اگه تو آسانسور گیر کنیم:
کلی نا امیدش میکنم از زندگی...میترسونمش که قراره همینجا بمیره...هیچکی پیداش نمیکنه...
بعدش که داشت گریه میافتاد میزنم زیر خنده....
اگه تو آسانسور گیر کنیم:
کلی نا امیدش میکنم از زندگی...میترسونمش که قراره همینجا بمیره...هیچکی پیداش نمیکنه...
بعدش که داشت گریه میافتاد میزنم زیر خنده....
دوستان واقعی جواهراتی هستندگرانبها که به دست آوردنشان سخت است و نگه داشتنشان سخت تر.
لطفا" در حفظ و نگه داری من کوشا باشید
یا علییییییییییی اینا چه کاریی می کنند توی آسانسور آقا کیا از این به بعد خواستی سوار آسانسور شی یک کپسول اکسیژن با خودت ببر که نفس کم نیارید و ...... (البته شما آقایون که هیچ وقت کم نمی یارید)
وای وای از دست این نسل هفتادیا شماها مثل ما 60 زجر نکشید که توی آسانسور از این کارا نکنید این رها جون کی می خواد به جای دلداری طرف سکته بده از ترس و بعد یک لقمش کنه این آقا کیا هم که می خواد یک رابطه عشقولانه برقرار کنه توی آسانسور اونم بدون سانسور وای من.......
حالا اصلاً اومدیم وسط فیلم هندی آقا کیا آسانسور درست شد بعدشم باباش در وا می کنه و بعدشم خدا می دونه که چی می شه (دیگه از کمبود اکسیژن از حال نمیری از ابهت پدر غشششششششش می کنی) و بعد :پایان ماجرای ناتمام عشقی
تازه اگه همون طورکه خودش گفت بشه بعد از اینکه روی تخت بیمارستان به هوش اومد اصلاً طرفو به جا نمی یاره ......
ولی اگه من یک زمانی توی آسانسور باهاش گیر کنم می گم تو رو خدا فاصله رو رعایت کن و از جات تکون نخور اگه دیدم داره گیر می ده می گم من ا ی د ز دارم دستت به من نخورهه
به امید اینکه هیچ دختری توی آسانسور گیر نکنه
اولند ،آقا کیا نه و آقا کیانیعنی ن به این گندگی رو نمی بینی
دوما، مگه شما شصتیا چی کشیدین
سوما ،اگه بابام بیاد منو تو این وضع ببینه یاد جوونیاش میفته و میگه :مزاحمتون نمیشم،از پله ها میرم! بعد میگه: جوونی کجایی و یادت به خیر/
چارما ،مگه به سرم ضربه خورده که طرفو جا نیارم؟!
پنجما ، مگه بده با یه پسر تو آسانسور .... (سانسور)
ششما، که همون اول گفتم ،کیان نه کیا
از خودم دفاع می کنم کسی فکرای بد به سرش نزنه.