خیر تکذیب میشه.ضمن تشکر از دوستان گل:
اما سر امتحان نرفتن جهت حذف اضطراری فقط واسه یک درس امکانپذیر است نه کل واحدها
بعد از اینکار در بقیه دروس نمره صفر منظور میشه در سیستم
شما می توانید در تمام دروس غیبت کنید برای هیچ درسی نمره رد نخواهد شد
خیر تکذیب میشه.ضمن تشکر از دوستان گل:
اما سر امتحان نرفتن جهت حذف اضطراری فقط واسه یک درس امکانپذیر است نه کل واحدها
بعد از اینکار در بقیه دروس نمره صفر منظور میشه در سیستم
شما می توانید در تمام دروس غیبت کنید برای هیچ درسی نمره رد نخواهد شد
خسته نباشید...
والا الان دیگه وقتی می خوای گزارش 101 رو ببینی پایین می زنه "کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد." اما حالا می گم اصلا این گزارش رو ولش کن. آقا کسی می دونه تاریخ امتحان هر کدوم از دروس کی هست. من سه تا درس : "فرهنگ و تمدن اسلامی"، "آیین زندگی" و "تفسیر موضوعی قرآن" رو گرفتم اما تاریخ امتحان هیچ کدوم رو هنوز نمی دونم. توی این لینک از سایت pnu.ac.ir هم هیچ کدوم از این دروس وجود نداره. کسی می دونه چرا؟
نکته ی دیگه اینه که آیا کسی ایمیل یا چیزی برای برقراری ارتباط با مسئولین پیام نور داره؟ اگه داره همین جا قرار بده تا ایمیل بارونشون بکونیم شاید فرجی شد!
ممنون...
خسته نباشید...
والا الان دیگه وقتی می خوای گزارش 101 رو ببینی پایین می زنه "کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد." اما حالا می گم اصلا این گزارش رو ولش کن. آقا کسی می دونه تاریخ امتحان هر کدوم از دروس کی هست. من سه تا درس : "فرهنگ و تمدن اسلامی"، "آیین زندگی" و "تفسیر موضوعی قرآن" رو گرفتم اما تاریخ امتحان هیچ کدوم رو هنوز نمی دونم. توی این لینک از سایت pnu.ac.ir هم هیچ کدوم از این دروس وجود نداره. کسی می دونه چرا؟
نکته ی دیگه اینه که آیا کسی ایمیل یا چیزی برای برقراری ارتباط با مسئولین پیام نور داره؟ اگه داره همین جا قرار بده تا ایمیل بارونشون بکونیم شاید فرجی شد!
ممنون...
برنامه امتحانی ترم تابستان جهت مشاهده ی تاریخ امتحانات خود:
http://pnu-club.com/pnu.thread32490.html
نیما n عزیز: آیا حرف و سخن شما همراه با استدلال و مدرک و مجوزی و استناد قانونی هست اگر هست آدرس بدین که خاطر جمع تو امتحان شرکت نکنم با تشکر
سلام.نیما n عزیز: آیا حرف و سخن شما همراه با استدلال و مدرک و مجوزی و استناد قانونی هست اگر هست آدرس بدین که خاطر جمع تو امتحان شرکت نکنم با تشکر
دوست عزیز بنده 1سال هست تمام سوالات این باشگاه و همچنین سایت .ir رو جواب میدم. خودم هم ترم های قبل شده تا 3 درس هم در سر جلسه شرکت نکردم و برای هیچ کدام نمره ای ثبت نشده و درس مورد نظر حذف شده. خواستید میتونم از صفحه اطلاعات جامعم عکس بگیرم تا ببینید.
درسته ، حذف اضطراری = غیبت سر جلسه
ولی باید کل شهریه دروس انتخابی ترم تابستون واریز بشه.![]()
با تشکر از نیمای عزیز
من قسط جسارت نداشتم اما ما چون کم اطلاعیم خیلی حساسیت داریم به هر حال تشکر از اطلاع رسانی خوب شما
با تشکر از شما
نه خواهش میکنم من نگفتم شما جسارت کردید. فقط گفتم محض اطلاع بدونید که از بیشتر قوانین پیام نور کم و بیش اطلاعات کافی دارم.با تشکر از نیمای عزیز
من قسط جسارت نداشتم اما ما چون کم اطلاعیم خیلی حساسیت داریم به هر حال تشکر از اطلاع رسانی خوب شما
با تشکر از شما
اما بچه من يه مورد ديدم كه دانشجويي به مسئول مالي ميگفت كه ترم تابستان را انتخاب واحد كرده ولي نيامده امتحان بده و اينكه چرا بايد شهريه ترم تابستان را پرداخت كند؟
مسئول هم جواب داد بايستي تابستون ميامدي و مي گفت نميخواهد امتحان بده نه اينكه همينطور رهاش كني.
پس فكر كنم با مراجعه به دانشگاه بشه كاري كرد كه انصراف داد و شهريه پرداخت نكرد.
يه سر به دانشگاه بزنيد بد نيست
میشه لطفا برنامه امتحانای ترم تابستون 89-90 رو بذارید تو سایت