به نام خدا
آموزه شفا جویی از قران کریم چیزی از پیش خود ساخته یا سنت مرسوم در فرهنگ عامیانه نیست بلکه حقیقتی است که خداوند رحمان در متن قران بدان اشاره کرده است ( ایات 82 سوره اسراء ، 44 سوره فصلت ، 57 سوره یونس )
همان طور که در این ایات نیک پیداست خداوند در قران ، قران را مایه شفا و رحمت برای مومنان ، شفای انچه در سینه هاست و مایه رحمت و هدایت معرفی کرده است
پس اینک که قران خود را شفا و مایه رحمت و هدایت معرفی کرده است به این ریسمان اویخته از سوی خدای متعال چنگ زنیم و درمان دردهای نهان و اشکار خود را به وسیله قران از خدای قران طلب کنیم
خب کاربران و مدیران محترم قصدم از ایجاد این تاپیک اشنایی با اسرار نهفته قران است و اینکه بتوانیم با الهام گرفتن از این راهنمایی ها مشکلات روحی و جسمی و معنوی خود را حل کنیم
پس به یاری خداوند سعی من بر این است که بتوانم تمامی ایات و سوره های قران را به ترتیب اورده شده در قران برای شما پست کنم و امید دارم بتوانم کوچک ترین قدم را برای اشنایی شما با این مطالب برداشته باشم
لازم به ذکر است که برای انجام این اعمال و نتیجه گرفتن حتماً باید خلوص نیت داشت و به قدرت خدا یقین پیدا کرد که خدا بخواهد میشود و خواندن مطالب کافی نیست
( فقط خواهشی که از همه بینندگان این تاپیک دارم ان است که هیچ مطلبی را در این تاپیک به دلیل پیوسته بودن مطالب پست نکنید )