بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 34 از 151 اولیناولین ... 2432333435364484134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

استقلال بخواهد فصل بعد حتما برمي‌گردم

سياوش اکبرپور تا به حال مقابل پرسپوليس موفق به گلزني نشده که اين در نوع خودش موضوع قابل توجهي است. او حتي زماني که در استقلال بازي مي‌کرد نتوانست در دربي تهران براي تيمش گلزني کند ولي هميشه در اين بازي حساس عملکرد خوبي داشت. حالا اکبرپور با پيراهن قرمز استيل آذين، رويارويي با پرسپوليس را تجربه کرد. او اميدوار است در اين بازي دروازه پرسپوليس را باز کند.
    سياوش اکپرپور در آستانه بازي با پرسپولیس:
    *شرايط استيل آذين چطور است؟
    خدا را شکر بعد از بردي که در جام حذفي داشتيم و همچنين بازي خوبي که مقابل شاهين بوشهر انجام داديم، وضعيت خوبي داريم و بازيکنان از لحاظ روحي آماده بازي با پرسپوليس هستند.
    *ولي شما در جزيره کيش به سختي پيروز شديد و مقابل شاهين هم مساوي کرديد. آيا اين نتايج خوب است؟
    بله، خوب است. در جام حذفي بيشتر با بازيکنان جوان به ميدان رفتيم و مقابل شاهين هم خوب بازي کرديم. شاهين تيم کوچکي نيست و پارسال 4 گل به همين پرسپوليس زد و مقابل تيم‌هاي مطرح ايران هميشه خوب بازي کرده است.
    *از آن بحران وحشتناک بيرون آمده‌ايد؟
    بله، فکر مي‌کنم همه چيز الان خوب است.
    *در مورد جدايي تومباکوويچ چه صحبتي داري؟
    فکر مي‌کنم او از لحاظ تاکتيکي چيز خاصي نداشت و مهمترين دليل ناکامي ما اين بود که اصلا علاقه‌اي نداشت کارهاي بدني انجام دهد. او از لحاظ فني قوي نبود و در حدي نبود که سرمربي استيل آذين شود.
    *خيلي‌ها معتقدند پيرواني هم گزينه خوبي نيست. نظر تو چيست؟
    ما که فعلا شرايط خوبي داريم و اميدوارم روز به روز بهتر شويم.
    *از عملکرد خودت در 12 هفته گذشته راضي هستي؟
    تقريبا راضي هستم، هر چند که در بعضي از بازي‌ها در پست غيرتخصصي‌ام بازي کردم.
    *ولي اصلا در چشم نيستي. قبول داري؟
    به هر حال اين شرايط براي بازيکناني که از پرسپوليس و استقلال بيرون مي‌آيند وجود دارد. گل زدن در استقلال و پرسپوليس چندبار گلزني در تيم‌هاي ديگر ارزش دارد. من 4 گل زده‌ام و سه پاس گل داده‌ام، اين آمار چندان خوب نيست ولي بد هم نبوده است.
    *بازي با پرسپوليس را چطور مي‌بيني؟
    بازي سختي است. البته چند بازيکن ثابت پرسپوليس و استقلال در استيل آذين بازي مي‌کنند که اين جذابيت‌هاي مسابقه را بيشتر مي‌کند.
    *تا حالا مقابل پرسپوليس گلزني کرده‌اي؟
    خير. من پرسپوليس گل نزده‌ام نه با پيراهن استقلال و نه با پيراهن فجرسپاسي.
    *فکر مي‌کني در اين مسابقه گل بزني؟
    چون تا حالا به پرسپوليس گل نزده‌ام خيلي انگيزه دارم که اين‌بار گل بزنم.
    *در اين بازي به عنوان مهاجم بازي خواهي کرد؟
    فعلا مشخص نيست. اين موضوع به نظر کادرفني ربط دارد.
    *دلت براي استقلال تنگ نشده؟
    من هميشه استقلالي هستم و استقلالي خواهم بود.
    *دوست نداري به استقلال برگردي؟
    اگر استقلالي‌ها من را بخواهند شک نکنيد که حتما فصل بعد به اين تيم برمي‌گردم.

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مجيد جلالي: رتبه‌مان در جدول با فوتبالي كه ارائه مي‌دهيم منطبق نيست

مجيد جلالي گفت: توقع من از فولاد خيلي بيشتر از اينهاست.

سرمربي تيم ملي فوتبال فولاد خوزستان دررابطه با وضعيت تيمش در آستانه آغاز هفته سيزدهم ليگ برتر و ديدار برابر شاهين بوشهر اظهار کرد: من از تيمم توقع دارم و البته با پشتکار خيلي بالا هم در حال انجام دادن کارمان هستيم.
    جلالي ادامه داد: نوع فوتبالي که ما بازي مي‌کنيم در حال حاضر با جايگاهمان در جدول منطبق نيست. ما بايد جايگاهمان را بهتر کنيم بنابراين نگاه متفاوتي به بازي اين هفته مقابل شاهين داريم. هر چند مي‌دانيم که شاهين از سه بازي آخر خود پنج امتياز گرفته است و تيمي قوي‌ است. سعي مي‌کنيم که امتيازات لازم بازي را کسب کنيم.
    جلالي در پاسخ به اين سوال که آيا با گذشت بيش از يک سوم ليگ، مي‌توان رتبه فولاد در پايان فصل را پيش‌بيني کرد؟ گفت: طبق هدفگذاري ها، فولاد بايد به رتبه بالاتري برسد و مطمئنا به اميد خدا به اين جايگاه خواهيم رسيد. الان هم در حال تلاش براي رسيدن به اين جايگاه هستيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نفت آبادان از برگزاري يك بازي خانگي با تماشاگر محروم شد

به دليل تخلف از سوي هواداران تيم نفت آبادان اين تيم به برگزاري يک بازي خانگي بدون هوادار محکوم شد.

در ديدار دو تيم صنعت نفت آبادان و پاس همدان از سوي احمد پارو سرپرست تيم صنعت نفت آبادان تخلفاتي صورت گرفت.بر همين اساس وي به توبيخ کتبي و درج در پرونده محکوم شد.
    همچنين به دليل تاخير دو دقيقه اي تيم هر دو تيم در هنگام ورود به زمين مسابقه،هر تيم به پرداخت 4 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شدند.
    گفتني است، به دليل تخلف تماشاگران تيم صنعت نفت آبادان ،کميته انضباطي اعلام کرد يک ديدار خانگي بدون حضور تماشاگر برگزار شود و تيم فوق به پرداخت 100 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    همچنين تيم صنعت نفت آبادان به دليل عدم حضور در بازي هاي جام حذفي به عنوان تيم بازنده مقابل راه ‌آهن اعلام شد و بايد مبلغ 50000000 ريال جريمه نقدي پرداخت کند.
    جريمه نقدي براي تيم راه آهن
    در ديدار دو تيم راه آهن و شهرداري تبريز، تيم راه آهن با 3 دقيقه تاخير درنيمه اول و 2 دقيقه تاخير در نيمه دوم وارد زمين مسابقه شد.بر همين اساس تيم فوق به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    همچنين به دليل تخلف کمال کاميابي نيا، بازيکن تيم راه آهن مبني بر تغيير شماره پيراهن بدون اجازه داور، وي به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    همچنين مدير عامل باشگاه شهرداري تبريز نيز به منظور اداي پاره اي از توضيحات بايد روز يکشنبه 16 آبان درکميته انضباطي حضور داشته باشد.
    جريمه نقدي براي اشجاري
    در ديدار دو تيم استيل آذين و سايپا البرز از سوي حسن اشجاري، بازيکن تيم استيل آذين تخلفاتي صورت گرفت.بر همين اساس وي به 3 جلسه محروميت از همراهي تيم مربوطه و پرداخت 000/000/50 ريال جريمه نقدي محکوم شد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

رضايي: بهترين بازي‌هايم را براي تيم اميد انجام مي‌دهم

مهاجم پرسپوليس گفت: همانند پرسپوليس براي تيم اميد بهترين بازي‌هايم را انجام مي‌دهم.

غلامرضا رضايي در خصوص حضورش در تيم اميد اظهار داشت: همه مي دانند که چقدر به غلامحسين پيرواني ارادت دارم و هميشه دوست دارم اين مربي زحمت کش و بازيکن ساز موفق باشد.
    وي افزود: علي دايي با حضور من در تيم اميد موافق است و شروطي که گذاشته بسيار منطقي و خوب است. من هميشه تابع نظر دايي هستم چون در حال حاضر در پرسپوليس بازي مي کنم و بايد تمام تلاشم را براي سربلندي اين تيم انجام بدهم.
    رضايي درباره تيم اميد گفت: تيم خوبي جفت و جور شده است. شک نکنيد اگر در خدمت آقا غلام باشم بهترين بازي هايم را براي اين تيم انجام مي دهم تا به موفقيت برسيم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

داوران هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال

مظفري‌زاده ديدار استقلال و ترکي مسابقه پرسپوليس را سوت مي‌زنند.

اسامي داوران به شرح زير است:

جمعه 7/8/89
    نفت تهران – سايپا 15:30 اکباتان – تهران
    البرز حاجي پور-حسين طالقاني-تورج عيوض محمدي-علي بابايي نژاد

پاس همدان – ملوان انزلي 15:30 قدس – همدان
    غلامرضا جباري-صادق نوري-حسن يوسفي-محمد کماني

پيکان قزوين – نفت آبادان 15:30 شهيد رجايي – قزوين
    شاهين حاج بابايي-رحيم شاهين-سخاوت سليماني نژاد-رسول رهبرفام

مس کرمان – صباي قم 15:16 شهيد باهنر – کرمان
    محسن قهرماني-مرتضي کريمي-عليرضا کناري-جمشيد محمدي

سپاهان– تراکتورسازي 15:30 فولادشهر – اصفهان
    مسعود مرادي-حسن کامراني فر-عليرضا کهوري-قاسم واحدي

استقلال – راهن آهن 17:45 آزادي – تهران
    سعيد مظفري زاده-سيد علي نژاديان-بهرام کياني-عليرضا اکرمي

فولاد خوزستان – شاهين بوشهر 18 تختي – اهواز
    يدالله جهانبازي-بابک داوري-مهدي عاليقدر-اسماعيل بابلي

شنبه 8/8/89
    شهرداري تبريز – ذوب آهن 15:45 يادگار امام (ره) – تبريز
    محمدرضا اکبريان-حميد غمزه-آرمان اسعدي-مرداس جابري

استيل آذين – پرسپوليس 17:45 آزادي – تهران
    محسن ترکي-داود رفعتي-محسن فريماني-جمشيددانش مهر

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

اعتراض ترکي و مظفري به شرايط داوري در تبريز

سعيد مظفري و محسن ترکي طي دو نامه جداگانه به مسعود عنايت رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال به شرايط داوري در تبريز اعتراض کردند.

مطفري و ترکي در نامه خود به اين نکته که صحنه هاي مشکوک داوري در اسکوربورد ورزشگاه نشان داده مي شود، اشاره کرده و آن را باعث تحريک تماشاگران عليه داور عنوان کردند.

مسعود عنايت رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال در اين خصوص گفت: «ما از تبريزي ها خواستيم از يک کارشناس داوري براي مانيتورينگ تصاوير پخش شده از اسکوربورد استفاده کنند؛ اين طوري داوران نمي توانند زير فشار وحشتناک به کار شان ادامه بدهند. »

عنايت اين درخواست خود را به صورت رسمي به سازمان ليگ و هيات فوتبال استان آذربايجان شرقي اعلام کرده تا شرايط را تغيير دهند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

برترين‌هاي اخلاقي و رفتاري هفته دوازدهم ليگ برتر

ابراهيم‌زاده و فاطمي مربي و بازيکن برتر اخلاق هفته دوازدهم

ستاد منشور اخلاقي و رفتاري سازمان ليگ برترين‌هاي اخلاقي و رفتاري سازمان ليگ را در هفته دوازدهم به شرح زير اعلام کرد:

مربي برتر اخلاق: منصور ابراهيم‌زاده سرمربي تيم ذوب آهن اصفهان

بازيکن برتر اخلاق: فراز فاطمي بازيکن تيم مس کرمان

بازي جوانمردانه: ديدار دو تيم سايپا و فولاد خوزستان با تشکر از مربيان و بازيکنان دو تيم

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باز هم تخلف باز هم ميهماني شبانه

عضو کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از رسيدگي به تخلف بازيکناني که در يک پارتي دستگير شده‌اند، در هيات تخلفات حرفه‌اي خبر داد.

حسين عبداللهي در مورد خبر دستگيري چند بازيکن در ميهماني شبانه به همراه برخي هنرپيشه‌ها، اظهار داشت: اين مورد در هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي رسيدگي خواهد شد. پس از بررسي کامل، موضوع براي صدور راي به کميته انضباطي ارجاع مي‌شود. بايد توجه داشت که اين مسئله به هيچ عنوان دخالت در حريم خصوصي افراد، بازيکنان يا مربيان فوتبال نيست.
    وي ادامه داد: بازيکن و مربي تا زماني که به طور حرفه‌اي در فوتبال حضور دارند، به عنوان فوتباليست و مربي شناخته مي‌شوند که طرفداراني دارند. به دليل همين حساسيت است که هيات رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي به اين موضوع ورود مي‌کند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

توضيح سايت استقلال در باره عکس فتوشاپي

با گذشت 2 هفته از داربي پايتخت، حواث روي داده در آن بازي هنوز محل مناقشه است و عکس صحنه گل مردود پرسپوليس همچنان خبرساز است!

سایت رسمی باشگاه استقلال درباره عکس صحنه گل پرسپولیس در دربی که در روزنامه استقلال جوان چاپ شده بود، توضیحاتی ارائه کرد: "هرچند در برنامه اخير 90، دکتر فتح‌اله‌زاده مديريت باشگاه استقلال توضيحات کاملي را پيرامون شبه عده‌اي مبني بر فتوشاپی بودن عکس صفحه نخست روزنامه استقلال جوان داد وليکن ظاهرا اين مساله تبديل به استفاده ابزاري براي برخي از عزيزان شده است. اولاً همچنان ثابت نشده است که عکس مورد نظر فتوشاپی بوده است يا خير! ثانياً اگر هم چنين موردي اثبات شود،‌اين مساله ارتباطي به روزنامه استقلال جوان و باشگاه استقلال ندارد چرا که اين عکس برگرفته شده از دو سايت رسمي کشور است و باشگاه استقلال و روزنامه استقلال جوان در آن دخل و تصرفي نداشته‌اند.
    در ضمن علي دايي مورد احترام باشگاه استقلال است ولي نبايد فراموش کرد ايشان نيز با لحاظ اشتباهات داوري قهرمان ايران شدند و اشتباهات داوري جزء لاينفک فوتبال است ضمن آنکه در سال جاري هرگز اشتباهات داوري به سود استقلال نبوده و اگر هم مساله‌اي بوده مورد اجماع کليه کارشناسان داوري نبوده است".

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پرسپوليس- استيل آذين تقابل دو نسل از پرسپوليس

پيرواني:من به پرسپوليس علاقه مندم و به استيل آذين تعهد دارم. مي خواهم تيمم در اين بازي موفق شود و تمام تلاش و تجربه ام را براي موفقيت استيل آذين به کار مي گيرم.

افشین پیروانی سرمربی تیم استیل آذین قبل از بازی حساس مقابل پرسپولیس در گفت وگویی با سایت رسمی باشگاه استیل آذین ابراز امیداوری کرده است که تمیش در مصاف حساس با پرسپولیس برنده بازی شود:
    خوشبختانه شرایط تیم بسیار بهتر از گذشته است. ما در تلاش هستیم با تغییراتی که در تیم داده ایم با یک روحیه جدید و همچنین رساندن مصدومان تیم به این بازی حساس، خودمان را از هر جهت برای بازی با پرسپولیس آماده کنیم. در حال حاضر با کمک افرادی که در استیل آذین همکار من هستند به دنبال این هستیم تا شرایطی ایده ال را برای تیم مهیا کنیم.
    بازی سخت و دشواری را مقابل پرسپولیس داریم، اما برخی اوقات بازیکنان ما در دیدار های سخت خیلی بهتر ظاهر می شوند. پرسپولیس تیمی بسیار خوب و قابل احترام است و بازیکنان خوبی هم دارد و باید خودمان را برای یک 90 دقیقه دشوار و حساس آماده کنیم.
    هر دو تیم قطعا به دنبال برد هستند. این بازی می تواند به نوعی تقابل نسل قدیم و جدید پرسپولیس هم باشد. ما مثل همه بازی ها به کسب 3 امتیاز بازی فکر می کنیم. البته به دنبال این هستیم تا بازی زیبا و قابل قبولی را هم به نمایش بگذاریم.
    من به پرسپولیس علاقه مندم و به استیل آذین تعهد دارم. می خواهم تیمم در این بازی موفق شود و تمام تلاش و تجربه ام را برای موفقیت استیل آذین به کار می گیرم.
    علی دایی دوست خوب من است. مثل تمام پرسپولیسی ها برای ایشان احترام خاصی قائلم. دایی مربی بزرگی است و من همیشه برایش آرزوی موفقیت می کنم. انشاالله هر دو تیم بازی قابل قبولی را به نمایش بگذارند ضمن اینکه خوشبختانه من شناخت خوبی از دایی دارم.
    مقابل پرسپولیس روی نیمکت استیل آذین خواهم نشست.در فوتبال حرفه ای اینگونه حرف ها معنا و مفهومی ندارد. به نظر من مطرح کردن اینگونه حرف ها، سیاه بازی است که من اهلش نیستم. وظیفه من این است تا بهترین ترکیب را برای تیمی بچینم و بهترین تاکتیک را برای تیمی که به آن تعهد دارم، انتخاب کنم و تیمم را به پیروزی و موفقیت برسانم.
    من هم مثل مالک استیل آذین پرسپولیس را دوست دارم اما در بازی مقابل این تیم سعی می کنم بهترین عملکردم را داشته باشم و به دنبال کار های عجیب غریب و سیاه بازی نیستم. پرسپولیس تیم محبوب من است اما الان مسئولیت هدایت و رهبری استیل آذین بر عهده من است و باید برای موفقیت تیمم تلاش کنم.

برچسب برای این موضوع