دانشمندان معتقدند برنج سیاه مواد مغذی بسیار بیش‌تری نسبت به غذاهایی دارند که ادعا می‌شود فواید زیادی برای بدن دارند.

فقط یک قاشق برنج سیاه که معمولا در آسیا کشت می‌شود نسبت به بسیاری از غذاهایی که از آن‌ها به عنوان superfood یاد می‌شود مواد مغذی بیش‌تر و مفیدتری دارد.

برنج سیاه معروف به برنج ممنوعه نیز هست چرا که در مصر باستان، اشراف خوردن این برنج را برای مردم عادی ممنوع اعلام کرده و خود تمام محصولات را مصادره می‌کردند.

دکتر ژیمین ژو از دانشگاه لوئیزیانا استیت در این باره گفت: یک قاشق برنج سیاه دارای آنتی‌اکسیدان‌های بیش‌تری نسبت به یک قاشق زغال اخته یا شاه‌‌توت است و از سوی دیگر شکر کم‌تری دارد. هم‌چنین این مقدار برنج دارای فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های ویتامینE بیش‌تری است. اگر شما از میوه‌هایی مانند شاه‌توت برای بهبود سلامت خود استفاده می‌کنید، چرا برنج سیاه را وارد رژیم غذایی خود نکنید.

مانند بسیاری از میوه‌ها، برنج سیاه دارای آنتی‌اکسیدان‌ها و موادی است که می‌تواند با بیماری‌های قلبی، سرطان و دیگر بیماری‌ها مبارزه کند.

این محصول می‌تواند در بسیاری از غذاها مانند سوپ‌ها، کیک‌ها، شیرینی‌ها و دیگر مواد غذایی استفاده شده و به سلامت انسان‌ها کمک شایانی کند.