نخیر مادر زادی این طوری نیستن !!!! می خوان لوس کنن خودشون رو یا که مثلا بیان با این اشوه و افاده ها دل ما ها رو خون کننن ولی هی نمی دونن نا خودمون فش فشه ایم : این چیزای که واسه اینهااا روووویاااااا است واسه ما خاطره است !!!! ( اره داش مشتی _ شدیم ) چی داداژژژژژژژ : ما خودمون انده ختیم .....
بیا بپرسیم وقتی این دختر و پسرا کدومشون ظایع هستن !!!! حالا خانم هستید و ما هم چی داداژژژژ با غیرت : هیچی به این دخملی های مخملمی هیچی نمی گیم میگمی گناه داره !!!!! ولی خدا نکنه این پسرا باش به پاش گیر کنه : شما گروهای دالتون ها این پسره رو ببینید هر هر و کر کر می کنید !!! کی آقا تر بود؟؟؟
سر کلاس همون خانمییییی که میگههه استاددددد : بببخخخشیددد : این جا رو یه باره دیگه میشه بگید :
مرسی قربونتون !!! استاد بگه چننننننند بار بگم : چرا گوش نمیدی خانم !!! طفلکی : اشک دور چشاش حلقه میزنه !!!!سرخ میشه : کبود میشه : اخرش هم آروم میره بیرون از کلاس !!!! ....... دیگه هم روش نمیشه بیاد تو کلاس !!!!! ( آخه دلم گرفت :
) yes بازم بگم
حالا این پسر : چی گفتی استاد ؟ استاد : اگه زیادی دور برداره : بهش میگه می خوای یه بادمجون زیر چشات بکارم ؟؟؟؟؟( الیته من این طوری نیستمااا ) من با آرپیچی استاد رو ترور میکنم !!! ( هفته دفاع مقدس مبارک »: انقدره گفتن ... مخم تیلیت شد ).
خوب بازم بگیم کی تالو تره ؟؟؟؟؟
فقط لازمههههههه »: خدایشششششششش : یه بار یه خانمی که تو کلاس نشسته : یا داره از کنارت رد میشه :
یه نگاهی براندازی بهش بکنی و بعد بزنی زیر خنده ( اخخخخخ بومببب قههههه ) بیچارهههه لبووو میشه!!
اگه اون خندهه تو جمع چندتا پسر هم باشه : اون بیچاره خودکشی نکنه دق می کنه !!!!
دیگه خونه بره لباسسش رو زیر میکروسکوپ می گیره : === > ختم کلام به خود خودی تابلو هستید دیگه
خوب !!!! من می خوام بدونم این ویژژژژ ویژژژژژ چند بار این طوری تالو شده : یه بار تو دانشگاه رو سرش پیاده کنم چی میشه !!!! من فکر کنم : جنگ جهانی سوم بشه !!!