بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 30 از 109 اولیناولین ... 2028293031324080 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهدوي‌كيا: به پرسپوليس و هوادارانش مديون هستم

کاپيتان استيل آذين خود را مديون پرسپوليس و هواداران پرشمار اين تيم دانست.

مهدي مهدوي کيا اظهار داشت: بازي بسيار سختي را مقابل شاهين در بوشهر انجام داديم. بوشهر، شهري است که مردم علاقه و تعصب زيادي به فوتبال و تيم شهرشان دارند و خوشبختانه بعد از 2 شکست سنگين نتيجه بهتري گرفتيم تا کم کم از اين شرايط سخت و بحراني خارج شويم.
    وي ادامه داد: در بازي با شاهين در ابتداي دو نيمه کمي تمرکزمان را از دست داديم و ميانه زمين را به حريف واگذار کرديم اما با گذشت زمان و آشنايي با شرايط بوشهر کم کم بازي را در اختيار گرفتيم و خدا را شکر که با تيز هوشي محمد غلامي گل با ارزشي را در دقايق پاياني بازي به ثمر رسانديم تا دست خالي از بوشهر برنگرديم اما اين کافي نيست و معتقدم بايد باز هم بهتر و هماهنگ تر شويم.
    مهدوي کيا درباره مصدوميت دوباره‌اش گفت: مصدوميتم چندان جدي نيست و با توجه به شرايط حساس استيل آذين در بازي‌هاي پيش رو، اميدوارم با رفع مصدوميت در بازي مقابل پرسپوليس به ميدان بروم. من هميشه گفته‌ام يک پرسپوليسي هستم و به اين تيم علاقه خاصي دارم. حضورم در پرسپوليس باعث پيشرفتم شده و من به اين تيم و هوادارانش مديونم اما الان بازيکن استيل آذين هستم و به عنوان يک بازيکن حرفه‌اي بايد علايق را کنار بگذارم و براي موفقيت تيمم با تمام قوا تلاش کنم.
    وي افزود: شرايط اين بازي با بازي‌هاي ديگر هيچ فرقي ندارد و اين بازي هم 3 امتياز دارد اما ما به اين 3 امتياز نياز مبرم داريم و بايد براي پيروزي در اين ديدار همه تلاشمان را بکنيم. البته در حال حاضر پرسپوليس وضعيت خوبي دارد و بايد خودمان را براي يک بازي سخت و پرتماشاگر آماده کنيم.
    گفتنی است، ديدار پرسپوليس و استيل آذين شنبه آينده برگزار مي شود.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

شيث:پيراهن هيچ تيمي را غير از پرسپوليس نمي‌پوشم

مدافع اخراجي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر سرم هم برود پيراهن هيچ تيمي غير از پرسپوليس را نمي‌پوشم.

شيث رضايي اظهار داشت: تمرينات خوبي به صورت اختصاصي دنبال مي‌کنم تا با حل مشکلم هر چه سريعتر با اجازه مسئولان باشگاه به تمرينات برگردم.
    وي در خصوص احتمال جدايي از پرسپوليس گفت: اين خبر را در يکي دو روز گذشته از قول من نوشته‌ بودند. فعلا براي آرامش بيشتر سکوت کردم اما اگر سرم هم برود به هيچ عنوان پيراهن تيم ديگري به جز پرسپوليس را نمي‌پوشم. حتي اگر اسمم هم از ليست تيم خارج شود باز هم پرسپوليسي هستم.
    رضايي در پايان خاطرنشان کرد: چشم به روزهاي آينده بسته‌ام تا انشاالله اتفاقاتي که برايم افتاده ختم به خير شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

بيادي: پرسپوليس در خط دفاع مشكل دارد

عضو سابق هيات مديره پرسپوليس گفت: شاگردان علي دايي در خط دفاع مشکل دارد و اين موضوع را به کاشاني اعلام کرده‌ام.

حسن بيادي در هفدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري‌ها گفت و گويي را با خبرنگار خبرگزاري فارس انجام داد.
    وي درباره مشخص شدن شرايط مديريت در 2 باشگاه پرطرفدار پايتخت اظهار داشت: باشگاه پرسپوليس و استقلال بر اساس اصل 44 قانون اساسي بايد هر چه سريع‌تر به بخش‌هاي خصوصي واگذار شوند.
    وي ادامه داد: اين واگذاري بر اساس استانداردهاي فيفا بايد صورت گيرد و اگر اين چنين نشود در آينده نزديک سازمان تربيت‌بدني بامشکلات فراواني روبرو خواهد شد.
    بيادي عنوان شد: اين دو باشگاه طرفداران زيادي دارند و با واگذاري به بخش خصوصي بسياري از مشکلات‌شان حل خواهد شد.
    عضو هيات مديره سابق پرسپوليس درباره شکست اين تيم در دربي 69 مقابل استقلال گفت: پرسپوليس مشکلاتي را در خط دفاعي دارد و من اين موضوع را به دوست هميشگي خودم حبيب کاشاني گفته‌ام.
    وي در پايان ابراز اميدواري کرد که اين تيم بتواند جايگاه شايسته خود در ليگ برتر را به دست آورد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

عابدزاده: دلبستگي‌ام به پرسپوليس را بايد كنار بگذارم

مربي دروازه‌بانان استيل آذين گفت: با وجود اينکه هواداران پرسپوليس در قلب من هستند اما بايد دلبستگي‌ام به اين تيم را کنار گذارم.

احمدرضا عابدزاده گفت: خوشبختانه پس از تساوي برابر شاهين که تيم نمايش خوبي ارائه کرد در حال حاضر نسبت به قبل در شرايط بهتري هستيم و خودمان را براي بازي حساس مقابل پرسپوليس آماده مي‌کنيم.
    وي افزود: رودر رو شدن من با پرسپوليس سختي خاص خودش را دارد اما من در حال حاضر حرفه‌اي فکر مي‌کنم چون با استيل آذين قرارداد دارم و بايد علايق و دلبستگي‌هايم به اين تيم و هوادارانش که هميشه به من لطف و محبت داشته‌اند را کنار بگذارم و تا آخرين لحظه به قراردادم متعهد و پايبند باشم و براي موفقيت تيمم تلاش کنم.
    عابدزاده درباره رويارويي‌اش با هواداران پرسپوليس نيز گفت: هميشه هواداران پرسپوليس را دوست داشته و دارم. آنها هميشه در قلب من جا دارند و من هر چه دارم از اين هواداران است. اميدوارم با يک بازي زيبا و تماشاگرپسند به 3 امتياز اين بازي برسيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

محل جديد تمرين تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز افتتاح شد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محل جديد تمرين‌هاي تيم فوتبال پرسپوليس كه در مجموعه ورزشي شهيد درفشي‌فر خواهد بود، بعدازظهر امروز با حضور حبيب كاشاني سرپرست باشگاه، علي دايي سرمربي و ساير اعضاي كادر فني و همچنين بازيكنان پرسپوليس افتتاح شد.
    پيش از آغاز تمرين حبيب كاشاني ضمن توضيح امكانات اين مجموعه ورزشي، براي تيم پرسپوليس در اين ورزشگاه آرزوي موفقيت كرد.
    علي دايي كه چهارشنبه در تركيه به سر مي‌برد و در تمرين روز قبل پرسپوليس حضور نداشت، هدايت اولين تمرين سرخ‌پوشان در ورزشگاه درفشي‌فر را به عهده داشت.
    تماشاگراني كه براي ديدن اين تمرين به ورزشگاه درفشي‌فر آمده بودند پس از اين كه 15 دقيقه پشت در ورزشگاه ماندند، با اجازه مسوولان باشگاه، وارد ورزشگاه شدند و بر روي سكوهاي مخصوص خود نشستند.
    هنوز جايگاه خبرنگاران در اين ورزشگاه مشخص نشده است و آن‌ها بر روي جايگاه تماشاگران نشسته‌اند.
    غلامرضا رضايي و حميدرضا علي عسگر كه به اردوي تيم ملي اميد دعوت شده بودند هم در اين تمرين حضور دارند.
    در تمرين امروز 25 بازيكن پرسپوليس به علاوه يك بازيكن تستي آفريقايي حضور دارند.
    ابراهيم شكوري به دليل مصدوميت، تمرين‌هاي خود را به طور اختصاصي دنبال كرد.
    انتهاي پيام

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گفتگويي متفاوت با کريم باقري

کريم باقري :از آقاي احمدي نژاد سؤال نکردم اما فهميدم که تيم استقلال را دوست داشته است. ضمن اينکه ايرادي ندارد کسي در فوتبال طرفدار استقلال باشد يا پرسپوليس چون اين يک حس شخصي و کاملاً محترم است.

کریم باقری امیدوار است پرسپولیس با موفقیت در دیدارهای آتی به صدر جدول بازگردد. کاپیتان پرسپولیس یکی از شرکت‌کنندگان در بازی تشریفاتی احمدی‌نژاد و رئیس‌جمهور بولیوی بود.
    گفت‌و گویی دوستانه با کریم باقری را در ادامه می‌خوانید:
    *فوتبال سالنی سه‌شنبه شب چطور بود؟
    بازی که حالت دوستانه و تشریفاتی داشت. فوتبال در تمام کشورها و میان تمام مردم و مسئولان از محبوبیت بالایی برخوردار است و حتی بسیاری از سیاستمداران جهان با علاقه و اشتیاق بازی‌های فوتبال را پیگیری می‌کنند و به یک تیمی گرایش دارند. این‌جور که شنیده‌ام رئیس‌جمهور بولیوی عاشق فوتبال است.
    *بازی‌اش در چه حدی بود؟ معمولی یا حرفه‌ای؟
    سبک فوتبالش به آرش برهانی می‌خورد. چند موقعیت خوب نصیب آقای مورالس شد که مثل آرش خودمان توپ را به در و دیوار کوبید (می‌خندد).
    *روز قبل از بازی ایران و کاستاریکا دکتر احمدی‌نژاد در تمرین تیم‌ملی حضور یافت و خیلی حرفه‌ای پنالتی می‌زد، شما که فوتبالش را از نزدیک دیدید، چه نظری دارید؟
    اکثر ما ایرانی‌ها بالاخره در نوجوانی و جوانی فوتبال بازی کرده‌ایم و تا جایی که می‌دانم آقای احمدی‌نژاد هم در جوانی فوتبال بازی کرده و در بازی سه‌شنبه شب هم مشخص بود به بازی فوتبال تسلط دارد.
    *از ایشان سؤال نکردی در دوره جوانی به کدام تیم علاقه بیشتری داشت؟
    سؤال نکردم اما فهمیدم که تیم استقلال را دوست داشته است. ضمن اینکه ایرادی ندارد کسی در فوتبال طرفدار استقلال باشد یا پرسپولیس چون این یک حس شخصی و کاملاً محترم است.
    *از پرسپولیس چه خبر؟ بعد از پیروزی 2 بر صفر مقابل ذوب‌آهن باید به لحاظ روحی شرایط بهتری در تیم‌تان حاکم شده باشد؟
    تیم ما می‌توانست به جای 21 امتیاز کنونی امتیازات بیشتری داشته باشد اما همان‌طور که دیدیم به دلایل مختلفی نتوانست امتیازاتی که شایسته‌اش بود را جمع کند و اگر توضیح بیشتری نمی‌دهم برای جلوگیری از ایجاد حاشیه و حرف و حدیث است چون واقعاً باید امتیازات بیشتری می‌گرفتیم. به هر حال تا اینجای راه را پشت سر گذاشته‌ایم و باید برای بعد از این هوشیارتر حرکت کرده و حداکثر امتیازات را کسب کنیم.
    *کدام تیم بهترین فوتبال را در لیگ ارائه می‌کند؟
    اکثر تیم‌ها در یک سطح هستند اما ذو‌ب‌آهن و پرسپولیس فوتبال بهتری را بازی می‌کنند.
    *بازی بعدتان با استیل‌آذین است، مسابقه‌ای با جذابیت‌های خاص خودش.
    بله و امیدوارم این دو تیم با توجه به در اختیار داشتن چند بازیکن مطرح، فوتبال زیبایی را ارائه کنند.
    *بازی می‌کنی؟
    بستگی به نظر سرمربی دارد.
    *بابت نیمکت‌نشینی در بازی با ذوب‌آهن ناراحت نشدی؟ برای کریم باقری سخت نیست روی نیمکت بنشیند؟
    اگر می‌خواستم از این فکرها بکنم که از مدت‌ها قبل خانه‌نشین می‌شدم. فوتبال شغل من است و شرایط کاری را به خوبی آموخته و اجرا می‌کنم.
    *رابطه‌ات با دایی مثل گذشته‌هاست؟
    بله. بسیار خوب، مثل همیشه.
    *صحبت خاصی مانده؟
    آرزوی موفقیت برای ذوب‌آهن در فینال لیگ قهرمانان آسیا.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رضايت علي دايي از مدافع اهل مالي

علي دايي از "سکوبرت" مدافع اهل مالي که يک هفته است با پرسپوليس تمرين مي‌کند، رضايت دارد.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: دايي از عملکرد مدافع ماليايي پرسپوليس رضايت دارد و اگر بخواهيم او را جذب کنيم، در نيم فصل اين کار را انجام خواهيم داد.
    بيک محمدلو ادامه داد: آن چيزي که من از آن اطلاع دارم رضايت دايي از اين بازيکن است اما به طور قطع نمي‌توانم بگويم که پرسپوليس با او قرارداد مي‌بندد يا خير.
    وي در پاسخ به اين سوال که موضوع پيوستن عماد رضا به پرسپوليس به کجا رسيد، گفت: عماد رضا هم اگر آمدنش قطعي شود در نيم فصل مي‌آيد. ضمن اينکه من اطلاعي از اينکه آيا 250 هزار دلار را به الزمالک پرداخت کرده يا نه، ندارم.
    به گزارش ايسنا، وضعيت شيث رضايي مدافع اخراجي پرسپوليس هنوز مشخص نيست و شايد سکوبرت جايگزين شيث در پرسپوليس شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

افتتاح فاز اول نوسازی ورزشگاه درفشی فر و اولین تمرین سرخ پوشان در کمپ اختصاصی
    ...
    تمرین‌ امروز(پنج شنبه) تیم فوتبال پرسپولیس پس از مراسم آغاز بهره برداری از زمین چمن مجموعه درفشی فر در این زمین برگزار شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخ پوشان که طعم تمرین در کمپ اختصاصی پرسپولیس را برای اولین بار می‌چشیدند، تمرین خود را زیر نظر دایی و مولایی با دویدن زیگزاگ از بین موانع آغاز کردند.
    • شوت به دروازه و سانتر از جناحین، از آیتم‌های اصلی تمرین امروز بود.
    • حسین عبدی با تاخیر سر تمرین حاضر شد.
    • مجتبی زارعی مصدوم غایب تمرین امروز سرخ پوشان بود.
    • از هواداران حاضر در جایگاه‌ها پذیرایی مختصری انجام شد.

pnugirl
    • n/a

علي دايي از "سكوبرت" مدافع اهل مالي كه يك هفته است با پرسپوليس تمرين مي‌كند، رضايت دارد.

مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: دايي از عملكرد مدافع ماليايي پرسپوليس رضايت دارد و اگر بخواهيم او را جذب كنيم، در نيم فصل اين كار را انجام خواهيم داد.

بيك محمدلو ادامه داد: آن چيزي كه من از آن اطلاع دارم رضايت دايي از اين بازيكن است اما به طور قطع نمي‌توانم بگويم كه پرسپوليس با او قرارداد مي‌بندد يا خير.

وي در پاسخ به اين سوال كه موضوع پيوستن عماد رضا به پرسپوليس به كجا رسيد، گفت: عماد رضا هم اگر آمدنش قطعي شود در نيم فصل مي‌آيد. ضمن اينكه من اطلاعي از اينكه آيا 250 هزار دلار را به الزمالك پرداخت كرده يا نه، ندارم.

به گزارش ايسنا، وضعيت شيث رضايي مدافع اخراجي پرسپوليس هنوز مشخص نيست و شايد سكوبرت جايگزين شيث در پرسپوليس شود.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپولیسی‌ها بابت دو برد اخیر خود در جام حذفی و لیگ برتر پاداشی را دریافت نمی‌کنند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این تصمیم توسط حبیب کاشانی سرپرست باشگاه و با توجه به ناکامی‌های هفته‌های گذشته تیم فوتبال پرسپولیس گرفته شده است.
    کاشانی در میان بازیکنان تیم تصمیم خود را اینگونه توضیح داد: "ما چند هفته بد را پشت سر گذاشتیم و حالا باید سطح توقع خود را از چیزی که به آن موفقیت می‌گویند بالا ببریم. شاید برای خود بازیکنان هم چندان خوب نباشد که به خاطر بازی با نفت محمود آباد و البته یک برد خوب در برابر ذوب آهن انتظار پاداش مالی داشته باشند و تداوم این روند بسیار مهم‌تر است. اما اگر همین روند رو به رشد ادامه داشته باشد مجموعه تیم باید مورد تشویق قرار گرفته و پاداش دریافت کنند."

برچسب برای این موضوع