تغذیه یك علم جوان است و با تحقیقات گسترده در مورد مواد غذایی و تأثیرات آن بربدن انسان ، رابطه ای مستقیم دارد و هر روز شاهد افزایش اطلاعات و گاه گاهی شاهد تغییر نظرات دانشمندان در زمینه ی مواد خوراكی و آشامیدنی هستیم كه مسلما این موضوع بر اثر پیش رفت علوم و فنون آزمایشگاهی و افزایش مستمر آگاهی ها در عالم مواد غذایی توسط متخصصان است .
لازم به ذكر است ، جامعه با شنیدن این نظریات بعضا دچار گم راهی می شود و این وظیفه ی كارشناسان است كه مردم را از اشتباه و سردرگمی نجات دهند . امید است در كشور عزیزمان ، شاهد پیش رفت ، رشد و شكوفایی این علم جوان باشیم .
● آیا گیاه خواری یك رژیم مناسب و سالم است ؟
رژیم های گیاه خواری می توانند سودمند باشند اما به شرط این كه درست و دقیق برنامه ریزی شده باشند ، گیاه خواران ضمن یك برنامه ی غذایی مناسب می توانند ریسك بیماری هایی چون چاقی ، فشار خون بالا ، یبوست و سرطان كولن (بخشی از روده ی بزرگ) را كاهش دهند و در صورتی كه گیاه خواران برنامه ی ضعیفی داشته باشند ریسك بیماری هایی چون استئوپروز ، نرمی استخوان ، آنمی مربوط به آهن و ویتامین ۱۲B و كندی رشد در كودكان را می توان انتظار داشت