بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 30 از 151 اولیناولین ... 2028293031324080130 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 از مجموع 1503

موضوع: اخبار لیگ برتر ایران 89-90

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

نوروزي:مثل هت‌تريك براي 4 گله‌ها هم اسم پيدا كنيد!

رضا نوروزي مهاجم فولاد خوزستان در بازي با سايپا عملکردي استثنايي داشت. او در اين مسابقه 4 گل براي تيمش به ثمر رساند و هيچ چيز براي فولادي‌ها شيرين‌تر از اين نبود که آنها بازي 5 ـ2 باخته را با تساوي 5ـ5 عوض کردند.

نوروزي که بدون شک در ا ين بازي بهترين بازيکن زمين بود درمورد بازي مي‌گويد:«در نيمه اول شاهد بازي متعادلي بوديم ولي در نيمه دوم نمي‌دانم چه بلايي سر تيم ما آمد که به يکباره تعداد گل‌هاي سايپا به 5 رسيد. در آن شرايط واقعا داشتم سکته مي‌کردم و اتفاقات انگار مثل يک کابوس بود ولي در نهايت خوشحالم که همه چيز عوض شد.»
    نوروزي در پاسخ به اين سوال که چه عاملي باعث شد اين بازي را به شکلي عجيب برگرداني تاکيد مي‌کند:«به نظر من «آبرو» تنها چيزي بود که باعث شد اين بازي را برگردانيم. ما در اين مسابقه واقعا خيلي خوب دويديم و انگيزه زيادي داشتيم و خوشبختانه در نهايت بازي را به تساوي کشانيدم.»
    اين براي اولين‌بار است که نوروزي در دوران بازيگري‌اش در يک بازي 4 گل به ثمر مي‌رساند. او در اين خصوص مي‌گويد:«بله، براي اولين‌بار بود که 4 گل مي‌زدم. هر کس در يک بازي 3 گل مي‌زند مي‌گويند فلاني هت‌تريک کرده است ولي بهتر است براي 4 گله‌ها هم يک اسم پيدا کنند!»
    نوروزي حالا با 10 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد. او در پاسخ به اين سوال که آيا به آقاي گلي فکر مي‌کني؟ مي‌گويد:«من اگر به آقاي گلي فکر کنم مطمئناً‌ آقاي گل نخواهم شد. فکر کردم به آقاي گلي من را اذيت مي‌کند پس بهتر است به اين موضوع فکر نکنم و آقاي گل شدن را در اولويت‌هاي بعدي قرار دهم.»‌
    نوروزي با عملکردش در اين فصل نشان داد که حداقل مي‌تواند در فهرست بازيکنان دعوت شده به تيم ملي قرار بگيرد. او در اين خصوص مي‌گويد:«براي من پوشيدن پيراهن تيم ملي آرزوست و اميدوارم به آن برسم. من کارم را انجام مي‌دهم ولي همه چيز به تصميم افشين قطبي مربوط مي‌شود.»

زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

جريمه براي استقلال و تذكر به باقري و منتظري

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال، باشگاه استقلال را به دليل تاخير چهار دقيقه‌اي به هنگام ورود به زمين در بازي با پرسپوليس جريمه کرد.

در ديدار دو تيم استقلال و پرسپوليس، آبي پوشان با تاخير 4 دقيقه اي وارد زمين مسابقه شدند.بر همين اساس باشگاه استقلال به پرداخت 6 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    همچنين کريم باقري و حسين بادامکي از تيم پرسپوليس و پژمان منتظري و اميد روانخواه از تيم استقلال اقدام به انجام مصاحبه در منطقه غير مجاز کرده اند.بر همين اساس مصاحبه افراد فوق تخلف محسوب شده و لزوم رعايت مقررات و عدم انجام مصاحبه در منطقه ممنوعه به باشگاه هاي مربوطه و نامبرگان يادآور مي شود تا از تکرار آن جلوگيري شود.
    *ديدار دو تيم ذوب آهن اصفهان و شاهين بوشهر در حالي مورخ 18/7/89 برگزار شد که از سوي علي رضا مرزبان، کمک مربي تيم شاهين بوشهر تخلفاتي مبني بر اعتراض به داور که در نهايت موجب تحريک تماشاگران و پرتاب بطري به داخل زمين مسابقه بود ،صورت گرفت.
    بر همين اساس وي به مدت يک جلسه از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات رسمي محروم و به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
    *با توجه به عدم حضور تيم فوتبال مقاومت شهيد سپاسي شيراز در مسابقه با تيم تراکتور سازي تبريز در تاريخ 27/7/89 از سري رقابت هاي جام حذفي،کميته انضباطي باشگاه مقاومت شهيد سپاسي را به پرداخت 50 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

پورحيدري: ميداودي را به تراكتورسازي مي‌دهيم تا هر بازي 7 گل بزند

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: باشگاه تراکتورسازي اگر مي‌خواهد، تقاضا کند تا ميداودي را به آنها بدهيم و هر بازي برايشان هفت گل بزند.

منصور پورحيدري در واکنش به صحبت هاي مديرعامل تراکتورسازي مبني بر اينکه داوران مي خواهند استقلال را قهرمان کنند، اظهار داشت: از آدم‌هايي که ورزشي نيستند و به ورزش آمده‌اند تا مديريت کنند و فوتبال را هم نمي‌شناسند بايد هم انتظار چنين حرف‌هايي داشت. شما بيش از اين هم اگر توقع داشته باشيد اشتباه‌ کرده‌ايد.
    وي افزود: مربي حريف ما مي‌گويد اگر ميداودي را داشتم 7 گل به استقلال مي‌زديم. بهتر است تقاضايتان را به باشگاه استقلال بفرستيد تا اگر خود ميداودي موافق بود در کميته فني و کادر فني اين مسئله را بررسي کنيم و ميلاد را به شما بدهيم تا برايتان در هر بازي 7 گل بزند و شما را مقابل آن همه هوادار پرشور سربلند کند.
    سرپرست استقلال تاکيد کرد: ما مدام بين بچه‌ها کار مي‌کنيم تا کسي در مورد داوري حرفي نزند اما همه رشته‌هاي ما را پنبه مي‌کنند چرا که بازيکن ما هم مي‌گويد بايد از حق خودمان دفاع کنيم. شما برويد نيمه دوم بازي با تراکتورسازي را آناليز کنيد تا ببينيد چه اتفاقي رقم خورده است. نمي‌گويم آن اتفاقات به عمد بوده چون از آقاي ترکي هم کاري برنمي‌آمد چرا که جو عجيبي بود. در بين دو نيمه وضعيت بدتر هم بود چرا که بازيکن ما را با لگد زدند و حتما بايد بازيکن خطاکار اخراج مي‌شد اما چنين نمي‌شود و تازه طلب هم دارند. در طول دوازده هفته گذشته تنها يک پنالتي براي ما گرفته‌اند آن وقت فدراسيون مي‌خواهد ما قهرمان شويم؟
    وي افزود: تراکتورسازي با اين حمايت پرشور مردمي جايگاهش اينجا نيست به نظر من مشکل از خودشان است و نبايد ديگران را مقصر اين اتفاق بدانند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

باشگاه صبا با ياوري قطع همكاري كرد

مسئولان باشگاه صبا با سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه قطع همکاري کردند.

مسئولان باشگاه صبا پس از جلسه امروز با محمود ياوري قطع همکاري کردند و اعلام داشتند ياوري ديگر هدايت اين تيم را برعهده نخواهد داشت.
    قرار است باشگاه صبا ظرف 48 ساعت آينده سرمربي جديد را معرفي کند. باشگاه صبا 4 گزينه مربيگري نيز مد نظر دارد.
    صبا اکنون با 17 امتياز در رده هشتم جدول ليگ قرار دارد.
    ظاهرا اختلاف نظر مسئولان صبا و ياوري دليل اين قطع همکاري بوده است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار شاهين بوشهر و استيل آذين1

هر يازده بازيکن تيم فوتبال استيل آذين پيش از آغاز ديدار براي حضور در ميدان از سرمربي سابق خود رخصت گرفتند.

يازده بازيکن استيل آذين پيش از حضور در ميدان به سمت حميد استيلي رفتند و از او براي حضور در ميدان رخصت گرفتند.
    *حميد استيلي سرمربي شاهين بوشهر به رسم ميهمان نوازي به سمت افشين پيرواني رفت و به مربي استيل آذين خوشامد گفت.
    *تماشاگران بوشهري چندين منور به هوا پرتاب کردند.
    * ايوان پترويچ بازيکن شاهين بوشهر در دقيقه 2 يک ضربه پنالتي را از دست داد و حميد نشاط جو اين ضربه را مهار کرد.
    *مهدي مهدوي‌کيا با پايان مصدوميتش به ترکيب اصلي استيل آذين بازگشته و بازوبند کاپيتاني اين تيم را هم بر بازو بسته است.
    * نيمه اول اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود شاهين بوشهر به اتمام رسيد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

مهريزي: اي كاش 2 ميليارد تومان پول داشتم

سرپرست باشگاه استيل آذين گفت: اي کاش دو ميليارد تومان پول داشتم تا به دوست عزيزم هدايتي کمک کنم.

امير مهريزي در خصوص خبر يکي از روزنامه‌ها مبني بر اينکه "مهريزي از زمان بازگشتش به استيل آذين تاکنون 2 ميليارد تومان هزينه کرده است " به سايت رسمي اين باشگاه گفت: کاش واقعا اين خبر صحت داشت. هم از اين جهت که من اينقدر پول داشتم که فقط 2 ميليارد آن را صرف فوتبال و باشگاه استيل آذين کنم و هم اينکه از اين راه مي‌توانستم به دوست و رفيق عزيزم، حسين هدايتي کمکي کرده باشم.
    وي ادامه داد: در باشگاه استيل آذين، من به عنوان سرپرست باشگاه از جيبم هزينه نمي‌کنم چون چنين وظيفه‌اي ندارم. من براي کمک به استيل آذين و حسين هدايتي به اين باشگاه برگشتم اما تاکنون يک ريال هم براي باشگاه هزينه نکرده‌ام. اين باشگاه مالک دارد و هزينه‌هايش هم از سوي مالکش تامين مي‌شود. درست است که ما يک باشگاه خصوصي هستيم اما قرار نيست با حضور حسين هدايتي به عنوان مالک اين باشگاه، مديرعامل از جيبش هزينه کند.
    مهريزي در همين خصوص افزود: سال گذشته هم که در خدمت استيل آذين بودم تمام هزينه‌ها از سوي هدايتي پرداخت مي‌شد و امسال هم روال همان است. هدايتي دوست نزديک و صميمي من است و قصدم از بازگشت به استيل آذين، کمک به هدايتي و اين باشگاه بوده است. توافقي براي هزينه کردن من در باشگاه صورت نگرفته چراکه من به هيچ وجه توان اداره کردن يک باشگاه از لحاظ مالي را ندارم و اين خبر به هيچ وجه صحت ندارد.
    سرپرست باشگاه استيل آذين تاکيد کرد: کاش واقعا اينقدر پول داشتم و به فوتبال و هدايتي که بدون هيچ چشمداشتي براي توسعه اين ورزش در کشور و پيشرفت جوانان هزينه مي‌کند، کمک مي‌کردم اما واقعا من چنين بضاعتي ندارم و تنها مي‌توانم در مسائل مديريتي و اداره کردن امور جاري به هدايتي و استيل آذين کمک کنم.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال
    تساوي شاهين بوشهر و استيل‌آذين

تيم فوتبال شاهين بوشهر با نتيجه تساوي يک بر يک برابر استيل آذين متوقف شد.

ديدار اين دو تيم در ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر و در حضور حدود 15 هزار تماشاگر برگزار شد.
    عباس پورخسرواني در دقيقه 27 براي شاهين گلزني کرد و محمد غلامي در دقيقه 83 گل استيل آذين را به ثمر رساند تا اين بازي با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان برسد.
    محسن قهرماني داور مسابقه به پور خسرواني و ستار زارع از شاهين کارت زرد نشان داد.
    ايوان پتروويچ در دقيقه 2 يک ضربه پنالتي را براي شاهين بوشهر از دست داد و حميد نشاط جو دروازه‌بان استيل آذين ضربه او را مهار کرد.
    استيل آذين اکنون بدون سرمربي است و بعد از غيبت تومباکوويچ هدايت فني اين تيم بر عهده افشين پيرواني است و او به عنوان مربي در اين تيم فعاليت مي‌کند.
    با اين تساوي استيل آذين و شاهين هر دو 13 امتيازي شدند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار شاهين بوشهر و استيل آذين2

کاپيتان تيم فوتبال استيل آذين در جريان ديدار با شاهين از سوي هوادران بوشهري به شدت تشويق شد.

مهدي مهدوي‌کيا بعد از اينکه در نيمه دوم تعويض شد به شدت از سوي تماشاگران بوشهري تشويق شد و اين مسئله باعث تعجب کاپيتان تيم استيل آذين شد.
    *امير شاپورزاده بعد از تعويضش حاضر نشد به صادق درودگر سرپرست تيم که به سويش آمده بود دست بدهد و اين دو با هم بگو مگو کردند.
    *ديدار اين دو تيم با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد و اين چهارمين تساوي هر دو تيم در اين فصل بود.
    شاهين بوشهر به دليل تفاضل گل بهتر نسبت به استيل آذين با 13 امتياز در رده پانزدهم قرار گرفته و استيل آذين شانزدهم است.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه ديدار پرسپوليس و ذوب آهن1

حدود 10 هزار تماشاگر از نزديک نظاره گر اين ديدار هستند

* حدود 10 هزار تماشاگر از نزديک نظاره گر اين ديدار هستند که نزديک به 500 نفر آنان هواداران ذوب آهن هستند.
    * محمد نوري، رضا نورمحمدي، حسين بادامکي، امير حسين فشنگچي و سپهر حيدري بازيکنان تيم پرسپوليس پيش از شروع بازي از منصور ابراهيم زاده سرمربي تيم ذوب آهن براي ورود به ميدان رخصت گرفتند.
    * شاهين خيري، مهدي رجب زاده و محمدرضا خلعتبري هم از بازيکنان ذوب آهن بودند که پيش از شروع مسابقه به سمت نيمکت پرسپوليس رفتند و از علي دايي و محمود خوردبين سرمربي و سرپرست اين تيم اجازه ورود به ميدان گرفتند.
    *‌ هوادران پرسپوليس پيش از شروع مسابقه به شدت علي دايي سرمربي تيم محبوبشان را تشويق مي کردند. هواداران تيم ذوب آهن نيز با شعار ''''ذوب آهن قهرمان آسيا'''' تيم مورد علاقه خود را تشويق مي کردند.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

حاشيه‌ي ديدار پرسپوليس و ذوب آهن2

امير حسين فشنگچي بهترين فرصت پرسپوليس براي زدن گل دوم را از دست داد تا ذوب آهن 10 نفره همچنان اميدوار کار را دنبال کنند.

در ادامه رقابت‌ تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و ذوب‌آهن در هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال،هادي نوروزي در دقيقه‌ي 61 با دروازه بان ذوب آهن تک به تک شد، که علي احمدي با خطا بر روي نوروزي مانع از به ثمر رسيدن گل دوم شد. مظفري زاده بلافاصله نقطه‌ي پنالتي را نشان داد و احمدي را اخراج کرد.
    اميرحسين فشنگچي نتوانست ضربه‌ي پنالتي را به گل تبديل کند و شهاب گردان همانند ديدار مقابل الهلال با حرکت به سمت چپ خود توپ را مهار کرد.

فرشيد طالبي که به اين خطا به شدت معترض بود، به حالت قهر به کنار زمين رفت، اما با دلداري ابراهيم‌زاده و رجب زاده به بازي برگشت.

برچسب برای این موضوع