نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتون درباره نتیجه دربی چیه؟
- رأی دهندگان
- 2. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
-
برد پرسپولیس
-
مساوی
-
برد استقلال
-
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس اعلام كرد به عنوان يك دفاع آخر از دورترين فاصله سلامت گل تيمم را تشخيص دادم اما نميدانم كمك داور چگونه آن را مردود اعلام كرد.
، شيث رضايي افزود: متاسفانه كمك داور با يك تصميم اشتباه تمام رحمات ما را به هدر داد و او مقصر اصلي ناكامي ما است.
وي ادامه داد: اميدوارم او و تيم داوري بتوانند شب را راحت بخوابد زيرا ۴۰ميليون هوادار پرسپوليس از تصميم او گريان هستند و نبايد تا آخر عمر خود را ببخشند.
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيم ما در اين ديدار كاملا برتر از حريف بود.
وي تصريح كرد: نتيجه بدست آمده به هيچ عنوان عادلانه نبود و تيم ما مستحق كسب ۳امتياز اين بازي بود.
-
این مصاحبه آقای فتح الله زادست. یه قسمتش خیلی باحاله. با عرض معذرت فکر می کنم ایشون چشماشون مشکل داره که همچنین حرفی زدن اونم درمورد صحنه ای که حتی در بدترین حالت آفساید بوده باشه میلی متری بوده
علی فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در حاشیه مجمع عمومی فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: تا پیش از آنکه شهرآورد تهران آغاز شود فشار و استرس زیادی روی ما (مسئولان باشگاه وجود دارد) ما این فشار را تحمل می کنیم تا اینکه سوت پایان بازی به صدا درآید بازی که تمام شد نیاز داریم حداقل تا ظهر روز بعد از بازی بخوابیم. خوشبختانه این بار به جای آنکه در خانه بخوابیم و استراحت کنیم و فشار یک هفته کار و فعالیت را از تن خارج کنیم ناچار شدیم در مجمع فدراسیون فوتبال شرکت کنیم!
سرپرست باشگاه استقلال در خصوص حوادث و اتفاقات دیدار برابر پرسپولیس گفت: بعضی از کارشناسان عنوان کرده اند گل پرسپولیس آفساید نبوده و برخی هم نظری مخالف این داشتند. ما خودمان هم در باشگاه این صحنه را بررسی کردیم و مشخص شد بازیکن تیم پرسپولیس نیم متر در آفساید بوده است. در عین حال در این مسابقه یک خطای پنالتی هم به سود ما گرفته نشد.
فتح الله زاده در واکنش به اعتراض هواداران دو تیم استقلال و پرسپولیس که شب پیش از برگزاری شهرآورد را در کنار استادیوم آزادی گذرانده بودند، گفت: نمی دانم چه کسی به این هواداران قول جا، اسکان و شام داده بود. ما جا نداریم به هواداران بدهیم. البته خانه ما هست و حاضریم در خانه خود پذیرای هواداران باشیم.
این عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص مجمع این فدراسیون گفت: در نشست امروز گزارش های شفافی در خصوص عملکرد فدراسیون فوتبال به سمع و نظر اعضای مجمع رسید من هم به عنوان عضو هیئت رئیسه ضمن دفاع از حق و حقوق باشگاهها در مواردی که نیاز بود از شرح وظایف خود استفاده کرده و مطالبی را عنوان می کردم.
وی در ادامه با اشاره به حضور یک بازیکن فرانسوی در تیم فوتبال استقلال گفت: این بازیکن فرانسوی با نام قادر حسن در لیگ اسلواکی بازی می کند. من و آقای حجازی بازی او را دیده ایم و از نظر فنی شرایط بازی در تیم استقلال را دارد. آقای مظلومی نیز توانایی این بازیکن را تایید کرده و اعلام کرده او را می خواهد. ما پنجشنبه شب به باشگاه این بازیکن اعلام کردیم که او را می خواهیم و در صورت توافق قادر حسن از نیم فصل یا آغاز فصل آینده به عضویت تیم استقلال در می آید.
وی در واکنش به شایعه شکایت باشگاه پرسپولیس از کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: هر کسی حق شکایت دارد و می تواند شکایت کند اما ما برنده بازی شهرآورد هستیم و در این بازی به خوبی به پیروزی رسیدیم اگر قرار به شکایت باشد ما هم می توانیم در آن دو بازی که داوران خارجی مسابقه را قضاوت کردند و حق باشگاه استقلال ضایع شد، شکایت کنیم.
در ادامه از فتح الله زاده پرسید:" پرویز مظلومی در پایان دربی شصت و نهم اعلام کرد سختی های زیادی در تیم استقلال کشیده و اگر مسئولان باشگاه بخواهند او امروز از تیم جدا می شود. منظور مظلومی از این سختی ها چیست؟ . فتح الله زاده در این مورد گفت: او در تیم استقلال سختی های زیادی را متحمل شده است او تیم استقلال را در حالی تحویل گرفت که 14 بازیکن از تیم جدا شده بودند مظلومی تمرینات استقلال را در حالی آغاز کرد که فقط 5 بازیکن را در اختیار داشت. هیچکس در آن دوره باور نمی کرد استقلال بتواند در لیگ برتر بماند همه پیش بینی می کردند استقلال در پایین جدول جای خواهد گرفت اما امروز تیم مظلومی در بالای جدول قرار دارد و در دربی به پیروزی رسیده است. من اعتقاد دارم مظلومی حق دارد ناراحت باشد او مشکلات و زحمات زیادی را متحمل شده و استقلال را به اینجا رسانده است.
سرپرست باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: من به هواداران استقلال قول قهرمانی در لیگ برتر را نداده ام اما از زمانی که آمدم قول داده ام سهمیه حضور در لیگ قهرمانان آسیا را کسب خواهیم کرد چرا که اعتقاد دارم کسب سهمیه آسیا برای ما همانند یک قهرمانی است. از امروز هم با تمام وجود فعالیت می کنم تا به قولی که داده ام عمل کنم در این راه به قهرمانی در لیگ برتر هم فکر می کنیم. تماشاگران استقلال می دانند من تمام تلاشم را به کار می گیرم که به آنچه که آنها می خواهند برسم.
وی در خصوص انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال بزودی معرفی می شوند. خبرنگاران از فتح الله زاده پرسیدند منظور شما از این به زودی چیست که هیچ وقت زمان آن نمی رسد، وی در پاسخ گفت: باید این کلمه به زودی به فرهنگ لغات بدهید تا معنای آن مشخص شود!
وی ادامه داد: من به آقای سعیدلو پیشنهاد کردم هیئت مدیره 3 نفره برای باشگاه استقلال انتخاب کند تا فعالیت باشگاه نظام مندتر از گذشته دنبال شود.
خبرنگاری از فتح الله زاده پرسید طولانی شدن انتخاب هیئت مدیره آیا به دلیل پیدا نشدن سه نفر آدم یکدل نیست، سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به این پرسش گفت: برای هیئت مدیره استقلال 500 نفر آدم یکدل هم می توان پیدا کرد اما زمانی که وارد هیئت مدیره می شوند نمی توانند با هم یکدل و همدل باشند. من پیشنهاد خود را به آقای سعیدلو داده ام و هر زمان که ایشان هیئت مدیره را معرفی کند پذیرفته و در کنار آنها فعالیت خواهم کرد.
وی در واکنش به اظهارات اخیر واعظ آشتیانی گفت: من نفهمیدم بالاخره آقای واعظ چه می گوید. ایشان یکجا گفته است ساختمان باشگاه استقلال متعلق به این باشگاه نیست و در جای دیگر عنوان کرده اند من ساختمان باشگاه را یکجا حراج کرده ام. من می خواهم بدانم اگر ساختمان باشگاه متعلق به استقلال نیست چطور آن را حراج کرده اند. اگر من این کار را انجام داده ام باید از من تقدیر شود.
وی در خاتمه تصریح کرد: باشگاه استقلال زیر نظر سازمان تربیت بدنی فعالیت می کند و رئیس مجمع باشگاه آقای سعیدلو است. ما هم حاضریم ساختمان باشگاه را به سازمان تربیت بدنی واگذار کنیم و پول آن را دریافت کرده و برای باشگاه هزینه کنیم البته اول این رقم را می گیریم بعد ساختمان باشگاه را به سازمان تربیت بدنی می دهیم. این امکان هم وجود دارد که پول را بگیریم و بعد هم "دبه " کنیم.
-
یه مصاحبه جالب دیگه از آقای فتح الله زاده. گمونم جو ایشون رو خیلی گرفته بوده
علي فتحالله زاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس اظهار داشت: ما اين برد را به مرحوم جورابلو تقديم ميكنيم كه امروز در ميان ما نيست.
وي افزود: پرسپورليس از ما بهتر بازي كرد اما نتيجه عادلانه بود، از مظلومي تشكر ميكنم كه در اين مدت زحمات زيادي كشيده است.
سرپرست باشگاه استقلال ادامه داد: من در رختكن استقلال حاضر شدم و به بازيكنان استقلال گفتم پرسپوليس از دقيقه 80 به بعد كم ميآورد و همين اتفاق هم افتاد. خوشحالم كه به پيروزي رسيديم و هواداران خوشحال شدند. من براي بازيكنان پاداش ويژهاي در نظر گرفتم.
-
علي دايي اظهار داشت: بازيكنان ما در دربي 69 بسيار خوب بودند و به نظر من حرفهاي عمل كردند. آنقدر خوب بودند كه من را به آينده اميدوار كردند.
وي افزود: درست است نتيجه را باختيم اما من بسيار به آينده اميدوار شدم چون تيم من خيلي پيشرفت داشته است. پرسپوليس در بازي دربي نشان داد فوتبال را خوب ميفهمد و بازي ميكند كه اين براي من جاي خوشحالي دارد.
دايي ادامه داد: بايد ياد بگيريم كه به تيمي كه خوب بازي ميكند امتياز نميدهند. بايد گل بزنيم و از موقعيتها استفاده كنيم، البته ما در دربي 69 گل زديم اما مردود اعلام شد.
دايي در جواب سوالي كه آيا احتمال ميدهيد شكستهاي شما ربطي به شكايت فيفا داشته باشد نيز گفت: نميتوانم چنين حرفي را بزنم، چون صد در صد مطمئن نيستم اما دليلي نميبينيم كه دو بازي پشت سر همديگر يكي توسط داور و يكي ديگر توسط كمك داور سر ما را ببرند و ما را رو در روي هواداران قرار دهند.
دايي تاكيد كرد: من خدا را شكر ميكنم كه هواداران ما بسيار فهيم هستند و فوتبال را ميشناسند. همه آنها ديدند فوتبال بازي كرديم و حقمان باخت نبود، اما باختيم. همينكه هوادارانمان اعتراض نكردند، براي من كافي بود.
وي افزود: به نظر من هوادارانمان زياد ناراضي نبودند چون ما فوتبال بازي كرديم. نمي دانم داور و كمك داور بازي اگر اشتباه كرده باشند چه توضيحي دارند. اگر عذرخواهي هم كنند چه فايدهاي براي ما دارد.
دايي در خصوص وقتهاي اضافه بازي گفت: وقت اضافه هم عادلانه نبود، يعني يك دقيقه در نيمه اول و سه دقيقه در نيمه دوم درست اعلام نشد. به نظر من وقت اضافه بيشتري بايد گرفته ميشد.
وي افزود: يك گل قطعا همه چيز بازي را عوض ميكند بعد از اينكه تيم من گل به ثمر رساند و آفسايد اعلام شد همه بازيكنان من ايستادند. چند حمله استقلاليها را كه ديديد به خاطر اين بود كه بازيكنان من از لحاظ روحي و رواني بعد از مردود شدن گل دچار مشكل شدند.
وي خاطرنشان كرد: تيم من از همه لحاظ برتر از استقلال بود، اصلا فوتبال روي خوب خود را به ما نشان نداد. در نيمه دوم به نظرم خيلي از استقلاليها بهتر بوده و حتي خودشان هم باور نميكردند ما را برده باشند.
-
به نظر ميرسد پشت گلي كه فرهاد مجيدي براي استقلال به ثمر رساند يك اراده تاريخي وجود داشته است.
فرهاد مجيدي سومين بازيكني است كه در سه بازي متوالي موفق به گلزني شده است. پيش از او صفر ايرانپاك در داربيهاي 7،8،9 و مهدي هاشمينسب در داربيهاي 44،45و 46در سه بازي متوالي دروازه حريف را باز كردند.
فرهاد كه با اين گل به نوعي هتتريك كرد تنها بازيكني بود كه در اين مسابقه خاص چنين موقعيتي داشت و از آن استفاده كرد اگر به اعداد 6 و 9 هم دقت كرده باشيد اين دو عدد قرابت زيادي با عدد 3 دارند. مجيدي كه بعد از اين گل در دقايقي طولاني با خدا راز و نياز ميكرد بعد از پايان مسابقه حاضر به گفتوگو نشد تا روزنامهنگاران در انتظار فردا و مصاحبه خبرنگاران نزديك وي باقي بمانند.
امروز باشگاه استقلال بازيكنان را از گفتوگوهاي تلويزيوني منع كرده بود و بنابراين خبرنگاران تلويزيون در حاشيه كنفرانس مطبوعاتي مربيان در گفتوگوهاي با يكديگر عليه اين حركت باشگاه استقلال مصاحبه كردند. كاري كه ظاهرا به درخواست منصور پورحيدري انجام شده است.
-
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مطمئن بودم كه مجيدي از فرصتي كه با پاس در اختيارش گذاشتم استفاده مي كند.
مجتبي جباري پس از پايان ديدار تيم هاي استقلال و پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: كادر فني تيم تشخيص داد كه در نيمه دوم ميدان بروم و خيلي خوشحالم كه پاس من به پيروزي تيم استقلال كمك كرد.
وي ادامه داد: موفقيت تيم از بازي كردن من مهم تر است و اعتراضي به نيمكت نشيني در ابتداي بازي ندارم.
جباري در مورد گل تيم استقلال گفت: ميدانستم مجيدي بازيكن فرصتطلبي است و خدا را شكر ميكنم كه وي پاس من را به گل تبديل كرد تا به سه امتياز بازي بدست آوريم.
وي ناكيد كرد: بازي خوبي انجام داديم و به نظرم موفقيت استقلال بيش از نيمكت نشيني من اهميت داشت، به همين دليل به نظر مظلومي احترام ميگذارم.
جباري در پايان گفت: پس از خاتمه بازي وقتي شادي هواداران استقلال را ديدم به خود باليدم و خوشحالم كه به آنها خدمت ميكنم.
-
بازيكنان تيم فوتبال استقلال براي برتري در شهرآورد روز جمعه ، ۱۵ ميليون ريال پاداش دريافت ميكنند.
مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران افزود: سرپرست باشگاه پس از برتري استقلاليها در رختكن تيم حاضر شد و از پرداخت پاداش ۱۵ميليون ريالي براي تمامي بازيكنان خبر داد كه اين مهم بر اساس برنامه پرداختيهاي باشگاه استقلال تهران محقق ميشود.
محمد سررشته داري خاطرنشان كرد: روز قبل از شهرآورد تهران نيز پاداش برتري استقلال مقابل سايپا به بازيكنان پرداخت شد و پاداش بازي با پرسپوليس نيز به زودي به حساب بازيكنان واريز ميشود.
وي ادامه داد: با نظر كادر فني، بازيكنان استقلال امروز استراحت خواهند كرد و تنها در برنامه استخر و سونا كه از سوي باشگاه در نظر گرفته شده است، شركت خواهند كرد.
سررشته داري در مورد قرارداد اسماعيل قادر حسن بازيكن فرانسوي كه قرار است به تركيب استقلاليها ملحق شود، تاكيد كرد: قرارداد اين بازيكن براي وي ارسال شده و توافقهاي ضمني با وي صورت گرفته است و با امضاي اين بازيكن ، قرارداد وي نهايي ميشود. اين فوتباليست قابليت بازي در چند پست را دارد كه گوش چپ يكي از اين پستها است.
تيم فوتبال استقلال در روز جمعه در ورزشگاه آزادي تيم پرسپوليس را با نتيجه يك بر صفر برد .
-
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشست خبري پس از پايان رقابت اين تيم در برابر آبي پوشان پايتخت ،تيمش را مستحق شكست در شهرآورد 69 ندانست. علي دايي پس از شكست مقابل استقلال در نشست خبري اظهار داشت: به هواداران استقلال بابت اين موفقيت تبريك مي گويم اما به هيچ عنوان مستحق شكست در اين مسابقه نبوديم. داور گل سالم ما را مردود اعلام كرد و دليل تصميم او را نفهميدم. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد: داور سر ما را در اين مسابقه بريد و با اين مشكل ما شرمنده هوادارنمان شديم.
دايي يادآور شد: نمي دانم شايد زماني كه مي خواهم حقم را از فدراسيون فوتبال بگيرم اين موضوع به مذاق برخي از افراد خوش نمي آيد. متاسفم براي قضاوتي كه نتيجه ما را در اين مسابقه حساس به سادگي تغيير داد.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه آيا مشكلات شما با فدراسيون فوتبال مي تواند در اشتباهات داوري موثر باشد يا خير؟ تصريح كرد: نمي خواهم در اين باره چيزي بگويم اما نمي فهمم چرا در دو ديدار متوالي ما چنين اشتباهات عجيبي از داوران رخ مي دهد و سر تيم ما را به اين راحتي مي برند.
وي تصريح كرد: در كادر فني و بازيكنان ما تصميم داور براي هيچ كس باور كردني نبود و اين براي دومين بار متوالي در ديدارهاي ماست كه چنين تصميمات غير قابل باوري از سوي داوران گرفته مي شود.
سرمربي پرسپوليس در خصوص اين مسابقه گفت: تيم ما در هر دونيمه بازي بسيار خوبي از خود ارائه داد و استقلال در نيمه دوم از تنها موقعيت خود به خوبي استفاده كرد.
دايي خاطرنشان كرد: بازيكنان تيم پرسپوليس پس از مردود شدن گل تا پايان نيمه شوكه بودند و اطمينان داشته باشيد اگر گل ما سالم اعلام مي شد برنامه دقيقي براي به ثمر رساندن گلهاي بيشتري داشتيم.
وي افزود: بازيكنان تيم استقلال هم باور نمي كردند با اين بازي بتوانند به ما در دقايق پاياني گل بزنند.
سرمربي پرسپوليس درباره تمجيد برخي از مسئولان فوتبال كشور از عملكرد داور گفت: تنها كاري كه ما بلد هستيم آنرا انجام دهيم دفاع بي دليل از خود و عملكردمان است.
دايي در پاسخ به سئوالي مبني بر اعتراض هواداران پرسپوليس به عملكردش در اين مسابقه تاكيد كرد: من احساس مي كنم اين صحبت ها را شما خبرنگاران بيان مي كنيد زيرا همانطور كه همه ديدند در پايان مسابقه هوادارن مرا به شدت تشويق كردند و اينگونه كه مشخص است شما با من اختلاف شخصي داريد.
وي افزود: اطمينان داشته باشيد اگر هواداران اعلام كنند كه مرا نمي خواهند پرسپوليس را ترك مي كنم. هواداران به خوبي فوتبال را مي فهمند و متوجه شدند چگونه در زمين حق را ناحق كردند.
سرمربي پرسپوليس در ادامه تصريح كرد: فوتبال برد و باخت دارد و يقين داشته باشيد كه من پرسپوليس را در بازي هاي آينده درست مي كنم.
دايي در خصوص اظهارات مظلومي مبني بر اينكه نسبت به نقاط ضعف و قوت پرسپوليس شناخت داشتيم، گفت: نمي دانم اگر توپ در يك صحنه زير پاي محمد نوري گير نمي كرد و گل ما صحيح اعلام مي شد آيا باز هم اين حرف ها زده مي شد؟
وي در رابطه با نشستن بر روي نيمكت پس از پايان بازي براي دقايقي خاطرنشان كرد: دليل خاصي از اين كار نداشتم و تنها مي خواستم كمي آرام تر شوم.
سرمربي پرسپوليس همچنين درباره حضور ديرهنگام كريم باقري در زمين مسابقه گفت: درصد آمادگي كريم باقري را من به عنوان سرمربي بهتر از هر كس ديگري مي دانم و به همين خاطر خواستم از توانايي هاي او در اين دقايق استفاده كنم.
در نشست خبري علي دايي بين خبرنگاران پرسپوليسي و استقلالي براي چند بار درگيري لفظي بوجود آمد.
تيم فوتبال پرسپوليس در شصت و نهمين شهرآورد تهران با نتيجه يك بر صفر مغلوب استقلال شد.
-
با توجه به بروز تخلفات از سوي تماشاگران پرسپوليس و توهين به مسئولان كميته داوران در ديدار با ملوان بندر انزلي ،كميته انضباطي اين تيم را به پرداخت 70 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
-
سرپرست باشگاه پرسپوليس تهران با اشاره به عملكرد بسيار خوب تماشاگران و هوداران اين باشگاه در بازي برابر استقلال گفت: آنان شايسته تقدير هستند، زيرا با توجه به كليه مسايل پيش آمده هيچ مشكلي به وجود نياوردند.
حبيب كاشاني روز شنبه در حاشيه مجمع عمومي فدراسيون فوتبال در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به اينكه هواداران تيم پرسپوليس از نقاط دور و نزديك به ورزشگاه آزادي آمدند، گفت: گراني بليت ورزشگاه آزادي، گل مردود شده دقيقه پنجم پرسپوليس و گل دقيقه ۹۱استقلال از جمله عواملي بودند كه هر هواداري را آشفته ميكند، اما هواداران پرسپوليس با خويشتنداري خود شايسته تقدير و تشكر هستند.
وي خاطر نشان كرد: هيات مديره باشگاه پرسپوليس هر دوشنبه جلسهاي با كادر فني تيم دارد كه نتايج هفته را بررسي و نقاط ضعف و قوت تيم را نيز آناليز ميكنند.
سرپرست باشگاه پرسپوليس افزود: نتايج ۵بازي اخير تيم پرسپوليس در خور اين تيم برزگ نيست و متاسفانه در بازيهاي اخير نيز اشتباهات سهوي داوران به نتيجه نگرفتن اين تيم كمك كرده است.
وي با اشاره به اينكه تيم پرسپوليس به كار خود در ليگ برتر با قدرت ادامه خواهد داد، گفت: اشتباه كمك داور بازي ديروز باعث شكست پرسپوليس شد و من هم بعد بازي نه تنها با بازيكنان برخورد نكردم بلكه دست آنان را نيز فشردم.
كاشاني در خصوص شايعه مربيگري حميد استيلي در پرسپوليس گفت: اين موضوع كذب محض است زيرا استيلي با شاهين بوشهر قرارداد دارد و با پيروزي اين هفته نيز به جايگاه خود در اين تيم استحكام بيشتري بخشيد.
وي تاكيد كرد: من با استيلي دوست خيلي خوب هستم اما در ۱۵روز گذشته با او تماسي نداشتم.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص شكايت از داور بازي روز گذشته استقلال و پرسپوليس گفت: هيات مديره به خوبي ميداند كه امكان تغيير نتيجه يك بازي بعد از سوت داور نيست اما براي فرهنگسازي اين شكايت را تنظيم و ارسال كرده است. عذرخو اهي كمك داور نيز ميتواند در راستاي فرهنگسازي در فوتبال كشور انجام شود.
كاشاني با اشاره به قضاوت خوب مرادي در بازي برابر استقلال، گفت: مرادي داور بينالمللي است و تمام تلاش خود را براي قضاوت خوب ميكند تا موقعيتش در جهان خراب نشود. مرتضي كريمي نيز كمك داور اين بازي دانش آموز من بوده و اشتباه او بدون قصد و غرض بود.
وي در خصوص شايعه برخورد شيث رضايي با فرهاد مجيدي گفت: من برخورد خاصي بين اين دو نديدم و اگر مسوولان كميته انضباطي چيزي ديدند ميتوانند بر اساس قوانين و مقررات موضوع را بررسي كنند.
سرپرست باشگاه پرسپوليس در پايان با تكذيب خبر همكاري احمد زاده با تيم پرسپوليس گفت: هواداران به سرخپوشان فرصت دهند قول ميدهم تيم به شرايط آرماني برگردند و حداقل يكي از سه جام(ليگ، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا ) را به دست آورند.
كاشاني در خصوص حضور تيم فوتبال پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا گفت: براي حضور قدرتمند در اين رقابتها تيم پرسپوليس نياز به يك مهاجم و يك مدافع خوب دارد كه كارهاي اوليه براي جذب عماد رضا كه درحال حاضر در باشگاههاي مصر بازي ميكند، در جريان است.
برچسب برای این موضوع