چيزي نميگم چون همه چيز مشخصه هست حرفامو باشكلك ها ميگم
روزگار خوش
چيزي نميگم چون همه چيز مشخصه هست حرفامو باشكلك ها ميگم
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
منم موافقم یه معرفی می کردین تا بعد ما هم که عکس برادرای عزیز رو میذاریم معرفی کنیم d:
آرزوهایت را روی کاغذ بنویس و یکی یکی از خدا بخواه خدا فراموش نمی کند اما تو یادت می رود آنچه که امروز داری آرزوی دیروز تو بوده است!!!
من 4 تاشونو میشناسمممممممممم
ردیف اول سمت راست : یه دوست هست !!!!!
اونی هم که دار خفش میکه که 100 در 100 همه میشناسنش همون ویژویز راما خانم هستن !!! نگاه تورخدا داره می کوبه تو سر ابجیییمممم !!!!!
واون آخری مو قرمزی هم داره میگه چشای ساهمووو !!! به مژگاه سیه کشتی در عکس خودرو !!!!
و کنار همین مژگان سون استار واساده با دوتا دست هم داره دهنش رو وا میک نه که میگه ببینید من دندونام سفیده کلاس بزاره واسمون .........
بقیه هم dna اونها باید شناسای بشه ....
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
ای خدا جونم اینا پس این شکلینننن : اههههه !!!!!!!!!!! نگاشون کن تر خدا !!!!! یا حضرات نجات !!!!!
الان این ور پریدههااا در ساختمان پنتاگون : و کاخ سفیدشون جمع شدن که یه چیزی یه توطئه ای علیه بزرگ مردان و زیبا رویان عالم تدارک بدن !!!!! به همه پسرهاااا وضعیت آماده باش اعلام کنید !!!!!
اففف اشش اوخخ : از حاجی ( مسئول شناسای و عملیات ) به سید برنا( مرکز فرماندهی ) ........
پدافند هوای رو در 4 سمت باشگاه مستقر کن .... الانه که بزیزن تو !!! و با ناخن هاشون موهای مارو بکنن !!!! ... اخخخ اییش افف ....
تو عکس فتوشاپه که منو یادتون رفته بود اما دارم میبینم که تو این عکس مژگان جون ابجیام خوشمل خوشملا
آبجی مژی هم که هست عکاسشون چقدر خوب بوده من بودما
همتون خوشکلید جیگرا