خودکشی 3 دختر
در یک روز در ایلام!

به گفته معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان ايلام معضل خودکشي هم اکنون بعنوان يکي از معضلات مهم استان به شمار مي رود که باید به آن توجه جدی کرد.

به گزارش آخرین نیوز منابع محلی از خودکشی سه نفر در ايلام در يک روز خبر دادند .

این حادثه که در اوایل هفته اتفاق افتاد 3 دختر 17 و 18 ساله اقدام به خودکشی کردند که یک نفر جان خود را از دست داده و دو نفر در شرایط وخیم به سر می برند.

بـراساس اطلاعات واصله دو دختر 17 و 18ساله ايواني و ایلامی با ريختن نفت بر روي خودشان و دختر17ساله دره شهري هم با خوردن پودر حشره کش اقدام به خودکشی کردند که اقدام بـه خودکشي کرد کـه دختر مصدوم ایوانی پس از انتقال به بيمارستان جان خود را از دست داد .

گفتنی است استان ایلام بیشترین آمار خودکشی بویژه خودسوزی زنان را در کشور به خود اختصاص داده است. به گفته معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان ايلام معضل خودکشي هم اکنون بعنوان يکي از معضلات مهم استان به شمار مي رود.

معاون هماهنگ کننده فرماندهي انتظامي استان ايلام نیز با اشاره به آسيب هاي رواني و اجتماعي شايع در استان اظهار داشت: اين آسيب ها دلايل و ريشه هاي گوناگون فرهنگي ، اقتصادي و ... دارد که بايد پس از شناسايي جهت کنترل و پيشگيري هدف گذاري شوند.