بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 25 از 109 اولیناولین ... 1523242526273575 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 از مجموع 1084

موضوع: اخبار اختصاصی باشگاه پرسپولیس(1389)

pnugirl
    • n/a

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس کاپیتان این تیم در دیدار برابر استقلال را تا اطلاع ثانوی از شرکت در تمرینات محروم کرد.

یک روز پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس برابر استقلال در شصت و نهمین جدال دو تیم، علی دایی سرمربی سرخپوشان شیث رضایی را در اختیار باشگاه پرسپولیس گذاشت.

باشگاه پرسپولیس با تایید این خبر اعلام کرد پس از بررسی عملکرد فنی بازیکنان پرسپولیس در بازی‌های این تیم در برابر ملوان بندرانزلی و استقلال تهران، علی دایی شیث رضایی را در اختیار باشگاه قرار داد تا کمیته انضباطی پرسپولیس در خصوص این بازیکن تصمیم گیری کند. مدافع تیم پرسپولیس تا اعلام نظر کمیته انضباطی این باشگاه از حضور در تمرینات گروهی این تیم محروم است.

علی دایی و شیث رضایی قبل از این نیز اختلاف نظرهایی با یکدیگر داشتند که در ابتدای لیگ دهم اعلام شد مشکلات برطرف شده است و شیث به عنوان کاپیتان دوم پرسپولیس به میدان خواهد رفت. رضایی در بازی با استقلال کاپیتان پرسپولیس بود اما با ورود باقری در دقایق پایانی به زمین بازوبند را به وی داد.

pnugirl
    • n/a

تمرين صبح امروز (شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه شرکت واحد به شدت تحت تاثير شکست اين تيم در بازي داربي بود.

حاضران در اين تمرين نمي‌توانستند ناراحتي خود را از بازي جمعه پنهان کنند و در هر فرصتي هم که پيش آمد بحث اشتباه داوري و حسرت از دست دادن بازي بزرگ بين بازيکنان شروع مي‌شد.

در طول تمرين که از ساعت 11 شروع شده بود، علي دايي با بيشتر بازيکنان تيم به شکل جداگانه به گفت و گو پرداخت.

جايگاه مسقف خبرنگاران در کنار زمين چمن مجموعه شرکت واحد از امروز مورد استفاده قرار گرفت.

دويدن به همراه مولايي و انجام کارهاي کششي و سرد کردن، برنامه تمرين امروز بازيکنان اصلي در بازي داربي بود.

ذخيره‌ها نيز زير نظر حسين عبدي به پاسکاري و سپس فوتبال تحت فشار در يک نيمه زمين پرداختند.

جلال اکبري و ابراهيم شکوري به خاطر مصدوميت جداگانه تمرين کردند. مجتبي زارع و بنيامين محمودي در تمرين غايب بودند و مازيار زارع نيز با لباس شخصي نظاره گر تمرين هم تيمي‌هايش بود.

pnugirl
    • n/a

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران امروز از ساعت 11:30 پس از شكست در دربي 65 دنبال شد.
    در اين دربي بازيكنان اصلي در بازي روز گذشته به مدت 30 دقيقه ريكاوري كردند و بازيكنان ذخيره نيز زير نظر عبدي پس از گرم كردن به مرور كارهاي تاكتيكي، پاسكاري در حال حركت، فوتبال دروازه هندبالي و استارت‌هاي كوتاه و بلند پرداختند.

* در تمرين امروز مجتبي زارعي غايب بود.

* جلال اكبري به دليل مصدوميت همراه با شكوري اختصاصي تمرين كردند.

* مازيار زارع در كنار علي دايي با لباس شخصي در تمرين امروز حضور داشت.

* جورج با نيز در تمرين امروز حضور داشت.

* علي دايي ابتدا با ليدرهاي باشگاه در جلسه‌اي شركت كرد و سپس به صورت اختصاصي با آرفي و پزشك تيم به گفت‌وگو پرداخت. وي با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين امروز بود.

* پس از مدت‌ها در دورترين نقطه زمين شركت واحد با نصب كردن يك برزنت و قرار دادن 7 صندلي جايگاه خبرنگاران تعبيه شد كه به نظر مي‌رسيد بيشتر براي دور ماندن خبرنگاران از بازيكنان اين مكان ساخته شده است.

* پرسپوليسي‌ها بارها به انتقاد از داوري دربي پرداختند.

* 30 هوادار و ليدر در تمرين امروز حضور داشتند.

* پرسپوليسي‌ها امروز با پيراهن بنفش تمرين مي‌كردند.

* يحيوي به مدت نيم ساعت براي دروازه‌بانان تمرينات اختصاصي در نظر گرفته بود.

* تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد

pnugirl
    • n/a

سخنگوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: درگيري علي دايي و شيث رضايي پس از شهرآورد كذب محض بوده و رضايي تنها به دلايل فني اخراج شده است.

منصور بيك محمدلو شنبه شب در گفت و گويي اظهار داشت: از اين پس با تصميم مديريت و كادر فني تيم، پس از هر بازي عملكرد بازيكنان ارزيابي مي‌شود و با بازيكناني كه عملكردي ضعيف تر از انتظار كادر فني داشته‌اند ، برخورد مي‌شود.

وي افزود : بنا به تشخيص كادر فني، شيث رضايي در دو ديدار اخير پرسپوليس در برابر ملوان و استقلال عملكرد ضعيفي داشت و به اين دليل با نظر علي دايي به طور موقت از تيم اخراج شد.

سخنگوي كميته انضباطي باشگاه پرسپوليس گفت: رضايي به مدت يك هفته و تا اعلام تصميم كميته انضباطي حق حضور در تمرينات را ندارد.

بيك محمدلو درباره اينكه آيا مشكل رضايي غير فني بوده و پس از ديدار شهرآورد برخورد نامتعارفي داشته است، اظهار داشت: هيچ برخورد نامتعارفي صورت نگرفته و اين بازيكن به دليل ضعف فني از سوي علي دايي اخراج شده است وي در خصوص اينكه آيا اينگونه برخوردها باعث ايجاد تفرقه و بالا رفتن حاشيه‌ها در تيم نمي‌شود، گفت: اظهار نظر در خصوص اين مساله در حيطه وظايف من نيست و كميته انضباطي بر اساس نظر كادر فني در خصوص اين بازيكن تصميم‌گيري خواهد كرد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

Icon8 موافقت با حضور عماد رضا در پرسپوليس

تكذيب حضور استيلي و احمدزاده در پرسپوليس و ديدار دايي با عمادرضا

سرپرست باشگاه پرسپوليس حضور احمدزاده و استيلي را در اين تيم تکذيب کرد.

حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران در پي انتشار اخباري مبني بر حضور محمد احمدزاده و حميد استيلي در تيم فوتبال پرسپوليس را تکذيب کرد.
    وي اعلام کرد: هنوز دايي هيچ گزينه‌اي را براي دستياري خودش معرفي نکرده است.
    * عماد محمدرضا مهاجم عراقي تيم فوتبال الزمالک مصر که براي مذاکره با پرسپوليسي‌ها به ايران آمده بود قبل از ترک ايران در جلسه‌اي دو ساعته با علي دايي شرکت کرد و با وي به گفت‌وگو پرداخت.
    گفتني است دايي موافقت خود را با حضور اين بازيکن در پرسپوليس اعلام کرده است.

pnugirl
    • n/a

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه اي به باشگاه پرسپوليس تهران انتخاب علي دايي به عنوان يکي از پنجاه اسطوره بزرگ فوتبال جهان را تبريک گفت.

در اين نامه آمده است: همانگونه که علي دايي در مدت حضورش در فوتبال هميشه و همه جا يک سفير خوشنام و معتبر براي فوتبال ايران بوده است نام و اعتبار اين اسطوره بزرگ ايران پس از خداحافظي اش از فوتبال به عنوان بازيکن همچنان براي کشورمان مايه مباهات و افتخار است.

انتخاب علي دايي به عنوان يکي از پنجاه اسطوره زنده فوتبال جهان از سوي مجله معتبر ورلد ساکر و قرار گرفتن نام شهر يار فوتبال ايران در کنار بزرگاني همچون پله ، فرانس بکن بائر ، ميشل پلاتيني ، زين الدين زيدان ، دينوزوف ، ديه گو مارادونا ، بابي چارلتون ، اوزه بيو و... حکايت از بزرگي هاي تمام ناشدني اين چهره آذري و دوست داشتني ايران دارد که فراي هر رنگي محبوب همه ايراني هاست.

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان با تبريک اين انتخاب به باشگاه پر سپوليس تهران و همه دوستداران علي دايي اميدوار است تا در ايران مان هم بيش از هر زماني بزرگان و تلاشگران ورزش مورد احترام و کرامت قرار گيرند.

pnugirl
    • n/a

گزارشگران برنامه ۹۰ كه در تمرين ديروز بعدازظهر پرسپوليس حضور داشتند، بدون هماهنگى با مسئولان تيم شروع به تصويربردارى از تمرين كردند كه همين امر باعث شد با رسائى معاون باشگاه درگيرى پيدا كنند.

اقدام گزارشگران ۹۰ باعث دلخورى شديد كادر فنى شد و تمرين پرسپوليس تحت الشعاع اين موضوع قرار گرفت.

pnugirl
    • n/a

سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران آخرين وضعيت پيوستن عماد محمدرضا به اين تيم را اعلام كرد.

حبيب كاشاني در خصوص عماد محمدرضا اعلام داشت: با اين بازيكن صحبت‌هاي خوبي داشته‌ايم اما فقط مي‌خواهد با قراردادي به مدت نيم‌فصل به پرسپوليس بيايد.
    وي افزود: ابتدا قرار بود طي نامه‌اي به باشگاه الزمالك مصر اعلام كنيم كه خواهان جذب عماد رضا هستيم چون اين بازيكن با تيم مصري قرارداد دارد، اما اين بازيكن مخالفت و اعلام كرد خودم تكليف نهايي‌ام را مشخص و با مصري‌ها مذاكره مي‌كنم.
    كاشاني ادامه داد: مقرر شد عمادرضا تمام صحبت‌ها را خودش را انجام دهد و تا 22 آبان ماه تكليف نهايي‌اش را به ما اعلام كند تا در صورتي كه مشكل خاصي پيش نيايد او را از هفته 15 به بعد در اختيار داشته باشيم.
    كاشاني تاكيد كرد: عمادرضا حتي با دايي نيز صحبت‌هايي داشته و در صورتي كه نيم فصل با ما قرارداد ببندند قرارداد او در فصل‌هاي آينده قابل تمديد است.

pnugirl
    • n/a

کریم باقری بعد از بازی ایران- برزیل مصاحبه‌ای انجام نداد و حتی قبل از دربی نیز در دسترس نبود.
    عصر دیروز برای دقایقی با کاپیتان پرسپولیس صحبت کردیم که در ادامه می‌خوانید.

چه عجب موبایل شما روشن است؟

(می‌خندد) هستیم.

بعد از بازی برزیل دنبالتان بودیم.

چه شده بود؟

اکثر دوستان و همبازیان شما می‌گفتند نباید در ابوظبی با تیم‌ملی خداحافظی می‌کردید؟

خودم هم دوست نداشتم در غربت با تیم‌ملی وداع کنم اما این بازی شرایط ویژه‌ای داشت. به هر ترتیب بازی با برزیل برای هر تیمی معتبر است و هر بازیکنی دوست دارد در چنین مسابقه بزرگی حضور داشته باشد.

تلویزیون صحنه‌های پایان مسابقه که شما روی دوش بازیکنان بودید را کامل نشان نداد. نفهمیدیم احساساتی شدید یا نه؟

احساسات چی؟

وداع با تیم‌ملی، ریختن اشک و...

نه بابا، مگه فیلم هندی بود؟ همه یک روز‌ می‌آیند و یک روز‌ می‌روند. من هم روزی به تیم‌ملی دعوت شدم و با اینکه 17-16 سال گذشته وقتی به آن زمان فکر می‌کنم انگار 16، 17 روز قبل بود. الان هم همه‌چیز تمام شد و رفت. ولی موقع خداحافظی با فوتبال و با پیراهن پرسپولیس در تهران، انشاء‌الله در حضور تمام دوستان قدیمی این کار را انجام می‌دهم.

خداحافظی با پرسپولیس برای آخر همین فصل است یا یکی، دو فصل دیگر؟

معلوم نیست تا ببینیم در آینده چه اتفاقاتی می‌افتد.

همچنان اصرار دارید بعد از فوتبال به کلی از بحث مربیگری دوری کنید؟

آره من اهل مربیگری نیستم.

پس چکار خواهید کرد؟

اینقدر کار دور و بر ما هست که وقتمان را پر کند.

اوضاع بازار و کسب و کارتان چطور پیش می‌رود؟

یک روز کم، یک روز بیشتر و در هر صورت شاکر خداوند هستیم.

شیث رضایی اخراج شده، نظر کاپیتان اول پرسپولیس در‌خصوص اخراج کاپیتان دوم تیم چیست؟

دقیق نمی‌دانم. این تصمیمات در حیطه وظایف مدیر و سرمربی است و بنده فعلاً بازیکن پرسپولیس هستم و درست نیست به عنوان یک بازیکن به این مقوله ورود کنم. تصمیمی بوده که باشگاه گرفته و بازیکن موظف به رعایت خواسته و قوانین باشگاه است.

چند هفته‌ای است یا مساوی می‌کنید یا می‌بازید. این نوار ناکامی تا چه زمان ادامه پیدا خواهد کرد؟

حتماً دیده‌اید که در برخی بازی‌ها پرسپولیس یا بدشانسی آورد یا اشتباهات معمول داوری به ضررش تمام شد. ما باید با تلاش و تمرکز بیشتر وارد مسابقات شویم. قطعاً‌ به دنبال جبران امتیازات از دست رفته خواهیم بود.

ذوب‌آهن حریف این هفته پرسپولیس است.

فقط 3 امتیاز را می‌خواهیم، اما خارج از بحث بازی ذوب‌آهن مقابل پرسپولیس برای این تیم در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا آرزوی موفقیت می‌کنم. ذوب‌آهن در دو فصل گذشته استحقاق کسب جام قهرمانی را داشته است و آرزو می‌کنم با اقتدار در عربستان، الهلال را حذف و به فینال لیگ قهرمانان صعود کند.

سر صحنه گل پرسپولیس مقابل استقلال شما هم روی نیمکت تیمتان به داوری معترض بودید، اما همچنان برخی و از جمله رئیس کمیته داوران می‌گویند گل پرسپولیس آفساید بود.

به نظر من که صددرصد گل بود و اصلاً از دور هم تابلو بود که بازیکن ما در موقعیت آفساید قرار ندارد. من نمی‌گویم اگر داور آن توپ را گل می‌گرفت حتماً ما برنده می‌شدیم، اما آن توپ گل بود و می‌توانست سرنوشت مسابقه را طور دیگری رقم بزند.

شما سال‌ها بازیکن تیم‌ملی بوده‌اید و با فضای تیم کنونی ما نیز آشنایی دارید. چشمتان آب می‌خورد این تیم قهرمان جام ملت‌های آسیا شود؟

خیلی سخت است پیش‌بینی کنم. زمان خودمان و با آن همه بازیکن توانمند و آماده نمی‌توانستم بگویم حتماً قهرمان می‌شویم، اما این تیم نیز در بازی‌های سخت نشان داده توانمند است و امیدوارم با حمایت همه جانبه در جام‌ملت‌ها به موفقیت برسد.

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

Icon8 عمادرضا از هفته پانزدهم براي پرسپوليس بازي مي‌كند

در صورت توافق مهاجم عراقي با الزمالک مصر
    عمادرضا از هفته پانزدهم براي پرسپوليس بازي مي‌كند

سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران آخرين وضعيت پيوستن عماد محمدرضا به اين تيم را اعلام کرد.

حبيب کاشاني در خصوص عماد محمدرضا اعلام داشت: با اين بازيکن صحبت‌هاي خوبي داشته‌ايم اما فقط مي‌خواهد با قراردادي به مدت نيم‌فصل به پرسپوليس بيايد.
    وي افزود: ابتدا قرار بود طي نامه‌اي به باشگاه الزمالک مصر اعلام کنيم که خواهان جذب عماد رضا هستيم چون اين بازيکن با تيم مصري قرارداد دارد، اما اين بازيکن مخالفت و اعلام کرد خودم تکليف نهايي‌ام را مشخص و با مصري‌ها مذاکره مي‌کنم.
    کاشاني ادامه داد: مقرر شد عمادرضا تمام صحبت‌ها را خودش را انجام دهد و تا 22 آبان ماه تکليف نهايي‌اش را به ما اعلام کند تا در صورتي که مشکل خاصي پيش نيايد او را از هفته 15 به بعد در اختيار داشته باشيم.
    کاشاني تاکيد کرد: عمادرضا حتي با دايي نيز صحبت‌هايي داشته و در صورتي که نيم فصل با ما قرارداد ببندند قرارداد او در فصل‌هاي آينده قابل تمديد است.

برچسب برای این موضوع