بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: جشنواره مجسمه های یخی در روسیه

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

new12 جشنواره مجسمه های یخی در روسیه

جشنواره سازه های یخی در روسیه، جشنواره ای بسیار جالب و هیجان انگیز است که همه ساله پیش از تعطیلات زمستانی افتتاح می شود

کار با یخ کاری بسیار مشکل و ابزار و شرایط خاص خود را می طلبد. برای مثال باید دمای هوا پایین تر از منفی ۱۰ درجه باشد تا یخ ها ذوب نشوند و حالت جامد خود را حفظ کنند تا طراحان بتوانند به بهترین نحو تراشکاری خود را انجام بدهند. کار با تکه های یخ با کار با مس و آهن و چوب خیلی متفاوت است و نیاز به مهارت خاصی دارد. بارش برف و زمستان سرد در سال 2010 ارمغان برای روسیه می باشد و همزمان در چند شهر روسیه در بسیاری از پارک ها مجسمه های یخ پدید آمدند. یکی از مکانهایی که در مسکو می توان مجسمه های یخی را دید، به پارک پیروزی در تپه های Poklonnaya به وسعت 9000 متر مربع میتوان اشآره کرد. این آثار یخی توسط هنرمندان شرکت کننده در مسابقات بین المللی در مسکو، ساخته شده است. مکان بعدی پارک Sokolniki به مساحت 6 هزار متر مربع می باشد. مجسمه های یخی به هنگام شب نورپردازی شده و بسیار زیبا می باشند. یکی از مشکلات این جشنواره عموما تغییرات ناگهانی آب و هواست که بعضی اوقات موجب از بین رفتن این آثار میشود چون این آثار را نمی توان در فروشگاه ها نگه داری کرد و حتما باید در فضای باز ساخته و نگهداری شوند که البته بازدیدکنندگان این نمایشگاه ها نیز باید شرایط خاص آب و هوایی را در نظر بگیرند و جهت سرما نخوردن از پوشش های گرم و اختصاصی این مجموعه استفاده کنند.

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

من همچنان بی امضاء

مژگان آواتار ها
    • 14,355

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی