صبح کماالله باالخیر !!!!
من پلیس نیستم ولی پلیس ها را دوست دارم !!!!! نه جاننم : منظورم اینه که دخترهای که تو خیابون ها ول نباشن رو برای موارد خاص بگیرن !!!! و این داماد و مادر شوهره که باید کار پلیسه رو بکنه وبره و بگیره !!!!!ببینم مگه تو پلیسی که می خوای بری دخترا از کنج خونوشون بگیری
اصل حرف سرجاشه : ازدواج : ازدواجه دیگه !!!! حالا 100 سال دیگه هم باشه !!!! منظور باز کردن چشم ها است !!!!!!مرحوم کافی هم برای پسرای دوره ی خودشون گفته والا پسرای امروزی رو ندیده بوده که چه قلب رئوفی واسه همه دخترا دارن به هیچ کسم نه نمی گن واسه همه مشاوره می دن، زیر ابرو بر میدارن و موهاشونم می کنند دیوار چین وایییییی چندشم شد
ولی خوب بگو از دخترای که روسری ویا مغنه اشون : تا گردونشون مثل دالتونها بسته شده !!!!! شلوارشون تا بالای مچ پا است : یا انقدره تنگن که نمی تونن راه برن !!!!
مانتوی که وسط کمرههههههه !!!!!
به این ها هم میشه گفت دختر !!!! نه اون دستهای که تو گفتی رو بهشون میگن پسر و نه این دخترها رو میشه گفت خانم !!!!!!!!!!مگه می شه به این طور آدما هم گفت مرد ....
خوب اره .... ولی هر چیزی حدی داره ... تا کجا تا چه حد ؟ولی یک حرف خوبی که خودت زدی اینکه خودمون رو دوست بداریم من که موافق این حرفنم
قبول داشته باش که این حرفت از رو اعصبانیت و یا خودخواهیییی ااااا :صد در صد وغیر خودم کس دیگری رو دوست ندارم چون کمتر کسی پیدا می شه لیاقت این طور دوست داشتن داشته باشه اصلاً شاید هیچ وقتم پیدا نشه
یه جمله است که میگه : این دوره پروانه بودن اشتباه است !!!!! کمتر کسی پیدا میشه : درست : چون در گران بهای شدی : صیاد قهاری می خواد که صیدت کنه !!!!
اخر یکی میاد پیدا میشه : اون دل رو همچین میبره که خودت خبر نداشتی ای وای چه شد که عاشق شدی !!!!!!!
و منطقی هم نیست که بخوای بگی پیدا نمیشه : البته من نمی دونم دیدت چیههههه اااا
بد بخت و بیچراه اونی که ...... ها هیچ بابا : هیچی نگفتم : اونی که نقطه چینه !!!!بابا گوش رو ولش کن کنده شد !!!! اهایییی کندیش !!
خوب بابا کی گفت اصلا شوهر کن
مرسی . هچنین شما و همه عزیزان در پناه خدا باشید .علی نگه دارت باشه برادر
موفق و شاد باشید .