دعاي پسر مجرد
اللهم ارزقنا حوريا تک دانه و کم توقعا و والدينها رو به موتا و جهيزيتها کامله و کدبانوا في اامور المنزل و تسليما لخشمنا و خدمتنا
دعاى دختر مجرد: اللهم ارسل خواستگارنى خوش تيپا" ورشيدا" وماله كثيرا . بيت المستقل والشمال ويلانا و سيارته
دعاي پسر مجرد
اللهم ارزقنا حوريا تک دانه و کم توقعا و والدينها رو به موتا و جهيزيتها کامله و کدبانوا في اامور المنزل و تسليما لخشمنا و خدمتنا
دعاى دختر مجرد: اللهم ارسل خواستگارنى خوش تيپا" ورشيدا" وماله كثيرا . بيت المستقل والشمال ويلانا و سيارته
خدایا عاشقان را غم مده
آخه وقتی چهارتا دختر به هر پسر ایرونی می رسه دیگه چه دعای هست که ما پسرا بکنیم
خدا قبلاً به دعای ما پسرا رسیدگی کرده شما دخترا به فکر خودتون باشید
شما دخترا باید بریم نماز حاجت و هزارتا دعای دیگه بکنید شاید یکی عاشقتون بشه نه ترشین
ما و مجنون درس عشق را از یک ادیب آموختیماو به ظاهر گشت عاشق،ما به معنی سوختیم...
جانب آقاي عليرضا خان بد نيست كمي اخبار و اطلاعاتي كه به دستتون ميرسه رو بررسي و تفسير كنيد
احتمالا اين توهمات از طرح چهار همسري كه در حال تصويب هست به ذهن نا تحليلگر شما خطور كرده
اول اينكه سالهاست قبل از تصويب اين قانون هم هر كي زورش ميرسيد و پولش اونو اجرا ميكرد
دوم اينكه اگه اونها مي گن كه چهار همسري يادتون باشه كه اسلام هم گفته اگه يقين داريد كه ميتونيد در مورد هر 4 تا (يا هر چندتا) عدالت را برقرا كنيد(چه مالي و چه عاطفي) اين كار شدني است در غير اينصورت گناه محسوب ميشه
در ضمن با اين اوضاع اقتصادي فكر ميكنيد چند درصد از آقايون توانايي اجراي اين قانون را داشته باشند
و البته جهت اطلاع شما عرض مي كنم طبق آمار دو سال پيش تعداد پسران 1.4% بيش از پسران بوده است.
به هر حال خواستن توانستن است (عدالت رو داشته باش اقتصاد مالي خوب داشته باشه 10 تا دختر قسمتت بشه اشكالي نداره )
آرزو بر جوانان عيب نيست
وای وای اینجا جا منههههههااااااااااااااااا ااااااااا
گل پسرها ایطور دعا وکنن :
بار خدیا :
به حق اون حواریون خوشگل بهشتی که خیلی زیادن یه دونه این دنیا نصیب کنی کم نمیشه ....
خدایا : دختری رو که می خواد قسمت ما بشه مرکز اطلاعات و فوریتهای قلب پسرهای مردم دیگه نبوده باشه
خدا یا این دختره که می خواد بشه خانمی گل پسرها تمام شهرای ایران و دینا رو آباد نکرده باشه هرچند که جهاد در راه خدا میکنن و مقدسه !!!
خدایا : زن بد اخلاق کج و کوله گر بدهی صبری ده گر مادر زن ( آتیش پاره میدهی ) اصاعه مرگ بده !!!
من دعا میکنم همیشه دلی شاد داشته باشم همین
همیشه نمیشه دلی شاد داشت : چرا که همش غم ها وخوبی ها به مساوات سراغ آدم میاد.... اگه هم همش توی خوشی باشی که متوجه نمی شی که خوشی !!!
البته ببخشیدا : یه کلمه رو جا انداختید : اون هم " آقا " است دیگه : خوب بخش دعا بود کاملش می بایست کرد !!!!
خدایا :من دعا میکنم همیشه با آقامون دلی شاد داشته باشم همین
گر حاج خانمی روزی با حاج پسری ازدواج کرد !!! به آنها بیاموز که کعبه زندگی همین گل پسر (هه) هست که باید تا آخر عمر دورش بگردن !!!!
یا علی .