-
افشين قطبى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: با برنامه ريزى هاى انجام شده سعى خواهيم كرد تمامى بازى هاى ليگ را از نزديك تماشا كنيم تا ضمن بررسى وضعيت بازيكنان ملى پوش، نفرات مستعد و بازيكنان آماه تيم هاى ديگر را به تيم ملى فرا خوانيم.وى افزود: هدف من و ديگر همكارانم در تيم ملى اين است كه از نزديك رقابت تيم هاى ليگ برترى را تماشا كنيم تا به شناخت كافى از وضعيت بازيكنان ايرانى برسيم، البته در اين ميان عملكرد ملى پوشان را به دقت بررسى خواهيم كرد و در صورت شناسايى چهره هاى جديد و مستعد، بدون شك آن ها را نيز به تيم ملى دعوت مى كنيم.او ادامه داد: اين وظيفه سرمربى تيم ملى است كه بازى ها را دنبال كند و حضور من نشان مى دهد، در تيم هاى ملى به روى بازيكنانى كه آماده هستند باز بوده چرا كه اين تيم متعلق به همه ايرانى هاست و به يك شخص و گروه خاصى محدود نيست.قطبى خاطر نشان كرد: بايد بسترى فراهم شود تا تيم ملى فوتبال ايران قهرمان آسيا شده و در مسير صعودى گام بردارد، البته در اين ميان علاقه مندان به ورزش و به ويژه فوتبال به دنبال آن هستند تا اخبار و اطلاعات صحيح و درست را از منابع موثق دريافت كنند كه خوشبختانه تا امروز رسانه هاى ورزشى به اين وظيفه خود به خوبى عمل كرده اند اما مشكلاتى هم در اين ميان وجود داشته كه بايد حل شود.وى از تشكيل كميته رسانه اى تيم ملى فوتبال ايران خبر داد و گفت: از اين پس با حضور يكى از چهره هاى سرشناس رسانه اى، شرايط رابه گونه اى رقم خواهيم زد تا خبرنگاران بدون مشكل و بر اساس سازماندهى مناسبى كه صورت گرفته با مسئولان و كادر فنى تيم ملى مصاحبه كنند و مطمئن باشيد با اين شيوه كه روش معمول و اصولى همه تيم هاى حرفه اى جهان است، ديگر شاهد مشكلات گذشته نخواهيم بود.
-
تمرین صبح امروز پرسپولیس در حالی برگزار شد که علی دایی از عملکرد شاگردانش در بازی مقابل صبا رضایت نسبی داشت.
تمرین صبح امروز پرسپولیس تحت تاثیر شکست مقابل صبای قم برگزار شد. دیداری که یکشنبه شب از هفته دوم رقابت های لیگ برتر بین این دو تیم در قم انجام شد و نتیجه آن به سود تیم میزبان رقم خورد. این تمرین که برخلاف دیگر روزها در سکوت برگزار شد، با صحبت های علی دایی آغاز شد.
سرمربی پرسپولیس طی صحبت هایش خطاب به بازیکنان گفت: مقابل صبا عملکرد خوبی داشتید و به هیچ وجه شایسته شکست نبودید. با این حال هنوز اشکالاتی در تیم دیده می شود که باید به کمک یکدیگر این نواقص را برطرف کنیم.
این تمرین طبق برنامه اعلام شده از سوی کادرفنی از ساعت 11 و 30 دقیقه در زمین شرکت واحد آغاز شد و سرخپوشان حدود 60 دقیقه ریکاوری کردند.
ابراهیم شکوری و محمد منصوری دو بازیکن مصدوم پرسپولیس به صورت اختصاصی تمرین کردند. دو بازیکنی که فعلا شرایط تمرین با تیم را ندارند.
کریم باقری که مصدومیتش از سایرین شدیدتر است، همچنان مشغول گذراندن دوران فیزیوتراپی است و به احتمال فراوان از یک هفته دیگر می تواند با تیم تمرین کند.
بازیکنان پس از صحبت های علی دایی با دویدن دور زمین تمرینات خود را آغاز کردند. نفراتی که مقابل صبا 90 دقیقه در زمین حضور داشتند، پس از دقایقی تمرین راهی استخر شدند.
بازیکنان ذخیره و نفراتی که در لیست 18 نفره حضور نداشتند، زیرنظر حسین عبدی و مهدی تارتار به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.
تمرین پرسپولیس بعدازظهر امروز تعطیل است و سرخپوشان از فردا سه شنبه استارت تمرین برای بازی مقابل سایپا در هفته سوم رقابت های لیگ را می زنند.
-
باشگاه صبا از 6 بازيكن و مربي تيم پرسپوليس كه سابقه حضور در اين تيم را داشتند تقدير كرد.
علي دايي سرمربي، محمد علي يحيوي؛ مربي دروازهباني، مولايي؛ بدنساز، غلامرضا رضايي، اميرحسين فشنگچي و محمد نوري نفراتي از پرسپوليس بودند كه در گذشته عضو تيم صبا بودند به همين دليل مسئولان اين باشگاه پيش از آغاز مسابقه روز گذشته از آنها تقدير كردند.
صبا در اين ديدار 2 بر يك به پيروزي رسيد.
-
محمد پنجعلي درباره بازي روز گذشته پرسپوليس اظهار داشت: از پرسپوليس توقع بيشتري مي رود. به نظر من بازيكنان اين تيم مقابل صبا بدن هاي خسته اي داشتند و اين در نوع بازي آنها مشهود بود. تيم ها هنوز در ابتداي مسابقات هستند و به هماهنگي لازم نرسيده اند.
وي افزود: صبا در مجموع بازي بهتري از پرسپوليس نشان داد. تيم علي دايي هنوز خيلي كار دارد. در خط حمله ساير بازيكنان بايد غلامرضا رضايي را حمايت كنند و او را تنها نگذارند. مشكلات زياد است اما اگر مربيان فيلم بازي را ببيند خودشان اين نواقص را خواهند ديد.
پنجعلي تاكيد كرد: علي دايي توانايي هاي بيشتري دارد. اين تيم بهتر مي شود به شرطي كه مشكلات تيم ديده شود و تغييراتي كه لازم است صورت گيرد.
بازيكن اسبق پرسپوليس در خصوص عملكرد خط دفاع اين تيم مقابل صبا عنوان كرد: دفاع اين تيم كار زيادي براي هماهنگي دارد. تاكتيك دفاعي پرسپوليس مشكل دارد. فاصله بازيكنان با هم زياد است و مهاجم حريف را هم تحت فشار نمي گذارند. مدافع پرسپوليس نبايد بگذارد حريف در محوطه 18 قدم صاحب توپ شود.
پنجعلي با اشاره به اينكه تيم ها مقابل پرسپوليس انگيزه ديگري دارند، اضافه كرد: زمان ما هم اتفاق مي افتاد كه تيم انتهاي جدولي پرسپوليس را مي برد. وقتي تيم ها اين طور انگيزه دارند بازيكنان بايد حواس خود را جمع كنند. وقتي تيمي دفاعي بازي مي كند مقابله با چنين تيمي سخت است اما راه هايي براي رهايي از آن شرايط هست. من مطمئن هستم كه شرايط پرسپوليس بهتر مي شود.
وي در پايان خاطر نشان كرد: بعضي از بازيكنان در حدو اندازه هاي خود نبودند درحالي كه توانايي و ظرفيت بيشتري از آنها سراغ دارم. مثلا مازيار زارع در تيم اميد شاگرد خودم بوده و مي دانم كه توانايي بيشتري دارد.
-
بهتاش فريبا درباره شرايط استقلال تصريح كرد: قبل از شروع مسابقات گفته بوديم شرايط اين تيم خاص است. اين تيم دير جمع شد، اردوهاي كمي داشت و در روزهاي بهره برداري تاكتيكي 4 بازيكن از جمع مان جدا شدند.
وي افزود: اين صحبت ها دليل نمي شود كه باخت خود مقابل فولاد را توجيه كنيم اما آماده سازي خوب براي يك تيم از عوامل موفقيت به شمار مي رود. چون زمان بدنسازي را فشرده انجام داديم بدن بازيكنان هنوز خود را پيدا نكرده است. ناهماهنگي در تيم ديده مي شود و طبيعي هم هست. مربي عوض شده و بازيكنان زيادي هم جابجا شده اند.
فريبا در مورد اينكه بهتر نيست از ميلاد ميداودي در يك خط جلوتر و خط حمله استفاده شود، گفت: از نظر ما ميلاد جزو آن دسته از بازيكناني است كه احتياج به فضا براي بازي دارد. استقلال امسال در 3 جام حضور دارد و فرصت هست كه از همه بازيكنان استفاده شود. به دليل زمان كمي كه داشتيم در اين دو بازي مجبور بوديم از بازيكناني استفاده كنيم كه آماده تر از بقيه هستند. مصدوميت ها را هم بايد مدنظر قرار داد.
وي در مورد اينكه گفته مي شود ميلاد ميداودي مصدوم است، گفت: ميلاد مصدوم نيست و مشكلي براي بازي روز پنجشنبه با ذوبآهن ندارد.
اين مربي با بيان اينكه هواداران نگران نباشند، ادامه داد: وقتي همه نفرات به تيم اضافه شوند شرايط استقلال بهتر مي شود. در خط دفاع ناهماهنگي هايي وجود دارد كه اين به توان بدني كم باز مي گردد. وقتي بازيكني توان كمي داشته باشد در جابجايي هم دچار مشكل مي شود.
فريبا تاكيد كرد: بعضي باخت ها لازمه تيم است و همين كه ما در همين بازي هاي اول اين شكست را متحمل شديم فرصت خوبي است تا زودتر اشكالات را برطرف كنيم.
مربي آبي پوشان درباره اظهار نظر حسن روشن مبني بر اينكه دستياران مظلومي نمي توانند به وي كمك كنند، گفت: آقاي روشن بزرگتر من است و من نمي توانم جواب بزرگتر خود را بدهم اما سؤالم اين است كه چرا نمي توانم كمك كنم؟ هر كسي كارنامه اش مشخص است. من هم براي خودم سابقه كاري دارم. موقعي كه با عبداللهي به استقلال آمديم اين تيم سيزدهم جدول بود اما همان تيم به فينال مسابقات رسيد و بعد هم به آسيا رفتيم. نيمكت بازي هاي آسيايي را تجربه كرديم. 3 سال در ليگ دسته اول سرمربيگري كرده ام پس چطور نميتوانم اكنون به استقلال كمك كنم؟
-
فرزاد آشوبي درباره وضعيت استقلال عنوان كرد: احتياج به زمان داريم تا تيم بهتري شويم اما فقط اميدوار هستم كه اين زمان طولاني نشود. هر كاري كنيم از تيم انتقاد مي شود و اين اصلا ايرادي ندارد. فقط اميدوارم كه اين انتقادها بر اساس ديدگاه و نظر باشد و خصومتي در آن نباشد. گاهي انتقادها به تيم كمك مي كند تا ايراد خود را برطرف كند.
وي در مورد اينكه در مورد خود چه انتقادي را قبول دارد، اظهار داشت: در مورد خودم انتقادي نشنيدم ولي اگر هم باشد آن را مي پذيرم. مي دانم تواقع از من بالاست اما دوستاني كه انتقاد مي كنند اين را هم در نظر بگيرند كه فرزاد آشوبي يك نفر است و تنهايي نمي تواند كاري از پيش ببرد. فوتبال بازي گروهي است و براي رسيدن به نظم گروهي همه بايد به هم كمك كنند.
آشوبي تصريح كرد: عملكرد و نوسان هر بازيكن مي تواند روي تيم تاثير بگذارد. ما بايد بيشتر در كنار هم تمرين كنيم تا بهتر بتوانيم همديگر را پيدا كنيم.
وي در خصوص اينكه آيا با مصدوميت براي استقلال بازي مي كند، گفت: در اردوي سرعين ضربه محكمي به پايم وارد شد كه براي بهبودي كامل بايد دو سه روزي استراحت مطلق مي كردم اما به اردوي تيم ملي رفتم و بعد تمرين و مسابقه را در پيش داشتم. سعي مي كنم به مرور خودم را آماده تر كنم.
اين بازيكن در پاسخ به اين سؤال كه از عملكرد خودش در اين دو بازي راضي بوده است،يا خير خاطرنشان كرد: از عملكرد فردي خودم راضي هستم اما از عملكرد گروهي ام نه. احساسم اين است كه هنوز به آن هماهنگي كه بايد، نرسيدم اما در بعد فردي تمام تلاشم را كردم تا وظايفم را درست انجام دهم و از اين بابت وجدانم راحت است كه هر چه در توان داشتم رو كردم. ناهماهنگي با ساير بازيكنان هم طبيعي است ما مدت كمي كنار هم بوديم.
آشوبي در ارتباط با اينكه استقلال مي تواند خود را به عنوان مدعي مطرح كند، گفت: استقلال بايد مدعي باشد. غير از اين از استقلال انتظاري نمي رود. اكنون زمان مناسبي براي مدعي خواندن تيم ها نيست. اگر قرار باشد به اين نتايج دو هفته اكتفا كنيم بايد بگوييم نفت آبادان با توجه به دو پيروزي مدعي قهرماني است. اكنون زمان مناسبي براي متوقع بودن از تيم ها نيست. البته منظورم هم اين نيست كه به راحتي امتيازها را از دست بدهيم. به هر حال فكر مي كنم خيلي دور نيست كه استقلال انتظارات را برآورده كند.
اين بازيكن در خصوص قياس وي با حسين كاظمي و اينكه گفته مي شود جاي خالي كاظمي در استقلال مشهود است گفت: خوب است كه انتقادات مغرضانه نباشد. من خيلي راحت از كنار چنين انتقادهايي رد مي شوم. اشكالي ندارد كه من را با بازيكن ديگري مقايسه مي كنند اما گذشت زمان خيلي چيزها را ثابت مي كند و من دوست ندارم موضع بگيرم. يك ضرب المثل هست كه مي گويد در هميشه روي يك پاشنه نمي چرخد. مي دانم روزي مي رسد همان هايي كه انتقاد مي كنند به صف موافقان اضافه مي شوند.
آشوبي كه در فصل نقل و انتقالات با ذوبآهن هم مذاكراتي انجام داده بود در مورد بازي استقلال با اين تيم در اصفهان گفت: براي من اين بازي هيچ مورد حاشيه اي ندارد. مسئولان و مربيان ذوبآهن هميشه برايم محترم هستند و به دليل مسائل شخصي نتوانستم در اصفهان باشم.
وي يادآور شد: با توجه به نتيجه بدي كه در هفته دوم كسب كرديم اين انگيزه را داريم كه مقابل ذوبآهن نتيجه را جبران كنيم. استقلال با همين شرايط هم توان اين كار را دارد.
ديدار تيم هاي ذوبآهن اصفهان و استقلال پنجشنبه در فولاد شهر برگزار مي شود.
-
علي زينعلي در خصوص تمديد قرارداد اكبر زبردست اظهار داشت: با توجه به عملكرد خوبي كه اين مربي در فصل گذشته داشت، تصميم گرفتيم تا قرارداد وي را به مدت يك سال ديگر تمديد كنيم.
وي ادامه داد: هدف تيم ما حضور در ليگ برتر فصل آينده است، از اين رو باشگاه تمام تلاش خود را به كار خواهد گرفت تا مس رفسنجان را براي صعود به ليگ يازدهم آماده كند.
مدير عامل باشگاه مس رفسنجان گفت: بودجه فصل جديد يك ميليارد تومان است، اما در صدد اين هستيم تا آن را بيشتر كنيم، چون براي حضور در ليگ برتر بايد هزينه بيشتري كرد.
زينعلي عنوان كرد: با تصميم سرمربي تيم، 7 بازيكن جديد را از ليگ دسته اول جذب كرديم، چون بازيكنان ليگ برتر انگيزه زيادي براي بازي كردن در ليگ دسته اول ندارند.
تيم فوتبال مس رفسنجان فصل گذشته در رده هشتم جدول ليگ دسته اول فوتبال قرار گرفت.
-
مدیران پرسپولیس، استقلال و سپاهان: برنامه هفته چهارم تغییرنکند، بازیکن به تیم ملی نمیدهیم.
مدیران سه باشگاه پرسپولیس، استقلال و سپاهان امروز (شنبه) با نگارش نامهای مشترک خطاب به رئیس فدراسون فوتبال، خواهان برنامه ریزی مناسب برای برگزاری هفته چهارم مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور که همزمان با اردوی تیم ملی در ارمنستان است، شدند.
به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مدیران این سه باشگاه در نامه خود به علی کفاشیان تاکید کردهاند با توجه به حضور موثر چهار بازیکن از هر باشگاه در تیم ملی و در صورت به تعویق نیافتادن مسابقات لیگ، از همکاری با تیم ملی در این دوره، معذورند.
در این نامه که به امضای حبیب کاشانی، علی فتح اله زاده و محمدرضا ساکت رسیده، آمده است:« با توجه به فشردگی انجام مسابقات لیگ برتر و همزمانی برگزاری مسابقات این لیگ با اردوی تیم ملی که از تاریخ هفده تا بیست و یکم مرداد جهت بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ارمنستان برگزار خواهد شد و به جهت حضور موثر بیش از چهار بازیکن منتخب از هر باشگاه در تیم ملی، مقرر فرمایید تا برگزاری مسابقات هفته چهارم به زمان مناسب دیگری در طول فصل انتقال یافته تا ما بتوانیم با تعامل بیشتری در خدمت تیم ملی فوتبال کشور عزیزمان باشیم.»
در این نامه تاکید شده است:« در غیر این صورت باشگاههای استقلال، پیروزی و سپاهان از همکاری در این دوره تیم ملی از مسوولان فدراسیون فوتبال و تیم ملی عذرخواهی نموده تا در دوره بعدی مسابقات تیم ملی که انشاءالله در زمان مناسب برگزار خواهد شد با حضور فعال بازیکنان در خدمت تیم ملی باشیم.»
خبرگزاری ایسنا
که چشمای تو هر لحظه ای گریه داره
افسوس واسه تو ای دل ساده
که هر کسی واست عقده ای فرستاده
افسوس واسه تو ای دل ساده
که تو هفت تا آسمون نداری یه ستاره
-
جانشین خسرو حیدری از برزیل آمد
هافبک تیم فوتبال پارانا برزیل برای شرکت در تمرینات تیم فوتبال استقلال سهشنبه شب وارد تهران شد.
پس از جدایی خسرو حیدری، کادر فنی تیم فوتبال استقلال به دنبال جایگزین این بازیکن بود. در همین زمینه مذاکراتی با چند بازیکن خارجی انجام دادند که در نهایت با یک هافبک برزیلی به توافق رسیدند.
لوئیز که ۲۷ سال سن دارد، سه شنبه شب به همراه مدیربرنامه هایش به تهران آمد تا در صورت توافق نهایی رسما به استقلال بپیوندد. لوئیز که سابقه بازی در تیم فوتبال پارانا از تیم های حاضر در دسته ب برزیل را دارد، علاوه بر هافبک راست توانایی بازی در پست دفاع راست را نیز دارد.
این بازیکن پس از شرکت در تست پزشکی و در صورت نداشتن مشکل در تمرینات استقلال شرکت می کند.
خسرو حیدری بازیکن تاثیرگذار دو فصل گذشته استقلال در فصل نقل و انتقالات لیگ دهم از جمع آبی پوشان جدا شد و به سپاهان اصفهان پیوست.
منبع: خبرگزاری مهر