هشدارهاي پليس آگاهي ناجا
به كاربران اينترنت و استفاده كنندگان از پست الكترونيك


واحد مبارزه با جرايم رايانه‌اي به كاربران اينترنت در هنگام كار با پست الكترونيك هشدار داد.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اداره اجتماعي پليس آگاهي ناجا در واحد مبارزه با جرايم رايانه‌اي به كاربران اينترنت در هنگام كار با ايميل هشدار داد:

1ــ از باز كردن فايل‌هاي ارسال شده (attachment) توسط ايميل‌هاي ناشناس خودداري كنيد، زيرا ممكن است فايل‌ها حاوي برنامه‌هاي مخرب جهت سرقت اطلاعات شخصي يا از كار انداختن رايانه‌ شما باشد.

2ــ بهترين راه برخورد با نامه‌هاي الكترونيك ناشناس حذف نامه‌ها و پيوست آنها است.

3ــ اگر پيام الكترونيكي از دوست يا همكار خود دريافت كرديد كه در بازكردن ضميمه فايل تاكيد دارد، حتما قبل از باز كردن ضميمه با فرستنده آن هماهنگي كنيد.

4ــ از ذخيره كردن گذر واژه پست الكترونيكي خود، خووداري كنيد.

5ــ از باز كردن نامه‌هاي پست الكترونيك با عناوين نامشروع خودداري و سعي كنيد از دادن اطلاعات شخصي و عضويت در اين نوع گروه‌ها اجتناب كنيد.

6ــ در اينترنت (فضاي مجازي) سايت‌هايي هستند كه با عضويت در آن تعدادي نامه الكترونيكي مشخصي را به فرد عضو شده مي‌فرستد كه فرد با باز كردن آن نامه‌هاي الكترونيك كه حاوي پيغام‌هاي تبليغاتي است و در ازاي خواندن آن مبلغي از پنج سنت تا دو دلار در يك حساب تجاري كه خود شركت معرفي كرده واريز مي‌كنند، اما از هويت و چگونگي برداشت از حساب معرفي شده داراي وجود خارجي نيست. لذا نتيجه كار تنها اتلاف وقت كاربران و صرف هزينه‌هاي مربوط به اتصال اينترنت است.

7ــ فضاي مجازي اينترنت سرشار از تبليغات فريبنده است كه كاربران را به پولدارشدن از راه‌هاي جديد در پوشش عناويني همچون بازاريابي شبكه‌اي و تجارت الكترونيك وسوسه مي‌كند، بدون شك ورود كاربران به اين بازي‌ها يك دسيسه هرمي بيش نيست كه به پولدارشدن بازيگردانان منتهي مي‌شود.

8ــ به نامه‌هاي الكترونيك ارسالي ناشناس كه خبر برنده شدن مبالغ قابل توجهي پول را به شما مي‌دهند، توجه نكنيد، اين روش دامي براي كلاهبرداري از شماست.