشکلي ندارم و آن مسئله تمام شده است. خدا را شکر مي‌کنم که به شرايط آرماني برگشته‌ام و حاصل تلاش و زحماتي را که از ابتداي فصل به دنبال آن بودم گرفته‌ام.
    * يعني نسبت به گذشته يا فصل قبل تلاشت بيشتر شده است؟
    - واقعا بايد بگوم که از تمام خوشي‌هاي زندگي‌ام زده‌ام. وقتي يک جوان ازدواج مي‌کند بايد بيشتر به فکر خانواده‌اش باشد و وقتش را براي آنها بگذارد اما من از تمام لذت‌هاي ابتداي دوران تأهلم زده‌ام. شب‌ها ساعت 10 مي‌خوابم و صبح‌ها ساعت 6 صبح از خواب بلند شده و تمرين مي‌کنم. به خاطر هدفي که دارم زندگي‌ام را حرفه‌اي‌تر از قبل برنامه ريزي کردم و شايد به خاطر همين مسئله از مسافرت‌ها و خيلي خوشي‌هايي که بايد در کنار همسرم پس از ازدواج داشته باشم گذشته‌ام و تمام تمرکزم را معطوف به اين کردم که به هدف ابتداي فصلم برسم.
    * اين هدف چه چيزي است که اينقدر از رسيدن به آن صحبت مي‌کني؟
    - از ابتداي فصل گفتم هدفم اين است که در تيم خود جايگاهم را پس بگيرم و با تيم ملي در جام ملت‌هاي آسيا حضور داشته باشم. با حمايت‌هاي مظلومي به تيم ملي بازمي‌گردم.
    * در طول بازي ديروز چند بار مطرح شد که وحيد طالب لو به خاطر قهر پس از دربي در ترکيب استقلال قرار گرفته است؟
    - فکر مي‌کنم آقاي مظلومي بهترين صحبت را در اين مورد انجام داد و من هم حرف ايشان را تأييد مي‌کنم. جا دارد قبل از پاسخ دادن به سؤال شما از حمايت‌هاي پرويز مظلومي تشکر کنم و مطمئن هستم که ايشان به من کمک خواهند کرد که به جايگاه اصلي‌ام بازگردم و در تيم ملي شرايط خوبي را تجربه کنم. همانطور که سرمربي تيم استقلال گفت، هر کس در تيم ما قهر کند نه تنها فيکس نمي‌شود بلکه جايي در ترکيب نخواهد داشت. اگر اين گونه بود که تمام بازيکنان قهر مي‌کردند و از اين ترفند استفاده مي‌کردند. هنگامي که نزد آقاي فتح الله زاده رفتم آقاي پورحيدري حضور داشت و صحبت‌هايي را با اين دو عزيز در ميان گذاشتم. اين صحبت‌ها ربطي به دربي نداشت و بيشتر در خصوص مسائل کلي فوتبال صحبت کرده بوديم.
    سرپرست باشگاه استقلال نصيحت‌هاي پدرانه به من انجام داد. ايشان هميشه خير و صلاح من را خواسته‌اند و سعي کرده‌اند در شرايط سخت و شرايط خوب به من کمک کند. باز هم تأکيد مي‌کنم غيبت آن روز من در تمرين استقلال پس از دربي تنها به دليل مسائل شخصي بود و قهري در کار نيست.
    * رابطه‌ات با کادر فني استقلال چگونه است؟ به نظر مي‌رسد موجبات اعتماد مظلومي را فراهم کرده‌اي؟
    - همان زماني که بازي نمي‌کردم ارتباط خوبي با کادر فني تيم استقلال داشتم. علاوه بر ايشان با آقاي حجازي که يکي از اسطوره‌هاي باشگاه استقلال هستند رابطه‌اي صميمانه داشتم و از آنجا که اين شخصيت خاک اين باشگاه را خورده است و به گردن تمام بازيکنان حق دارد سعي کردم مسئوليتي را که بر گردن دارم به نحو احسن انجام داده و در نهايت احترام براي تيمم مثمر ثمر باشم.
    در اين بين جا دارد از زحمات آقاي حسين تراب‌پور نيز تشکر کنم که تمرينات به روزي را براي ما در نظر مي‌گيرد و باعث ايجاد رقابت بهتر بين من و محمد محمدي شده‌اند.
    * يکي از بحث‌هايي که در اين دو هفته مطرح شده پيراهني است که در بازي‌ها به تن مي کني. ظاهرا همه از اين پيراهن ايراد مي‌گيرند.
    - فکر مي‌کنم در اين خصوص شيطنت‌هايي انجام مي‌شود و برخي‌ها با مطرح کردن اين صحبت‌ها مي‌خواهند افکار عمومي را منحرف کنند چون در سه بازي اخير خوب کار کرده‌ام و از اصل قضيه که مسائل فني است چيزي نصيب آقايان نمي‌شود به لباس و قهر پرداخته‌اند که ذهن طرفداران استقلال به مسائل ديگري معطوف شود اما توجهي به اين صحبت‌ها ندارم و تمام تمرکزم به تمرين و بازي‌ها است. ايراد پيراهن جزء وظايف داوران است که خوشبختانه در اين سه مسابقه هيچ کس ايرادي از آن نگرفت و با توجه به اينکه از نظر خودم اين لباس قشنگ است باز هم آن را مي پوشم. بايد بگويم اين پيراهن توسط شرکت آل اشپورت به بازيکنان داده شده و همخواني با لباس بازيکنان تيم ما و تيم‌هاي داوري ندارد.
    * مهدي تارتار در پايان مسابقه ديروز از عملکرد فني تو حمايت کرد و فکر مي‌کنم استقلال در اين مسابقه مستحق برد نبود.
    - آقاي تارتار به من لطف داشتند و جاي دارد به وي تبريک بگويم و مطمئن هستم اين شکست چيزي از ارزش‌هاي ايشان و تيم خوبش کم نخواهد کرد. بايد به زحمات آقاي کربکندي اشاره کنيم که تيم خوبي را براي راه آهن جمع آوري کرد و آقاي تارتار راه ايشان را ادامه داد. خوشبختانه اين تيم عملکرد چشمگيري داشت و هميشه گفته‌ام که مقابل راه آهن پيروز شدن کار بسيار سختي است. آنها در بازي ديروز خيلي ما را اذيت کردند و بسيار با برنامه و تاکتيکي بازي کردند که نشان از پيشرفت اين تيم از ابتداي فصل دارد.
    * و به عنوان آخرين سؤال در خصوص بازي در آبادان صحبت کن؟
    - بازي در اين شهر سخت و دشوار خواهد بود درست مثل تمام بازي هاي ما در ليگ برتر. با توجه به اينکه صدرنشيني ليگ را تجربه کرده‌ايم مسئوليت ما سنگين است و مطمئن باشيد براي کسب سه امتياز پا به اين بازي خواهيم گذاشت.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جعفري: منتظر عذرخواهي كميته داوران از باشگاه تراكتورسازي هستيم

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: انتظار داريم کميته داوران از باشگاه ما به دليل اشتباه داوري عذرخواهي کند.

محمدحسين جعفري در مورد احضار به کميته انضباطي، باخت روز گذشته به سپاهان و مسائل ديگر صحبت هاي زير را مطرح کرد:
    * باخت روز گذشته به سپاهان که ربطي به داوري نداشت؟
    هيچ وقت به داوري کاري نداشته ايم. اشتباهات داوري هم جزيي از فوتبال است؛ مانند بازيکني که شايد نتواند در يک بازي توپ هايش را گل کند. نخواسته ايم داوري ها را عاملي براي نتيجه نگرفتن بدانيم. مقابل استقلال هم اگر چنين بحثي پيش آمد، همه ديدند داور چه اشتباهي کرد. انتظار ما هم از کميته داوران اين است که اشتباهاش را بپذيرد و معذرت خواهي کند. منتظر چنين چيزي هستيم.
    * شنيده ايد دو نفر از داوران به کميته داوران نامه اي زده اند و جو تبريز را براي داوري مناسب ندانسته اند.
    تاييد مي کنم در بازي با استقلال فشار تماشاگران خيلي زياد شد. آنها نسبت به تصميمي که داور گرفته بود، عصباني شده بودند و اعتراضاتشان خيلي محکم بود؛ اما داوران عزيز هم در جريان باشند که در همه ورزشگاه ها وقتي هواداران احساس کنند در حق تيمشان اجحاف مي شود، اعتراض مي کنند. يادم مي آيد در بوشهر هواداران شاهين که از داوري راضي نبودند، به شدت داور را تحت فشار قرار داده بودند؛ اما در تبريز چون ورزشگاه بزرگ تر است و تعداد هواداران نيز بيشتر است، اعتراضشان بيشتر به چشم مي آيد. به غير از بازي با استقلال که نوع اعتراض ها از هميشه بيشتر بود، در ساير ديدارها چنين مشکلاتي نداشتيم. فقط از کميته داوران مي‌خواهم که شجاعانه در مورد قضاوت‌هاي اشتباه صحبت کند؛ همانطور که آقاي شريفي رئيس کميته انضباطي هم اين را خواسته است.
    * بازي ديروز را چرا واگذار کرديد؟
    ما يک گل بد را دريافت کرديم. دروازه‌بان ما در اين صحنه خوب کار نکرد. بعد از دريافت گل، مدام حمله کرديم. خود آقاي قلعه نويي هم شاهد بود چطور تيمش را تحت فشار گذاشته بوديم. مشکل عدم گلزني ما هم در اين مسابقه همچنان خود را نشان داد.
    *براي حل اين مشکل فکري نکرده ايد؟
    قطعا خود آقاي کمالوند تدابيري دارد.
    * ديروز که تراکتورسازي باخت، هواداران استقلال در ورزشگاه آزادي خوشحال شدند.
    هيچ مانعي ندارد. اينها کري‌هاي فوتبال است. اصلا راضي به اين نبوديم که هواداران تيمي مثل استقلال با تراکتور بد شوند. اگر در اين مدت حرفي زدم، کاري به استقلال و آدم هاي آن نداشتم. طرف حسابم فدراسيون بود؛ اما خود آنها حرف هايم را بد برداشت کردند. استقلال را و به خصوص آقايان فتح الله زاده و مظلومي را دوست دارم. نمي خواهيم از ما ناراحت باشند. اگر هواداران استقلال هم از باخت تراکتورسازي خوشحال مي شوند، مانعي ندارد.

برچسب برای این موضوع