هر جور دوس داری برداشت کن برای اینکه من یه سری از افراد رو می شناسم _ اصلا منظورم شماها نیستید _ کلا شوخی وجدی رو قاطی میکنن .خب مثلا من نیمه تهرانی باشم به کسی چه ؟...هااا؟ انوقت اگه بر می گشتم ومی گفت بهتر از شمع دزدها هستم می شد آزادی یا دموکراسی ...اره ؟....بعد بهشون هم بر می خوره .موقعی میگن دموکراسی که بدور از هر گونه بی ادبی واحترامی ادم نظر بده ونظر بشنوه وقتی تو قدم اول مشکله همون بهتر که ادم اصلا تو این مایه ها حرفی نزنه ...مثل الان یه چیزی میگی به شرش می مونی وباید کلی توضیح وتفسیرش بدی .اول ادب بعد دموکراسی
( اگه ایشون گفتند به امضاش توجه کن برای اینکه شما از آشپزی نوشته بودید وایشون هم خواستد بهتون یاداوری کنن که تو اون امضا کلی اموزش آشپزی هست اگه دوس داری سرک نکشی کار خوبی می کنی ولی چرا بدون اطلاعات حرفی میزنی ومتهم می کنی یه عده رو که بهتره برن آشپزی یاد بگیرند ...همن دموکراسیتون منو کشته هااااا من می گم چرا اصل قضیه ول می شه وبه فرعیات می چسبید )
من کلا حمید رو نمی شناسم .من از بی ادبی وکل کل بیخودی متنفرم .حالا دوس داری اسمشو بذارید استبداد .خوبه اینقده شما از استبداد بدتون میاد ودم از دموکراسی می زنید تو قدم اولیه برای مملکت خودتون موندید ؟...استبداد به این عظمت رو نمی بینید ودموکراسی له شده تا این حد رو نمی فهمید برای جلوگیری از بی حرمتی که من می خوام جلوشو بگیرم اعتراض می کنید ..جالبه نه ؟