غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .
خوب همین موضوع خوبه.
فریبا جون بحث رو شروع کن
سلام سارا جون .باشه . من شروع میکنم .
اهم اهم(صداهای قبل از شروع ایراد سخنرانی)
راستش من به عنوان یه دختر دانشجو این مساله واسم تبدیل به یه سوال شده .آری یا نه؟
ببینین عقل من و طرز تفکرم میگه که دوستی با جنس مخالف هیچ بد نیست /چرا؟ چون ما الان جز قشر تحصیلکرده یا شاید روشنفکر به حساب می آییم . از این دید دوستی با پسر میتونه تازه مفید هم باشه .
شما یک دوستس داری مثل بقیه دوستات فقط جنسیتش فرق میکنه . این دوست خیلی جاها راهنمای خوبیه تو زندگیت . خیلی جاها کمکته و ...
اما وقتی بر میگردیم توی جامعه و شرایط رو میسنجیم میبینیم که گفته های من فقط یک ایده آل رو نشون میده چون جامعه دوستی رو به شدت سرکوب میکنه و هرگز حاضر نیست از بعد دیگه ای به این قضیه نیگاه کنه .
حالا واسه من یکی سوال شده طرف عقل خودم رو بگیرم یا دید مردم جامعه رو ؟؟؟؟
خوب فریبا جون
تقابل بین عقل و احساس برای همه وجود داره. من خودم هم توی دوراهیی قرار دارم که تو می گی. اما با یه قسمت هایی از حرفات مخالفم.
اولا اینکه می گی جامعه دوستی رو سرکوب می کنه. گمون می کنم دوستی توی جامعه خیلی جا افتاده. یعنی دیگه لااقل جوونا خودشون اینو می پذیرن. یعنی هیچ جوونی فکر نمی کنه اگر اون دختره با یه پسر دوسته کار بدی می کنه. برای همه پذیرفته شده است. البته اون تقابله هنوز از طرف بزرگترها دیده می شه که به نظر من توی نسل بعدی اون هم از بین می ره
و اینکه می گی یه دوست مثل بقیه دوستات. می دونی روحیه و اخلاقیات پسرها و دخترها از نظر من خیلی با هم متفاوته. نمی شه گفت من اگر با یه پسر صحبت کنم با اینکه با یه دختر حرف بزنم دقیقا همون حالت وجود داره. ضمن اینکه دخترا خیلی سادن و خیلی زود اعتماد می کنن. معمولا پسرها از این حسن نیت دختر خانم ها سوء استفاده می کنن
اما به طور کلی من با دوستی بین دختر و پسرها موافقم و اعتقاد دارم اگر یه دوستی پاک بدون اون حس هوس باشه به هردوتا کمک می کنه
مرسی که اومدی تو بحث .
اونایی رو که قرمز کردم یعنی باهاشون موافق نیستم . ببین تقابل حس و عقل نیست . دوگانگی در عقاید پذیرفته شده ی عقله .
اینکه میگی جوونا پذیرفتن رو مطمئنی؟؟؟ یعنی اگه پسره همسایه یا یه آشنا شما رو با یه مرد غریبه ببینه تصوری نمیکنه ؟
درسته نسل بعد ممنکه راه بیفتن اما پس ما چی ؟ قربانی ؟
کاملا موافقم که روحیات دخترها و پسرها متفاوته اما اگه گفتم که مثه دوستی دخترا با هم .منظورم بدون وارد کردن احساسات عشقولانه بود .
دخترا ساده ان و زود اعتماد میکنن قبول . اما وقتی من میگم دوستی که عشقولانه نباشه واسه همینه . شاید آخرش آدم چوب اعتمادش رو بخوره اما ارزش داشته لابد .نشده که از دوستی با یه دختر پشیمون باشی؟؟؟
دوستی پاک بدون حس هوس یعنی چی؟ میشه توضیح بدی؟
با لفظی که تو به کار بردی بیشتر موافقم. دوگانگی در عقاید پذیرفته شده ی عقل
نه، نمی کنه. نمی دونم توی شهر شما و جو اونجا چه جوریه اما توی تهران پذیرفته شدست.نمی گم اگر پسر فامیل ببینه ها! اونا از روی لج معمولا پیتت رو می ریزن رو آب. اما فقط از روی لجشون
به هر حال یکسری باید قربانی عقاید شن
نه فقط احساسات عشولانه است. می گم همون خصوصیات اخلاقی هم خواسته یا ناخواسته وارد می شن
یعنی اینکه طرفین باور کنن این تفاوت های جسمی مهم نیست و این تفاوت ها نیست که اون ها رو بهم وابسته کرده و سبب دوستیشون شده
سلام دوستان
من هم پری هستم تهران هستم لطفا من را هم بپذیرید
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir
سلام دوستان.
راستش من با نظر شما کاملا مخالفم. اسلام هم مخالفه. شما عزیزان فقط از دید جامعه و خودتان این مهم رو ارزیابی کردین.ولی دیدگاه والا فقط دیدگاه خداست. خدا با دوستی و رابطه ی هرچند سالم بین دختر و پسر مخالفه و دلایل محکمی هم داره. یکی از این دلایل که من خیلی بهش ایمان دارم حفظ حیا و عفت دختر هست. امیدوارم اینها رو به حساب تحمیل عقایدم نذارید فقط بیان عقاید بود. متشکرم
من هم منظور x2008 را نفهمیدم میشه بیشتر توضیح بدی
ارتباط دوستانه دختر و پسر چه ربطی به از بین رفتن عفت دختر می شه
فروش آنلاین و سریع و راحت کلیه ی نمونه سوالات منتشر شده ی برای کلیه رشته های پیام نور در مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی-ارشد- دکترا) و حتی کنکور های پیام نور و دولتی و دانشگاه آزاد و حتی نمونه سوالات آزمون های استخدامی قابل ارایه خواهدبود در pdfstore.ir