-
معرفي دانشگاه آزاد نجف آباد
ویژگی های دانشگاه
نجف آباد، شهرآرميده در باغات مصفاي غرب اصفهان، تاريخ پرفراز و نشيبي دارد. تاسيس دانشگاه آزاداسلامي در اين شهر در سال 1364 يكي از به ياد ماندني ترين برگ هاي تقويم پر افتخار شهر ميباشد.این دانشگاه به دلیل قدمت و نزدیکی به شهر اصفهان ،این واحد دانشگاهی دارای رشتهها و دانشجویان فراوانی است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در حال حاضر میزبان حدود 22 هزار دانشجو در 84 رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد، دکترای حرفهای و دکترای تخصصی است. از موفقیتهای این دانشگاه همین بس که در امتحان جامع پزشکی سال جاری که از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و در این آزمون تمام دانشگاههای دولتی و آزاد در شرایط یکسان شرکت داشتند. دانشجویان پزشکی واحد نجف آباد همگی نمره قبولی کسب کرده و دانشگاه نجف آباد حائز رتبه اول شد. از نظر فضا و زیرساخت های آموزشی هم دانشگاه در شرایط نسبتاً ایده آلی قرار دارد به گونهای که اکنون مساحت کل زمین تحت مالکیت دانشگاه در حدود 1277 هکتار بوده و در این پهنه، ساختمانهای آموزشی، اداری، خدماتی، فرهنگی، ورزشی و تفریحی قرار گرفته اند. مجموع فضاهای ساختمانی دانشگاه بالغ بر 298917 متر مربع است.
بزرگترین کتابخانه دانشگاهی کشور در دانشگاه آزاد نجف آباد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد به عنوانی دارای درجه بندی نوع جامع و امتیاز کلی 7/2236 است و براساس آخرین تاییدیه و تصویب نامه سازمان مرکزی سازمان آموزشی دانشگاه مشتمل بر نه دانشکده: علوم انسانی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پزشکی، دانشکده عمران، دانشکده برق، دانشکده کامپیوتر، دانشکده پرستاری و مامائی، دانشکده هنر و معماری و دانشکده مواد است. دانشکدهها زیرنظر هیات رئیسه عهده دار ارائه خدمت و انجام امور آموزشی، پژوهشی، مالی- اداری و فرهنگی به دانشجویان هستند.
حوزههای اداری و آموزشی دانشگاه
حوزه ریاست
روسا و مدیران ارشد سازمانها، هر اندازه سازمان گسترده تری در اختیار داشته باشند لزوماً باید واجد توانمندیهای ویژه و خاصی نیز باشند تا بتوانند مجموعه تحت مدیریت خود را رهبری و هدایت کرده و با داشتن شناخت دقیق و روشن از مأموریتهای سازمان و با ارزیابی صحیح از نیازها و امکانات به تدبیر در امور سازمان بپردازند. تصمیم سازی و نظارت عالیه بر برنامههای کلان آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اداری- مالی و عمرانی دانشگاه از جمله اموری است که وجهه همت ریاست واحد برای مدیریت بر این دانشگاه معظم بوده است. نظارت دقیق بر تمام شئون و برنامههای مالی- اداری، آموزشی، پژوهشی و تصمیم گیری نهایی در روند اجرای مأموریتهای دانشگاه بر عهده ریاست واحد است.
حوزه معاونت آموزشی
واحد نجف آباد در حوزه معاونت آموزشی پیشتاز و متناسب با استانداردهای دانشگاههای کشور درحال فعالیت و حرکت بوده و سعی کرده که این موضوع را تحقق بخشد و با اجرای مقررات و آئین نامههای آموزشی، گسترش کمّی و کیفی فعالیتهای آموزشی با توجه زمانبندیهای کوتاه مدت و بلندمدت دانشگاه، تقویت و جذب هیأت علمی در سطوح عالی، نظارت بر فعالیتهای جاری آموزشی دانشکده ها، پاسخگوبی به مشکلات دانشجویان و فراهم کردن زمینههای رضایتمندی آنان و ایجاد کردن بستری مناسب جهت توسعه و گسترش تحصیلات تکمیلی گام بردارد.
هیأت علمی
جذب و تقویت کادر هیات علمی در سطح عالی بر اساس معیارهای قابل قبول از اهداف این حوزه معاونت است و بر همین اساس طی چند سال گذشته با جذب حدود 92 نفر دانشجوی دوره دکتری در رشتههای مختلف، گامی مهم در تغییر وضعیت هرم هیأت علمی از مربی و استادیاری به دانشیاری و استادی برداشته شده است. همچنین واحد نجف آباد دارای 850 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت و مدرس حق التدریس است که آمارهای موجود روند رو به رشد آن را به خوبی نشان میدهد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در حال حاضر میزبان دانشجویان در 84رشته، گرایش تحصیلی در مقاطع دکتری حرفه ای، دکترای تخصصی، کارشناسی ارشد ناپیوسته، کارشناسی پیوسته دورهای و کارشناسی ناپیوسته در قالب نظام آموزشی دورهای است.
حوزه معاونت دانشجویی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با داشتن حدود 20 هزار دانشجو که بخش قابل توجه آنان هم دانشجویان غیربومی هستند و نیازمند دریافت خدمات رفاهی و معیشتی تا بتوانند فارغ البال از دغدغههای دوری از خانه و خانواده و در محیطی امن و با آرامش خاطر به تحصیل دانش و کسب علم بپردازند. چنین انتظاری از دانشگاه آن هم از طرف حدود 6 هزار دانشجوی غیربومی مسئولیتی سنگین و مضاعف بر عهده حوزه معاونت دانشجویی قرار داده است. مسئولیت تأمین یک وعده غذای گرم روزانه برای حداقل 8000 دانشجو در روز، تأمین مسکن و خوابگاه برای دانشجویان غیربومی، طراحی، تأمین و نظارت بر سیستم ایاب و ذهاب دانشجویان از اصفهان و شهرها و شهرکهای اطراف، ارائه خدمات فرهنگی، روانشناختی و مشاورهای برای دانشجویان نیازمند اینگونه حمایتها و نظارت بر روند فارغ التحصیلی و صدور مدارک دانش آموختگی، تنها بخشی از فعالیتهای حوزه معاونت دانشجویی است دانشگاه در حال حاضر با داشتن 9 باب خوابگاه مالکیتی برای تعداد 3000 نفر از دانشجویان خواهر و برادر امکان سکونت مناسب تأمین کرده است. خوابگاههای دانشگاه با داشتن امکانات گوناگون از قبیل سالن مطالعه، کتابخانه، سایت کامپیوتر و آمفی تئاتر شرایط نسبتاً مناسبی برای دانشجویان فراهم آورده است. در ساخت و طراحی مجتمعهای خوابگاهی احتیاجات، ضروریات و لوازم و تأسیسات موردنیاز دانشجویان مدنظر قرار گرفته شده و سعی بر آن بوده است که از این لحاظ با استانداردهای موجود مطابقت داشته باشد.
اداره تربیت بدنی و امور فوق برنامه
اداره تربیت بدنی و امور فوق برنامه هم از دیگر بخشهای فعال معاونت دانشجویی است. این اداره با داشتن امکاناتی از قبیل سالنهای ورزشی دارای امکانات لازم برای ورزشهای والیبال، بسکتبال، فوتبال، بدمینتون، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، شطرنج، فوتسال، کشتی، هندبال، بدن سازی، ژیمناستیک، دوومیدانی، با برنامه ریزیهای منسجم و منظم در بخش ورزشهای قهرمانی و پرکردن اوقات فراغت دانشجویان فعالیتهایی درخور و شایسته نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد ارائه میدهد. به گونهای که تاکنون چندین مقام قهرمانی ورزشی کشوری و جهانی از جمله کسب مقام سوم مسابقات جودوی بانوان کشورهای اسلامی، مدال برنز مسابقات جهانی شوتوکان، عضویت در تیم ملی فوتبال و کسب مدال برنز مسابقات غرب آسیا، عضویت در تیم ملی بسکتبال و مقام اول مسابقات شطرنج غرب آسیا حاصل فعالیتهای دانشجویان ورزشکار با همکاری اداره تربیت بدنی واحد بوده است.
دفتر مشاوره راهنمایی
دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی دانشجویان نیز یکی از قسمتهای فعال حوزه معاونت دانشجویی است که با داشتن کادر مجرب شامل : روانپزشک، روانشناس، مددکار اجتماعی و کارشناس برنامه ریزی تحصیلی به دانشجویان نیازمند ارائه خدمت می نماید. دفتر مشاوره در زمینههای مختلف روانی، رفتاری، تحصیلی، خانوادگی، اجتماعی دانشجویان فعالیت میکند. صندوق ارتباط با مشاور نیز برای دانشجویانی که تمایل به مراجعه حضوری ندارند در هر دانشکده پیش بینی شده است.
حوزه معاونت پژوهشی
پژوهش و تحقیق لازمه حیات ملتی است که می خواهد سربلند و آزاد زندگی کند. دستیابی به این مهم نیازمند پیش زمینهها و پیش اگهی ها و داشتن زمینه تحقیقات انجام شده مشابه قبلی و همچنین ایجاد بستر و محیطی آماده پذیرش محقق و نتایج حاصل از تحقیق است. معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد هم در همین راستا و برای آماده کردن محیطی مناسب تحقیق برای انجام پژوهش های کاربردی و همچنین برانگیختن شوق تحقیق در بین دانشجویان، با هدایت و مدیریت ریاست محترم و شورای هیأت رئیسه گامهای موثری در این زمینه برداشته است. ایجاد زیرساختهای سخت افزاری، نرم افزاری و شرایط دسترسی دانشجویان و استادان به امکانات تحقیقاتی وآزمایشگاهی و حمایتهای مادی و معنوی از دانشجویان و استادان پژوهشگر، این دانشگاه را در جایگاهی قرار داده است که در سال گذشته ثمره تلاش استادان و دانشجویان پژوهشگر واحد در قالب شرکت در ششمین نمایشگاه فن بازار ملی منجر به کسب مقام اول آن نمایشگاه برای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد شد. حوزه معاونت پژوهشی از نظر ساختار سازمانی دارای پنج مدیریت امورپژوهشی،مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت طرح برنامه و بودجه ،مدیریت ارتباط با صنعت و جامعه، مدیریت انتشارات و دفتر باشگاه پژوهشگران جوان است.
مدیریت امور پژوهشی
مدیریت امور پژوهشی دارای دو اداره امورکارگاهها و آزمایشگاههاو اداره کتابخانهها است. در بخش اداره کتابخانهها دانشگاه با مجموع حدود 200 هزار جلد کتاب، پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترای حرفهای و450 عنوان مجله و ژورنالهای داخلی و خارجی یکی از غنی ترین دانشگاهها از نظر منابع چاپی و مکتوب در نوع خود است. دفتر باشگاه پژوهشگران جوان واحد هم اکنون دارای350 نفر عضو دانشجویی و دانش آموزی است. این دفتر تاکنون اقدام به راه اندازی سه هسته تحقیقاتی روباتیک- مکاترونیک، نانوتکنولوژی و کارگروه بیماری ام اس کرده است. برگزاری کلاسهای آموزشی روش تحقیق و پژوهش و شرکت در سمینارها و رویدادهای علمی و دانشگاهی کشور و ارائه مقاله و سخنرانی توسط اعضاء باشگاه در کنفرانسها و سمینارهای بین المللی و ملی از جمله دیگر فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان است. برنامه ریزی برای حضور فعال و موثر اعضای هیات علمی و دانشجویان مستعد و خلاق واحد در کنفرانسها و سیمپوزیوم های بین المللی و کشوری از جمله اهداف هیأت رئیسه واحد بوده است که در این زمینه هم تا کنون حدود 80 مقاله از اعضای هیأت علمی واحد در کنفرانسهای بین المللی و ملی بصورت سخنرانی ارائه شده است . برای یک شروع خوب و حرکتی مثبت در تشکیل یک مرکز علمی به نام باشگاه پژوهشگران جوان اولین قدم در سال 77 تهیه اساسنامه باشگاه بود که به تصویب هیئت محترم امناء دانشگاه آزاد اسلامی رسید.
اداره کارگاهها و آزمایشگاهها
یکی از الزامات دانشگاهها و مراکز آموزش عالی فنی مهندسی و صنعتی در امر آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد داشتن کارگاهها، آزمایشگاهها، ابزار و تجهیزات آزمایشگاهی و برنامه ریزی برای ایجاد امکان آموزشهای همزمان عملی نظری است. برهمین مبنا دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد در زمینه راه اندازی کارگاههای آموزشی همگام با فناوریهای روزدنیا گامهای موثر و ارزندهای برداشته است. داشتن حدود 51 کارگاه آموزشی صنعتی، 96 آزمایشگاه فنی مهندسی، و ارائه هفتهای بیش از 1200 گروه ساعت کارگاه آموزشی برای دانشجویان و فراهم نمودن زمینه انجام طرحهای تحقیقاتی در مجموعه کارگاهها و آزمایشگاههای واحد بخشی از سرویسها و فعالیتهای اداره امور کارگاهها و آزمایشگاه است.وجود دستگاههای پیشرفته CNC، جوشکاری TIG، MIG ، MAG، و تکنولوژی جوش زیرپودری، دستگاههای آنالیز پیشرفته مواد XRD، ICP، SEM ، دستگاه کشش فشار انیورسال، کورههای الکتریکی و القائی ذوب و عملیات حرارتی فلزات، بخشی از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی در اختیار دانشجویان میباشد که با وجود چنین ابزار و فناوریهایی دانشجویان و استادان واحد قادرند مطابق با استانداردهای کشورهای پیشرفته به انجام تحقیق و پژوهش مبادرت ورزند.
مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات
مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان یکی از ارکان حوزه معاونت آموزشی دانشگاه با اهتمام به رسالت گسترش و بسترسازی در بخش IT و به عنوان متولی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کلیه بخش های دانشگاه نقش حیاتی و بنیادی دارد. فعالیت های این مدیریت در سه بخش زیر خلاصه میشود.
1-واحد ارتباطات شبکه و اینترنت که از برنامهها و اهداف مهم آن ایجاد زیرساخت مطمئن شبکه جامع دانشگاه و گسترش اینترنت به منظور استفاده اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه است.
2-واحد نرم افزار که از برنامههای مهم آن تهیه و استفاده از سیستم های مکانیزه نرم افزاری به منظور تسهیل، تسریع و افزایش دقت و صحت در انجام امور در بخشهای مختلف و متنوع دانشگاه است. هم اکنون سامانه دانشجویی مبتنی بر وبگاه دانشگاه امکان اطلاع رسانی در زمینه مسائل مختلف آموزشی، اعلام آخرین وضعیت تحصیلی و آموزشی دانشجویان، امکان انتخاب واحد اینترنتی، امکان پرداخت اینترنتی شهریه و ... را برای دانشجویان و خانوادههای محترم آنها فراهم کرده است.
3-واحد سخت افزار و خدمات ماشینی که آماده سازی، نگهداری و بروز رسانی سخت افزارهای مورد نیاز دانشگاه را بر عهده دارد.
4-کتابخانه دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی مجموعهای از منابع ارزشمند الکترونیکی است که نقشی کلیدی در پیشرفت علمی و تحقیقاتی اساتید و دانشجویان و تولید علم ایفا میکند و با وجود قابلیت¬های آن در حال حاضر استاندارد دسترسی به اطلاعات علمی روزآمد در دانشگاه آزاد اسلامی قابل¬مقایسه با پیشرفته¬ترین دانشگاههای دنیا است. کتابخانه دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی شامل مجموعههای مهم زیر است:
- استفاده نامحدود از 10 بانک اطلاعاتی هسته و Core دنیا حاوی نزدیک به 40 میلیون خلاصه مقاله و نیز دسترسی به حدود 900 بانک اطلاعاتی تخصصی دیگر در کتابخانههای دانشگاه.
- دسترسی به حدود 10000 ژورنال الکترونیکی شامل 10 میلیون مقاله تمام متن و تمام تصویر.
- دسترسی به حدود 1000 کتاب، مرجع و Hand Book الکترونیکی.
- خلاصه و اطلاعات حدود 1600000 پایان¬نامه دانشگاههای آمریکا و اروپا.
- استفاده از خدمات کتابخانهای (Link, Alert, SDI)
- تهیه اصل مقالات با استفاده از سرویس هوشمند تهیه مدارک علمی (Smart DOC)
مدیریت طرح و برنامه و بودجه
- تهیه و تنظیم برنامه توسعه دانشگاه.
- تهیه وتنظیم بودجه سالیانه واحد.
- ارزیابی و نظارت کلیه طرحها و برنامههای ارائه شده.
- تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات به منظور تهیه و تنظیم برنامههای واحد.
- ارزیابی سالیانه امتیاز واحد بر اساس شاخصهای کمی و کیفی و کسب امتیازات جدید از سازمان مرکزی.
- تهيه و تنظيم چارت و پستهاي سازماني دانشگاه بر اساس امتيازات كسب شده.
- بررسی و ارزیابی عملکرد بودجه و مقایسه آن با برنامههای واحد از جمله رئوس عملکرد و فعالیتهای مدیریت طرح برنامه و بودجه دانشگاه هستند.
حوزه معاونت عمرانی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد که در دی ماه 1364 در یک ساختمان استیجاری در شهر نجف آباد کار خود را آغاز کرد اکنون در زمینی به مساحت حدود1277هکتار به عنوان یک شهر دانشگاهی در شمال شهر نجف آباد با ابنیه و تاسیساتی بزرگ و گسترش یافته نظر هر بیننده و بازدید کنندهای را جلب میکند. حوزه معاونت عمرانی دانشگاه و عمران مردان این حوزه از پر تلاش ترین کارکنان واحد بوده و هستند. هرچند همه کارکنان واحد به نوبه خود تلاشی چند برابر همکاران مشابه خود در دیگر واحدهای دانشگاهی دارند. اما کار کردن در آفتاب سوزان تابستان و سرمای گزنده زمستان لطف و حلاوتی دیگر دارد، آنجا که هدف رضای الله باشد. حوزه معاونت عمرانی، طراحی، اجرا و یا سفارش به پیمانکار برای اجرا و نظارت بر کار پیمانکاران مجری طرحهای ساختمانی را با توجه به نیاز دانشگاه که بر اساس سیاستهای کلان عمرانی و برنامههای تعیین شده توسط سازمان مرکزی دانشگاه موافقت و ابلاغ اجرایی میگردد، برعهده دارد. مساحت کلی سایت دانشگاه 12778213 مترمربع است که با داشتن 298917 مترمربع فضای آموزشی و اداری ،41338 متر مربع در دست ساخت 1606643 متر مربع فضای سبز چمن و 9094707 مترمربع فضای باغات و کشاورزی با سرانه 16 متر مربع فضای آموزشی فراتر از استاندارد های تعیین شده (10 متر مربع) در میان تمامی دانشگاههای آزاد اسلامی کشور از نظر مالکیت زمین و ساختمان حائز رتبه اول است.
حوزه معاونت فرهنگی
به منظور آشنایی بیشتر شما عزیزان با فعالیتهای این نهاد فرهنگی و همچنین واحدهای تابعه آن یادآور میشود که این معاونت تشکیل شده از: حوزه ستادی که دارای دو مدیریت یکی مطالعات و پژوهشهای فرهنگی و دیگری امور فرهنگی و فوق برنامه. الف- پژوهشکده قرآن و عترت(ع): که از زیرمجموعه مطالعات و پژوهشهای فرهنگی است از جمله واحدهایی است که در پرورش و شکوفایی استعدادها که یکی از اهداف بنیادی این معاونت میباشد با اجرای برنامههای متنوع و مسابقات قرآنی و از طرفی با استفاده از کتب و بانک نرم افزاری مجهز و به روزی که در اختیار دارد این اهداف را دنبال میکند و پذیرای دانشجویان علاقمند و فعال است. ب- امور فوق برنامه: که زیرمجموعه امور فرهنگی و فوق برنامه میباشد با برنامه¬های متنوع از جمله، اردوها، ازدواج دانشجویی، عمره دانشجویی، مناسبتها، میزگردها و تشکیل نمایشگاهها و ... است که سهم مهمی در تحقق اهداف فرهنگی، اسلامی این معاونت و ایجاد روحیه امید و خودباوری در شما دانشجویان عزیز که آینده سازان مملکت اسلامی هستید دارد. ج- علاوه بر حوزه ستادی در هر یک از دانشکدهها دفتر فرهنگ اسلامی فعالیت دارد که برنامههای کلی که در حوزه ستادی این معاونت طراحی میشود با همکاری دانشجویان به اجرا در میآورندو با اطلاع رسانی به موقع در جهت جلب همکاری دانشجویان در برنامههای مختلف اقدام و در زمینه شرکت داتشجویان در فعالیتهای متنوعی که دارند برنامه ریزی میکنند.
حوزه معاونت مدارس سماء
در سالهای پایانی جنگ و شروع سازندگی کشور، وزارت آموزش وپرورش با محدودیتهای گوناگون توسعه فضای آموزشی و تامین نیروی انسانی متبحر و متعهد روبه رو بود. به منظور کاستن از بار دولت و و در راستای واگذاری امور اجرایی از دستگاه حاکمیتی کشور به مردم، طرح مدارس سما در سال 1370 از طرف جناب آقای دکترجاسبی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی برای توسعه مدارس غیرانتفاعی کشور ارائه شد، و متعاقب آن براساس رهنمودهای آیه الله هاشمی رفسنجانی، ریاست هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی فعالیتهای سازمان سما شکل گرفت. در سال 1373 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی توسعه مدارس سما و توجه مسئولین به تربیت اسلامی و علمی دانش آموزان را یکی از محورهای حرکت دانشگاه اعلام داشتند. اساسنامه سازمان که به تصویب هیأت امنای دانشگاه رسیده، فعالیت آموزشی از مقطع پیش دبستانی تا دورههای تحصیلی آموزش ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان، پیش دانشگاهی و کاردانی و فنی حرفهای را به عنوان کارکرد این سازمان تعیین کرده است. مدارس سما واحد در حال حاضر با فعال بودن در تمامی مقاطع تحصیلی پیش دبستانی تا کاردانی فنی حرفه-ای به کار خود ادامه میدهد. این مجموعه هم اکنون دارای 10 باب مدرسه برای مقاطع پیش-دبستانی،ابتدایی،راهنمایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی به تفکیک دانش آموز دختر و پسر و مجموعه آموزشکده کاردانی است. تعداد کل دانش آموزان مدارس سما 1281 نفر هستند. رشد دانش آموزان مدارس این مرکز 2/18 درصد بوده که نسبت به اکثر واحدهای منطقه درسطح بالاتری قراردارد. همچنین درخصوص توسعه رشتههای فنی و حرفهای در مقطع کاردانی پیوسته نیز آموزشکده سما واحد نجف آباد با پذیرش دانشجو در رشته حسابداری در سال1380 آغاز به کار کرد و درحال حاضر تعداد 804 نفر دانشجو در چهار رشته حسابداری، کامپیوتر، تربیت بدنی، کودکیاری و دامپزشکی در این آموزشکده مشغول تحصیل هستند. مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد نجف آباد که در زمینی به مساحت 000/486 متر مربع و با زیر بنای معادل 833/14 متر مربع و فضای سبز561/27 مترمربع و زمینهای ورزشی به مساحت 924/10 مترمربع در شمال شرقی واحد دانشگاهی واقع شده است.
این دانشگاه 350 نفر عضو هیئت علمی دارد که به طور متوسط به ازای هر نفر استاد، 50 نفر دانشجو در حال تحصیل هستند. تعداد 162 طرح تحقیقاتی به اتمام رسیده،87 طرح تحقیقاتی در حال انجام،40 مقاله ISI و210 مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمی و حضور 80 نفر اساتید در سمینارهای بین المللی با هدف ارائه مقاله، از نتایج درخشان این دانشگاه در سال های گذشته است.کسب مدال طلای نمایشگاه اختراعات ژنو 2007 توسط استاد جوان این مرکز مهندس مهدی شانه نیز یکی دیگر از افتخارات این دانشگاه به شمار میآید. دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد با زیربنای مناسب فرهنگی- ورزشی مانند سالن های ورزشی و سالن های اجتماعات و ... میباشد. همچنین راه اندازی و افتتاح بزرگترین کتابخانه دانشگاهی کشور که شامل بخش های مختلف از جمله مجلات فارسی و لاتین و پایان نامههای معتبر است، یکی دیگر از دستاوردهای مثبت این مجموعه است. این دانشگاه در رشتههای مختلف فنی، پزشکی و علوم انسانی در مقاطع مختلف دانشجو می پذیرد.
-
برچسب برای این موضوع
مجوز های ارسال و ویرایش
- شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
- شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
- شما strong>نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
- شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
-
قوانین انجمن