بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: دوستی های خیابانی دختران و پسران ( خوشگل تی تیش مامانی هااا )

NEGAHEFARDA آواتار ها
    • 605

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش تخصصی ( IT )
    راه های ارتباطی

New5 دوستی های خیابانی دختران و پسران ( خوشگل تی تیش مامانی هااا )

خوب این رو دیگه توضیح نمی خواد ببینید و حسابی چشاتون جلا ببینه !!!!:

بزارید برم بالا منبر:

السلام والسلام علی ................

خدا حاجی کافی رو بیامرزه : می گفت دخترهاتون : عروس ها تون رو از کنج خانها پیدا کنید و بگیرید واس پسرهاتون و خودتون !!!!!!!

واقعا کع گل گفته !!!!!!
    خوب تموم شد منبر رفتن ما : فاتحه ....

هی به اسم تمدن چی میشه : این شلوار تنگ رو بپوشم مگه چی میشه : فلانی پوشید مگه چی شد و........... همه دارن انجام میدم همه همین طوره !!!!!
    با این حرفها کمر پدرو مارد خانواده ها شکسته شد و دیگه هم نمی تونن کار کنن و موندن چی بگن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حرفهای من : حرفهای برادرانه است نه پند و نصیحت و نه هیچ چیز دیگه ای .....
    عزیزم : خودت رو دوست داشته باش : که آزاده و پاک باشی !!!!!
    خوش بختی شما آرزوی منه !!!
    یا علی .....

راما آواتار ها
    • 313

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    hamedan
    راه های ارتباطی

حاج آقا التماس دعا مارو هم دعا بفرمایید برادر
    ببینم مگه تو پلیسی که می خوای بری دخترا از کنج خونوشون بگیری
    مرحوم کافی هم برای پسرای دوره ی خودشون گفته والا پسرای امروزی رو ندیده بوده که چه قلب رئوفی واسه همه دخترا دارن به هیچ کسم نه نمی گن واسه همه مشاوره می دن، زیر ابرو بر میدارن و موهاشونم می کنند دیوار چین وایییییی چندشم شد مگه می شه به این طور آدما هم گفت مرد ....
    ولی یک حرف خوبی که خودت زدی اینکه خودمون رو دوست بداریم من که موافق این حرفنم صد در صد وغیر خودم کس دیگری رو دوست ندارم چون کمتر کسی پیدا می شه لیاقت این طور دوست داشتن داشته باشه اصلاً شاید هیچ وقتم پیدا نشه
    علی نگه دارت باشه برادر

NEGAHEFARDA آواتار ها
    • 605

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته بخش تخصصی ( IT )
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط راما نمایش پست ها
    حاج آقا التماس دعا مارو هم دعا بفرمایید برادر
    صبح کماالله باالخیر !!!!

ببینم مگه تو پلیسی که می خوای بری دخترا از کنج خونوشون بگیری
    من پلیس نیستم ولی پلیس ها را دوست دارم !!!!! نه جاننم : منظورم اینه که دخترهای که تو خیابون ها ول نباشن رو برای موارد خاص بگیرن !!!! و این داماد و مادر شوهره که باید کار پلیسه رو بکنه وبره و بگیره !!!!!
    مرحوم کافی هم برای پسرای دوره ی خودشون گفته والا پسرای امروزی رو ندیده بوده که چه قلب رئوفی واسه همه دخترا دارن به هیچ کسم نه نمی گن واسه همه مشاوره می دن، زیر ابرو بر میدارن و موهاشونم می کنند دیوار چین وایییییی چندشم شد
    اصل حرف سرجاشه : ازدواج : ازدواجه دیگه !!!! حالا 100 سال دیگه هم باشه !!!! منظور باز کردن چشم ها است !!!!!!
    ولی خوب بگو از دخترای که روسری ویا مغنه اشون : تا گردونشون مثل دالتونها بسته شده !!!!! شلوارشون تا بالای مچ پا است : یا انقدره تنگن که نمی تونن راه برن !!!!
    مانتوی که وسط کمرههههههه !!!!!
    مگه می شه به این طور آدما هم گفت مرد ....
    به این ها هم میشه گفت دختر !!!! نه اون دستهای که تو گفتی رو بهشون میگن پسر و نه این دخترها رو میشه گفت خانم !!!!!!!!!!

ولی یک حرف خوبی که خودت زدی اینکه خودمون رو دوست بداریم من که موافق این حرفنم
    خوب اره .... ولی هر چیزی حدی داره ... تا کجا تا چه حد ؟
    صد در صد وغیر خودم کس دیگری رو دوست ندارم چون کمتر کسی پیدا می شه لیاقت این طور دوست داشتن داشته باشه اصلاً شاید هیچ وقتم پیدا نشه
    قبول داشته باش که این حرفت از رو اعصبانیت و یا خودخواهیییی ااااا :

یه جمله است که میگه : این دوره پروانه بودن اشتباه است !!!!! کمتر کسی پیدا میشه : درست : چون در گران بهای شدی : صیاد قهاری می خواد که صیدت کنه !!!!
    اخر یکی میاد پیدا میشه : اون دل رو همچین میبره که خودت خبر نداشتی ای وای چه شد که عاشق شدی !!!!!!!
    و منطقی هم نیست که بخوای بگی پیدا نمیشه : البته من نمی دونم دیدت چیههههه اااا
    بد بخت و بیچراه اونی که ...... ها هیچ بابا : هیچی نگفتم : اونی که نقطه چینه !!!! بابا گوش رو ولش کن کنده شد !!!! اهایییی کندیش !! خوب بابا کی گفت اصلا شوهر کن

علی نگه دارت باشه برادر
    مرسی . هچنین شما و همه عزیزان در پناه خدا باشید .

موفق و شاد باشید .

برچسب برای این موضوع