بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 4 اولیناولین ... 234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 37 از مجموع 37

موضوع: معرفی مادربرد ها

  1. #31
    rezalaghaian آواتار ها
    • 1,759

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    اسوس مادربردهای سریXD خود را معرفی کرد
    اسوس سبکی نوین ازطراحی مادربرد موسوم بهDsigen Xtreme را درسری جدید مادربردهای خود معرفی کرد.
    به گزارش سیتنا ،این سری از مادربردهای اسوس با طراحی Xtreme قادرند تا ضمن افزایش قابلیتهای سیستم کامپیوترهای خانگی، پردازش ومدیریت عملیات کامپیوتری را نیزبه میزان قابل توجهی ارتقاء بخشند.
    به گفته مدیران این کمپانی، در طراحی جدید Xtreme برسه اصل کارایی، اطمینان پذیری و همینطور امنیت انجام عملیات کامپیوتری تاکید ویژه ای شده است.
    یکی از ویژگی های طراحی Xtremeبکارگیری امکان Stack Cool3+ به منظورافزایش طول عمر قطعات مادربرد می باشد. این ویژگی در واقع سیستم بهینه شده خنک کننده مسی است که برای نخستین بار در مادربردهای ASUS P5E64 WS به کارگرفته شد.
    لازم به ذکراست که آغازگر این ابتکار و نوآوری درتکنولوژی های مربوط به خنک سازی نیزاسوس بوده است که معیارهای طراحی مادربرد را تغییر داد.
    همچنین درزمینه افزایش کارایی، سری مادربردهای یاد شده از امکان Xtreme Phase سود می برند که می تواند پایدارترین سیستم تولید و انتقال توان(Power) مصرفی را فراهم آورد. درهمین زمینه امکان دیگری موسوم به Turbo V به کاربران اجازه می دهد تا سرعت انجام پردازش های کامپیوتری را به صورت دینامیکی و البته آنی و لحظه ای ارتقاء ببخشند.هردوی این ویژگی ها درواقع ابزاری هستند برای علاقمندان دنیای سخت افزار و به خصوص مادربرد تا بتوانند نهایت کارایی توان مصرفی را به بهینه ترین شکل و تحت هرمیزان بارگذاری تجربه کنند. این امر درنهایت موجب بهبود انجام پردازش های کامپیوتری تا میزان 51 درصد می شود.
    گفتنی است در طراحی Xterme مادربردهای اسوس ،انواع مختلف استانداردهای امنیتی به کارگرفته شده است. از جمله این استانداردها میتوان به آزمایش مربوط به تداخل امواج الکترومغناطیس (EMI) و همچنین میزان پایین تخلیه الکتریکی الکترواستاتیکی (ESD) وهمینطور یک حفاظ ورودی/خروجی موسوم به Q-Shield اشاره کرد.
    لازم به ذکر است اسوس تا کنون زمان قطعی عرضه این سری از مادربردها را اعلام نکرده است. اما خبرهای حاصله حاکی از آن است سری Dsigen Xtreme تا پیش از آغاز سال جدید میلادی عرضه خواهد شد.
    در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
    تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت

    روزگار خوش

  2. #32
    rezalaghaian آواتار ها
    • 1,759

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    معرفی 6 مادربرد خوب و با کارایی عالی با قیمتی زیر 100 تومان


    دوستان اینم 6 مادربرد خوب و عالی با قیمت هایی زیر 100 تومان : برای LGA775!

    1 مین بورد asrock p45 XE


    2 مین بورد asus p5ql pro


    3 مین بورد biostar tp43d2_a7


    4 مین بورد G45T_m2 ECS
    http://media.bestofm...-I-173358-1.jpg

    5 مین بورد GETWAY BI_500


    6 مین بورد msi p43 neo3_F


    و حالا تستهایی از آنها در حالتهای مختلف گیم :

    تغییر اندازه داده شده به 96% (اندازه اصلی 450 x 529) - برای دیدن تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید

    تغییر اندازه داده شده به 96% (اندازه اصلی 450 x 534) - برای دیدن تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید


    و تستهای از تبدیل کردن اصوات به یکدیگر:

    تغییر اندازه داده شده به 96% (اندازه اصلی 450 x 296) - برای دیدن تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید

    تغییر اندازه داده شده به 96% (اندازه اصلی 451 x 284) - برای دیدن تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید

    تغییر اندازه داده شده به 96% (اندازه اصلی 450 x 400) - برای دیدن تصویر در اندازه واقعی کلیک کنید

    http://media.bestofm...os_dec08_12.png

    امیدوارم مورد رضایت دوستان قرار گرفته باشه
    موفق و موید باشید
    در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
    تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت

    روزگار خوش

  3. #33
    rezalaghaian آواتار ها
    • 1,759

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    کمپانی MSI اقدام به معرفی دو مادربرد جديد بر پایه چیپست Intel P55 کرد






    با معرفی چیپست P55 از سوی كمپاني اینتل سازندگان مادربرد به تدریج اقدام به رونمایی از محصولات خود در این كلاس می کنند مادربرد هاي بر پايه چيپست P55 برخلاف مادربرد هاي X58 که از سوکت LGA1366 بهره مي برند مجهز به سوکت LGA1156 شده اند و داراي قابليت پشتيبانی از دومين نسل پردازنده های Nehalem با نام Lynnfield مي باشند گفتنی است کمپانی اينتل قصد دارد در آينده اي نزديک سه پردازنده Lynnfield با نام هاي Core i7 870 ،Core i7 850 و Core i5 750 را به بازار عرضه کند.

    در همين راستا کمپانی MSI يکی از سازندگان مطرح مادربرد در سطح جهان اقدام به رو نمايي از دو محصول جدید خود با نام هاي MSI P55-GD65 و MSI P55-GD80 کرده است. MSI P55-GD80 كه حرفه ای ترین محصول MSI در این رده خواهد بود مجهز به 2+8 فاز جهت تغذيه پردازنده مركزي مي باشد و از تكنولوژي MSI V-Kit بطور كامل پشتيباني مي كند دیگر محصول MSI با عنوان MSI P55-GD65 كه از برخي جهات با GD80 تفاوت دارد مجهز به سيستم توان 1+6 و تكنولوژي MSI SuperPipe شده و تنها از دو اسلات PCI-Express x16 بهره می برد.

    از ویژگی های بارز مدل اصلي يعني MSI P55-GD80 می توان به اين موارد اشاره کرد:

    1. قابلیت پشتیبانی از پردازنده های Core i7 800 و Core i5 بر پایه سوکت LGA1156
    2. سیستم توان 2+8 فاز با عنوان MSI DrMOS
    3. چهار اسلات رم DDR3 با قابلیت پشتیبانی از حداکثر 16 گیگابایت حافظه با فركانس 2133MHz
    4. سه اسلات PCI-Express x16
    5. قابلیت پشتیبانی از تكنولوژي هاي AMD CrossFireX و NVIDIA SLI
    6. کلید هاي ويژه و LED دیباگری که جهت سهولت در انجام Overclock بر روی برد نصب شده اند
    در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
    تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت

    روزگار خوش

  4. #34
    rezalaghaian آواتار ها
    • 1,759

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    گیگابایت مادربرد x58a-ud9 را معرفی کرد
    پس از عرضه نسل دوم مادربورد های بر پایه ی چیپست X58 توسط کمپانی های MSI و Asus، کمپانی Gigabyte نیز جدیدترین محصول خود را در این کلاس معرفی کرد. GA-X58A-UD9 نام مادربوردی است که Gigabyte آخرین و جدیدترین فناوری های خود را در آن به کار گرفته است. امکانات ویژه ی GA-X58A-UD9 آن را در رده ی محصولات High End و در رده ی بهترین مادربورد های سری X58 قرار می دهد . این محصول از سوکت LGA1366 و به دنبال آن از قویترین پردازنده ی کنونی ( Intel Core i7 980X ) پشتیبانی می کند.

    از دیگر نوآوری هایی که گیگابایت در GA-X58A-UD9 بکار گرفته است می توان به سیستم سوئیچینگ دوگانه توان (dual power switching) اشاره کرد که برای اولین بار در سیستم توان این مادربورد استفاده شده است. این نوع سیستم سوئیچینگ باعث می شود که مادربورد در سلامت و ایمنی کامل از حداکثر قدرت پردازنده استفاده کند، بدین شکل که 24 فاز مدار تغذیه در دو گروه 12 تایی تقسیم بندی می شوند و در هر مقطع زمانی یک گروه به فعالیت می پردازند و گروه دیگر در حالت آماده به کار قرار می گیرند. از این رو عمر مفید فازهای تغذیه نیز به خاطر عدم فعالیت مداوم افزایش می یابد.






    همچنین در سطح مادربورد شش شکاف حافظه از نوع ddr3 با قابلیت پشتیبانی از فرکانس کاری 2200mhz (در حالت اوورکلاک) با نحوه چینش 3 کاناله (tripple-channel) به چشم می خورد. از دیگر قابلیت های GA-X58A-UD9 وجود هفت شکاف PCI-express 2.0 با پهنای باند 16x و قابلیت بهره گیری از تکنولوژی های SLI و CrossfireX با امکان پیکربندی 4way SLI و Quad crossfire می باشد که به کمک دو چیپ nf200 فراهم شده است. پهنای باند ترتیبی اسلات های PCI- express 2.0 هم به صورت (x16,x8,x16,x8,x16,x8,x16) می باشد.




    از دیگر ویژگی های این محصول وجود دو درگاه شبکه Gigabit و همچنین دو پورت Sata 6gb/s و دو پورت usb 3.0 با استفاده از جدیدترین تراشه های شرکت های Realtek و Marvell و Nec می باشد. سیستم خنک کننده ای که در این مادربورد به کار رفته است از نوع Hybrid silent pipe 2 بوده که امکان استفاده از خنک کننده ی آبی (water cooling) را برای خنک سازی بهتر پل شمالی x58 فراهم می سازد. همچنین Dual bios و Bios backup protection به منظور تامین امنیت بایوس مادربورد و یکIC برای کنترل و تنظیم ولتاژهای مادربورد در هنگام اورکلاکینگ را می توان از دیگر امکانات GA-X58A-UD9 به شمار آورد. هم اکنون این محصول با قیمت 650$ در بازارهای جهانی به فروش می رسد.
    منیع: hotoverclock.com
    در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
    تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت

    روزگار خوش

  5. #35
    rezalaghaian آواتار ها
    • 1,759

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    MSI مادربرد Big Bang XPower را معرفی کرد
    در حالی که مدت زمان زیادی از عرضه مادربرد Rampage III Extreme از سوی کمپانی ASUS نمی گذرد، کمپانی MSI نیز در جهت تثبیت موقعیت خود در رده ی High-End تصمیم به طراحی محصول جدیدی از خانواده Big Bang گرفته است.

    MSI Big Bang XPower نام این محصول قدرتمند می باشد که همانند سایر رقبای خود بر پایه چیپست X58 و پل جنوبی ICH10R ساخته شده است و از پردازنده های 900 Intel Core i7 مبتنی بر سوکت LGA1366 پشتیبانی می کند. کمپانی MSI در این محصول خود با در نظر گرفتن شش درگاه PCI-Express 2.0 x16 امکان بهره گیری از تکنولوژی های Multi-GPU یعنی NVIDIA SLI و AMD CrossFireX را فراهم ساخته است. همچنین یک درگاه PCI-Express x1 نیز که وظیفه ی بهره برداری از کارت صدای Quantum Wave را بر عهده دارد بر روی PCB تعبیه شده است. سیستم تامین توان پردازنده مرکزی در Big Bang XPower نسبت به MSI Eclipse Plus به 16 فاز با عنوان MSI DrMOS ارتقا یافته است و به همراه 2 کانکتور 8 پین می تواند تغذیه کاملا پایدار پردازنده را در Overclocking برای کاربر به ارمغان بیاورد. مدار حافظه نیز به 3 فاز جداگانه تجهیز گردیده است که با این اوصاف انتظار می رورد شاهد قابلیت Overclocking بالایی از این مادربورد باشیم. یک کانکتور 6 پین نیز جهت پایداری هر چه بیشتر هنگام استفاده از کارت های گرافیکی متعدد بر روی برد تعبیه شده است.

    از دیگر ویژگی های قابل توجه این محصول می توان به پشتیبانی از دو پرت USB 3.0 و دو پرت SATA III اشاره کرد که این مادربرد را به محصولی مجهز به تکنولوژی روز تبدیل کرده است. Big Bang XPower در ماه مارس میلادی و با قیمت بالای 300 یورو روانه بازار خواهد شد.
    منبع: hotoverclock.com
    در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
    تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت

    روزگار خوش

  6. #36
    rezalaghaian آواتار ها
    • 1,759

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    گيگابايت فن آوري انحصاري جديد براي مادربردهاي سري P55

    مدتي است گيگابايت با شعار پيشرو بودن در نوآوري هاي صنعت مادربرد به پيشتازي در ارائه فن آوري هاي نو و جديد در محصولات خود رو آورده است.
    از ساخت و معرفي مادربردهاي UD3 كه سال گذشته سر و صداي زيادي بپا كردند و جوايز بي شماري را از آن خود كردند تا فن آوري هاي ساده تري نظير silent cell يا Ultra TPM، همه و همه امكانات جديد و نويني را در اختيار كاربران مادربرها و كارت هاي گرافيكي گيگابايت قرار مي دهند كه با استقبال زياد كاربران و در نتيجه ترغيب گيگابايت به معرفي تعداد بيشتري از اين فن آوري هاي انحصاري همراه بوده است. در همين راستا اين شركت قصد دارد تعدادي از مادربردهاي سري P55 جديد خود را كه بر پايه معماري جديد ليندفيلد اينتل و سوكت هاي 1156 به بازار عرضه خواهند شد را نيز با فن اوري انحصاري نسبتا جديدي همراه سازد. اين فن آوري جديد كه Smart TPM نام دارد، نسخه تكميلي و بهينه شده فن آوري Ultra TPM اين شركت است كه در نسل فعلي مادربردهاي اين شركت شاهد آنها هستيم.
    Smart TPM يك فن آوري امنيتي است كه كار آن محافظت از اطلاعات موجود بر روي هارد ديسك است. بطور ساده اگر بخواهيم كاركرد اين فم آوري را توضيح دهيم بايد بگوييم كاربر قادر است بكمك Smart TPM اطلاعات داراي اهميت و امنيتي خود را كدگذاري وقفل نمايد و اجازه دسترسي به آن را فقط براي خود يا كاربراني خاص تعريف نمايد. اين فن آوري در مقايسه با نمونه هاي TPM ديگر داراي خصوصياتي منحصر بفرد و جالب است.
    در قدم اول شما بايد مقداري از هارد ديسك خود را جدا و آن را براي تهيه نسخه پشتيبان از فايل هايي كه مي خواهد مخفي يا تحت حفاظت قرار دهيد كنار بگزاريد. سپس با خيال راحت پوشه ها، درايو ها، فايل ها و حتي نامه هاي الكترونيكي را كه نمي خواهيد در دسترس همگان باشد را يكي يكي انتخاب و تحت حافظت قرار دهيد. پس از اين كار شما بايد يك كليد دسترسي براي اطلاعات خود تعريف نماييد كه فقط در صورت موجود بودن آن كليد دسترسي به اطلاعات موجود شود. اين كليد يك كلمه عبور نيست، بلكه يك كليد يا سوئيچ سخت افزاري است. در Smart TPM‌گيگابايت شما مي توانيد درايو USB يا گوشي موبايل خود را بعنوان كليد دسترسي به اطلاعات تعريف نماييد. اين امن ترين و مطمئن ترين راه حفاظت از اطاعات است.
    شيوه كار بدين گونه است كه سيستم از شما مي خواهد به عنوان كليد دسترسي يك حافظه فلش USB يا يك گوشي موبايل مجهز به فن آوري بلوتوث را به آن معرفي كنيد. سپس سيستم كدها و كلمات عبور ساخته شده در هنگام كدگذاري فايل ها را به آنها منتقل مي كند. با جدا كردن حافظه USB از سيستم يا فرمان خاموشي از طريق گوشي تلفن همراه، فايل ها و پوشه هاي كد گذاري شده از ديد و دسترس كاربران رايانه خارج مي شوند. فقط در صورت اتصال حافظه USB و يا فرمان از طريق تلفن همراه، فايل ها و پوشه ها قابل دسترسي و تغيير خواهد شد.


    در اين فن آوري جالب و انحصاري، از وسايل شخصي كاربر، كليد هاي امنيتي مطمئني ساخته مي شود كه دو مزيت دارد. در درجه اول دسترسي به اطلاعات فقط براي كاربر و صاحب سيستم فراهم است چون وي با خروج از خانه يا محل كار درايو USB و گوشي موبايل خود را همراه خود مي برد. دوم اينكه دسترسي نرم افزاري به اطلاعات بطور كلي غير ممكن و نا اميد كننده مي شود. اين مسائه به دو دليل اتفاق مي افتد. اول اينكه سيستم از كد هاي 2048 بيتي براي كدگذاري ها استفاده مي كند كه رمز گشايي از آنها به سال ها زمان احتياج دارد و عملا غير ممكن است و دوم اينكه هيچ گونه كپي از كد هاي مربوطه روي سيستم باقي نمي ماند و همه به درايو USB يا تلفن همراه منتقل مي شود. بعلاوه براي تامين امنيت بيشتر و راحتي خيال كاربران يك نسخه از اين كد ها نيز روي بايوس مادربرد نوشته و نگهداري مي شود. اين مساله كمك مي كند كه در صورت بروز مشكل در كليد ها مثل مفقود شدن درايو USB و تلفن همراه، كاربر بتواند طبق شرايطي خاص به اطلاعات خود دسترسي پيدا كند. البته اين كار از عهده خود كاربر خارج است و بايد از طريق شركت حامي و پشتيبان قطعه انجام بپذيرد.
    در حال حاضر گيگابايت بيش از 5 مدل مادربرد مبتني بر چيپست جديد P55 اينتل را معرفي كرده است كه سه مدل از آنها كه مدل هاي P55-UD6، P55-UD4Pو P55-UD3P هستند داراي اين فن آوري انحصاري بوده و بزودي در ايران موجود خواهند شد. فن آوري هاي امنيتي مانند TPM در ميان كاربران خارجي استفتاده هاي زيادي دارند و عمده ترين شيوه حفاظت از اطلاعات در رايانه هاي شخصي و خانگي بشمار مي آيند.
    در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
    تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت

    روزگار خوش

  7. #37
    rezalaghaian آواتار ها
    • 1,759

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل تحصیل
    نيشابور
    شغل , تخصص
    ازاد
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    بررسي مادربورد ASUS P5Q Premium ۲۶



    نگاهي به طراحي مادربورد
    مادربورد P5Q Premium را در اصل مي‌توان يك P5Q Deluxe ارتقاء يافته دانست كه براي كاربران سخت‌پسند (كه به دنبال كامل‌ترين امكانات هستند) طراحي شده است. اين مادربورد همانند P5Q Deluxe مجهز به يك مدار رگولاتور شانزده فاز واقعي است كه بوسيله خنك‌كننده‌هاي مسي تعبيه شده روي آن گرماي حاصل از فعاليت ترانزيستور‌هاي MOSFET به محيط داخل كيس منتقل مي‌شود (البته مانند گذشته براي هدايت سريعتر گرما، از يك فن كه روي خنك‌كننده‌هاي مسي بخش مدار رگولاتور نصب مي‌شود، استفاده شده است) در كنار سوكت پردازنده (سمت راست سوكت) چيپ‌ست كنترل كننده ولتاژ EPU (Energy Processor Unit) قرار دارد كه بر اساس نوع كاربرد به طور هوشمندانه ولتاژ پردازنده و ساير قطعات را تنظيم مي‌كند. در اين مادربورد هم جامپر تنظيم ولتاژ دستي پردازنده و پل جنوبي در قسمت فوقاني درست در بالاي اسلات حافظه قرار دارد (البته مواظب باشيد كه اين قابليت مانند ما شما را دچار دردسر نكند!) چيدمان كانكتور 24 پين برق و پورت فلاپي در P5Q Premium همانند P5Q Deluxe است با اين تفاوت كه در مادربورد Premium پورت IDE و COM به علت محدوديت فضا در كنار اين دو پورت تعبيه شده‌اند. به علت جابه‌جايي پورت IDE چيدمان پورت‌هاي SATA هم در اين مادربورد تغيير كرده است و تمام پورت‌ها به صورت افقي طراحي شده‌اند. علاوه بر شش پورت SATA اين مادربورد مجهز به چهار پورت ساتاي ديگر با رنگ‌هاي نارنجي و آبي است كه بوسيله چيپ‌ست Silicon Image Sil5723 مديريت مي‌شوند و از قابليت EZ BackUp و Super Speed functions پشتيباني مي‌كند. در صورتي كه يك درايور به اين پورت‌ها نصب باشد تنها مي‌توان از آن به عنوان Back Up استفاده كرد اما در صورتي‌كه از دو هاردديسك استفاده كنيد، مي‌توانيد هاردديسك‌هاي خود را در دو وضعيت Raid 0 يا Raid 1 تنظيم كنيد. مهم‌ترين تغييري كه در طراحي اين مادربورد به چشم ‌مي‌خورد تعبيه چيپ‌ست كنترل‌كننده مسير‌هاي انتقال داده به رابط‌هاي PCI-E با نام IDT در كنار چيپ‌ست پل جنوبي است كه در مادربورد EP45-DQ6 گيگابايت هم وجود دارد. با وجود اين چيپ‌ست مادربورد P5Q Premium مجهز به چهار رابط PCI-E x16 خواهد شد كه البته در هنگام فعاليت تنها يك رابط به صورت x16 فعاليت مي‌كند و رابط دوم تنها در حالت x8 قادر به فعاليت است. در اين مادربورد رابط‌هاي سوم و چهارم هم كه به رنگ مشكي هستند در حالت x4 فعاليت مي‌كند. با وجود اين ويژگي مادربورد P5Q Premium مانند رقباي جدي خود از فناوري Quad Crossfire پشتيباني مي‌كند كه اين ويژگي امكان استفاده از چهار كارت گرافيكي HD4850 را به طور همزمان به كاربر مي‌دهد. محصول نسبتا تازه وارد Asus مجهز به ويژگي جالب و كار‌امد Express Gate SSD است كه با وجود ان كاربر مي‌تواند سيستم خود را با استفاده از سيستم عامل لينوكس ويرايش شده موجود در اين حافظه، در كمترين زمان بوت و از قابليت‌هايي مانند بررسي ايميل،Skype‌ و موارد ديگر استفاده كند. به جزء تعبيه چيپ‌ست IDT در P5Q Premium اين مادربورد داراي يك تفاوت عمده ديگر با P5Q Deluxe است و آن هم وجود چهار كانكتور RJ45 در پانل پشتي مادربورد است كه آدم را بي‌درنگ به ياد مادربورد ..... مي‌اندازد! (البته به علت وجود چهار كارت‌شبكه گيگابيتي در اين مادربورد چيدمان چيپ‌ست‌هاي روبه روي رابط‌هاي PCI-E تا حدودي تغيير كرده است)

    شروع تست:
    براي تست مادربورد P5Q premium از قطعاتي با مشخصات فني زير استفاده كرديم :

    CPU:Intel Core 2 Quad 6600 (Kentsfield/2.4GHZ/FSB 1066/8MB L2)
    Graphic Card: Zotac GTX280 1GB GDDR3(Default Frequency)
    RAM:2GB Mushkin TXP2 DDR2 800 (CL:4-4-3-10)
    HDD: Western Digital 320GB (8MB Buffer/SATA2)
    Power:Green GP1030B(1030W real/12V Output :80A)
    Monitor:Samsung Syncmaster 1765(Resolution: 1600*1200 Pixel )

    تست مادربورد
    از آن‌جايي كه علاقه خاصي به برنامه‌هاي تست سه بعدي داريم در ابتدا به سراغ برنامه 3Dmark Vantage رفتيم تا براي شروع P5Q Premium را در برنامه سه‌بعدي محك بزنيم. در اين برنامه P5Q premium با درايور نسخه 178.13 كه به تازگي از سايت nvidia دانلود كرده بودم ، توانست در فركانس استاندارد پردازنده مركزي امتياز كل 12097 را در حالت Performance كسب كند. در مرحله بعدي تست مادربورد را در برنامه 3Dmark 2006 و بازي Crysis تست كرديم كه در اين مرحله محصول شركت Asus توانست در برنامه 3Dmark امتياز كل 12665 و در بازي Crysis با حداكثر جزييات(very High) و در دقت 1024×1280 پيكسل به ميانگين 30.41 فريم در ثانيه دست يافت. P5Q premium‌ در برنامه HD Tune نسخه 2.55 بعد از دو بار تست به ترتيب امتياز 60.2 مگابايت در ثانيه براي انتقال اطلاعات،‌ 12.7 ميلي‌ثانيه براي دست‌يابي اتفاقي و 119.2 مگابايت در ثانيه براي حالت Burst Speed را كسب كرد.( اين نتيجه در P5Q Deluxe با وجود همين قطعات به ترتيب 59 مگابايت در ثانيه و 13 ميلي‌ثانيه بوده است) در برنامه PCmark 2005 اين مادربورد با وجود كارت‌گرافيكي Zotac GTX280 به امتياز كل 8522 دست يافت كه اين مقدار در P5Q Deluxe با وجود كارت گرافيك HD4850 حدود 7405 بود. براي تست پهناي باند حافظه از نرم افزار معروف Everst Ultimate استفاده كرديم كه بيش از Sisoft Sandra مورد توجه كاربران حرفه‌اي است. در اين برنامه P5Q premium توانست در حالت خواندن، نوشتن، كپي به ترتيب امتياز 5969، 4863، 5250 مگابايت در ثانيه را كسب كند. همچنين در اين برنامه حداقل زمان تاخير حافظه در حدود 88 نانو‌ثانيه بود. براي تست قابليت اوركلاكينگ مادربورد از خمير Zerotherm و سيستم خنك‌كننده آبي 3D Galaxy II گيگابايت براي كاهش دماي پردازنده استفاده كرديم. در اين حالت بعد از كمي تنظميات ولتاژ توانستيم پردازنده Q6600 خود را از فركانس 2.4 گيگاهرتز تا 3.62 اوركلاك كنيم كه در اين حالت سيستم در نرم‌افزار 3Dmark Vantage كه فشار زيادي را به پردازنده وارد مي‌كند، توانست به راحتي امتياز كل 12930 را كسب كند. (در اين حالت تنها پردازنده مركزي اوركلاك بود و كارت گرافيكي در فركانس استاندارد فعاليت مي كرد)

    مزايا:
    كارايي مناسب، تنظيمات مناسب و كامل بايوس، وجود مدار رگولاتور شانزده فاز، امكانات ارتباطي مناسب، حنك‌كننده مسي با كارايي بالا،‌ وجود ويژگي‌هاي Express Gate، Drive Xpert و EPU، چيدمان مناسب كانكتور هشت پين مادربورد، وجود ويژگي Stack Cool2

    معايب:
    نزديكي رابط‌هاي PCI-E به يكديگر، بايوس نچندان پايدار و مناسب( گاهي در هنگام فعاليت يا بعد از اوركلاك كردن پيغام‌هاي خطايي در هنگام بوت‌شدن ظاهر مي‌شود)، نزديكي اسلات حافظه به رابط PCI-E، تعبيه باتري در نزديك رابط PCI

    مشخصات فني:
    چيپ ست: Intel P45-ICH10R
    ظرفيت ونوع حافظه قابل پشتيباني: 16 گيگابايت حافظه DDR2 1200
    حداكثرفركانس مسيرFSB يا HT: 1600 مگاهرتز(400 مگاهرتز QDR)
    تعداد رابط PCIو PCI-E: 1 رابط PCI- 1 رابط X16- 1 رابط x8- 2 رابط x4- 1 رابط x1
    رابط ها و پورت‌ها : 10 رابط SATA2- 14 پورت2 USB- 2 پورت IEEE1394
    سايت و شماره تماس: www.asus.com-3902000 - 0262
    گارانتي و قيمت: ويستا پخش، 340.000 تومان

    كارايي: 88 از 100
    امكانات:89 از 100
    قيمت:82 از 100
    امتياز كل: 86.3 از 100
    در انتهاي نگاهت كلبه اي ميسازم
    تا مبادا بگوئي از دل برفت هرانكه از ديده برفت

    روزگار خوش

صفحه 4 از 4 اولیناولین ... 234

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •