11. جف پرسون بزوس (مالک و موسس آمازون)
آمازون.کام سايت حراجي کتاب و حراجي آنلاين و رقيبي براي ebay است که به ناگاه داراي رشد چشمگيري شد.
11. جف پرسون بزوس (مالک و موسس آمازون)
آمازون.کام سايت حراجي کتاب و حراجي آنلاين و رقيبي براي ebay است که به ناگاه داراي رشد چشمگيري شد.
12. شاون فنينگ (نپستر)
نپستر اولين پلاتفرم اشتراک peer-to-peer است که شاون در زماني که دانشجوي دانشگاه بود بر روي آن کار کرد و در زمينه موسيقي و اشتراک گذاري آن جهشي عظيم يافت اما بنابر حکم دادگاه و عدم رعايت کپي رايت مسدود شد.
13. جک دورسي (موسس توييتر)
اولين ايده ايجاد ميکروبلاگينگ به ذهن جک دورسي خطور کرد و نتيجه آن شد سرويس محبوب توييتر که در اغلب زمينه ها و براي امورات گوناگون از آن بهره مي جويند. جک دورسي که يک مهندس و بازرگان است در سن ۳۵ سالگي توييتر را راه اندازي کرد.
14. مت مولنگ (وردپرس)
مت بزرگ در حاليکه تنها ۱۹ سال سن داشت هسته اوليه پلتفرم وبلاگ نويسي وردپرس را نوشت و براي تمرکز بر روي وردپرس در سن ۲۴ سالگي از CNET کناره گيري کرد. مت مولنگ علاوه بر تاسيس و اداره وردپرس، اکيسمت و اتوماتيک را هم دارد. امروزه بلاگرهاي زيادي در دنيا هستند که از نيروي قدرتمند وردپرس براي ايجاد رسانه خود به نام وبلاگ بهره مي برند.
15. سر تيم برنرز لي (خالق وب جهاني)
از او بعنوان خالق و پدر وب و اينترنت ياد مي شود او در سال ۱۹۹۵ توانست با پروتکل HTTP بين دو کامپيوتر سرويس دهنده و سرويس گيرنده ارتباط برقرار کند. سر تيم برزنزلي همچنين موسس کنسرسيوم شبکه جهاني وب (W3C) مي باشد شايد اگر او نبود و ايده او افراد بالا هيچکدام در اين ليست جايي نداشتند.
16. توماس اندرسون (خالق ماي اسپيس)
شايد بتوان او را خالق شبکه هاي اجتماعي که امروزه همه گير و محبوب هستند ناميد. اين ايده تا سال ۲۰۰۸ بيش از ۲۵۰ ميليون نفر کاربر داشت.
17. گرت کمپ (StumbleUpon)
ايده استامپل اپن که يک سايت social bookmarking مي باشد و به کاربر در کشف و رديابي سايت هاي جديد کمک مي کند.
18. لينوس توروالدز (لينوکس)
لينوس بنديکت توروالدز مهندس نرم افزار فنلاندي يکي از پيشرو هاي متن باز و لينوکس است به هر حال تاثير او را در زمينه لينوکس و متن باز نمي توان انکار کرد.
19. کاترينا فيک (فليکر)
کاترينا جزو زنان تاثير گذار در حوزه وب است که به همراه همسر خود استوارت باترفيلد سايت به اشتراک گذاري عکس فليکر را راه اندازي کرد. flickr در دنياي وب ۲٫۰ و در تعامل با شبکه هاي اجتماعي به اشتراک گذاري عکس را آسان مي کند. امروزه فليکر تحت تملک ياهو درآمده است.
20. استوارت باتر فيلد (فليکر)
همسر کاترينا فک و مدير فليکر در سال ۲۰۰۶ به عنوان ۱۰۰ نفر اول پرنفوذترين افراد در جهان در مجله تايم و جزو ۵۰ نفر برتر کارآفرينان در سال ۲۰۰۵ انتخاب شده است.