بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 12 از 12 اولیناولین ... 2101112
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 114 از مجموع 114

موضوع: درختم قرآن کریم شرکت کنید.

yamahdi آواتار ها
    • 686

عنوان کاربری
    مدیر بازنشسته تالار الهیات و معارف اسلامي
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    ادبیات فارسی
    راه های ارتباطی

تاريخ مشاوره : شنبه 30/5/1389
    تاريخ پاسخ : دوشنبه 1/6/1389
    تحصيلات : دکترا
    گروه : سوالات قرآنی

سوال : با سلام . میخواستم بدانم که اگر من قران را به زبان فارسی بخوانم به خصوص در ماه مبارک رمضان ایا ثوابی دارد یا نه. چون فکر میکنم تا معنی را ندانم خواندن طوطی وار فایده نداره. با تشکر
    پاسخ : با عرض سلام
    اگر فردى تنها از ترجمه قرآن بهره مند گرددتنها به بخشى از معانى ژرف دعاها دسترسى پیدا خواهد كرد. زیرا ترجمه هر متن نسبت به زبان اصلى داراى كاستى هایى است كه براى آشنایان به زبان به روشنى ثابت شده است و در ترجمه زبان عربى این كاستى بسیار بیشتر نمایان مى شود علاوه بر اینكه خواندن متن به زبان اصلى صاحب سخن، موجب احساس انس و الفت بیشتر مى شود و از معانى عمیق قرآن استفاده بیشترى مى كند و از زیبایى موزون و نغمه خوش الفاظ آن نیزبهره مند خواهد شد. چنان كه اگر اشعار خواجه حافظ شیرازى را بخواهند به زبان انگلیسى یا ژاپنى ترجمه كنند. به فرض كه مترجم بسیار چیره دست و ماهر باشد. و موفق گردد مراد و منظور حافظ را دقیقا بر گردان كند به خواننده انگلیسى یا ژاپنى زبان منتقل نماید ولى آهنگ كلمات و موزون بودن الفاظ را نمى توان منتقل نماید و بهره معنوى كه از ظاهر الفاظ و اشعار حافظ باید نصیب خواننده این اشعار گردد، نصیب آنها نمى گردد.
    فراموش نكنیم تك تك الفاظ قرآن داراى پیامى خاص و اثرى عمیق در روح و روان انسان است كه بسنده كردن به ترجمه باعث محرومیت از این بركات مى گردد. اگر شما دوست انگلیسى زبان داشته باشید كه محبوب و مورد علاقه شما است و او براى شما نامه اى به زبان انگلیسى بنویسد و شما اصلا با زبان انگلیسى آشنا نباشید با این نامه چه مى كنید؟
    اگر چه ترجمه آن نیز تا حدودى نیاز شما را بر طرف مى كند و لذت بخش است اما آرزو مى كردید كاش بر زبان مسلط بودید و سخن دوست محبوب و معشوق خود را نزدیكتر درك مى كردید.
    قران كریم سخن محبوب مطلق است و دعاها سخنان انسان هاى محبوب درگاه ربوبى هستند. همین كه انسان بداند این الفاظ از آن دهان هاى پاك بیرون آمده و اثر انفاس قدسى برگزیدگان خداوند است و بارقه اى از قلب ملكوتى و درون زلال آنها است كه شكل الفاظ و عبارات به خود گرفته و لباس كلمات به خود پوشیده اند، كافى است كه آن الفاظ نیز براى ما محبوب و عزیز باشند و از فیض آثار و بركات آنها بى بهره نمانیم.
    موفق باشید

کارخدارومیبینی میخواستم سایت تبیان بهت معرفی کنم گفتم دربخش پرسش وپاسخش ببینم چیزی هست که به درداین موضوع بخوره اولین پرسش دراونجاهمین بوداگه سوال دیگه ای
    داری برودرسایت تبیان بخش مشاوره هرسوالی که خواستی بپرس.
    عشق یعنی اشک توبه درقنوت
    خواندنش بانام غفارالذنوب
    عشق یعنی چشم هاهم دررکوع
    شرمگین ازنام ستارالعیوب
    عشق یعنی سرسجودودل سجود
    ذکریارب یارب ازعمق وجود

• 7

عنوان کاربری
    كاربر اخراجي
    راه های ارتباطی

اسلام ايمان نيست، عبوديت است. بردگی و بندگی و خفت و خواری است. اسلام دين نيست، ديوانگی است. اسلام دين مردم نيست، اسلام دکان آخوند است

اعظم1366 آواتار ها
    • 85

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    گناباد
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    زیست شناسی
    راه های ارتباطی

(اسلام ايمان نيست، عبوديت است. بردگی و بندگی و خفت و خواری است. اسلام دين نيست، ديوانگی است. اسلام دين مردم نيست، اسلام دکان آخوند است)
    دوست داشتن کسی بدون توجه به خواسته های او.مگه میشه......تو خدا رو دوست داری ولی چون خواسته هاش رو دوست نداری به کتابش پیامبرش وهمه توهین میکنی.دوستی خاله خرسه.... در ضمن حق توهین به هیچ دینی رو نداری.متاسفم برای امثال شما که سلاحی جز توهین ندارند

اعظم1366 آواتار ها
    • 85

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    گناباد
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    زیست شناسی
    راه های ارتباطی

یه ختم دیگه شروع کنید من دیر متوجه شدم