نوروزي:مثل هتتريك براي 4 گلهها هم اسم پيدا كنيد!
رضا نوروزي مهاجم فولاد خوزستان در بازي با سايپا عملکردي استثنايي داشت. او در اين مسابقه 4 گل براي تيمش به ثمر رساند و هيچ چيز براي فولاديها شيرينتر از اين نبود که آنها بازي 5 ـ2 باخته را با تساوي 5ـ5 عوض کردند.
نوروزي که بدون شک در ا ين بازي بهترين بازيکن زمين بود درمورد بازي ميگويد:«در نيمه اول شاهد بازي متعادلي بوديم ولي در نيمه دوم نميدانم چه بلايي سر تيم ما آمد که به يکباره تعداد گلهاي سايپا به 5 رسيد. در آن شرايط واقعا داشتم سکته ميکردم و اتفاقات انگار مثل يک کابوس بود ولي در نهايت خوشحالم که همه چيز عوض شد.»
نوروزي در پاسخ به اين سوال که چه عاملي باعث شد اين بازي را به شکلي عجيب برگرداني تاکيد ميکند:«به نظر من «آبرو» تنها چيزي بود که باعث شد اين بازي را برگردانيم. ما در اين مسابقه واقعا خيلي خوب دويديم و انگيزه زيادي داشتيم و خوشبختانه در نهايت بازي را به تساوي کشانيدم.»
اين براي اولينبار است که نوروزي در دوران بازيگرياش در يک بازي 4 گل به ثمر ميرساند. او در اين خصوص ميگويد:«بله، براي اولينبار بود که 4 گل ميزدم. هر کس در يک بازي 3 گل ميزند ميگويند فلاني هتتريک کرده است ولي بهتر است براي 4 گلهها هم يک اسم پيدا کنند!»
نوروزي حالا با 10 گل در صدر جدول گلزنان قرار دارد. او در پاسخ به اين سوال که آيا به آقاي گلي فکر ميکني؟ ميگويد:«من اگر به آقاي گلي فکر کنم مطمئناً آقاي گل نخواهم شد. فکر کردم به آقاي گلي من را اذيت ميکند پس بهتر است به اين موضوع فکر نکنم و آقاي گل شدن را در اولويتهاي بعدي قرار دهم.»
نوروزي با عملکردش در اين فصل نشان داد که حداقل ميتواند در فهرست بازيکنان دعوت شده به تيم ملي قرار بگيرد. او در اين خصوص ميگويد:«براي من پوشيدن پيراهن تيم ملي آرزوست و اميدوارم به آن برسم. من کارم را انجام ميدهم ولي همه چيز به تصميم افشين قطبي مربوط ميشود.»