فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
مدارکی که موسسات آموزشی درایران برای مهندسی مایکروسافت ارائه میدن فقط در ایران اعتبار داره. اگر میخواهید اعتبار جهانی و مهر شرکت مایکروسافت زیرش باشه باید برید خارج از ایران امتحان بدید.
موانع آن چیزهای وحشتناکی هستند که وقتی چشمانمان را از روی ***هدف*** بر میداریم،به نظر می رسند!
ماكه از دانشگاه هيچي ياد نگرفتيم تادير نشده خودتون تلاش كنيد يه چيزايي ياد بگيريد
دوستان سلام
من یک پیشنهاد دارم ، همیشه از قدیم گفتن یک دست صدا نداره ، به نظر من به جای اینکه هر کسی به طور جداگانه بره و هزینه ای رو پرداخت کنه تا به یک سطح از دانش برسه که بقیه دوستانش هستند بهتره که توی همین بخش ، هر بار یک موضوعی رو مطرح کنیم و همه اطلاعاتشون رو قرار بدن این طوری هم سطح اطلاعات ارتقا پیدا می کنه و هم از اطلاعات همیدگه بهره می بریم.